Kata007!
Azt gondolom, hogy persze az csak néhány nap, de akkor is "kilóg" az ember a topicból, nem? Ugyhogy én teljesen megértelek.
Különben sem szeretem a névtelenkedést, ha valamihez nem tudom (merem?) adni a nevemet, akkor le se irom. A másik megbántása meg mire jó? Neki jobb lesz?
Nekünk, akik egyszerre voltunk kismamák (söt még korábban együtt szurkoltunk azért a bizonyos zebráért), egy plusz töltetet jelent az, ha együtt vagyunk.
Ugyhogy ha idöd engedi irjál, anyukádnak jobbulást!
Sasha!
Látom sikerült a topicímváltoztatás...
Más:
Drága kisebbik gyermekem hasonlóval próbálkozott eleinte, de azt a megoldást, amit én csináltam, ezek szerint nem biztos, hogy meg tudod csinálni. Én a teljes elsötétitést oldottam meg, a szopihoz sem kapcsoltam semmi villanyt (bár elég nehéz volt, mert közben arra is kellett figyelnem, hogy jól kapja be). Ha végzett, akkor továbbra is csend (nincs pelenkázás, meg a hálószobánkban nincs tévé sem), nincs játék (legyen minél kevesebb éjszakai attrakció
), hagytam, hogy ö azt csináljon még amit akar (én megpróbáltam mellette aludni, ö volt középen az ágyon, ugyhogy leseni nem tudott volna), csak hasraforditottam. Ha a szopiba bealudt, akkor vissza az ágyába. Most már, ugyan szopizik éjszaka (jó esetben csak egyszer), visszaalszik ö is
, söt kezd nagyon hozzám igazodni, mert nem kel korán (én ugy 1/2 8-8-ig aludnék), de ha korábban kel, mint én, akkor is egy jó darabig elvan a kiságyban.
Persze, ahhoz képest, hogy a nagyobb alvás szempontból milyen "álomgyerek" volt (2 hónaposan átaludta az éjszakát, azóta is nagyon jó alvó), nekem egy kicsit fura ez az éjszakai szopi, meg igazándiból elég nehéz elképzelni, hogy egyszercsak végig fogja aludni Nátán az éjszakát, ha eddig nem tette. De azért bizakodom.
Panda!
Végül mégse jöttek a vendégek, de legalább tiszta a lakás.
Az is valami, csak birjam igy tartani (már nagyon ráfért a lakásra, bár a férjem erösen sérelmezte, hogy egész nap takaritottunk
). Csak én vagyok fáradt (nem álmos, hanem fizikailag). Azt én sem gondoltam, hogy ilyen jól el fog férni Beni ágya, eredetileg másképp gondoltam a helyét, már azon is elgondolkodtam, hogy nem tudom, hova, de kiteszek szekrényt a szobából (csak azért ciki, mert gyerekszerkrény, a hálónkban nem igazán mutatott volna jól, máshol meg nincs hely, viszont valahol kell tartani a ruhájukat), de végül a férjem fejecskéjéböl kipattant az ötlet, hogy az egyiket tegyük a másikra, és tényleg jó lett!
Az ágy is elfér majd, meg világosabb is lett a szoba. Most mrá csak az kell, hogy kifessük, a szobát meg sötétitöfüggyöny, ágytakaró stb. legyen valami szép, aztán egész jó ki fiúszoba lesz, és azért nem lesz kicsi kettöjüknek sem.
Beszti