Sziasztok!
Hát, nem tudom, mi van ma, levelibékát játszanak a gyerekeim vagy mi, de egyik sem hajlandó aludni, a Léna nyöszörög és emelgeti a fejét, a Márk aludt egy órát és most játszik, lesz itt nyügi estére - főleg én leszek az! Tuti a telet érzik, délelőtt már esett kicsit a hó, de csak a levegőben látszottak a hópelyhek, már tiszta száraz az udvar...
Én még mindig betaknyosodva, prüszkölök, mint egy ló, ha jól belegondolok, tavaly július óta képtelen vagyok kikecmeregni ebből a megfázásból, már nagyon unom!
Ma lemázsálták a kis hercegnőt, 5 és fél hetesen 4850 g, szummóbirkozó lesz nagykorában, ha így folytatja.
Ilyen vibrációs Durexet mi is vettünk, de a 9. hónapban már nem próbáltuk ki, lehet, hogy majd a fogamzásgátló mellett, amolyan plusznak felavatjuk. Gabi, majd utána elmesélem, milyen!
Én mindig adtam a Márknak kúpot oltás után, bár sose volt tőle semmi baja, de éjjelre ha kapott, legalább egyszer-egyszer rendesen aludt, a Germicid-C-ben van valami ilyen adalék is. Egoanya, jelentkezem!:-)
Annyira álmos vagyok, el nem tudom mondani! Éjfélkor feküdtem, Léna 2 óránként jelentkezett szivattyúra, 6-kor felkeltem, ők bezzeg aludtak 9-ig, de akkor nekem már mindegy volt, gondoltam, majd délután pótolok, aztán nesze nekem!
Ja, mai napi amatőranyuka sztori: mikor még azt hittem, aludni fogunk, Márkot elaltattam, Lénát letettem a kiságyba ébren, szegény csuklott, nyöszörgött, ki-be köpte a cumiját (na jó, vissza mindig én tettem neki), szóval zajongott, sebaj, gondoltam, majd elalszik, úgy szokta. Fej párnára, szem becsuk, én most aludni fogok, gondoltam. Aztán hirtelen csend lett, én felnéztem a légzésfigyelőre, 1 mp, semmi, 2 mp, semmi, 3 mp, semmi, lámpa nem villog, gyerekre ránéz, szemek csukva, néma csöndbe fekszik, gyorsan odakaptam és jól megböktem, ijedtében akkorát ugrott, hogy ha kicsit nagyobb, kiugrott volna az ágyból, nézett szemrehányóan, én meg rájöttem, hogy ha azt akarom, hogy a légzésfigyelő megbízhatóan működjön, nem árt bekapcsolni... Hmmmmmmm.
Na eldugulok, kellemes hidegfrontot, állítólag holnaptól lehet hóemberre gyúrni.