Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olyan édesek a képek, tündériek a gyerkőcök. :) Olyan jó nézni a boldog kis pofokat. :)

Marcianyu: Remélem, már jobban vagytok! :)

Amneris: Elolvastam a történeteteket. :) Húúú, hát nem lehetett egyszerű. Mégis gyönyörűűűűűű. Meghatódtam rendesen.

Mi sajnos ismét ( vagy még mindig) nem vagyunk jól. :(
Gergő jól érzi magát, aztán egyszer csak felszökik a láza 39 fölé. Olyankor szinte esik össze, nem bír megállni a lábán. Jön a kúp és a Nurofen, mert a kúp már magában nem hat és egy óra múlva jól van. Eltelik egy-két nap, minden oké és aztán megint jön a láz.
Most vérvételre készülünk, hátha mutat valamit. El vagyok keseredve. Egyszerűen borzalmas, ami történik, ahogyan történik és nincs magyarázat. Legvégső esetben a fogzásra gyanakszik a doktornő, de ki tudja. Kb két hónapja tart ez az állapot. Azért ez mégsem normális....

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Amneris: Jó hogy megosztottad velünk a képeket! :lol: :P Zitus baba gyönyörű! :lol:

Marci-anyu: Nagyon szépek a gyerkőckék! :P :lol: Na és a kis pókember! :lol: :P

Emike: Hidd el nem a kádon akadt meg a szemünk. :lol: Van ezen a képen két gyönyörűség! :P

Kelimoni: Küldök Gergőnek is egy angyalkát, hogy vigyázzon rá!Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Kelimoni! Gergőnek jobbulást kívánok! Sok gyógypuszit küldünk.

Marci-anyu! Nagyon aranyosak a képek. Lilike nagyon sokat nőtt :D

Amneris! Én is olvastam reggel a történeteteket. Itt könnyeztem a reggeli gigantikus szendvicsemmel a kezemben.

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

A gyerkőcök továbbra is csodaszépek! :P

Marci anyuéknak jobbulást! :wink:

Keli! Már én is olyan ideges vagyok, remélem hamarosan megtudjátok, hogy mi lehet Gergővel. Addig is sooook puszi!

Mi jól vagyunk, Szabolcska csak egyszer eszik éjszaka, nagyon ügyes. Tegnap kapott szurit hepatitis ellen, hárman fogtuk le, olyan erős legényke. Csak a papír ügyeken idegeskedek továbbra is. A kihelyező megjött, de tegnap telefonált a megyei tegyesz, hogy a pesti gyámügy új pszichológiai véleményt kér. Az megyei ügyintézőnk felhívta őket, hogy minek nekik az új vélemény. Erre ott azt mondták, hogy ez már régi, nekik friss kell. Mindenki néz bután, hiszen a pszichológiai vélemény is érvényes két évig. Mindegy, az ügyintézőnk küld nekik újat. Hogy mi van ezen a pesti gyámügyön? Ez az első örökbeadásuk? :?

Nem panaszkodok tovább, ébredezik a törpém, mindenkit puszilok! :D

Kép
vivi1

Emike: tüneményes a két leányzó! :) ( A mi kádunk is hasonló volt, amíg újjá nem varázsoltuk az egész fürdőt. Tudod, a házgyári termékek.... )

Melindának naaaaagy pusza, akkor szorgalmasan frissítgetem a képeinket. :) Hagy örüljön neki. :)

Köszi csajok a jókívánságokat, bízom benne, hogy a vérvétel valamit kiderít. 1/4 2-re ismét orvos. :( A gond az, hogy a doktornő és a védőnő is nehezen hiszi el, hogy Gergő ilyen gyakorisággal lázasodik be, merthogy kinézetre meglehetősen stramm. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Szorítunk Keli!!!!

A történetünkről:

Ha megpróbálom kicsit "kívülállókét" visszaolvasni a Gólyahíres történetek közt Zituskáét, tényleg elég rizikósnak tűnik...
De megélni valahogy nem volt ám az, tényleg! :P

Egyetlen pillanatig se kerített hatalmába a félelem, hogy nem sikerül!
Annyira, de annyira bozitosak voltunk benne, hogy jól alakulnak majd a dolghok, hogy külön meg voltam sértve, ha valaki emlékeztetett a problémák komolyságára! :oops:

Szerintem egyszerűen mi tudtuk jobban! :D Könnyű volt nekünk: valami "foldöntúli" hírnök leadta a drótot, hogy minden rendben lesz, és mi ehhez tartottuk magunkat! :P

KépKép
amneris

Szép estét mindenkinek!

Boszi Antóniájának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kelimóni!
Remélem Gerinél nem lesz semmi komoly és tényleg csak a foga okozza a bajt. Ma valamiért egész nap rád gondoltam.

Amneris!
Zitus még mindíg csodaszép kislány, majd én is belekukkantok a történetetekbe, mert most már felcsigáztatok.

Steif tegnap beletette a bogarat a fülembe, hogy Zoé két bátyját is el lehetne hozni a családjától, mert különben intézetbe kerülnek.
Sajnos a párom és a gyerekek lebeszéltek róla. De látatlanban is nagyon sajnálom a fiúkat.
simineni

Kelimoni!

Jobbulást kívánunk Gergőnek! Reméljük hamarosan rendbejön. Lehet, hogy ez az időjárás is nagyon megviseli a piciket, az idősek is nagyon nehezen bírják. Na meg mi is. Ha belegondolok ennyi fejfájós nap rég volt.

Amneris!

Zitus egyre szebb.Nagyon jók a képek.

Marci-anyu!

Nagyon aranyosak a gyerköcök. Kedvencem az etetős kép.

Emike!

Szépek a lányok. Gondolom olyan jól eljátszanak együtt a kádban, hogy ki se akarnak jönni a vízből.

Vivi1!

Reméljük gyorsan elintéződnek a papírügyek. Drukkolunk. Tényleg nem semmi miket kitalálnak még.

Zsu
nagyzsu

Amneris, olvastam a történeteteket (úristen, de nehéz volt leirni ezt a szót), az én szivem is facsarodott. Zitus gyönyörű, és csoda anyukája van. :lol:
Eszembe jutott a gyámügyesünk (hétfőn kellett nyilatkoznunk, hogy fenntartjuk-e az ö.f-i elhatározásunkat.) Nagyon jó fej, gyorsan megirta a papirokat, s közben odaadta a családvédelmis környezettanulmányát , aki többek között ezt irta: nagyon szépen és rendkivüli türelemmel neveljük az első ö.f.ott gyremekünket is, pedig igen sok probléma volt vele...
Csak néztünk egymásra a férjemmel, mert tény, hogy szegényem magán viselte a koraszülöttsége összes nyomát: pici korától jártunk a Tűzoltó u-i gyerekklinikára neurológiára, majdnem megműtötték a köldökét, mert nem zárult be a sérvkapu, folyton visszatapsoltak az ortopédiára, mert nem csontosodott a csipőizülete, fél évig járt hozzánk heti 2x Dévényes gyógytornász, hogy a kisasszony egyáltalán forogjon, majd másszon, másfél év Pető intézet heti 2x, hogy járni tudjon, s most a vesemedencegyulladás. Mindezeket persze megemlitettem neki a beszélgetéskor, de hát annyi mindenről esik szó két anyuka között, nem ?
Szóval tényleg nem erre mondják, hogy problémamentes, de egy szülőnek ez oly temészetes. Minden újabb akadály után győztesnek érzem magunkat, hogy lám, ezen is túl vagyunk, s áldom az Istent, hogy mindent meg tudunk neki adni (legalábbis próbálkozunk), hogy egészséges felnőtt váljon belőle (kopp-kopp).
Marcianyu :lol: , jobbulást nektek is meg Keliéknek is. Apropó, nem is dicskedtem, idén nem kaptam személymérleget anyósomtól... Lehet, hogy megszeretett? :lol:
Emike, tündérek a csajszik.

Kép
Kép
koko

Siminéni! Köszönjük :):):)
szuperboszi

Boszi Antóniája!

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk! :-)

Lili, Marci és az ősök :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Köszi:)
Jó ez az Ősök :lol:
szuperboszi

Drága Antónia!
Szeretettel kívánunk nagyon boldog névnapot! :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Nagyon tüneményesek a képek az aprókról :)

Reméljük, minden beteg minél hamarabb meggyógyul. Kismanónk most már jobban van. Még mindig köhög, de megjött az étvágya, sokat huncutkodik. Annyi energiája van, hogy estére teljesen lefáraszt. Egy pillanatra sem tud egy helyben maradni. És sajnos mióta gyógyulgat, elég sokat "hisztizik" a drága. Ugyanis megszokta, hogy 1 hétig majdnem mindig a kezünkben volt (sírni sem hagyhattuk, mert attól is befulladhatott volna), és most is azt követeli, hogy állandóan tartogassam a popsiját. Tegnap volt a csúcs, alig tudtam tőle valamit csinálni. Ma már egész jól eljátszott a járókában. Mióta rájött, hogy fel tud állni, mindenhol feláll, körbejárja a járókát és állandóan menni akar. Anya estére pedig már nem tud felegyesedni :lol: Tegnap találtam meg a ruhái közt azt, amiben volt, amikor kihoztuk a kórházból... Teljesen el voltam hűlve... Annyira rohan az idő és már alig emlékszem rá, hogy milyen pici volt. 47cm-rel született és most 70cm. Az utóbbi 1 hónap alatt 5cm-t nőtt, és 1 dkg-ot sem hízott. Lassan már a fejemre nő :lol:

Na jó, befejezem a szószátyárkodást :oops:

Ildikóról tudtok valamit? Biztos nagyon lefoglalja 3 gyerek, meg az építkezés. Ilyen gyönyörű időben még simán lehet építkezni. Bár most nagy vihar közeledik, biztos ti is hallottátok.

Tirza, ti hogy vagytok??????????

Vigyázzatok magatokra!

obea
obea

Sziasztok Lányok!

Szeretném bemutatni Nektek Zizi-Manót :P :

Kép

Kép

KépKép
amneris

Sziasztok!

Nagyon édesek a gyerkőcök.
Ahogy Marci próbálkozik a tesó szemével :lol:
De nagyon ügyes kispai.

Obea!Kelimoni!

Jobbulást a törpikéknek!

Tirza!
Mi újság?Hogy vagytok?

Amneris!

Zitus nagyon helyes ebben a kapucnisban.
Így a kép alapján jó nagy babának tűnik.

Székesfehérvár közeliek!

Minden hónap 2. vasárnapján van Szfv-on bababörze.Nagyon jó cuccokat lehet venni kismamáktól 200-300-500 ft-ért.Az Interspar -ral szembeni oldalon a házak közti suliban van,ha érdekel valakit.

Na megyek ,mert megjött apa,és megyünk alvadni.Kezdem érezni a fejemben a szelet.
Hihetetlen jó "aignerszilárd " lenne belőlem!

Na jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
kavicska

Kedves Antóniák, Istenke éltessen benneteket :lol:

Steiff, Keli elküldte nekem kicsi Zoé képeit, csodálatos, nagy szomorú és beszédes szemei vannak. Tudod ám, hogy kicsit irigyellek, hogy ennyi csöppséget teszel boldoggá?

Keli, Dorka vizsgálatának az az eredménye (röntgen alatt megkatéterezték - négyen fogtuk le a kicsikémet, s totál leizzadt úgy üvöltött), hogy I.fokú refluxa van mindkét vesevezetékében, vagyis pisilés közben visszafolyik a vizelet a vesék irányába, ami már önmagában is hajlamosithat a vesemedence gyulladásra. Most 3 hónapon keresztül kéthetente pisikontroll, fokozott odafigyelés ivásra, pisilésre, kaki-kitörlésre, aztán majd meglátjuk. Szegénynek annyira elege van a fehér köpenyből, hogy ma, amikor a 3 éves oltását kapta, ismét hárman fogtuk le... :cry:

Kép
Kép
koko

Zitus csodas lany!!!!!!!Ipi apacs a fiamnak!
Antoniak Boldog nevnapot!
Dorka Sok simi neked !Buszke Édesanyád rád hogy ilyen kitArto vagy!
Gergo baba hogy vagytok?
Amneris na ezek a kepek imadni valo a manotok!
Obea milyen nagy mar ez a gyerkoc!Huzod?
VIVI1 szoritunk ezerel!Na es sok puszoka!
Ggabi hogy vagytok ?Pici fiad sokat segit?
Mindenkinek sok sok puszi!
Mi 2 napja megkaptuk az oltasunkat(bcg) ismetlot.Pici fiunk hos volt mi mar nem anyira az apukajaval.Most meg kohogunk es hő emelkedesunk is van.
Na most mar tenleg nem farasztalak titeket!

Kép
móncsi+3

Sziasztok!

Ma reggel tudtuk le a vérvételt. Apa elvitt minket,így egy óra alatt megjártuk. Bár Gergi csak picit sírt, számomra és számára is szörnyű volt az élmény. Olyannyira, hogy azt sem engedte meg, hogy felöltöztessem. Az autóban mindig hátul, egymás mellett ülünk és fogja a kezeme. Most még a fejét is elfordította. Amikor hazaértünk, mutatta a kiságyát és nem akart kommunikálni velem.
Remélem, kialussza ezt az élményt és megbocsát nekem, mert úgy érzem, csalódott bennem. :(:(:(

Obea! Örülök, hogy jobba vagytok. Maradjon is így. :)

MÓncsi: Jobbulást Csabikának!

Koko: Húúúú, miken mentetek már keresztül. Dorkának jobbulást és remélem, egyszercsak elmúlik minden probléma. Laura, hogy van? Írsz róla picit?
Képet is küldhetnél. :) Szívesen továbbküldöm. :)

Amneris: Úgy látom, nálatok is szép lassan elmúlik a babakor. Zitus olyan nagynak tűnik a képeken. :) Hogy éled meg a változást? :)

Boszi, Tölti, Madri, Gbaszi, Rkata és aki mostanában nem ír? Nem hiányzunk egy picit? :) :oops:

Az éjszakai vihar miatt írtó rosszul aludtunk. Gergi nagyon jól, de mi Apával csak forgolódtunk. Ugye, a tizediken a szél extra élmény. :(
Na, de bízzunk benne, hogy jön a tesó röidesen és akkor költözés!!! :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Kelimoni! Persze, hogy hiányoztok! Remélem Gerginél minden ok lesz.

Bevallom őszintén ma éjszaka volt először amikor már aludni is tudtam. Napok óta minimális alvásra volt lehetőségem.
Tegnapelőtt Ádihoz, azelőtt felváltva a két csemetéhez, még azelőtt vagy 2-3 éjszaka Ádihoz ugráltam éjszaka. Lehet,hogy az időjárás miatt de az is lehet újra a dupla dinamit esete forog fenn .. tehát egyszerre fogzanak( ez valószínűbb). Vagy mindkettő mert nappal sem sok alvás van és nyűgik.
De ma már azt hiszem jobb lesz.

Kép

Kép
töltike

A tegnapi nap híre:

Lili megfordult a hátáról a pocijára!! :-) Annyira belejött, hogy azóta folyamatos forgásban van. :-) Vége a jóvilágnak... :oops: :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Keli, hiányoztok, de Zóra nagyon beteg volt, most kezd gyógyulni, így megvolt a leterhelés.
szuperboszi

Itt is van némi lemaradásom:

Veronika, Antónia! Boldog névnapot!!!!!

Kelimoni! Kérhetnék én is teletabbit????

Marci anyu! Az ovi témában: én már írtam, mi rögtön elmondtuk az oviban az örökbefogadást (mondjuk nálunk amúgy is elég nehéz lenne eltitkolni :wink: ). Azt kértem az ovonéniktől, hogy emiatt semmiféle (se pozitív, se negatív) megkülönböztetés ne legyen. nem is lett, nagyon klassz az ovi.
Pár hete írtam róla, hogy Norbit lenégerezték az oviban, na beszéltem az ovonénivel. Szerinte inkább nagyobb gyerek lehetett mert az ő korosztályuknak nem tűnik még fel ez a fajta "különbözőség". Elnézést kért, hogy nem tudnak róla (!) és abban egyeztünk meg, fokozottabban fognak figyelni és ha megint előfordul az ő csoportjukban ,akkor az illetővel fognak elbeszélgetni (azt a verziót elvetettük, hogy közösen megbeszélik a bőrszín stb. kérdést, mivel akkor esetleg azt is elkezdené foglalkoztatni a dolog, akinek eddig fel sem tűnt.)

Lányok nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat, nagyon jól esett, hogy ennyien szorítottatok nekünk!!!! Egy szavam nem lehet, mivel a kisasszony abszolút ideális baba, semmi gond ,probléma nem merült fel idáig (na mondjuk van már némi rutinunk is :wink: ). Ma volt itt a védőnő és teljesen el volt ájulva a picurtól: azt mondta, ami már bennem is megfogalmazódott, hogy abszolút nem látszik, hogy csak most került hozzánk, olyan mintha mindig is a mi gyerekünk lett volna...
steiff

Koko! Tudod mindig azt szoktam mondani: cél a saját focicsapat!!! :P :P (Lassan összejön :wink: )
steiff

Keli, átérzem,amit Gergiről irtál. Ti. hogy vérig volt sértve, s nem szólt hozzád. Szegény Dorkám minden egyes Dévényes gyógytornát szabályosan végig üvöltött, a férjem annyira nem birta hallgatni, hogy elment itthonról. Az első néhány alkalom után Dorka u.igy viselkedett(kb. annyi idős lehetett,mint most Gergi). Rám sem nézett, ha szóltam hozzá. Anyám persze négykézláb kúszott a kisasszony lábai előtt, ha eltolta a kaját, anyu már rohant is, hogy rántott husit süssön neki, mert az a kedvence, azt sem tudta, hogyan kedvezzen neki... Én észre sem vettem ezt a hangulatváltozást, s rövidesen megenyhült irántam , nyoma sem maradt benne a rosszallásnak(s mégiscsak én vagyok az anya ugyebár, akit éjjel álmában a mai napig hiv :lol: ). Anyámat viszont jól kihasználta, mert szegány anyu ezzel a viselkedéssel totálisan elérte, hogy a gyerek megértette, itt egy rés, ezt meg lehet lovagolni, most aztán duplán kényeztetnek...
Szóval fel a fejjel, nem akarom a kedvedet szegni, de lesz még ilyen.. :cry:

Steiff, szivből gratulálok ismeretlenül is (remélem hamarosan meglapogathatjuk egymást személyesen is). Jól vettem ki a szavaidből, nem álltok meg négynél? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Keli hiányoztok nagyon, de sajna nem tudok naponta gép elé ülni, az xp-t is újra kellene telepíteni :? , csak nem tudom rászánni magam. Kicsi fiam nagyon lefoglal. Folyamatosan velem van, még mosogatni sem enged :lol: Igaz pakolni nagyon szeret :wink: Remélem Geri babánál nem találnak semmi komolyat, nagyon izgulok értetek! Köszi a teletabbit, hogy küldesz, igérem hamarosan meglátogatunk!

Marci_anyu gratula a forduláshoz! :P

Antóniának Boldog Névnapot!

Bocsi csajok, megyek, mert nincs sok időm és ilyenkor kell mindent csinálnom!

Szép estét mindenkinek!

Kép
madri

Koko! Az a helyzet, hogy én világ életemben három gyereket szerettem volna (igazából nem tudom miért,hiszen se a családunkban, se ismeretségi körünkben nem volt ekkora család), így a cél adott volt. A férjemet egy kicsit győzködni kellett, de nem bánta meg, hogy kötélnek állt. Mikor már Bia és Roli megvolt elindítottuk a második öf-t is. Bár akkor egy pici egy év alatti kislányt szerettünk volna, az élet úgy hozta, hogy lett egy gyönyörű 3 éves fiunk Norbi. Akkor úgy gondoltam megvan a három gyerek kész- egész a családunk. Aztán teltek a hónapok és rájöttem, hogy valami nem stimmel - valami, vagyis inkább valaki hiányzik az életünkből. Rájöttem, hogy az a pici lány, az akivel aztán tényleg beteljesedik a csipet-csapat. Rengeteget agyaltunk apával (ő az elején nagyon nem akarta- kétségei voltak bírjuk-e anyagilag/agyilag), aztán szép lassan ő is belerázódott a témába.Az ,hogy három gyerekünk van nekem a világ legtermészetesebb dolga volt és az a helyzet , hogy bár kicsit féltem tőle, de a néggyel nem hatványozódtak a tennivalók, dolgok stb. ,csak valamivel több lett (mondjuk ehhez az is kell, hogy Zoé tényleg abszolút problémamentes kislány, aki nagyon könnyen tudott alkalmazkodni az új helyzethez és új családhoz) . Most ,mióta ő velünk van egy iszonyatos harmóniát érzek a lelkemben, már érzem azt, hogy teljes a család. :roll: :roll:
De mivel nálunk sosem lehet tudni mit hoz a jövő ,ezért nem nyilatkozhatom 100%-osan a focicsapat tagjainak számáról. :twisted: :twisted: :twisted:
steiff

Steiff, őszinte gratula és szeretnélek tényleg személyesen is megismerni, no meg persze mindenki mást, hiszen nagyon új vagyok a csapatban. Kelivel már "majdnem" találkoztunk Mikulás-nap alkalmából, az én uram lett volna a nagyszakállú, ha nem kerülünk Dorkával kórházba 2 nappal az ünnepség előtt.
Mi is 3 gyereket szerettünk volna, s most hogy megvan mindkettő, s a Gólyahir ezzel befejezte áldásos tevékenységét, kicsit el is szomorodtam. A férjem poénosan meg szokta jegyezni, h. most jöhet a vér szerinti, de erre ugyebár fizikailag semmi esély :cry:
4 gyerek hallatán bocsi, de ilyen rém gyakorlatias kérdések jutnak eszembe, hogy kocsit is cseréltetek, hogy beférjetek mindannyian?

Kép
Kép
koko

Koko, mi cseréltünk kocsit :)
szuperboszi

Egy gyerek, két kutya, nekünk még elég az 5 ajtós kocsi. :lol: :lol:

Antóniának nagyon boldog névnapot kívánunk! :P

Kép
vivi1

Sziasztok!

Elnézést, hogy ennyire eltűntem és köszönöm az érdeklődéseket felőlünk!

Ez az idő tényleg nagyon szuper még az építkezéshez, úgyhogy a férjem rengeteget dolgozott, apósom is sokat volt nálunk, de örömmel írhatom, hogy az alap és a lábazat készen van! Most a banktól várjuk már nagyon a kölcsönt, mert elfogyott a pénzünk, így most egy kis szünet van. Bár ha bejön a tél, akkor úgyis meg kell várnunk a tavaszt a folytatáshoz.

Gyerkőceink jól vannak, Veronika már könnyedén forog, négykézlábra húzza magát és hintázik előre-hátra.
Itt köszönném meg a névnapjára írt jókívánságokat, nagyon figyelmesek vagytok!

Most búcsúzom is, igyekszem többet jönni és a hozzászólásokra is reagálni...

Puszi!
ildi_ko

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy írtatok, akik mostanában nem nagyon tudattak magukról. :) Bízom benne, hogy jönnek a többiek is. :)

Bennem már felmerült a következő babanetes tali ötlete. :oops:
Vagy ne gondolkodjak ilyenen?

Steiff: Tubbies oké. :)

Ildikó: Ügyes a kislányod. :) Hogy álltok a hozzátápival? :)

Koko: már minden oké Gergivel, úgy néz ki, megbocsátott Nekem. :) Jaj, annyira szörnyű volt, komolyan, sírni tudtam volna az elutasítástól.
Februárban 15 hós oltás, azt hiszem, edzenem kell magam addigra.

És van két képem is. :)
Szenvedek! ( Anya nem enged ma már többet hintázni. ) Kép

Apa megesz! :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Koko!
Hát igen a kocsi csere már egy ideje téma nálunk, apa legnagyobb örömére :twisted: (mert ,hogy igen autó buzi a szentem). Igazából meg akartuk várni a tavaszt , nem gondoltuk, hogy ilyen hamar szükség lesz rá!! :wink: :wink:
Igazából idáig majd minden héten új kedvence volt apának,már egy ideje nem is bírom követni... :shock: :shock:
Én is szívesen találkoznék veled, ha esetleg fehérváron jártok valamikor , összejöhetnénk egy kis dumcsira! :wink:

Keli!
Köszi előre is! :D :D
A tali már nekem is eszembe jutott, jó lenne újra találkozni veletek!!!!!!
Keli még azt szeretném kérdezni, jól emlékszem, hogy nektek van Fisher-Price tanuló kutyusotok? Mi a véleményed róla, érdemes megvenni?

Képzeljétek, ma találtunk az udvarunkon egy gyönyörűségesen szép szürke cicát, aki olyan kedves és barátságos, mintha régi ismerősök lennénk. Pont olyan szürke a színe , mint a férjem kedvenc perzsa macskájának, így őt rögtön levette a lábáról. Felhoztuk, megetettük, megmutattuk neki a lakást és mintha a szentem mindig is nálunk lakott volna úgy töltötte el a délutánt.
A férjem meg is jegyezte, hogy úgy belesimult a családba, mint Zoé, ezért olyan Zoés nevet kellene neki adni. Még nincs végleges név, de a zozó mindenkinek tetszett.
steiff

Kelimoni: Gyümölcsözünk. Hetente vezetek be új dolgokat, eddig almát, őszibarackot és sütőtököt eszik Veronika, körtével, sárgarépával fogom folytatni. Nagyon ügyesen eszik már, kivéve amikor a nővére szórakoztatja közben és a vigyorgástól az összes hami kifolyik a szájából :roll: Ma pl. egy egész üveg bébidesszertet (alma-őszibarack) megevett.

Gergő egyre szebb, egyre vagányabb!! A szenvedős kép nagyon tetszik :) Ha nem írtál volna címet, arra tippeltem volna, hogy könyörög neked valamiért, de nem is jártam volna messze az igazságtól :)

Steiff: Én még nem is gratuláltam Neked, úgyhogy most szeretném pótolni! Gyönyörű kislány Zoé, sok boldogságot kívánok a kis csapathoz! :) És a cicához is :D
ildi_ko

Sziasztok!

Sajnos csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni. :( Nem tudom mikor lesz több időm.

Antóniának boldog névnapot! És minden szüli és névnaposnak sok boldogságot kívánok utólag!

édesek a gyerekek!
Marci és Lili nagyon aranyosak! És gratulálok a megforduláshoz!
Zituska gyönyörű mint mindig! nagyon jók a fotók, és a pillanatok!
Anikó nagyon édesen nézi a nővérét, biztos sok mindent elles tőle.

Grétikének teljes gyógyulást kívánok, nagy huncut lehet!

Gergőnek remélem nincs semmi komolyabb baja. Olyan nagyfiú már, hihetetlen!

Köszönjük a szorításokat és a segítségeket!
Szívügyben jól vagyunk semmi panaszunk nincs szerencsére. Most várakozunk a következő vizsgálatra.
Tegnap végre megjött a jogerős határozatunk, azt hittem sohasem élem ezt meg. Nagyon elhúzódott.
Matyi szerdán volt 3 hónapos, szegénykém pont aznap kapta meg a szuriját, de nagyon hősiesen viselte, csak akkor sírt amikor lefogták a lábát, a szúrásnál már abba is hagyta és elkezdett beszélgetni a védőnénivel. Annyira édes volt! Persze én meg zokogtam, amikor elkezdett sírni, a dokinénink meg rajtam nevetett, hogy anyuka, mi lesz magával, ha a cseresznyefáról esik majd le?! :lol:
Szerdán 5670 g és 56,5 cm volt. Olyan kis hurkás lett mindenhol. Már 68-as ruhákat hordunk, nem értem ezeket a számozásokat, mert elvileg még 56-osnál kellene tartanunk.
Egyre többször beszélget velünk, és hangosan kacag, egyszer olyan váratlanul kacagott fel a papának, hogy a papa hátraugrott ijedtében. :lol:
Hasfájásunk 3 hónapos korára eltűnt, csak utána meg tápszert váltottunk, mert viszont nagyon sokat bukott, erre visszajött a hasfájásunk, a sűrűbb ar-es tápitól nehezebben tud böfizni, és amíg bent van a levegő addig görcsöl szegénykém. Sajnos nekünk a tápszerkérdés sem megy egyszerűen. Napközben még mindig 3 óránként eszik, és éjszaka a fürdés utáni etetés után már néha szokott 5-6 órát aludni is. Persze nem jelenti be előre, hogy akkor ma is sokáig alszom, így sokszor nem tudom kihasználni ezt az időt, hogy alvással töltsem. Úgyhogy mióta hazajöttünk még nem aludtam rendesen, két hónapig sokszor csak két órát aludtam, de azt sem folyamatosan. Persze Matyi egy mosolyától már rögtön nem leszek fáradt, egyből felébredek.
Ma délelőtt Matyi észrevette a kutyánkat, azt mondta neki, hogy hejj. Próbáljuk összeszoktatni őket.
Képzeljétek, egyszer, amikor a mama jött segíteni (szerencsére sokszor jön), és dajkálta Matyit, és valami miatt elkezdett keservesen sírni, átvettem anyutól, és képzeljétek Matyi a nyakamba fúrta az arcát, hozzám simult, és azt mondta, hogy gö, és rögtön megnyugodott, hát mit mondjak olvadozott rendesen a szívem.

Felébredt Matyi, megyek.
Jó éjt!

Kép
tirza

Steiff, az én apjukom is kocsibuzi, sajnos előttem nem nagyon villoghat, mert én meg annyira "hüje" vagyok hozzá, hogy az már néha fáj. Megmaradtam azon a szinten, hogy szép ezüst szinű autó...
Igy aztán kénytelen volt egymaga eldönteni, milyen autót vegyünk, miután Dorkánk megszületett. (kitaláljátok? ezüst szinű :lol: :lol: ) Nincs vele semmi gond, de pont tegnap voltam bent vele a szervizben, ki akartam kapcsoltatni a jobb első légzsákot, hogy oda tegyem a pici hordozóját, de a Suzukinál nem lehet. Vagy mindkettőt, vagy egyiket sem. A kikapcsolás is rém bonyolult, nem mertem belevágni, mert mi lesz, ha egyszer mégis szükség lenne rá. Ugyanakkor meg nem vagyok nyugodt, ha mindkét Lujzi bent ül a kocsiban, Dorka jobb oldalon hátul, az az ő helye, nem vehetem el tőle, igy a pici viszont a hátam mögé kerül, ami idegesit, h. nem látom. Szerintetek mi a megoldás?
Ja, és Fehérváron van rokonság, egy évben egyszer biztos előfordulunk ott, a napfogyatkozást is ott néztük 2001-ben. Reszkessetek, bár lehet, hogy az áprilisi tali előbb következik be..
Marcianyu, gratula Lilikének a forgáshoz. Mi ezt Dorkával 7 hónaposan értük el, Laura viszont annyira erős kisbaba, hogy 10 percig fekszik hason homoritva. Tegnap elvesztette az egyensúlyát, s eldőlt...de nem ijedt meg.
Keli, örülök, hogy Gergőnél semmi vész, helyesek ezek a november 16-i gyerekek ugye? :lol: :lol: :lol: (A többiek kedvéért: az én lányom Gergivel egy napon született) Laura áldott jó kisbaba: eszik, alszik, mosolyog. Aggódva kérdeztem a dokinénit, hogy nem kóros-e, h. egész nap alszik: könnyesre röhögte magát. Sajnos Dorkával az első két év hasfájás és alvás terén katasztrófa volt, s ugyebár meg sem fordult a fejemben, hogy van másmilyen baba is.
:lol:

Kép
Kép
koko

Annnyyyira örülök, hogy végre kicsit jobban pörög a topic! :-) Most csak egy gyors képözön, aztán remélem lesz időm írni is! :-)

Kép Pókember és Malacka :-)

Kép

Kép Lili Malackás ruciban :-)

Kép Ma reggel :-)

Kép tesók :-)

Kép Lili

Kép Marci

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Először egy hírrel kezdeném!!

Ma reggel megszületett az öcsém kislánya!!! LILIKE :D

Nagyon szépek a gyerkőcök a képeken melyeket felraktatok!

AZ ÁGNESEKNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Rakok fel én is pár fotót..

Kép Niki és a filctoll nyomai

Kép :-)

Kép Ádi huncut

Kép :-)

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Marci-anyu!
Hihetetlen, mekkorát nőtt Lili! És nagyon ügyes, hogy már forog! A pókemberes kép csúcs!!! :lol:

Amneris!
Gyönyörű képek! Ahogy egymásra néztek, az olyan megható!

Kelimoni!
A szenvedek kép annyira cuki! Ismerős ez az arckifejezés! :lol:

Steiff!
Bár nem engem kérdeztél, remélem, nem baj, ha kutyaügyben hozzászólok! :oops: Regi nagyon szereti, a dalokat hallgatva igyekszik csinálni, amit "mondanak"( ha jó a kedved, tapsolj nagyokat; fej, vállak, térd és talp: ezeket mutatja), az "elment vadászni"-ra nyitogatja az ujjait, a"süt a pékre", aminek a vége a baba szó, már előre mondja...Drága volt, de szerintem megéri, húzza-nyúzza, ölelgeti, megtanulta, hogy "egy" a számolósból...szóval, nekünk bejött! :lol:

Jiny! Hildus!
Nagyon várom, hogy elteljen ez a hét! Aztán majd egyeztetünk!

Ildikó!
Van még nyuszim, ha kell! Csak szólj, mert nem akarlak "zaklatni" vele!

Töltike!
Gratulálok a kislányhoz! És jó egészséget, boldog életet kívánok Neki és Szüleinek!
Nikikének jól áll a zöld szín! Ádi pedig édes a négy kis fogával!

A nem köszöntött név- és szülinaposoknak sok boldogságot!
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!
A képeken lévők ismét tüneményesek. :) Imádom nézegetni Őket és mostmár Gergi is. :)

Steiff: Nálunk is nagyon bejött a tanuló kutya. Gergi sokszor szeretgeti, ráfekszik, imádja a mondókákat, dalokat. Nálunk a szem, az orr és a fül az, ami nagyon hamar ment a kutyus által. Egyébként azóta, amióta ezt a kedves ajándékot kaptuk fogadott nagyinktól és kedves családjától, azóta a kisfiam más szőrös álatokkal is játszik.

Ma a kutyus egész nap az új bilin ült. :lol: :lol: ( Na, nem azért, mert aktuális a téma, hanem azért, mert vásárolni voltunk és akciós volt. :D )

Erről jut eszembe!
A Tescoban akciós a tesco pelus. Nem olyan szörnyű, nappalra kitűnő és nem is vastag. 1500 Ft egy csomag, amiben olyan 60 db van, ha jól emlékszem.
És! A Fisher price játékokat 50 %-al olcsóbban adják. ( Igaz a választék elég szűk. )

Kajla! Jó, hogy itt vagy! :) Mikor láthatunk a hercegnőről képeket? :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Mera!
Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!
A lányodnak nem felejtettem el a szoknyát, de csak egy ünneplős szoknyát találtam ami pörög.(Az én lánykám nem egy szoknyás gyerek, nyáron is inkább shortot hord, dár a csilivili, rózsaszin jöhet, csak ne szoknya legyen)

Lányok!
Olyan jó nézni ezeket a kis manőcskákat, mind olyan gyönyörű.

Süni, Rkata, Ggabszi! Hol vagytok? Nekem nagyon hiányoztok!

Szép estét mindenkinek!
simineni

Koko!

Mi a Brendonban vettünk gyerektükröt, amit a visszapillantó tükör környékére, vagy pl. a napellenzőre lehet felcsíptetni és így látszik az egész hátsó sor az összes gyerekkel. Nekünk nagyon bevált.
Jaj ,már el is kezdtünk reszketni ezerrel.... :twisted: :twisted: Amúgy áprilisban melyik tali lesz?

Kajla! Köszi! :D

Képzeljétek Zoé ma elindult!!!!!! :P :P :P :P Kapaszkodva idáig is álldogált már, de csak mászva közlekedett. Ma a férjem szólt, hogy benézett a gyerekszobába és a lány ott álldogál a közepén, majd délután egyszercsak odatotyogott hozzám! Mondta a védőnő, hogy rohamosan megindul a fejlődése, de azért erre nem számítottam. :wink: :wink:
steiff

Steiff, rajzolj fejlődésgörbét súlyra és magasságra, meglátod, milyen lapos lesz, és nézd meg 3-4 hónap múlva : egy meredeken emelkedő vonalat fogsz látni :):):)
Mondhatjuk szeretetfaktorral növelt vonalnak is :)

Milyen kocsiban gondolkodtok?
Mi a miénket bálatok vettük egy kereskedésben nyár végén :)
Azóta stagnál az áruk, vagy megy lefelé :( (mármint nekünk, nektek :))

Aranyosak a gyerkőcök, sok-sok huncut mosoly :):):)

Mera, boldog szülinapot :) Kis kedvencke hogy van? Ovi?

Bobi minden reggel oviba indul. Újabban meg úgy döntött, kihagyja az ovit, és isivel kezd:)
szuperboszi

Mig el nemfelejtem, minden Ágnest Istenke éltessen.

Marcianyu, Malackás rugi, nem semmi. Éjszakák? Nem akarom elkiabálni, de Loránk már kb. két hete éjszaka 6 órát alszik egyhuzamban. van úgy, hogy éjjel benézek hozzájuk, Dorka mélyen alszik, a picuri meg karmestert játszik fülig érő szájjal. Fél óra múlva: u.itt tart. Mielőtt elkezdenétek versenyben irigyelni, elmondanám, h. Dorka 2 éves koráig egyetlen éjszakát sem aludt végig: jobb esetben 4-5, rosszabb esetben 8-10 vagy több alkalommal ébredt. Volt, amikor éjjel kettőkor kómába üvöltötte magát, ha nem kapcsoltam be a Micimacit. Jó ez hajnali 1 és 3 között, elhihetitek. Mikor már picit nagyobb volt, belekapaszkodott a hálóingem nyakába, s még álmában is szorongatta. Ha megpróbálam visszakúszni a helyemre, rögtön üvöltött. 2 év alatt annyira kimerültem,( senki nem tudott segiteni, a neurológus nyugtatót irt neki, amit persze nem adtam be, hivtam radiesztéziai szakértőt,nincs-e káros sugárzás, tologattuk az ágyát, stb) hogy kezdtem depressziós lenni. Elvégeztem egy prahna nadi tanfolyamot is, csak segiteni tudjak szegényemen, amikor egy éjjel 2 éves volt már majdnem, végigaludta az éjszakát. Mondanom sem kell akkor meg egész éjjel ott hallgatóztam: szuszog-e még? Amikor barátaink megkérdezték, ezek után hogy merünk még egy gyereket vállalni, azt feleltem: ennél rosszabb már nem lehet, ebben meg már rutinom van. Apa meg eközben minden reggel mosolyogva kérdezte: ugye nyugodt éjszakátok volt? Megfigyeltétek, milyen szelektiv a pasik hallása? S valahogy annyira tudják, hogy nem nekik szól, ha a gyerek üvölt. Egyszer-egyszer mondta, aludjam ki magam, majd ő kel a gyerekhez, de érdekes módon, még arra sem ébredt fel, hiába rázogattam, hogy menjen, mert sir a pici... :lol: :lol: :lol:

Steiff
, bocsi, én a Gólyahires talira gondoltam. Októberben egy csomó babanetes is ott volt, gondoltam most is igy lesz. Vagy külön talit is szervezünk? Küldhetnél fényképet magadról meg a kézilabdacsapatodról, mert pl. Kavicskából, Töltiből ha gúvasztom a szemeimet, legalább látok valamit, de te egyelőre inkognitóban vagy :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

Steiff, locsogok, locsogok, a lényeg: köszi a tükör ötletet, holnap megveszem. A kicsi Zoénak meg nagy puszit küldök, fantasztikus amit tett :lol:

Véletlenül a 48.oldalt nyitotta meg a gép, nov. 11-én volt egy hozzászólásom: "most várunk kistesóra, s ne döbbenjetek meg, de gyakran gondolok arra, hogy annyira imádjuk Dorkát, vajon tudjuk-e majd u.igy szeretni a kistesót is." (5 napra rá született Laura).
Már tudom a választ lányok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
koko

bálatok = nálatok :)
szuperboszi

Koko: az én kisfiam is "éjjelébredős" típus volt. 8 hónapos koráig egy szemet sem aludtunk. Az elején írtó lelkesen pattogtunk Apával, aztán elkezdtünk fáradni. Gergi születése után már 5-kor fürcsizett, egyszerűen nem tudtuk ezt az időt sokáig tolni. Aztán szép lassan eljutottunk a 7 óráig.
Nálunk a 18 volt a csúcs az éjszakai ébredéseknél. Szerencsére Apa nagyon aktív, nálunk egyezmény, hogy egyik alkalom az enyém, a másik az Apáé. ( Nálunk a fürcsi is mindig az Apáé,aztán az öltöztetés, etetés, a lefektetés közös. :) )

Mostanában szerencsénk van, Gergi este 10 körül követel egy kis kacsit, aztán hajnali 4-5 körül.

Egyébként akkor váltot Gergi átalvósra, amikor külön szobába tettük. Azóta max. kétszer ébred.
Mi ott rontottuk el - a védőnéni szerint -, hogy születése után is etetük éjszaka. Mindent megpróbáltunk, hogy éjjel alvás legyen, de Gergi nem volt hajlandó lemondani az 2 és fél óránkénti kajcsiról.
(Amikor már rég 4 óránként kellett volna ennie. :oops: :lol: )

Tölti! Gratula az új családtaghoz! :)

Steiff: Nagyon ügyi kislányod van! És még mi mindenben fog rohamosan fejlődni! :)

Kocsivásárlás nálunk is tervben van, a Matíz jó a városban, de ha megyünk valahová hosszabb időre..... :?

KépKép
KépKép
kelimoni

Rkata Vincuskájának nagyon boldog névnapot kívánok!

Kelimóni!
Van már valami eredmény? Lázas még időnként,, Gergő!

Marcianyu!
Behalás ez a szerkó a gyerekeknek! Lili annyit változott amióta nem láttam. Nagyon nagylányos már és tényleg hasonlít Marcira.
De hát nem véletlen a testvére.

Szép napot mindenkinek, megyek tanulni, mert jövő héten vizsgázom, de napok óta nem tudom rendesen kipihenni magam, ezért úgy érzem magam, mint akit megcsípett a cecelégy.
simineni

Megkésve:
Az ügyes, már majdnem mászó Veronikának boldog névnapot utólag is!
A nagylány Antóniának szintén boldog névnapot!
Sárának, akiről rég láttunk képeket ( a tesójával együtt) szintén boldog névnapot!

És végül nem megkésve végre: :lol: :lol:

Kedves Vincus!Boldog névnapot kívánok neked szeretettel!

Ildikó, csomag készül!!...kicsit lassan ugyan! :(
Marcianyu, a pörgő-forgó Lili nagyon ügyes!

Zoé gyönyörű és ügyes kislány!

Szép hetet!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Koko! Nekem lassan 10 hónapos a fiam de meg tudnám számolni az egyik kezemen hány nemfelkelős éjszakánk volt. A mai napig jó ha csak 2-3 szor de van amikor 10-12 szer kell felkelnem hozzá.
Napközben, délelőtt alszik 1,5-2 órát és ennyi. Este 7-ig tudjuk kihúzni a fürdetést. Akkor elalszik de van amikor 10-kor már indul a mandula.. de legkésőbb hajnal 2 kor.
Külön szobába alszanak, amikor együtt aludtunk rosszabb volt a helyzet. Megzizzent a paplan már ébredt.
Van amikor Nikike kiált át éjszaka a saját szobából az Ádiéba amikor éjszakai buli van,hogy " ÁDIIIIIIIIIIIIIIII!!!"

Nikike kezdetektől jó alvó. Végig az egész éjszakát. Nagyon ritka esetben ébred fel akkor magunk közé vesszük az ágyba :oops: :D

Kép

Kép
töltike

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?