Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D

Jövök egy kicsit, mert már nem vagyok annyira rosszul, de azért még nagyon kell a fekvés, amiből nap közben semmi nincs, így rövid leszek. :?

A nyakam rendbejött, erre 2 nap múlva iszonyú torokfájás kapott el. Hétfőn elmentem a fül-orr-gégészetre és kiderült, hogy a 6 éves koromban kivett mandulám helyén van egy kedves kis csonk és azon tüszös mandulagyulladás lett. :shock: :? Sajna antibika kellett rá, hétfőn mehetek vissza ellenőrzésre. De a legrosszabb a láz és levertség volt...na mindegy ma délutánra úgy éreztem már túl vagyok a nehezén, talán megmaradok. :wink: Szerencsémre pont itt van a Hugi a kisfiával, így azért néha fél órára vízszintesbe tudok kerülni, de nem könnyű, Flóra tegnap tök nyűgi volt, szóval 2 nap nagyon durva volt még így is. és hát baromira fáj. :? De mondom, most már csak jobb lehet!
Reménykedem, hogy a kicsik nem kapták el, nem puszilgattam őket, így talán megússzák!
Ráadásul Karcsinak meg fülhurutja van, plussz a fogamzásgátlómat is most kellett kiváltani, így 12.000-et hagytam a gyógyszertárban! :shock:

Eszter
Édesek a képek! :D
Hisztik rövidrezárása: de jó neked! Gergő jön utánam és ha nem is veszek róla tudomást csinálja. :roll: Ha csak én vagyok velük itthon, akkor hamar leáll, mert én is azzal fenyegetem, hogy itthonhagyom és komolyan is gondolom, amit biztosan érez és olyankor tök jól fel lehet öltöztetni. De mikor reggel együtt a család, na akkor kell 1-2 kört futni, mire hajlandó felöltözni.

Manó
Sajnálom a hisztit! :(

Anikó Drága!
Sajnálom, hogy betegeskedtek, látod én is. :( Ez az idő teszi, de csak jön egy kis hideg, hogy kiölje a bacikat! Egyszer csak összejövünk! :wink:
A csíkos kis popsijába meg majd beleharaphatsz, ígérem! :wink: Én is imádom!!! :oops:

Képzeljétek Gergőnél kaka terén is gondok vannak, több napig sem kakál, most egy hét volt a csúcs! :roll: Most brutál mennyiségű laevolac-ot adok Neki, így talán elkerüljük, hogy ilyen sokáig ne kakáljon, de agyon aggódom magam! :( Tuti, hogy pszichés, csak nem tudom, hogy lehetne megoldani. Már amit lehetett kipróbáltunk, elsőre minden hat, aztán meg olyan, mintha nem is adtam volna be neki. :(

Na, most már tényleg le kell feküdnöm.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsikám,

betegség :cry: :cry: nagyon nehéz lehet most neked, ill. így hogy karcsi is beteg nektek!Jobbulást kívánok, és azért ha tudsz mindíg pihenj.Szoptatni most gondolom nem lehet az antibika miatt, de van lefejt tejed?vagy mit adsz neki?
Hisztis öltözködés :twisted: na az nállunk is megy!imád meztelenül rohangálni a lakásba, meg produkálni magát!Az öltözés meg kész kínszenvedés.Ja, és uezt csinálja fürdés előtt, kkönyörögni kell, hogy ne rohangásszon már pucéran hanem jöjjön a kádba! :?
kaka :( az gáz!Dokinéninél nem voltatok még ezzel, hátha mondana valami mást is a levolac helyett, ha az most nem jött be!
Na, én is megyek mert ma jól lefáratam.
manóci

Sziasztok!

Jol vagyunk, minden rendben. Mi mar tulvagyunk a betegsegeken mult het ota. Csak Kitti fogzik. Mar kibujtak a fogai, de meg csunyak. Kemeny ejszakaink vannak. Ejfeltol 5-ig orankent kel Kitti, de utana hagy aludni minket fel nyolc, nyolcig. Kedden voltunk meresen. Kittike 8 kilo es 72 cm. No mint a gomba. :) Nagyobb mint Lili ennyi idos koraban. :? megkapta az agyhartyagyuszi masodik oltasat is.

Veranak es Veronikanak utolag is szeretnek nagyon sok Boldog nevnapot kivanni!

Eszter: nagyon jok a kepek! En ugy latom, hogy Oliver es Marci szeme nagyon hasonlo meg szinben is. Szoval elso ranezesre a ket fiu hasonlit am egymasra. Tegnap kitti 3 orat aludt "ebed" utan es utana betettem Lili melle a szobajukba jatszani. En is meglestem oket. :) Fel oraig eljatszottak kettesben. Lili adogatta a jatekokat, magyarazott neki es egyutt legoztak. :) Olyan jo volt ezt latni. :)

Orsi: Hiszti nalunk is van. :) bar nem oltoztetes es furdetes teren, de mas teren tuti van. :? Jobbulast mielobb. Tenyleg, nem tudtal szoptatni antibiotikum mellett? Hogyan oldottad meg?

Szobatisztassag: Meg mi se vagyunk sehol. Lili egyszeruen csak imadja a pelenkat. Komolyan. :) Neha szol, hogy kakilnia kell, es akkor megyunk a wc-re, de egyebkent nem erdekli. Szereti a pelenkat. :? de tavasszal, ahogy jobb ido lesz, mi is levesszuk rola. :)

Aniko: Jo, hogy irtal. :) beteg vagy te is?

Puszi a tobbieknek is. Mennem kell. :)

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok!

vizsgák most egyenlőre letudva, mindegyik sikerült. El se hiszem. Nem adtam magamnak sok esélyt, hogy kétszer kelljen menni valamiből, nem fér bele az időmbe. Azért az éjszakázás kikészített. Na meg görgetek még vizsgákat, a múlt félévről áthoztam a statisztikát (most vizsgáztam belőle szombaton, úgy hogy csüt du. kezdtem, majd pénteken az én drága férjem reggel fél 6- ig volt fennt velem (na ő azért aludt 2 órát 11-től) majd délre mentem vizsgázni. 3- as lett!!! Hát nem vagyok zseni?! :D
a valószínűségszámítást is áthoztam, de arra már nincs időpont, a decemberiről meg lemaradtam. Ez van. Ebből a félévből meg 2 vizsga, meg 1 szigorlatot kellett áttoljak a kövre. Muszáj volt.. Ennyire tellett! Köszönöm a dicséretet, néha még én is csodálkozom, hogy csinálom :D

Levi: pelus ezerrel, bvolt néhányszor bilibe kaka, meg pisi, de inkább pelusbaaaa!! ha látom a fején, hogy jön, menekül. Erőltetni meg tudom nem szabad, úgyhogy szagolhatom, mert van hogy odabújik "nyomni". De látom nem csak mi vagyunk így, úgyhogy aki cseszeget, majd megmondom neki hogy a többi baba sem!!!!
De mi is a tavaszt várjuk..
Köhögése a gyermeknek nem múlt, így éjszaka sokszor hallom, és néha fel is kel rá, holnap megyünk végre fül-orr-gégészetre, a Szt. Lászlóba. Dokinénink oda küldött, ismerőshöz. Háát, alig értem el, állandóan operál a nőci. Már minden gyógyszert kipróbáltunk, marad a kivizsgálás. Persze férjem épp Londonban, mehetek egyedül, mert anyu is dolgozik de.

De ha minden összejön, du. kimegyünk az astrazenekába korizni. Levinek a Jézuska hozott korit. Sztem fél órát ha bírja. Anyuék ott laknak közel, majd jön ő is, meg hugi is, és ha Levi elfárad.. majd pesztrálja. Ja, meg Tündit is.. hoppá, akkor ő nem is tud a jégre jönni, ez most esett le. Ő baja :wink: Nekem koriznom kell végre!

Tündi: izgága nőszemély, tudtam, hogy nem lesz olyan mint LEvi, de azért nem semmi. Fordul hátról hasra (a másikat nem szokta csak nagy néha) mindent el akar érni, mindent a szájába vesz, kiabál, berreg, hangoskodik ezerrel, sikítozik, nevet, énekel. Állandóan beleakad mindenhova, (a kis állvány, amiről lógnak a játékok) és kajabál hogy mentsenek meg! Hétvégén Jézuska elviszi a fát, és felállítjuk a járókát, mert lassan nem nézek oda, és a kiscsaj lemászik a szőnyegéről :D
Szopizik rendesen, bár ő meg tiszta takony (dokinéni szerint azért csak takony, mert a többitől az anyatej védi, nem úgy mint LEvit), de állandóan mindent látni akar. Főleg a bátyját. Imádja, olyan boldog, ha cdak ránéz, hát még ha együtt játszanak. LEvi is érzi az imádatot, mert ahogy rámosolyog, megy és ölelgeti, puszilgatja, simogatja az arcocskáját, és mondja neki hogy ÉN IS, ÉN IS. (én szoktam a szeretleket, ő meg a választ!) na azért néha az elejét is mondja :)

Orsi, a barátnőm most mesélte, hogy 2,5évesen vették ki a manduláját, és az a bizonyos csonk okozta neki is a gondokat. Cssak neki azt mondták, mert nagyon korán vették ki, nagyon kicsi volt. Hát ha neked is van, és 6 écves voltál- akkor ez sem igaz.
Én mindig ellene voltam a kivételnek. kb 14-16 lehettem amikor a háziorvosom el akart küldeni fül- orr- g.re, hogy ki kéne venni a mandulámat, mondtam is neki hogy hogyne- persze. (a nénikédnek) azóta sincs bajom vele. Persze biztos van akinek muszáj..

na most felkelt Tünde, megyünk kelteni Levit. Azaz beteszem mellé a hugát, aki elkezdi piszkálni. Különben meg még fél órát ébredezne, de így nagyon hatásos, tök hamar észheztér :)

többieknek is akartam írni, megpróbálok később

Vera boldog névnapot utólag is, meg a többi Verácskának is!

Mese
meske

Én nem tudom, hová lett az üzenetem, lehet hogy ennyire hülye vagyok és nem küldtem el délután? De még meg is szoktam nézni, szóval nem értem, de mindegy. :?

Mese
Mandulámat annó sajnos muszáj volt kivenni. :( Ilyenem meg ahogy visszagondolok már volt legalább 1x, még Madeirán, csak akkor nem nagyon mondták mi az, csak adták a gyógyszert. Hétfőn rákérdezek dokinéninél, hogy akkor mi legyen, esetleg ki kell-e ezt a kis csonkocskát venni, ha az ilyeneket szeretném megúszni.
Édes lehet Tündikéd! Flóra meg nem egy nagydumás, bezzeg Gergő! Flóra tök finoman adja elő, torokhangon gurgulázik, és olyan igazi kislányos hangokat ad ki, de mondom, elég csendes típus, nem az anyjára ütött. :wink: A bátyus imádata nálunk is megy és Gergő is élvezi, imádja Flórát, már elvannak ők is. :D Néha odamegy hozzá és ugye ahogy Flórácska rámosolyog ő odabújik és mondja neki "Milyen aranyos vagy!" Egyik nap ez így sikerült: "Milyen aranyos vagyok!" :lol: 8)
Ez az "Én is, én is" nagyon tetszik!!! :D
Tanuláshoz továbbra is nagy gratula!

Manó
Szerencsére szoptathatok, olyan gyógyszert kaptam! Lefejt tejem meg minimális van kis kockákban lefagyasztva majd a főzelékhez, az semmire nem lenne elég Flórának! :roll:

Rita
Szép nagylány már Kitti is!!! :D
Szopival semmi gond szerencsére! :D

Bocsi lányok, de ennyit bírtam, megint nagyon fáj a torkom, pedig reméltem ma estére már jobb lesz. :(

Orsi

avocado

Merre jártok?

avocado

Sziasztok!

Jövök kicsit, mert már ég a pofám, hogy soha nem írok... :oops:
Pénteken költözünk. Utána remélem megint nyugi lesz egy darabig. :roll: Anyuék mennek haza vasárnap, hétfőtől egy ismerős vigyáz Bercire. Kicsit félek az átállástól, de remélem minden ok lesz, elvégre nem vadidegenhez viszem. :?
Pocakom növkszik, kb. 4 kg-t szedtem fel. Febr. 13-án lesz UH, akkor talán fény derül a titokra....a sógórnőmnek kisfia lesz, szerintem nekünk is. 8)
A suli szuper, nagyon élvezem és nem megterhelő egyáltalán. :)
Majd ha beköltöztünk, akkor jövök, talán képeim is lesznek.

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Sajnos minket is utólértek a betegségek :( Múlt hétfőn este manó lázasodott be, három napig 39 fölötti láza volt megint. Kedden levittem az orvoshoz, mondta h mandulagyulladása van. Szerencsére péntektől már nem volt lázas és a héten már mehetett bölcsibe. Erre tegnap meg én lettem lázas. Már vasárnap óta fájt nekem is a torkom de próbáltam kikúrálni magam (gyógytea, Béres csepp, C-vitamin) Lementem az orvoshoz, mondta h nekem is mandulagyulladásom van. Most itthon szenvedek. Úgyhogy Orsi, átérzem a kínjaidat. Gyógyulást kívánok neked is.

Meske,
Hol van az AstraZenecca koripálya? Én is nagyon szeretek korizni és már tervezem h kimennénk. Végre a párom is levizsgázott és most már tudna jönni velünk. Voltatok a fül-orr-gégészeten?

Rita,
Hogy haladsz a fogyókúrával? Ki vigyázz a lányokra amikor mész tornázni? Nálunk ilyenkor Robi ment manóért a bölcsibe de sajnos mindig elkezdett hisztizni h neki anya kell, anya menjen érte a bölcsibe :( Már olyan rossz érzésem volt ez miatt, de mindenképpen szeretném végigcsinálni ha már elkezdtem.

Mindenkinek üdv de most le kell feküdnöm mert elfáradtam.

Puszi

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

sehol senki :(

Egcsi, de lennék megint pocakos :D úgy hiányzik- már maradt belőle, nem akar eltűnni, mint LEvinél anno, lehet kénytelen leszek tornázni ?! :wink:
Várjuk az ultrahang eredményt, te mit tippelsz kisfiú vagy kislány? És mit szeretnétek fiút v lányt? Vagy tök mindegy?!
Én nagyon bíztam benne, hogy lányka, mert mindent meg is tettem érte, hogy úgy legyen, és úgy is lett! Így kiélhetem a rózsaszín kisruha feelinget, na persze szívás a sok fiúruha, ami Leviről maradt. Végülis a lényeg úgyis csak az hogy egészséges legyen.

Képeket új kecóról kérünk!

Orsi,
jobban vagy már, ugye?! antibika- sajnálom h.kellett szedned, de még jó hogy szopi melletti típusút. Én nem is szednék másmilyet. Micsoda dolog, majd 1 négy hónapos babánál azt mondja a doki, hagyja abba anyuka a szoptatást, hát azalatt pont elapad a tej- meg ki tudja. Jól hátba verném azt az orvost, hogy gondolkozzon el. Miért van akinek ezt mondták, csajok? csak hogy felvetődött a kérdés..

Flóra: már kiváncsi vagyok rá élőben is! ?kg, ?cm? Tüncit nem mérték (a hanyag anyuka) mert nem volt oltóanyag, így dokinéni mondta, ne is menjünk. 1 hét múlva ő hozta. De el kéne vinni, hisz így nem lesz adatom. Nálunk Levi volt a csendesebb, Tündire ezt nem lehet mondani. Amúgy angyal baba, csendben elvan, csak éjjel rikolt fel nagyot ha felkel- Levi diszkréten magyarázott, majd hangosabban, aztán kikászálódtam, és apa fel se kelt rá. Tündi: sikít, mindketten ugrunk, hogy úristen! Háború! Ja, csak Tünde..

Andi, Káposztásmegyeren. www.jegsport.hu

Ma megyünk megint. Levi a végére - bár nem a jégen, hanem a sima kövezeten (vagy gumizaton) megtanult járni a hoki koriban, és nagyon élvezte. A jeget is, bár az elején betojt. De erre számítottunk. Aztán hokimeccs volt a másik pályán, hát apjával 35 percig nézték, már szétuntam a fejem. Aztán meg jött a jégtisztító gép. Na, Levivel harcoltunk az indulásért még 10-15 percig. Tünde meg anyuéknál pampogott, h éhes.. Hol érdekli ez az én pasijaimat..

menet közben megkérdeztem a kori pályát, tutira nyitva vannak-e?! Hát pont ma nem!!!! Filmforgatás. Hú, de dühös vagyok! Budapesten nem lehet sehol korizni. A műjég 900 Ft/fő, Levivel, meg hugival az húzós, főleg 1 órára. a kápmegyeri is hétvégén 700/fő volt, de csütikor (egyedül hétközben ekkor van) 350 Ft. Nesze neked. ÉS nekem még Tündit is le kéne adni.. a Dózsa pálya is csak hétvégén van nyitva. Még megnézem a westendet a neten.
Tud v.ki még valahol? A pólusban mindig csak hokizókat látni..
Hogy mondom meg ezt Levimnek.. :x

na mentem is
sziasztok, tessék bejelentkezni többiek!

Mese
meske

Farsang 2007 február 24-én szombaton!
Farsang, jelmezvásár, jelmezbemutató jelmezbál!

http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_pr ... ujabb.html

Helyszín:

Szülők Háza Családi Központ és Játszóház
Budapest XI. Gazdagrét, Eleven Center
1118 Bp., Rétköz utca 7. I. emelet (P2 szint)

Program:

10:00 - 11:00 Kreatív játékok, kalandfal, alkotó
foglalkozás (kézműves)
11:00 - 12:00 Varázserdő: zenés drámajáték a
gyerekek részvételével
12:00 - 13:00 Jelmezvásár, könyvvásár,
arcfestés, farsangi köröm az anyukáknak
- szünet -
16:00 - 17:00 Kreatív játékok, kézművesség,
kalandfal
17:00 - 18:00 Bábelőadások
Hol lakik az idő?
Manómese
18:00 - Zenés jelmezbemutató: mutasd meg
magad, és ha kedved van, mondj verset, énekelj,
táncolj az otthon készített, vagy a délelőtt itt
vásárolt jelmezedben; ajándékok a résztvevőknek.

Árak:

Gyerek jegy:
1.500,- Ft / gyerek (1-14 év)
Kísérő jegy:
500,- Ft (14 év fölött)
Családi jegy:
3.000,- Ft / család
szulokhaza

Bejelentkezek végre, hogy nehogy aggódjatok! :wink:

Mese
Olyan jó, hogy jöttél, és ilyen sokra! Tessék sűrűbben jönni! (Bagoly mondja... :roll: )
Szerencsére rendbejöttem, igaz az antibika után a torokfájás elmúlt, de hétfőn dokinéni azt mondta, hogy a héten még ecseteljem a torkom. De már jól vagyok! (kopp-kopp!)
Flórácska tegnap lett mérve az oltáskor, 6950 gramm és 65 cm. 8)
Gergő ennyi idősen 8,5 kiló volt! :shock: És Flóra sem kispályás, olyan hurkicái vannak, hogy minden peluscserénél elfalatozgatok belőle. :D
Éjjeli rikoltozás :lol: Flóra meg elég csendes, csak éppen akkor akad ki, amikor én leteszem az ágyunkba, melléfekszem és előszedem a cickót, na ez neki túl hosszú idő! Úgy ki tud akadni, hogy alig lehet szoptatni! De ez van nappal is! :roll: Így már úgy teszem le, hogy cickó elő van készítve és gyorsan a szájába, hogy ne sértődjön meg! 8)
Gyógyszer: annó nekem volt egy jó kis élményem, mikor Gergő 9 hónapos volt és övsömöröm lett. A bőrgyógyász meg mondta, hogy akkor most szopi abbahagyva a gyógyszer miatt. Én meg mondtam, hogy azt nem lehet, mire ő kiakadt, hogy egy ekkora gyereknek már nem kell szopizni. Én meg mondtam, hogy akkor sem érdekel, nem fogom beszedni a gyógyszert. Végül látta, hogy kivagyok, sírtam is idegességemben és addig keresgélt a palmtopjában, amíg talált olyan gyógyszert, amit szedhettem. :wink:
Korizás: húú, én már ezer éve nem műveltem, de jó is lenne! De talán majd jövőre. :roll:
Hasad: ne is mond, nekem is van rendesen, ráadásul nem marad erőm tornázni, így már előre félek a nyártól, mikor majd fürdőrucit kéne venni.

Nem tudjátok, hogy lehet jól fogyizni szoptatás mellett? Nem nagyon merek belevágni, mert féltem a tejcsit! :?

Egcsi
képeket kérünk!!! :D
Örülök, hogy jól érzed magad a suliban, azért így az igazi tanulni!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kukis, vagy puncis van a pocakodban! :D

Andi
Sajnálom, hogy betegek voltatok, vagytok! jobbulást!

Na, most ennyi voltam, elég fáradt vagyok. Voltunk ma a Kikában Anyuval és a gyerekekkel, és baromira élveztem, de azért lefárasztott. A gyerekek tüneményesek voltak, Flóra is élvezte, hogy nézelődhetett. Szopizott is egyet, ráadásul különleges helyen. Van egy szuper csepp formájú ülő-valami, amibe szinte bebújik az ember, így ott elég eldugottan szopizhattunk. Én is nagyon élveztem, el bírnék itthon viselni egy olyat, de iszonyatosan drága. :(

Na, mentem.

Orsi

avocado

El vagyok keseredve, hogy ennyire nem jöttök! :( Mi történt? Napokig sehol senki. :(

Én meg itt magamnak nem sok értelme, hogy írogassak. :roll:

Remélem előkerültök és azért nem hal meg a jó kis topikunk!

Orsi

avocado

Drága Orsika, :)

Ne keseredj, én általában olvasok, csak mostanság nem történik velünkk semmi extra!
Ma, tök jót szánkóztunk kint de. Eszti nagyon éélvezte, le se akart szállni róla :lol:

Hétfőn telefonálok az AFP eredményemért+ Uh időpontért!Kicsit izgulok!
Ennyi, most :)

Ti meggyógyultatok?Minden okés?

puszi
manóci

Szijjasztok!

Én is olvasok ám minden nap, csak most kicsit le vagyok lassulva. Elfáradtam. Talán tavaszi fáradtság :?: :!: Nem is vagyok most túl jól. Szerencsére a lányok nem betegek, remélem ez így is marad.

És, hogy ne csak olvassatok, hanem nézzetek is:

Itt vannak a lányok! Lillát ma este nyírtam meg, szerintem tündér lett! :)

Kép picurCsingi

Kép picurCsingimégegyszer:)

Hmm. lehet, hogy Lilla nincs meg...??? Mindjárt megnézem...

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Nahát, tényleg nincs itt. Hová tünt?

Kép Lilla új haja hátha most felmegy...

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi,

Ari Lilla haja :) de ezek a lányok milyen gyönyörű gyerekek?!Imádom nézni őket :)

Kicsit most én is taknyos vagyok, Esztitől elkaptam, de gyógyszert nem akarok, meg nem is vehetek be!Szóval , méz, tea stb.

Jó vasárnapot mindenkinek :)
manóci

Sziasztok!

Sajnos napok ota nem tudtam jonni, mert tonkrement a gepunk megint. De azert sikerult tegnap este megcsinalnom.
Kepzeljetek Kitti Tegnap ota magatol felul, felterdel es kapaszkodva felall. Egy nap alatt annyit fejlodott, hogy csak neztunk. :) Tegnap este letettuk az agyat alacsony fekvesbe, nehogy baleset legyen. Mar mindenhova felkapaszkodik es probal lepegetni.. :) Ugyhogy most mar jobban oda kell ra figyelni.
Es az ejszaka remalom volt. Allandoan felsirt 20-30-50 percenkent. Talan mert letettuk az agyat es szokatlan volt neki.. Nem tudjuk. :?
Ugy tunik en is dolgozni fogok ujbol a cegemnek. Igaz itthonrol es 4 oras munkaberben. Jovo heten kedden beszelek a fonokkel. Meglatjuk mit ajanlanak, de majd en is fogok alkudozni. :) kapok itthonra egy laptopot, es akkor barmelyik szobabol tudok internetezni, illetve dolgozni.
:?

Kepek nagyon jok. :)

Orsi: Floracska is szepen hizik. Ne aggodj a kulonbsegel miatt Gegovel. Megiscsak kislany Flora. :)

Egcsi, mano: Nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen a babakkal. :) Mindenkeppen irjatok meg, hogy ha mar tudjatok milyen nemu. :)

Andi: Fogyokuraval haladok. Eddig 6 kilo a minusz. De most kicsit lelassultam, ami normalis. Az edzesek is novelik az izmok sulyat. Tehat fogyok, csak nem latom sulyban. :) De jo erzes nagyon. Sokat kell meg leadnom, ugyhogy messze meg a vege. :)

Nanda: nagyon hianyollak!! Legyszives gyere!! remelem olvasol meg minket.

Mindenkinek sok puszi Rita

Kép
Kép
trita

A legfontosabbat kihagytam. :) Tegnap delelott Endrevel elvittuk Lilit cirkuszba. :) Elso cirkusza volt es fantasztikusan elvezte. :) 2 es fel oraig tartott, de Lili nagyon jol turte. Sokat nevetett, tapsolt. :) Jo volt latni. :)

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok :lol: :lol: !!

No gondoltam írok is kicsit nem csak olvasok :oops:
És remélem hagynak is,nem akad vmi nagyon fontos mondanivalója Mírának,Robi nem akar 5 percenként scannalni. kis szünet Míra dolgoztat :)

A névnapi köszöntéseket köszi, de én júliusban tartom, de köszönöm h. gondoltatok rám :oops:

Szia Orsi!
Megnéztem Míra 4 hónaposan 7390 gr és 65 cm volt :) de rég is volt...
A topik nem fog kihalni :) majd többet írunk jó????????

Eszter!
Vmelyik nap Mírát lefényképeztem a köntösébe,majd megpróbálom felrakni.
Annyira szépek a fiúk :) Marci rád hasonlít inkább nem? (telefonálni kéne a bölcsistársaknak apára uszítva)

Anikó!
Annyira kíváncsi vagyok a lakásotokra, a kandalló nagyon szuper lehet :) Küldj át pár képet a citromélemre és lekicsínyitem és akor tuti többet jövök :)
Hogy vagytok?bencus meggyógyult már? Miminek mostanában drLenkei féle csokimacis vitamint adok és azóta nem is taknyos.le is kopogtam (megint kis szünet báb már Míra ujján )

Egcsi!
Az új ház saját lesz,vagy azt is bérelni fogjátokMessze van onnan ahol eddig laktatok? Suliba tanultatok valami érdekeset? Pocakbaba hogy van sokat mozog kisfiú vagy kislány lesz?

Timi!
Csudaszépek a csajok :) Lilla sokkal nagyobbnak néz ki :)
Csenge szopizik még?

Mi jól vagyunk viszonylag.Nagymamám meghalt 18-án Míra mostanában sokat emlegeti és állandóan találkozni akar vele :(
Folyamatosan jár a szája néha még álmában is:)
Jó olvasni h. nem csak enyém csaj iszonyatosan hisztis :)
Mostanság földre is vágja magát :shock: No és akaratos és nagyon talpraesett :) Bölcsis néni mondta kíváncsi mi lesz belőle :)
A szobatisztasággal sehogy nem állunk, kéthetente hétvégenként du. bugyiba rohangál és 5 percenként megtaláljuk a bilit :) no az sem kellemesebb :) Az óvoda nálunk a nagy álom.Minden reggel boldogan mondja h. itt óvónénik vannak és ő is majd ha bilibe pisil akkor oda fog járni :) Annyira várja már :) Remélem nem fog majd csalódni :)
Én dolgozom reggeltől estig, hétközben estére már hulla vagyok mire Míra elalszik.
Ha valakit kihagytam akkor bocsi :oops:

pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztooook! :D

Most nagyon feldobott, hogy ennyien írtatok! :D

Manó
Elhiszem, hogy ritkán jössz, azért egy 2,5 éves + a terhesség! :roll:
Eredményekről majd számolj be!
Csak én voltam beteg, most már rendben vagyok. Valamilyen csoda folytán a gyerekek nem kapták el! (kopp-kopp!)
Náthád: próbáld ki a Coryzalia homeós bogyit, nekem az náthára nagyon bejött, terhesen csak ilyeneket szedtem.

Timi
Szuper jók a fotók, gyönyörű mindkét lánykád! És a frizura tök jó lett! :D
Sajnálom, hogy kimerült vagy, tudom miről beszélsz! Nem hiszem, hogy ez már a tavaszi fáradtság lenne, szimplán a 2 gyerek! :? Mi lesz, ha még majd az is hozzájön??? :roll:

Rita
Gépetek :(
Gratula Kittihez, nagyon kis ügyes!!! És a mászással hogy áll?
Munka: végül is ha van rá energiád, miért ne? Azért a gyed nem olyan sok, hogy egy ilyen lehetőséget ne használj ki!
Cirkusz: de jó! :D Gergő szerintem még nem bírná végigülni, neki pondró van a fenekében! Reggel fél 6-kor kelt ma is (mostanában ez a szokása) és egész nap rohangál, nap közben nem alszik....mi meg már kész vagyunk Karcsival. :roll:
A Gergő és Flóra közti különbségen nem aggódok, csak döbbenet, hogy Gergő mekkora volt! :shock: És Flóra sem pici! :wink:

Képzeljétek, tegnap sikerült alaposan megégetnem a kezem! Az ebédet sütöttem és miután megsütöttem a nugetteket gondoltam ki, hogy mégiscsak sütök krumplit is. De az olajat le kellett szűrnöm, így ez meg is volt egy üvegpohárba. kitisztítottam a serpenyőt és amikor megfogtam a poharat, hogy visszaöntsem az olajat, akkor a pohár felső fele (kb.2 cm) lepattant. De körbe az egész, mintha levágták volna. Persze a forró olaj meg a kezemre. :cry: Még az a szerencse, hogy az oriflame-nek van egy szuper kenőcse, amit gyorsan vastagon rákentem és így megúsztam 1-2 kisebb hólyaggal, de így is eléggé fájt pár órán keresztül. :(

Gyerekek rendben, Flórácska egyre többet gagyarászik, pontosabban olyan, mintha énekelne. :D Nagyon édes! :D

Most megyek.

Orsi

avocado

és pár kép :)
Kép
Kép

KépKép
viranka

Kép
Kép

KépKép
viranka

és a köntös ha áll Míra :)
Kép

KépKép
viranka

Megint itt :)
Fürdenek a fiatalok :)

Rita!

Cirkusz jó lehetett, bár én biztos nem viszem MÍrát. Nyáron voltunk ott egy vizsgaelőadáson(tánc) és ahogy beléptünk a porondhoz folyamatosan tüsszögtem és orot fújtam :( S ahogy kijöttünk semmi bajom nem volt :) Majd mennek apával vagy valakivel a családból :)
Kiti nagyon ügyes kiscsaj :) Lili már nem olyan agreszív vele?

Olyan rég akartam már mondani nektek : az Anyák lapjában a Novetex hírdetésnél a kicsi körben Míra van :)

no hívnak is
szép estét, hetet mindenkinek :)
Aki beteg gyorsan gyógyuljon és sokat írjatok :)
próbálok majd én is...

vera

KépKép
viranka

Vera Drága!

Ne haragudj, de csak most láttam, hogy írtál! Akkor írhattam, amikor elküldted.
Hát, Míra sem volt semmi súlyban! :wink: Hosszra, meg ugyanaz.
Szobatisztaság: nálunk kaki megy a wc-be, de csak 6 naponta. Holnap hívom a gasztroentrológus dokinénit, lehet hogy vizsgálat lesz a vége. :? Pisi meg csak pelusba, de azt még soha nem volt hajlandó máshová. viszont előszeretettel pisil bárhová, ha épp nincs rajta pelus. Imád pucér seggel rohangálni, igazi kispasi. 8) :D Én a tavaszt várom, akkorra beszerzem a kisgatyákat és kész-passz, levesszük a pelust, és akkor pisis lesz. Hátha azt nem fogja szeretni és akkor rá tudom venni a wc-re. :roll:
Dumálás :D Ovi várás :D
Mi lesz belőle kérdés :D Ez nálunk is fel szokott vetődni Gergővel kapcsolatban, mert Ő sem semmi egyéniség! 8)

El tudom képzelni, mennyire fáradt vagy! :roll: De azért remélem jössz majd sűrűbben, mert nekem nagyon hiányzik a vidámságod! :D

SOk puszi! :D

Orsi

avocado

Vera

Na, a többit meg csak most láttam, amikor elküldtem az üzenetem.
Szuperek a képek!!! :D
Cirkuszallergia :shock:

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

Rita,

Kitti nagyon ügyeske :) Cirkusz :) tudom, hogy jó dolog mi már tavaly ősszel voltunk Esztivel, és nagyon élvezi, és szereti is!!
Idén színházba vittem már mesejátékra, de azt elejétől a végéig nem bírta, a cirkuszban viszont imádta, hogy folyamatosan történés van, tapsolás :) Na, azt élvezte a legjobban meg a bohócot :lol:

Orsi,

Az a leégetett kéz :cry: elég durva!
Homeós bogyó 5letet köszi, lehet kipróbálom :wink:

Vera,

Képek tök jók, és az a köntös :D :D naggyon szupi!
Anyák lapját majd meglessük :wink:
manóci

Sziasztok!

Most csak kepek.
Puszi Rita

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Ha latjatok, Kitti mosolygos kepein kivillannak a kis feher fogak alul. :)

Kép
Kép
trita

Meg egy kep. :)
Varom a hamit. :)
Kép

Kép
Kép
trita

Rita
Szuperek a képek!!!! :D Annyira édesek a lányok! Én látom a fogacskákat! :wink:
Lili haja meg fantasztikus!! Mintha melírozva lenne, azok a csíkok! :D

Manó
Kezem szerencsére másnap már nem fájt és a krém nagyon sokat javított rajta!
Homeós bogyi: én amióta Gergővel terhes lettem nem szedtem semmi mást, kivéve mikor övsömöröm volt és most a mandulagyuszinál. Voltam náthás, influenzás és a torkom jó párszor fájt, de mindig a homeós bogyik, na meg a jól bevált torokfájára való ecsetelőm, ami csak helyileg hat. Nem is voltam nagyon beteg. (kopp-kopp!)

Most csak ennyi voltam.

Orsi

avocado

Helló!!!!

Rita
gratula Kittinek! Nem aprózza el!
Mi még 4 fognál és haskúsznál tartunk. Súlyra nem tudom mennyi, de 77cm így betöltött kilenc hónaposan.
Munka! :)
Én nyelvtanfolyammal kísérleteztem, de Marci sztornózta. Vagy ezt már írtam???? :shock:
Így most fotózni tanulok, persze csak autodidakta. Csak hogy jól le tudjam majd fotózni a rucikreálmányaimat! Ha már egyszer annak idején divattervező akartam lenni, na meg állatorvos, patológus, grafikus...... :lol:
remélem menni fog a meló! :)
Fogyi! Elismerésem!
Nekem még fenn van jó 3 kiló, bár attól függ honnan nézem. Ha Marci előtthöz viszonyítom, akkor pont annyi, ha Olivér előtt 3 kg, ha bagós versenysúly, akkor jó 8 kg. Így van választék, mikor mennyire vagyok megelégedve! :)
Cirkusz
Nálunk Apa feladata lesz, én ki nem állhatom valamiért! Emberem az állatkerttel van épp így! Munkamegosztunk! Mi a Kolibri színházba szeretnénk majd elmenni.

Orsi!
Olaj!
Nagyink jó egy hete gyújtotta fel így a konyháját! Füstölt az olaj, így zummek, egy pohár vizet rá! Gondolhatod! Láng felcsap, függöny, rolóhúzó leég, füst, korom bűz, miegymás.
tessenek kérem vigyázni magukra! Nátha mandula nem elég???? :)
Félre tréfa, tényleg vigyázz magadra!
Gyerekek sosem lesznek egyformák.
Kaki.... hat nap tényleg sok. Nem fáj neki?
Olivér is azért szokott rá nyáron a bilire, mert utálta, hogy pisis lett.
kakisztorink meg...
szintén nyáron azzal szórakozott, hogy kiszaladt a bejárati ajtón és befutott a nyitott teraszajtón a nappaliba. A sokadik kör után épp átugrotta a nappali küszöbét amikor pukizott, közölte is ezt nagy örömmel, nevetgélve, hiszen viccesnek tartotta, de valamit megsejthetett, mert visszanézett.... hát a puki kicsit tömörebbre sikerült mint a légnemű anyagoknál szokás... :oops: Úgy meglepődött a szentem, hogy eltartott egy darabig, mire beazonosította, mit is lát! Csak olyan muris volt az arca, ahogy visszanézett.... :lol:

Vera!
Édes a köntös!
Hát még a lányzó benne!
Gondolom mennyire el vagy fáradva! Nem is irigyellek!
Bölcsi nagyon gáz, akikkel mostanság beszéltem és jár a csemete, mind arról számolnak be, hogy X fős létszámból jó ha négy-öt gyerek van benn. Rémes!
Olivér most a héten elvileg megy, gyakorlatilag még nem biztos. Majd meglátom.
NAyák laoját meg majd kerítek!

Manóci
Afp?
Mocorog rendesen kistesó? Neked is teljesen más ez a pocak, mint gyönyörű nagylányod?
Szánkóztatok? Itt másfél óránál tovább még foltokban sem maradt meg a hó!

Egcsi!
Minden ok?
Új kéró? NEM MEGERÖLTETNI MAGAD!!!!

Timi!
Tündériek vagytok! Aranyos a nagylány haja!
Orsinak igaza van! Két gyerkőc simán felér egy egész éves "tavaszi fáradtsággal"!:)

Kostyika?
Kijöttetek a mandulagyusziból?

Vakili!
Jobban vagy?

Meske!
HÁBORÚ!!!!!? :lol:
Jót nevettem! Kicsit talán magamon is! :)
Marci nem hangosabb, csak sűrűbb! Néha túlságosan is.... :cry:
Az nem számít napközben mennyit evett, mert nem hiszem, hogy a hasa kelti, csak olyan jó muri, a figyelmét sem tereli el mindenféle fontos esemény, tök jó szundizni anya ölében, miegymás...
Pár napig kísérleteztem, mi van, ha nem megyek... hát, kitartó. Inkább megyek és 10-15perc, mint nem megyek és hallgatom 15perc és még plusz az előbbi... De hogy nálunk erre senki más nem kel fel! :shock:

No megyek lefekszem. Emberem elment vasárnap majd egy hétre, így egyedül tartom a frontot. Szombaton kaptam kimenőt, elmentem a városba fotózni, mit mondjak befagyott a sejhajom, de akkor sem adtam meg magam! lelkesen császkáltam a belvárosban. Igaz hazaérve az ajtóból ugrottam a kádba, remélvén egy kis felmelegedést, de természetesen Olivér bejelentkezett, és ami máskor csak rimánkodásra sikerül, pikk-pakk egy szál pimpiben áll ott, hogy ő is fürödjön. Lebeszélhetetlen volt! Így nem lett forró fürdő, csak fürdő. :wink:

Nanda? Tandrea? és még aki régen írt????

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Orsi,

Végül nem vettem be bogyit, mert már jól vagyok, de köszi elraktározom az infót jó lesz még későbbre :D
Amúgy Esztinél a 9 hónap alatt soha semmi bajom nem volt!Szóval szerencse azért sem ismerem ezeket a bogyikat!És a szoptatása alatt sem!
Most meg szerintem ez a hülye idő is az oka, mert nem is ismerek olyat aki ne lett volna taknyos már egyszer legalább :(
Szobatisztasággal kapcsolatban akartam már a múltkor is írni, hogy nekünk a bilireszoktatós bugyis pelus bejött nagyon :wink: Az valóban nem nyeli el a tartalmat, hogy száraz érzése legyen, és így zavarja elvileg, tehát ösztönzi a bilire,remélljük :lol: de nálunk valóban így volt :wink:

Eszter,

Köszi az érdeklődést, kis figyelmes vagy :) Igen megvan az eredmény 0,8 lett!/esztinél 1,2 volt/Csütörtökön megyek UH-ra, remélem minden okés lesz.Hasbaszurihoz nincs kedvem :?
Mocorog már persze annyira édes, úgy imádom.Ez olyan jó érzés, hogy nagyon!Most a 16.-ik héten éreztem először.Valóban előbb mint az elsőnél.Mondjuk ott a 17.-en :lol: de akkor is most előbb!
Hááát,más egy kicsit a pocakom valóban.Eleve azért mert már sokkal nagyobb.Most 4 hósan akkora mint az előzőnél 6 hósan :roll: kb. :lol: :lol:
De asszongyák ez is hamarabb nő a többedik terhességnél.
Hó, igen nálunk tök jó nagy volt, de itt is csak de. Szegénykémnek ígéértem, ha fölkel még du. szánkózunk, annyira élvezte.Aztán mire ébredés volt, elolvadt :cry:
Nem lehet könnyű egyedül neked sem most a lurkókkal, főleg több napig.De kitartást!Nagyid konyhája, nem semmi lehetett :!:

És egy kép a szánkózásról, csak a te kedvedért :wink:

Kép
manóci

Sziasztok!
Akkor én is bejelentkezem. :oops:
Sajnos azóta is folyamatosan beteg valamelyikünk,szerintem nekem is bentmaradt valami,Kata taknyos,plusz hólyagos a szája,Gergőnek fájdogál a feje,időnként taknyosodik,Bencének meg most volt elég szar éjszakája,dugul az orra.
Tulajdonképpen azért is nem jöttem,mert kissé depis vagyok mostanában,sokminden összejött.... :cry: Semmihez sincs kedvem.

Képek nagyon szépek minden babáról,hihetetlen,hogy már ilyen nagyok a legkisebbek is.

Eszter:miből tanulsz fotózni???? Én is úgy elmentem volna egy tanfolyamra (pont itt lesz Újpesten),de 120.000 Ft,és ez most nem megy.Pedig régi vágyam.Most kaptam egy nagyobb objektívet is,de valahogy nem jól sikerülnek a képek. :?
Kakis sztori :D
Egyedüllét :cry:

Rita:nem semmi Kitti mutatványa! :lol: Fogacskákat én is látom. :D Cirkuszban még mi sem voltunk Bencével,azt hiszem,meghagyom anyósnak.Én úúútálom.Mondjuk szerintem Ő sem tudná még végigülni.
Fogyás. :lol: Ügyes vagy!
Munka:le a kalappal!

Vera:ok,majd küldök képet. Az asztalos még mindig nem fejezte be a szekrényt! :evil: Szépséges a kislányod.Meg a köntös is. :D Nem csodálom,hogy fáradt vagy egész napos meló után. Ovivárás :lol:
Nagyid miatt részvétem. :(
Bencust már feljebb írtam,és Ő is kap vitamint,Forever őrült a drágám. :lol: Nem beteg egyébként sűrűn,csak mostanában valahogy ránk jár a rúd.

Manó:mi is voltunk hógolyózni a Normafánál.Itt nálunk nem maradt meg semmi hó,a hegyen is éppen csak,de ezt is nagyon élvezték a lurkók.
Mocorgás :D Hú,de imádtam!!!

Orsi:égés :cry: Vigyázz magadra Te lány!
Gergő kaka :cry: Öcsémék is kínlódnak a kislánnyal,majd kíváncsi vagyok,Nektek mit mondanak.

Timi:nagyon jó lett Lilla haja!Édes a picurkád is! :)

Hú,Bence felébredt és sír,majd még próbálok jönni,puszi:Anikó
vakili

Anikó,

Csak vígasznak:Asztalosok mind ilyenek!nekünk több asztalos haverunk van, és mindegyik ilyen! :? :? lusta, és ráérős!Legalább is a melóba!Másba nemtom :wink:
Ugyhogy végtelen türelem :!:
manóci

Helló!
Manóci!
Én nem tudtam, hogy nagyobb a második pocak, és még a mai napig is azt gondoltam, csak Marci volt nagyobb... :wink:
nem rossz ez az érték nem? Miért kéne hasbaszuri?
Köszi, kitartok. Ma annyi könnyítés volt, hogy csak Marcival voltunk.
Olivér Nagyinál volt, de már jelezte, hogy szeretne megint menni játszóba. Bölcsibe nem viszem, inkább megint megyünk IKEÁba, csak most hárman. Úgyis nagy perecfan! :)

Vakili
Én is kiszúrtam azt a tanfolyamot, az hozta az ötletet.
Kicsit kezdek antiszocializálódni. Így jött az ötlet, hogy valami tásasági dolgot csináljak, ami még hasznos is lehet később. Sajnos azonban volt időm gondolkozni, így visszabújtam a vakondlukba és inkább vettem egy gépet a tanfolyam árán.
Így ugyan társaság nincs, de hobbi van! :)
Egy könyvet vettem, egyet kölcsön kaptam. Majd megnézem a címeiket és megírom, bár a neten is akad nem kevés fórum és okosság a témában!

Ha már itt tartunk....
Légyszi, ha nem gond, hogy regisztrálni kell, akkor pontozgassátok légyszíves le a képeket a www.kep.tar.hu/ironram -on! Nézegetni is lehet, ahhoz nem kell regisztrálni! :)

Óbégat másodszülöttem... :wink:

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter,

Pocak :D pedig így van, már én is tanúsíthatom pedig nekem nem biztos, hogy Marcim lesz :lol:
Eredmény nem rossz, végülis a határon van, de még a jóban!Azért lennék már túl az UH-n!Még kettőt kell aludnom :?
Örs V. téri IKEA-ba szoktatok menni?Mert szerintem ott a játszó nagyon vad,nem?Olyan bungis, Eszti ott félne még!Mi inkább a KIKA-ba megyünk néha, az neki való.De a budaörsi IKEA-ba is még kissebbeknek való, csak ott szigorúbban veszik, és 3 év alatt nem veszik be! :( Ezért mi inkább KIKA!
manóci

Manóci,
igen oda megyünk, de nem a gyerekmegörzősbe, csak fel az osztályra. Már a gyerekosztályra, ott is van játszó rész, bár Olivér most magukat a szobákat szereti nagyon. Ott pakolászik és "bomol". Izgi lesz, mert hármasban még nem voltunk. Majd keresek egy két kollégát erősítésnek! :)
3 év alatt valóban nem veszik be gyerkőcöt, pedig sokat sóvárgott már a labdák után!
A társaság nagyon kiszámíthatatlan, hol ilyenek, hol olyanok, bár nem egyszer előfordult, hogy nem volt senki. Holnap nem bánnám, ha újra egy ilyen napot fognánk ki :wink:
Uh-n minden rendben lesz. Tán még azt is megtudod, milyen színben kell gondolkoznod ruha ügyben!? :)

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Húúú, mekkora termés, alig győztem végigolvasni!

Eszter
Szegény nagymamád! :( Én a vizet tudtam, de erre nem gondoltam. Ez egy vastag falú pohár volt és azért érdekes a dolog, mert nem akkor repedt el, amikor beleöntöttem. Na mindegy, szerencsére a kencém csodákat művelt.
Viszont ma meg elvágtam a számat, szóval elég életveszélyes vagyok. :shock: Vagyis inkább önveszélyes. :roll: Siettem, mert Flóra már nyekergett, de még be akartam pakolni a mostalant a mosogatóba, és a spagettiszószos nagy kanalat persze le kellett nyalnom, de nem ám úgy, ahogy szoktam, hanem gyorsan, egészet szájbatömve és kihúzva. Persze a kanál már nem új, volt rajta egy lepattant rész, amit én nem vettem észre és az szépen széthasította a szám sarkát. Hát nem volt semmi! :shock: De túléltem, kicsit fáj, de megmaradok. Úgy látszik most, hogy már nincs itthon idegbaj, mert Gergő nagyon édesen jól viselkedik és Flóra továbbra is egy tündérke, kell valami, ami ébrentart. 8) Egy kis fájdalom? :roll: mindegy, mindig is szeleburdi voltam, legalább nem érzem magam öregnek majdnem 33 évesen, mert mindig történik velem valami baleset, mint 3 évesen. :wink: 8)

Anikó
Vigyázzak magamra: fentebb olvasd el, milyen kis ügyi vagyok! :roll:
Sajnálom, hogy ennyit betegeskedtek, így nem is csoda, hogy depizel. :( Pedig most akartam kérdezni, mikor mehetünk? De akkor ezzel kicsit várnunk kell. :(

Manó
Szerencsés vagy a betegségekkel!
Kép nagyon jó! :D Nálunk sem maradt meg a hó, pedig úgy szurkoltunk Gergővel! Amilyen jó volt tavaly, olyan gyér most. igaz én nem bánom, de a gyerek miatt legalább 1 nap lehetett volna a szánkózásra! :roll:
Pelus: hát én már nem kísérletezem, ráadásul ahogy én a fiamat ismerem, tuti nem jönne be ez sem. Majd a pisis kisgatya megteszi hatását, addig meg már kihúzzuk. :wink:

Bocsi lányok, de most csak ennyire futotta, filmnézés van Apával, mert ma nincs sorozatom, amit néznék és ilyenkor mozizás van. 8)

Puszi mindenkinek és ne aggódjatok értem, én egész életemben törtem-zúztam maga és mégis egyben itt vagyok. :wink:

Pusszancs! :wink:

Orsi

avocado

Eszter,

Igen a fönti részen is van kis játszó, ott is szoktunk tombolni :D
Bátor leány vagy te hallod-e?! :lol: :lol:
2 manóval egyedül?? :shock: segítség lehet elkél majd, vagy tök jól megy minden.Ez a 2 véglet lehetsées :wink:
ja, ha azt hallom, hogy anyuka, monden ok. utána jön a kérdés, és kuki, vagy nuni? :lol: Azért érdekkel ám, hogy Eszti kis rucijai vagy mehetek venni egy-2 új fiús darabot :wink:

Orsi,

Na, te sem vagy egyszerű :lol: azért tudsz alakítani :lol:
Azt a kanalat szerintem már ne is mosd el!
Most fogsz lépni a krisztusi korba?Jó neked, én már elhagytam :cry: vénasszony vagyok, lettem!Ez van :lol:
manóci

Sziasztok!

Orsi!
Ez igen! Látod, mondtam én, öt hónap! Mire betölti Flóra, teljesen magadhoz térsz, és pont olyan leszel mint régen. Ezek szerint kék-zöld! :lol:

Manóci!
A vénasszonyság még odébb van. Majd ha már nagymama leszel! :)
Így amennyire kitolódik a babavállalás, annyival később kezdődik a vénaszonyság is! :)
Már csak egyet kell aludnod-nunk, és tán kiderük, ki lakik odabenn! :)

Ez az év nekem sem kedvez. Három hete összetörtem az autót, elromlott a konyhában a csap, kiöntöttem a teli bilit többször is és még sorolhatnám.... Azonban ha az egész éves ballépést elintézhetem most januárban, akkor ki vagyok elfogadom a helyzetet. :wink:

Sziasztok!

ui.:Ikea tolódik du-ra, szobarobbantás jobban bejött nekik! :shock:

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Most csak roviden. :)
Mondom Lilinek, hogy kimegyunk a kertbe amig kitti alszik. De eszembe jutott, hogy be kell gyujtanom a kandalloba. Mar felig fel volt oltozve, mikor mondom neki, hogy varjon egy kicsit. O bement a nappaliba addig. Mikor befejeztem a kandallot, azt latom, hogy Lili elaludt a szonyegen. :)

Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Eszter,

Jólesik amiket mondasz a korommal kapcsolatban :)
Ja, már csak egyet kell aludni és kiderül, talán!De az első kérdésem inkább az lesz, hogy rendben-e minden!

Biliről jut eszembe,azt már én is borítottam ki!És még tudod mit utálok nagyon?Amikor kaki van benne kiöntögetni a wc-be!Hát énb attól már kivagyok.Valahogy a gyomrom mostanság sokkal nehezebben bírja az ilyeneket.Főleg a lányzó általában evés közben, vagy után kakál.Na, úgy meg különösen a hányinger kerülget :oops:
Szóval ki is találtam, hogy lehet a KIKA-ba kapni azt a kis létrás wc ülőkét!Fogok venni, és mihamarabb rászoktatom a budira, mert ezt így már............ :( nem akarom tovább!!!
manóci

Rita,

Naggyon édes Lili :)
Velünk ilyen nem tudna előfordulni :? az tuti!
manóci

Sziasztok,

Manóci,
Mi volt az ultrahangon? Én is gondolkoztam azon a lépcsőn mert szintén utálom a nagydolgok után a bilit öntögetni és mosogatni. Mi vettünk egy kis fellépőt de valahogy a nagy dolognál ragaszkodik a bilihez :D

Rita,
6 kg :D Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Nekem egyenlöre nincs ilyen sikerélményem, elöször manó volt beteg, aztán meg én így két hét teljesen kimaradt. Nagyon aranyos Lili. Emlékszem régebben is tettél fel olyan képet ahol Lili lefeküdt és aztán elaludt magától. Ezért mindig is úgy irigyeltelek :)

Eszter,
IKEA fenti játszósrésze nekünk is nagyon bejön :D Alig bírjuk elrángatni

Orsi,
Tényleg vigyázz magadra :D

Sajnos most én is pár napra elárvultam, mert Robi elment Németországba. Próbáltam megbeszélni a hercegnővel h segítsen nekem és ne legyen hiszti meg fogadjon szót. Megígérte :D

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Köszi mindenkinek az aggódást, ok vagyok, már megszoktam közel 33 év alatt. :wink: A szám elég jól van, igaz aggódom miatta, hogy majd rendben lesz-e a fuvola, hát nagyon remélem!

Eszter
Bizony, milyen igazad volt!!! :D
Ráadásul most úgy néz ki, hogy a szerdai napon, amikor Karcsi hamarabb hazaér, el tudok majd menni tornázni! Flórácska már elég jól elvan 6 után is, ha nyűgi is jó neki az APja, én meg fürdésre hazaérek, úgyhogy irány a torna, mert már nagyon szét vagyok esve fizikailag. :?

Manó
Eszterrel teljesen egyetértek, nem ám itt leöregasszonyozni magadat! :D Abban meg aztán 100%-ig igaza van, hogy később vállaltunk gyereket, később fogunk megöregedni! :wink: Vagy legalábbis reményeim szerint úgy fogjuk érezni! 8)

Vera, Manó
A fellépő nekünk szuper volt, meg most is az, Gergő soha nem kakált bilibe (na jó 1x véletlenül), hanem mindig a wc-be. Viszont pisilni csak a pelusba hajlandó. :roll:

Bocsi LÁnyok, de kissé fáradt vagyok, ma elmentünk a barátnőmhöz, akivel egy szobában voltunk a szüléskor, azóta is levelezünk. De 2 gyerekkel ez már nem kikapcsolódás, hanem energialeszívás. 8) De klassz volt, ő meg annyira örült nekünk, hogy azt akarja, hogy 2 hetente menjünk. :lol:

Orsi

avocado

Jaj!!!

Rita
Ne haragudj, csak ennyire vagyok fáradt, kifelejtettelek. :roll:
Haláli a kép!!! :lol: Na, ilyet az én fiam sem csinált soha! Én már annak is örülök, ha délután elalszik! :roll:

Puszi :D

Orsi

avocado

Én tiszta hülye vagyok!!!!!

Andi
Téged meg leVeráztalak! :roll: Ne haragudj!!!!! :oops:
Amit Verának írtam, az Neked szólt.

Vera
Tőled is bocsi! :oops:

Most már tényleg megyek, mielőtt még nagyobb hülyét csinálok magamból. Ilyenkor úgy látszik már tényleg beszámíthatatlan vagyok! :?

Orsi

avocado

Tegnapi kepek. :)
Meg jovok!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Lilike most homokozik. :)