Sziasztok!
Kármen!
A vasasban voltál?? Ledöbbentem, h mennyire érzéketlenek az emnberek. Amikor én előszőr voltam várandós az első hetekben nagyon rosszul voltam. Persze nem látszott semmi és valaki beszólt, h nem kéne drogoznom........Bőgtem ........Utálom még a cigifüstöt is.
TÜNDI!
Fogalmam sincs mikor megyünk, Bencénél ezt nem lehessen tudni. Szólok majd, de úgy gondolom, Ti előbb jöttök Szeged felé, szakítsatok pár percet és talizzunk! LÉcci-lécci!
Pont ma volt egy tévéműsorban szó az orrszívásról. Nem kell bedugni, csak az orrnyíláshoz. Én néhányszor szívtam csak, akkor kifőztem az alkatrészt. Nekünk eddig bevált a Fluimar, bár azt is kb.2 hónapja használtuk legutóbb. Ábelem még nem volt beteg és ennek nagyon örülünk.
Egerszalók kellemes hely, a fürdő most készül majd el, mi csak az alapok ásását láttuk. Jó lenne elmenni valamikor, Bencének is nagyon tetszik.
Csajok!
Képzeljétek ma Ábel lefordult a pelenkázólapról.
Szerencsére az ágya felé és pont a takarójára. Megszédltem és egy pillanat alatt tötént. Nem hinném, h baja lett, arra eszméltem, h a hátán a kiságyban, a pelenkázó mellett a takaróján van. Nem sírt, csak nézett nagy szemekkel. Igazából azóta is töröm a fejem, h kivettem az ágyból vagy csak akartam, és nem is esett le. Nem tudom. A vérnyomásom megmértem, 140/100 volt és persze a pulzus is 100. Bence szerint nem eshetett le, mert akkor sírt volna. Nem tudom, de görcsben mindenem. Lesem a babát, félek aludni is.
Nyugis éjszakát Nektek!