Sziasztok, most gyorsan írok, aztán megyünk partizni, juhhé! Mondjuk h én józanul hogy érzem majd magam, az előre borítékolható...
A sörhöz annyit, h nekem egy doki azt mondta, h lehet, h kicsit növeli a mennyiséget, de mégiscsak van alkohol tartalma, ami megváltoztatja az anyatej ízét, és hát mégiscsak alkohol.
Ez az urenses bogyó szerintem nekem nem nagyon használt, bár nem tudom. Először én 2-szer 5-öt szopogattam, úgy ahogy ti is írtátok, de aztán a patikában rábeszéltek egy nagyobb kiszerelésre, mondván gazdaságosabb, otthon meg azt vettem észre, h a golyók kisebbek, így nem tudom, abból mennyit kellene egyszerre bekapkodni.
Emese, nem tudom, h eleget eszik-e, és nem tudom, mi az igazság a következőből: ugye a modern szopis tanácsadás szerint annyiszor teszed mellre, amennyiszer éhesnek látszik, bár nem csak az éhség miatt sírhat. Nekem a védőnő azt mondta, h szerinte ez nem jó szemlélet, mert ettől hasfájós lehet a baba, h folyton eszik. Mondjuk ha Zsombi nem eszik, akkor nem sok tej juthat be, mindenesetre nekem anno azt mondta, h 2 órát azért mindig tartsak szopik között, ha nem szopizik, akkor fejjek, cumisüveg, stb. Valami olyan volt a magyarázat, h a félig emésztett tej keveredik a frissel és ettől lesz hasfájása. Nem nyilatkozom, h igaz-e, mert nem értek hozzá. És szerintem a titok, h egyél rendesen, nekem akkor volt kevesebb a napi mennyiség, amikor eszembe is jutott, h ja, ma még csak egy zsömlét ettem.
Én már láttam távirányítós ágy felé pakolható forgós izét, nem semmi, mi? A miénk is kicsit fapados, és már el is törtem 2-szer, most már nem forog, hehehe
De azért Kamilla így is beszél nekik, csillagocska, meg holdacska, meg bohóc, a virágot leszedtem róla, azon tanulta meg, h megfogja a tárgyakat és a szájához viszi
csatlakozunk a keveset evőkhöz, édes lánykám átlag 100-at eszik, nekünk a 130 az amikor érzem, h na akkor most tényleg belakott szemmel láthatóan. De most is meghízta, amit kellett neki, úgyhogy csak amiatt lenne jobb, h többet egyen, h ne kelljen éjjel is etetni ennyit.
Mi is voltunk szemésznél (tényleg, Pelle, ti túlestetek már rajta?), mert már biztos volt, h elzáródott a könnycsatornája. ki kell hangsúlyoznom, h végre egy szakdoki, aki nagyon-nagyon aranyos, kedves volt. kiküldtek, h inkább ne nézzem végig, mert annyira ordítani fog
hát a folyosóról is lehetett hallani ám, de mikor visszamentem, már mosolygott Kamilla, és a dokira is, nem csak rám, tehát olyan szörnyű nem lehetett. Ez legyen a legnagyobb bajunk
na megyek fürdetni.