sziasztok!
tegnap este baráti vacsorán voltunk, olyan háromfogásos vacsit kaptunk, hogy rögtön zavarba jöttem, hogy én mit fogok majd enni adni, ha őket meghívjuk
Eszti jól érezte magát, hamar oldódott, pedig nem is volt gyerektársasága, de feltalálta magát
este 9-re értünk haza, Eszti bealudt, levetkőztettük, kiságyba be, szépen aludt. hajnali 1-ig. utána felpörögve kb fél 5-ig ugrándozott, egyszerűen nem lehetett vele mit tenni. próbáltam mindent, de folyamatosan ugrándozott meg nevetett, aztán szopi (ami este elmaradt), kiságyba be és alvás, és úgy kelt reggel 8-kor, mintha mi sem történt volna
mi apával nem annyira
most viszont mindketten húzzák a lóbőrt, én még jöttem ide, mert hiányoztatok már
ja ma du még anyósékat is vendégül láttuk, de rendben volt minden, legalább lekötötték Esztit, amíg én tettem-vettem, úgyhogy végre rend van péntek este a konyhában
holnap meg megyünk a híres-nevezetes orrszívásra, aztán meg valami tesztvezetésre, amire az apukám nevezte be a családot még hetekkel ezelőtt. kíváncsi vagyok.
Ancsi!!!! szuper, hogy van egy újabb kismamink, gratulálok a sikerhez és jó egészséget!!!!!
Davallia!
nagyon szépek a gyerekek, és édes Panda, ahogy símogatja Esztert! irigylésreméltó szülés
Benianyu, szuperjó a közös kép! biztos neked is a kedvenced lesz
és öcsédnek tényleg jól áll a Dani
Megann, a székes módszer létezik matracos változatban is
csak ott nem elalvás közben vándorol a szék, hanem egész éjszaka bennt alszik a kicsivel valaki, és egyre közelebb kerül a matrac az ajtóhoz
Rokica, most sem akarod, hogy David maradjon Zsuzsával?
nehéz dolog ez, hogy, amikor ilyen beteg a manó, akkor hogyan és mennyire legyünk következetesek
én is ebben a cipőben vagyok az alvásügyben. betegség előtt marha jó volt minden, most azért fel-fel sírogat, du nem alszik el simán.
nem szívesen hagyom sírni az Esztit, de azért igyekszem valami középutat keresni, hogy ne kelljen elölről kezdeni az egészet.
szerintem is próbáld nem visszaszoktatni magatokhoz, az fontos, hogy maradjon a kiságyban, ha már ilyen jól beleszokott. én apár küldeném be, de tudom, hogy te ehhez ragaszkodsz (ezt most nem negatívan értem, én nem vagyok ennyire terhelhető éjszaka)...