Sziasztok!
Végül vettem egy vércukorszint mérőt! Megmértem evés után (kb 70gr ch) 1 órával és 7,2 lett. Kicsit megnyugodtam, mert ez jó érték. Bár sajna nem tudom pontosan mennyi szénhidrát volt abban amit ettem, de szerintem elég sok!:)
De holnap a laborban ugyis megnézik az éhgyomrit, de mostmár magamnak is tudom bármikor ellenőrizni.
Ildikó: én is reménykedem, hogy nincs semmi baj a picivel, de sajna olyan sok szörnyűséget hallani. De remélem ha mégis van vmi, akkor azt észre lehet majd venni UH-on. Ugyis jól megnézi majd a doki, mert én 30 évesen már nyanyának számítok!
Kitti: Én adok a csajoknak vaspótlást, ami olyan , hogy nem lehet túladagolni és nem lesz tőle székrekedése sem. Nálunk a Tami volt nagyon fáradékony, meg száraz volt a bőre, ezért kezdtem nekik adni. És használt is!:) Vérvételre én is csak akkor ha muszály! Gyártelepen vettem a gyógyszertár mellet, valami nagyon számomra kimondhatatlan neve van, de ott ajánlották. Céklalé meg méz meg ilyenek vannak benne, az ize is elég türhető picit savanykás...
Anikó: Szorítok neked szombaton! Nem tudom pontosan mit tanulsz, de a közgáz nekem mindig ment, meg a jog is...ha valamennyire megérted, akkor már tuti megmarad a fejedben!
Én dokinak most olyan 70 e-ret gondoltam, de én attól teszem függővé, hogy milyen lesz szülés közben. Nagyon gondolkodom, hogy kérjek-e majd érzéstelenítést, kicsit idegenkedem tőle, hogy a hátam szurkálják...ha az elsőt kibírtam kibirok mindent.
Ildikó: azt a kódot, ami az emailban jött és evvel az url=...al kezdődik, másold be a profilodba az "egyéb" ablakba, ha jól emlékszem. Profilba fent tudsz bemenni, ha lepörgeted a segédletek listát rögtön meg is látod!
Megyek, mert csajok kajásak! Szokás szerint....
Üdv: Judit