Sziasztok!
Sajnos csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni.
Nem tudom mikor lesz több időm.
Antóniának boldog névnapot! És minden szüli és névnaposnak sok boldogságot kívánok utólag!
édesek a gyerekek!
Marci és Lili nagyon aranyosak! És gratulálok a megforduláshoz!
Zituska gyönyörű mint mindig! nagyon jók a fotók, és a pillanatok!
Anikó nagyon édesen nézi a nővérét, biztos sok mindent elles tőle.
Grétikének teljes gyógyulást kívánok, nagy huncut lehet!
Gergőnek remélem nincs semmi komolyabb baja. Olyan nagyfiú már, hihetetlen!
Köszönjük a szorításokat és a segítségeket!
Szívügyben jól vagyunk semmi panaszunk nincs szerencsére. Most várakozunk a következő vizsgálatra.
Tegnap végre megjött a jogerős határozatunk, azt hittem sohasem élem ezt meg. Nagyon elhúzódott.
Matyi szerdán volt 3 hónapos, szegénykém pont aznap kapta meg a szuriját, de nagyon hősiesen viselte, csak akkor sírt amikor lefogták a lábát, a szúrásnál már abba is hagyta és elkezdett beszélgetni a védőnénivel. Annyira édes volt! Persze én meg zokogtam, amikor elkezdett sírni, a dokinénink meg rajtam nevetett, hogy anyuka, mi lesz magával, ha a cseresznyefáról esik majd le?!
Szerdán 5670 g és 56,5 cm volt. Olyan kis hurkás lett mindenhol. Már 68-as ruhákat hordunk, nem értem ezeket a számozásokat, mert elvileg még 56-osnál kellene tartanunk.
Egyre többször beszélget velünk, és hangosan kacag, egyszer olyan váratlanul kacagott fel a papának, hogy a papa hátraugrott ijedtében.
Hasfájásunk 3 hónapos korára eltűnt, csak utána meg tápszert váltottunk, mert viszont nagyon sokat bukott, erre visszajött a hasfájásunk, a sűrűbb ar-es tápitól nehezebben tud böfizni, és amíg bent van a levegő addig görcsöl szegénykém. Sajnos nekünk a tápszerkérdés sem megy egyszerűen. Napközben még mindig 3 óránként eszik, és éjszaka a fürdés utáni etetés után már néha szokott 5-6 órát aludni is. Persze nem jelenti be előre, hogy akkor ma is sokáig alszom, így sokszor nem tudom kihasználni ezt az időt, hogy alvással töltsem. Úgyhogy mióta hazajöttünk még nem aludtam rendesen, két hónapig sokszor csak két órát aludtam, de azt sem folyamatosan. Persze Matyi egy mosolyától már rögtön nem leszek fáradt, egyből felébredek.
Ma délelőtt Matyi észrevette a kutyánkat, azt mondta neki, hogy hejj. Próbáljuk összeszoktatni őket.
Képzeljétek, egyszer, amikor a mama jött segíteni (szerencsére sokszor jön), és dajkálta Matyit, és valami miatt elkezdett keservesen sírni, átvettem anyutól, és képzeljétek Matyi a nyakamba fúrta az arcát, hozzám simult, és azt mondta, hogy gö, és rögtön megnyugodott, hát mit mondjak olvadozott rendesen a szívem.
Felébredt Matyi, megyek.
Jó éjt!