Sziasztok Csajszik!
Elsijud, gratula!
Nagyon tüneményes a kis királylányka!
Aztán mesélj majd, ha lesz időd!
Judit, ez a virágnyelv.....
nagyon jót röhögtem. Viszont nem tudok nyilatkozni a kérdésben, mert Lillus tegnap elmúlt fél éves, és én még mindig nem vagyok "termékenységi istennő"
amit annyira nem bánok, csak mindig elcsodálkozok, ahogy Tőletek hallom mostanában, nálam meg semmi.
Illetve arról tudok nyilatkozni, hogy szerintem nekem nem igazán kevesebb a tej, (bár egyáltalán nem érzem soknak se), hanem kb. olyan érzés, mintha Lillus már csak szomjoltásra használná, és csak minimális arányban az éhség elűzésére... nem tudom, ez így lehet, hogy hülyeségnek tűnik, amit írok (mert ugye honnan tudom?!) de teljesen ez az érzésem... Pedig nem lehet mondani, hogy leszokott volna Lillus a tejről, mert átlagos napokon kb. 6x szopizik így is.
Viszont nagyon megy nálunk a Hipp-féle finomfőzelék.
Én szeretem a bébikajákat, de ezt egyszerűen képtelen lennék megenni, olyan íze van
de Lillus szereti, ez a lényeg.
Hozzánk is bejelentkeztek anyósék holnapra. Így ma sütök-főzök, de legalább holnap elmehetünk kényelmesen, nyugodtan, kettesben bevásárolni.
Persela, szurkolok, hogy Léna ne kapja el a bacikat! Nálunk volt olyan (kb. Lillus 2,5 hónapos korában) hogy férjemék utaztak céges csapatépítésre, 2-3 napra. Én totálisan ki voltam dőlve, teljesen lehengerelt a "dátha", de csak én voltam a kisasszonnyal, és mégsem kapta el... Illetve azt hiszem, egy kicsit folyt az orra pár napig utána, de tényleg nem volt semmi komoly, orrszívóztunk, aztán annyi.
Mesélsz a ló túlsó oldalára való átesésről?
Persze csak ha van kedved. Én kíváncsi lennék... hogyan, mikor érezted, ilyesmi... tényleg érdekelnének a tapasztalataid... mondjuk mi nem nagyon csináltunk komolyabb esti kiruccanásokat, főleg nem Lillával (csak babatalikra mentünk, vagy jöttek hozzánk) ennek ellenére nagyon is megértem azt, aki mégis kipróbálja...
...Vagy lehet, hogy nálam csak másképp jön ki: ha tehetem, igyekszem heti 2x elszabadulni sportolni (nagggyon-naggggyon jól érzem magam tőle fizikailag és lelkileg is)
no és a másik jelenség nálam: egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy Lillus 4-5 éves kora előtt vállaljuk a kistesót (Apa el tudná képzelni, de szegényt próbálom kicsit lehűteni...)
...Bevallom őszintén, nekem hiányzik a munka... nem látástólmikulásig-hajtós, de azért viszonylag pörgős munkahelyem volt, az ügyfelek szerettek, többségüket én is...
stb.
Jövő vasárnap megyünk Apával színházba.
Ez az első ilyen kiruccanásunk, mióta Lillus megszületett.