Sziasztok!
Reka elaludt a jatszoszonyegen, teljesen magatol, igy van kis idom. Mielott irigykedni kezdenetek, rogton hozzateszem, hogy ejjel viszont rendkivuli "nyitvatartas" volt /marmint a szeme, ugy hajnali 2 es 3 kozott
/ Tudomtudom, masok igy elik mindennapjukat, csak en mar elszoktam tole. Nameg az volt a vacak, hogy nem tudtam, miert sir. Mert megebredt, ok, biztos kicsit ehes-szomjas, cici. De csak egyikre, gondolvan, maskor ennyi se kell. El is bambult, be agyikoba, 5 perc csond utan hallom, indul a rugdosas. Felkele, kicsit setalgatok vele, tovabb sirdogal. Felkeltem Apat, setalgasson O is egy kicsit
Aztan be babakocsiba is, az se hasznal. Akkor ujra en jottem, cicire, es vegre elaludt. Lehet, hogy a foga? /szlogenunk
/
Sasha, ezek utan hulyen fog hangzani a tanacsom, de ez nalunk tenyleg ritka eset:
- probald a leheto legsotetebbet biztositani, ahogy Beszti is irja
- en a vegso, mar felig-alvo stadiumban meg a tv-t is kikapcsolom /tegnap Apa kedvenc Jedije volt az aldozat
/
- jatek semmikepp se
- es lehet, hogy jok az anyai megerzeseid. Nalunk a gyerek "programozva" van /foglalkozasi artalom,
/. Nagyjabol tudom, hogy mennyi idot bir ki ebren, es probalom az etetesekkel es a setakkal es az aktiv jatekkal ugy alakitani a napot, hogy akkora faradjon el, amikor nekem dolgom van. Pl ha nalunk este 5-6 korul elalszik, akar csak fel orat is, akkor mar tudom, hogy 10-11 elott nincs alvas. Tehat akkor mar nem hagyom aludni, lekotom a figyelmet es inkabb kicsit korabban van furdes, es alvas. Max egyszer felkelek etetni valamikor ejjel, meg az is jobb, mint tobboras esti nyafogas.
Szia Bozsi, udv kozottunk
Megneztem minden uj kepet, jo ez az evjarat, szepek a babak mind, es hihetetlenul gyorsan fejlodnek, ugye?
Es en is raktam fel ujat az "Ismerjuk meg " ala.
Beszti, a lakberendezo
bera,
szerintem nyugodtan vidd ki, csak arra figyelj, hogy a szel ne bantsa a fulet, bar gondolom, alapbol is meleg sapija van. Az en gyerekdokim a nathas gyerekre is azt mondta, hogy minel tobbet legyen friss levegon, persze tudom ,a fulfelszuras azert nagyobb baj ennel.
Viki,
en a mintadarabkent kapott "Sudo.."-t hasznalom, ha kipirosodott a popsija, meg nem fogyott el szerencsere
Ez a nevtelen-dolog: annyiszor leirtam a velemenyem, aztan mindig kitoroltem
Szerintem nem erdemes ra szot pazarolni, mondjuk en azt hittem, nem kozulunk valo irkal, csak egy kukkolo, ugyanugy mint aki Csicset bantja. En azt javasolnam, ne reagaljunk az ilyen banto beszolasokra /ahogy Csics is okosan elkeruli/, egyszeruen nem eri meg. Annyi mas gondunk-bajunk, temank van, nem?
ui:Beszti, meg vannak meg azok a kovek, amit a szopi-vitakor felretettel?
A tablazatra es a kepekre nem reagaltatok, igy azert nem csinaltam meg.
Mennem kell, felebredt a prucsok
-Afonya