Sziasztok!!!
Úgy látom nagyon beindultak itt a dolgok!
Christell: gratulálok a labor eredményedhez!!!! Most már ezerrel lehet próbálkozni!
Úgy látszik mindenkinek megvan a maga keresztje! Nekem a fogamzásgátlótól az egekbe szökött a koleszterinem. Az orvos meg nem vette észre. Na ott is hagytam rögtön. Váltottam orvost is, meg gyógyszert is!
Mára szerencsére visszaállt a normál értékre.
Ja és nekem is lett a gyógyszer elhagyása óta egy-két pattanásom, de nem vészes. Leginkább csak a menzesz előtti néhány napban jön elő.
CSheni26!
Sajnálom ami Veled történt! Borzasztó lehetett!
Nagyon drukkolok Neked! Meglátod nemsokára bekopogtat majd hozzátok is a gólya!!!!
Nagyon szorítok!!!
Érdekes ez a Jónás-módszer, kíváncsi vagyok nálunk mennyire fog bejönni.
Fix.b: ha megkérlek kiszámolnád nekem is, hogy mikor vannak a nyerő napok? 1982.03.31-én születtem, 10:30-kor (délelőtt) Móron.
Egyébként én próbáltam hőmérőzni, de olyan értékek jöttek ki, hogy az szerintem tuti nem stimmel. Szóval szerintem rossz a hőmérőnk! Vagy valamit nagyon rosszul csináltam, mert néha úgy tűnt lassan ki fogok hűlni.
Az ovulációs teszt egyébként tényleg jó ötlet! Majd azt hiszem én is beszerzek egyet.
Bár én kb. szoktam tudni mikor van peteérésem, mivel olyankor iszonyatosan fáj a hasam!!!
Sajnos kb. 1 éve kiderült, hogy több myoma van a méhemen, és ez némileg hátráltató tényező is lehet. De egyenlőre még nem stresszelek miatta, főleg hogy szerencsére megálltak a növekedésben. De emiatt sokszor fáj a hasam.
Ja visszatérve a kérdésre: C-vitamint szedünk mindketten (500 miligrammosat), illetve Centrumot. Erősítjük az immunrendszerünk. Ja meg rengeteg gyümölcsöt eszünk. Bár a férjemet elég nehéz rávenni hogy egyen egy kis gyümit.
Egyébként az orvosom szerint,ha aktív, átlagos próbálkozás mellett pár hónapig nem jön össze, attól még nem biztos hogy gond van. A kivizsgálást pedig csak 1 év után fogja javasolni, még így is hogy nálam azért felmerülhet, hogy a daganatok miatt nem jön össze.
Na puszi mindenkinek!!!
Nini