Sziasztok!
Zsoltinak felolvastam a dicsero megjegyzeseiteket( koszi Chaterine, Kinga, Andi ) es mosolygott hozza
Biztosan van belemagyarazas, de mar egesz kicsi koratol, ha valaki szepeket mond rola, o mosollyal koszoni meg. Gondolom, h egyszeruen csak erzi, h az emberek pozitivak es, h o a foszereplo
Dokineni azt mondta, h minden rendben, meg ma es holnap adom a koptetot, aztan kesz. Nem arultam el neki, h nem adtam antibiotikumot, de eszre sem vette, normalisan gyogyulgat.
Chaterine es Andi! nagyon kellett nekem a tegnap a nyugtatas, nem tudtam mit tenni, mert egesz nap egy cseppet sem szopizott. A nagyobb gond az volt, h ugyebar mi is cicin aludtunk el (napkozben es este is) es most egyszeruen nem tudtam mit tegyek. Rohejes, de en egyszeruen nem tudom, h hogyan kell elaltatni Zsoltit, mert soha sem altattam, sokaig csak ugy aludt el, h kimentunk a szobabol, fontos volt, h semmi neszt ne halljon, ami elterelhetne a figyelmet. Aztan meg szopival aludt el. Kulonben egyebet evett (spenot meg gabonapep) csak nehez volt az elalvas
Ejjel aztan 3kor mintha mi sem tortent volna jol megszivta magat tejjel, majd megismetelte reggel 8kor es most delelott az elalvas elott.
szoval minden rendben.
Majd legkozelebb nem ijedek meg ennyire, esetleg csak azt a bizonyos szomorusagot erzem amirol Andi beszelt...
Chaterine, te most vegzed a foiskolat v egyetemet? Ugyi vagy! En csak egy angol tanfolyamba mertem belekezdeni, ugy erzem kesobb meg ennyi idom sem lesz erre, igaz hazit nagyon ritkan irok
Inkabb potyogok a neten
Mamacka! Neztem a fotoitokat, nagyon szep kis csalad vagytok! En magyar-roman tanar vagyok, de jelenleg csak romant tanitok egy magyar tannyelvu kozepiskolaban. Jelenleg, akarom mondani egy eve es egy ev mulva, ha valami kozbe nem jon....
Innen jut eszembe, Chaterine, mit jelent az a "adig meg van idom"? Ha nem vagyok indiszkret, hogyan terveztek, mik a szempontok? Nem a dokikivalasztasban, hanem a teso joveteleben. Azert kivancsiskodok, mert engem is foglalkoztat a tema...
Kinga! Nalunk a maj volt talan az egyetlen, ami nem jott be, nem tudom miert, fove probaltam. Kulonben en is piritom neki a hagymat, fokhagymat (a spenotot csak igy szereti, de igy aztan nagyon!), a kismamaban is ajanljak 8 honapos kortol. (azelott csak iznek, anelkul h beleturmixolnank). Probald ki a bazsalikomot, szinte mindenhez talal, nagyon finom es egeszseges, Zsolti imadja.