Hali!
Gazemberem alszik! Bár mit várjak tőle, hiszen 14 órát aludt nekem 1 kajcsival.
Már 5 napja átalussza az éjszakát!!!!!!!!!!!!!!! Erre vártam. Persze én nem tudok aludni, de az mellékes... A kiságyában alszik olyan éjfél -3 körülig, majd kicsit mocorog. Még mielőtt felkelne magunkhoz veszem és reggel 5-ig alszik nyugiban.
A husit még mindig nem eszi meg. Azaz megeszi, de a pofák, amiket vág hozzá!
Tudom, türelem... Tegnap átjöttek sógornőmék. Szerinte már rántott húst kellene adnom Marcinak. Hát mondom inkább még nem. Tojás, liszt, füszerek stb... Hát nem vagyunk egyformák.
Megkérdeztem a Gabi védőnőket ( ha már itt villog bal oldalt folyton), hogy meddig kell forralni a vizet és jobb-e az ásványvíz. 6 hetes korig kell, ha babavízet kap. Szóval nekünk már nem kell. Írtam neki, hogy mi Szentkirályit veszünk és jó az is. Azért holnap megkérdezem a saját védőnönket is.
Marcinak az oltása olyan, mintha egy pattanás lenne. Kis fehér genny van benne. Szerintem az legalábis.
A mérleg szerint 8,7 kg. Ráültettem. Tök szépen ül már. A bödönt most fedezte fel. Van egy labdája, ami handokat ad ki, ha ütöd, Na, a bödön is kap ezerrel, mert még nem jött rá, hogy azt nem úgy kell. De zenél neki, ha sikerül valamit megnyomnia.
Eni, ha ez most megnyugtat, én nem vágyom a helyedbe. Jó dolog a szülés és pozitív maradt bennem is, de most valahogy nem vágyom rá!
Kriszti, Zsombinak is jó sokára lett foga. Mi is kezdünk vele szenvedni, de még nem olyan vészes.
Tegnap kicsit átrendeztük a szobát, megyek és még a maradék lomot helyre pakolom. Mennyi sz@ra van az embernek!
Orsi