Új privát üzeneted érkezett!

Ayse
Ez a pompoooos! :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Prüntyi, írtam :)

Maresz, kár :(

KépKép
KépKép
and

Prüntyi, remélem nem lesz semmi!

Hajni! ez a doki annyira durva, hogy erre nincsenek szavak. nem értem miért dolgozhat még egy ilyen orvos, egyszerűen nem értem!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: illetve nem mondanám orvosnak.
és főorvos???? minden szál hajam az égnek áll a füleim meg ketté.

Hajni, anyukád hogy van? biztos nehéz lehet azért ezen keresztül menni, tényleg olyan fiatal. remélem azért optimista típus.
és mi újság aláírás ügyben? van előrelépés? mentek testületi ülésre? :wink:

KépKép
KépKép
and

Kuha!
Nem, a szárazélesztő az egy kis zacsiban van, olyan mint a van. cukor. Dr. Oetker a legjobb sztem.

És igen, nálam ez a pompos alapja is, de eredetileg pizzatészta.

ayse

Kuha!
Ha kockaélesztőd van, futtasd fel langyos tejben és cukorral, a többi ugyanaz, de persze akkor kevesebb víz kell!

ayse

Sziasztok,

And, egyenlőre én úgy néz ki megyek. Ha nem esik szét alattam a kocsi akkor tuti :)
Múlt héten beletörtük az egyik kulcsot és letörtem az ablakmosó kart is. Szóval ha esik akkor nem tudok vele menni mert nem használható az ablaktörlő:) :) Na ez nem is vicces. (Férjem szerint legalább is )

Ha valaki akar jönni aakinek nincs kocsija akkor felveszem. Taksony- Erzsébet- Soroksári út - Határút... Ezen a vonalon. Írjon privit.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

And
sajnálom,de nem megyünk a talidra,mivel másnap indulunk Bükkfürdőre,nyuszinak sok lenne és tudod,attól is félek nehogy lebetegedjen :oops:
pedig már nagyon hiányzik a díszes társaság! :roll: :P

ma itt volt Barbi és Csibi,nagyon jó kis délutánt töltöttünk el együtt,köszi csajok,hogy itt voltatok!és ráadásul nagyon jó napjuk volt a srácoknak ...és Fanninak! :lol: Leon végig aludta az egészet,Nyuszim nagymenő istenként figyelte Nolcsit,Fanni meg ha éppen nem le-föl járkált 8) ,akkor cukiskodott,mint mindig!szóval szupi volt!

most meg vacsizni megyek,majd holnap jelentkezek,ha tudok!
és csak annyi,hogy simogatni a kopasz buksiját nyuszinak mégjobb,mint nézni! :P viszont ennek a frizkonak egy hibája azért van,hogy szegény nyuszi így most már mindig huligán,nem tudja egy jólfésült,jófiús séróval sem leplezni! :twisted:

sziasztooooook!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Háááát, vasárnap este óta hat oldalt írtatok!!!!!!!!!!! :shock: :D
Amire emlékszem:
Cleoék Balcsis "nyaralása", Juci fantasztikus kutyusos-alvós Marcis képei
Pont, pont vesszőcske mondókára :D
Davallia Pandájának náthájára, lázára-jobbulást Nektek!
Benianyu Benijének holnapi mandulakivételére,
Kuha Gergőjének új Doktorbácsijára, és a szép képekre,
ill.Rokica kórházkálváriájára.Ami egy agyrém.Jaj Rokica, hogy mennyit ki kell bírnunk nekünk anyáknak, és annyira tetszik a hozzáálásod, szerintem a szakmádból adódóan is.Zsuzsának továbbra is milló ezer puszi, és gyógyuljatok Ti is ebből a járványos akármiből.

Jaj, And Eszti klassz alvását majdnem kihagytam!!!!!
Ill.nem volt tiszta, hogy akkor most hogy is van a tesótéma, And, Barbi???? :lol:

And
Anyum nagyon higgadtan viseli, szeriinte jobb minnél hamarabb túlleni rajta, pedig várhatna akár egy évet is.Szülni nem akar, és örül, hogy nem tumor miatt kell kivenni a méhét(bár van egy myomája-de nincs vele semmi baj)
Aláírásügyben 1150-nél tartunk, 28-n lesz a testületi ülés.
A nőgyógyászra meg nem is írok semmit.Van aki ezután is Istenként néz rá. :cry:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Juci!
a könyvet nem találtam, de apa szerint, aki olvasta :D ! szóval erről állítólag nem esik szó, hogy székezés mellett mit kell alkalmazni éjjeli ébredésnél :( Marci mit csinál éjjel?

Nyúlné!
sajnálom, de nem baj, érezzétek jól magatokat Bükkfürdőn! anyukámék hétvégén mennek oda :D
és várjuk nagyon a képeket!
az a gondolkozós kép Kisnyusziról tökéletes!

Csibb, ti attól még jöhettek :wink: Fanni folytathatja a Karácsony fiúk behálózását :wink: persze ebbe asszem Esztinek is lesz beleszólni valója :D

Csikken, autó :(

Ayse, igen én is erre tippelnék (hasnyálmirigy kapcsán), de hogy jut neked ilyen az eszedbe?? :D mármint ilyen kérdés.
sztem jobban jártál, örülj, hogy a fizikát nem szeretted! engem még az sem tudott eltántorítani :lol:

vasalóskedd vészhelyzet nélkül, brrrrrr :(

KépKép
KépKép
and

Ma telefonált a volt főnököm.Azt javasolta, márciusig, még pontot nem tesznek hivatalosan az osztályom jövőére, addig maradjak nyugton a fenekemen.
Utánna meg jelentkezzek az áp.i igazgatónál, hogy akkor mit is akarnak velem, mert én 2008.jan.tól mennék vissza.Semmiképp ne fogadjak el 3 műszakos ajánlatot, ha netán mégis ilyet adnának(amit Ő nem hisz), akkor majd keresgél nekem valót.... .
Így :shock: csodálkozott, mikor meghallotta, ha más nem lesz, akkor három műszak.kérdezte, hogy ezért tanultam, fejlesztettem magam, ezt akarom?mondtam, hogy a pénz, pénz, pénz, mert nekem nem annyi a fizetésem, mint egy ügyvezető igazgatónak.....!
Erre meg azt válaszolta, hogy jól képzett szakemberekre, fiatalokra, rám mindíg szükség lesz.
Egyszóval jólestek a szavai.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, nehogy valami beképzelt libának gondoljatok!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csak beugrottam, hátha van Rókica hiradó...de nem volt :(

Totka, ez jó hir! Hátha tud majd segiteni.

KépKép

KépKép
majola

Ezt csak úgy:
játszunk a Fornettivel(anyumék, és férj igen sokat esznek ilyet melóban), és nyertünk egy ezer ft-os utalványt!!! :D :D
Igaz, nem plazmatv, autó, wewllneshétvége ill. egyiptomi nyaralás, de aki a kicsit nem becsüli...!
Mit gondoltok, mire utazunk:az egyiptomi útra!!!!Férj szerint felrobbantanának, neki jobban bejönne az autó...!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Majola
köszi, én is annak éltem meg!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!
dehogy vagy az!!!!senkinek meg nem fordult a fejében, sőt! igaza van a főnöködnek, és legyél csak tisztában a képességeiddel!! :D tök rendes főnököd volt! :wink:
fogalmam sincs, hogy jogilag ez hogy van, ha megszűnikaz osztály, akkor mi van. az tuti, hogy kevesebb bért nem adhatnak neked. de pl nekem is minden papíromra változó munkaterület van írva és ezt a kórház jól ki is használja, ráadásul nagyon sunyi módon :evil: egyik kollégám talált a fiókjában egy papírt, hogy egy hete másik osztályon dolgozik (amely visszavonásig érvényes ugye), még a főnökünk sem tudott róla (állítólag, persze ebben nem vagyok azért biztos), de akkor is, baromira kell vigyázni, különben nagyon kihasználnak, úgyhogy vigyázz, ne dőlj be!!!!!

1150 aláírás, az azért nem semmi! és van haditerv? :)

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa!
én délelőtt beszéltem vele, és Zsuzsának csak hőemelkedése volt már úgy tudom!! és ők is jobban vannak, mármint a szülők :)

KépKép
KépKép
and

And
túl rendes..... :D 8)
Nekem is változó munkahely van írva a szerződésemre.
A haditervet nem tudom, én csak kis ponszemecske vagyok.A lelkem háborgott volna, ha nem gyűjtök aláírást.

KépKép

Hajni&Panna
totka

na megnézem apát, meg etszem egy kicsit a dolgom, már megint este tíz van :shock:

KépKép
KépKép
and

Látom, elment mindenki, megyek én is...!
Jó éjt!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Totka
Dehogy gondolunk libának! Nagyon szorítunk Neked!
Nőgyógyász :shock: :cry:

And
Marci éjszaka felébred :? Teljes káosz van nálunk jelenleg alvásügyileg. A fiatalember úgy gondolja,hogy közöttünk van a helye és általában az éjszaka folyamán ki is köt az ágyunkban. Általában. Hmm. Mindig :oops:

Benianyu híradó
Kellemes a szoba, a napjuk is jól telt. Elhagyhatták a kórházat és csavarogtak egyet Benivel a városban. És kedves mindenki egyelőre.

Rokica
Hogy vagytok?

Majola
Anna tényleg tiszta apja ezen a képen. Nagyon szépek vagytok!
Remélem már megoldódik végre a kálvária körülöttetek is. Felháborító!

And
Nem lesz több, mint egy temetés??? :shock:
Komolyan, ezek nem emberek. Vagy annyira fásultak, hogy teljesen elrothadt a szivük is. Kiakasztó.

Duda
Mikor is van a nagy nap???
Bevallom nem teljesen önzetlenül érdeklődöm. Persze nagyon szorítok Nektek, de pl Marci sem aludt még házon kívül. VAgyis anya nélkül. És félek kicsit nehéz eset a fiú. Simán oltári hisztiben képes kitörni pár óra után még Anyuéknál is, pedig Aput imádja, hogy már haza akar jönni és elég volt köszi. És mutogat az ajtóra és addig nem nyugszik amíg nem indulunk.

Nyúlné
Frizura tök jó! Jöhetnél hozzánk is! :wink:
Hármasban mentek kikapcsolódni?
És nagyon ügyes vagy, hogy tornázol! :P Ma is voltál?
KÉpek vannak a minitaliról?

Jucc
Gondolkodtam a karácsonyfás dolgon.Szerintem, ha Balász jövőre díszíteni szeretne, de még hiszi a JÉzuskát, akkor beszéld meg vele, hogy ez segítség a Jézuskának, de biztos jön megnézni titokban a fát és tesz még rá pár díszt. És persze tegyen rá pár díszt :wink: És tulképpen akár Gergővel együtt is lehet így majd díszíteni és nem lesz szükség "ködösítésre". De akár cinkosként is lehet kezelni BAlázst, megmondod hogy Gergő még talán kicsi a dologhoz és legyen ez a kettőtök ill. hármótok (Jézuska) titka.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak gyorsan felrakom Nyúlné képeit a minitaliról. EMESE csinálta őket, a szöveget is ő írta :lol: :lol:
Mondjuk erre mindenki rájön szerintem magáról is.... :wink:

az igazi pasik a járgányokat beszélik ki először!
Kép

az igazi csajok meg mobiloznak!:))))
Kép

Leon itt még ébren és egyben utoljára!
Kép

Nolcsi a saját maga választott pulcsiban
Kép

igazi csinos csávó
Kép

a mindig jókedvű Fanni!
Kép

mamitól falatka vagy Nolcsitól távirányító?
Kép

nehéz ügy!
Kép

rövid hajú nyulacskánk
Kép

Fanni az asztal alatt
Kép

Nolcsi és a sün
Kép

kulacs mögüli megfigyelés Kép

Barbi mesedélutánja
Kép

még nem értem hozzá!
Kép

ez a malac megy a rucimhoz a legjobban!
Kép

Nolcsi és a sün újra
Kép

újra
Kép

meg újra
Kép

Mindjárt folyt köv.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Fanni,menni fog egyedül?
Kép

miről beszélsz nyuszikám?
Kép

száguldás, porshe (?)szerelem.......
Kép

szétjártam a lábam
Kép

de király volt!
Kép

srácok külön
Kép

és együtt
Kép

és Leon újra köztünk!:))))
Kép

micsoda kisimúlt arc
Kép

Na itt a vége :D

Most visszaolvasok :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát Emese!!! Ezek megint nagyon jó kis dumák voltak a szuper képek mellé!!! nagyon jókat kacagtam!!!
(és milyen meglepetés volt, hogy nem nekem kellett felrakni!!! :lol: :oops: )
Persze, bármikor, szívesen!!!! (csak úgy látszik, lassú kezdek lenni... :oops: :oops: :oops: )

And
Nagyon aranyos vagy, és nagyon köszönöm a meghívást, de sajnos nem tudunk menni, mert pont csütörtökön van fél 1-kor a Dévény Annás masszírozás... :( ez ugye azt jelenti, hogy pont keresztbe vágja a napot... :?
de ha minden igaz, akkor lehet, hogy ez lesz az utolsó alkalom, mert azt mondta a csaj, hogy nagyon sokat javult Fanni lába.

Pedig úgy mennénk... :?

De remélem, lesz még rá módunk!!! :wink:

Nektek pedig nagyon jó talizást!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Emese!
Először is köszi a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat mind a 3-an. Nolcsika a kocsiban kérdezte, hogy mikor jövünk legközelebb :lol:
Melegszenya szokás szerint isteni volt és Csibi, örülök, hogy taliztunk :wink:
Két hét múlva ismételhetnénk nálunk, oké?!

Anikó!
2 hónapos gyereknek tehéntej???? :shock: :shock:
Hát ez elég durva szerintem, meg a programozott szülések is. :?
Én is mind a 2x császárral szültem, de szerencsére nincs rossz emlékem, meg nem is lehetett volna másképp.

Jucc!
Balázs nem semmi az autómosós sztorival... :lol: :lol:
Eleven center nekem is bejön, hozzánk is jó közel van :wink:

Évi!
Én se kenem már nagyon rég Leon fenekét, csak ha kicsípi a kaki, mai nagyon-nagyon ritkán van.

Márti!
Képek nagyon édesek Bendegúzról, meglestem őket. Látszik, hogy jól érezte magát, meg Ti is! :D

Zsuzsa!
Nem semmi ez az alvadt vér :( Miért nem csinálnak valamit?
Viszont a képek gyönyörűek,nagyon szépek vagytok! :D

Hajni!
Nagyon durva ez a nőgyógyi, én is léttam a híradóban a riportot :(
And is és én is csak később szeretnénk babát :P
Exfőnököd nagyon rendes, biztos jól fog végződni, ne izgulj :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó estét!

Van itt még valaki?

Én is váltottam SMS-t Benianyuval, azt írja, Beni lesz reggel az első. Drukkok mennek!

Juci :) Köszi, hogy gondolkoztál :) Jók az ötletek, elraktározom! Igazából tetszik nekem, hogy ilyen egyszerűen közeledünk a valóság felé, ráadásul tudom, hogy imádtunk együtt díszíteni, de még lenne rá ideje később is. Mert az a ragyogás, amikor meglátja a fát, az azért más lesz így, gyanítom. De lehet, hogy így majd attől ragyog a képe, hogy meglepi lesz Gergőnek, lesheti, hogy mit szól hozzá, és ő már nagynak számít. Csk az is probléma nekem, hogy az unokatesók / akik nagyobbak Balázsnál/ még mindig az angyalokat és a Jézuskát várják, és nem szeretném, ha Balázstól megtudnának valamit... Mindegy, megoldjuk :wink:

Rokica :) Hogy vagytok? Remélem, továbbra is láztalan Zsuzsa, és Ti is gyógyultok! Anyukád hogy bírja?

Totka :) Ezek jó hírek a volt főnökről és az aláírásokról is. Reméljük, a folytatás is ilyen jó lesz!

Barbi :) Nyúlné :) a talis képek édesek, nagyon jó lehetett!

Én is lenyírtam Gregőt ma este, pár perc volt az egész, kicsit nyávogott, de nem volt vészes. Balázs holnapra adott engedélyt...

Van pár képem nekem is, valamelyik nap a sétánk alatt csináltam őket, meg este vacsinál:

Kicsi Gergő és naaaagy Kossuth / a feje lemaradt/:
Kép

Úúúúúgy szeretlek!
Kép

Olyan vicces a tesóm
Kép

Mondom!
Kép

Kézcsók, Felség!
Kép

A gyerekeim Sissivel:
Kép

Kis csöppöm a nagy apja mellett:
Kép

Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

most kezdődött az elnök emberei, apa kedvence :)
én meg nem is tudtam, hogy steven ilyen sok cápafilmet csinált :lol: már egy pár perce néztem, amikor szembejött az a dög, apa a szomszéd szobából szólt, hogy kapcsoljak el, vagy maradjak nyugton :lol:

Jucc! jaj, de nagyon aranyosak, jó fejek a fiúk!!!

talis képek és kommentárjaik hűek a feladóhoz :)
Fannis képek viszik a pálmát, eszméletlen a csaj :D

nemrég voltunk éjszakai túrán: egyik sarokban a rénszarvi, másik sarokban szigorúan gombócba gyúrva a takaró, az ágy másik végén az Eszti pont keresztbe :lol: és ezt a csendéletet csodáltuk :)

ma az Eszti tanult valamit: folyamatosan pörög bal keze felé, közben hatalmasakat ordít és nevet, és érzi, hogy elszédül, és ez baromira tetszik neki, aztán meg tántorog, mint a részeg, viszont sokszor egész jól korrigál :lol:
nagyon idétlen :D

Csibb, de jó, hogy uccsó alkalom a gyógytornásznál! én is igyekszem már felhívni...

Nolcsi nagyon dögös ebben a maga választott csíkos pólóban!!

Juci, és eszik-iszik éjjel Marci? az biztos, hogy a saját ágyában kellene aludni megtanítani, de ezt a részt mindig átugrottam, mert hála az égnek, mi ezt kihagytuk (véletlenül). éjjel felébred és sír, és akkor nyugszik meg ha bemész, vagy, ha magatokhoz veszitek? és, ha bennt maradsz vele, akkor nem alszik vissza a saját ágyában?

Márti, én is megnéztem a képeket, és tényleg nagyon szépek vagytok rajta! Bendegúz is már kész férfi néhány képen :wink:

na akkor most jóéjt :) elkezdtem fázni, úgyhogy biztos álmos vagyok.

KépKép
KépKép
and

Dejok a minitalis kepek!!!!
Kisnyul nagyon helyes az uj seroval!
Leon meg mar olyan nagyfiu!! Nolcsinak szuper az izlese, szoval szep kis ficko-koszoru vette korbe az ultratrendi Fannit!!! :D :D :D
(egyebkent Csibb, Fannirol mindig a kiskori kepeim jutnak eszembe, na persze a ruhak kivetelevel :D :D) bar tudom, mar megallapitottuk, hogy And Esztijevel is hasonlitanak :)

Jucc, a Te kepeid is szuperek, nyoma sincs a testverfeltekenysegnek!!
:D :D

Drukkolunk Beninek, nameg persze a hos Zsuzsababanak es szuleinek!! :)
Jobbulast!

Majola meg nem olvastam vissza a teljes tortenetet, dehat ez eddig is durvan hangzik, nagyon drukk , hogy minden rendben legyen Veled!

And, Te nem is profitalsz Eszti joalvasaol, itt kukorekolsz :D szakmai artalom?
nem semmi Eszti egyensulyerzeke!! :shock:

Kép

Kép
ppanna

Jó reggelt!

Mi ez a pangás, nem ehhez vagyok szokva :)

Panna :) Jó, hogy néha jössz ide is!

And :) Milyen édes lehet a pörgős Eszti! :) Én is épp azon csodálkoztam, ahogy láttam, milyen későn írtál, hogy hiába is alszik Eszti, Te nem használod pihenésre az időt :)

Rokica???

Ayse :) Nélatok mi a helyzet?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok'

Drukkok mennek Benianyuéknak!

And, nálunk is csinálja ezt Roli, eddig volt már egy hatalmas ajtófélfába való zuhanás is miatta... De jól bírja a strapát.

Tényleg, van másnak is hogy fejel a gyereke? Mert nálunk Roli ilyen. Az ajtót, falat, padlót, engem... aztán ha nagyot fejel akkor sír, de nem mindig.
Meg két kézzel csapkodja a fejét, ha valami nagyon nem tetszik neki, vagy veszekszek vele.

de hasravágodás csak egyszer volt hisztinél..., na jó kétszer :) :)

Szerintem Roli sokkal hisztisebb mint mások. Csak nem nagyon foglalkozok vele.

Kuha, mi egy nap egyszer kenjük be este lefekvés előtt mert akkor sokáig van egy pelusban.

Totka. Sok kicsi sokra megy. :) :)
Jó hogy van segítséged munkaügyben, és semmiképpen ne menj 3 műszakba.

Róki, van valami változás???

Képek nagyon jók!!!

Holnap And talijára ne vigyek valakit? Ha igen akkor ma jelezze mert be kell tennem a másik gyerekülést is :) :)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Barbi
Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, és mi minden jóban benne vagyunk!!! :wink:

Ppanna
Ha tudsz, rakj fel néhány gyerekkori képet! :D kíváncsi vagyok... :oops:

köszönjük a dícséreteket, minden gyerkőc nevében!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Barbapapa, jók a NEXT-es felsők :) :) :)

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!
Tegnap jöttünk meg a balcsiról (Zánkáról, annak aki kérdezte :D ), de alig jöttünk meg már tegna du. is végig házügyben rohangásztunk. :roll: :D
Rokival tegnap este beszéltem utoljára, akkor éppen megint 38 fok volt Zsuzsa hőmérséklete, és pont azon filózott Róki, hogy akkor most kúp és hagyni aludni v. várni, hogy felmegy-e 38.5 fölé és akkor felébreszteni. :roll: Különben úgy néz ki javul helyzet. :D

Zsuzsa!
Nagyon-nagyon szépek vagytok! :D

Benianyu!
Drukk-drukk Beninek! :D Pesze, ha ti voltatok az elsők akkor már túl is vagytok rajta. Remélem Beni jól viseli majd a gyógyulás napjait. :)

And!
Szeretnénk mi is csatlakozni holnap, ha még nem vagytok túl sokan. :oops: :D ( ildiyossi@yahoo.com )

Talis képek nagyon jók, mindenki nagyon csinos volt. Eszméletlen, milyen cuki képeket képes Fanni vágni. :lol: Megfodrászolt lovagunk meg szuperjóképű. :P

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok! :) :)
Gyors jelentés! Túl vagyunk a műtéten, minden rendben volt, most alszik Beni. Remélem, az ébredése is jó lesz, nem lesznek fájdalmai és hamar jobban lesz.
Nagyon köszönöm a drukkokat, kedvesek vagytok! :) :)
Egyébként nagyon jó helyünk van, hárman vagyunk egy szobában, egy 9 éves kislány a szobatársunk, nagyon aranyos értelmes kislány, jókat játszottak Benivel tegnap. Az apukája hozott be egy laptopot, mobilkártyával, arról írok éppen. :wink: :wink:
Tegnap ki is mehettünk délután. Elmentünk mekizni, mert ahhoz ritkán jut Beni és imádja, buszoztunk, villamosoztunk, metróztunk, megnéztük a Nyugatiban a villamosokat, dobáltunk pénzt a Westernben a szökőkútba, szóval jól eltöltöttük az időt. :)
Dani nagyon jól érzik magát az Anyuékkal, vigyorog egész nap, ahogy szokott. :) Holnap már újra együtt leszünk vele is. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Olyan jó a sok jókivánságra visszajönni. :) Köszönjük.

Újra itthon egy kicsit... tegnap mégiscsak ottmaradtam a kórházban, bementem délután de úgy volt, mivel már csak hőemelkedései voltak Zsuzsának hogy Anyukám átvállalja az éjjelt és akkor én hazajönnék aludni, de ő is bekapta a fosós-hányós vírust. :( Úgyhogy ottmaradtam estére.

Egyébként most már hőemelkedése sincs Zsuzsának, illetve tegnap este volt 38 fok popsiban, de egy normális nővérke adott nekünk Nurophent hogy ne menjen feljebb éjszaka, így megint láztalan volt, és ma reggel óta is az. Most "csak" az a bajom hogy az eddigiektől eltérően kis nyűgös és nincs étvágya már megint és fogy. :( Ma 9,5 kg volt. Mindennap mérnek neki meztelen súlyt. Eddig legalább evett, de most már azt se nagyon akar. Ma reggel evett egy fél szelet lekváros kenyeret, azóta semmit.

De hát várjuk ki a végét...

Francia szokások:

Egy másik fórumon az egyik anyukának a húga kint él, és ő is horrortörténeteket mesél, hogy mi a "divat" kint etetés meg ilyesmi szempontjából...

And:

Ha jól értettem, a cikk a programozott császárokat és programozott hüvelyi szüléseket hasonlította össze komplikációmentes esetekben, magyarul az elektív császárt és az elektív szülésbeindítást, bár a teljes cikket nem akartam kifizetni, hogy elolvassam a definiciójukat... de azért ennyi esze csak van már a kutatónak hogy egy ilyen zavaró tényezőt kizár mint a veszélyeztetettség miatti császárok. :lol:
Egyébként itt a cikk kivonata: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... med_docsum

Zsuzsa!

Sajnálom hogy még mindig nincs vége nálad a dolognak... nem gondoltál arra, hogy más orvossal is megnézesd magad? Tudom, ez az én mániám, mindig más orvos, de szerintem több szem többet lát, és ott volt neked az a szimpi doktornő, ha mást nem, legalább elbeszélget veled és megnyugtat...

A képek pedig tüneményesek. :)

Remélem Benianyuék már túl vannak a nehezén...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

És most látom hogy igen. :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat mindenkinek! Tényleg nagyon jól éreztük magunkat! :D

And!
Köszi a meghívást aranyos vagy. Tényleg nem lakunk messze, de azt hiszem most mi inkább nem megyünk, pont most írtam a másikban, hogy fáj a torkom meg a fejem, nem akarok semmit odavinni a gyerkőcöknek, most próbálom kúrálni magam, hogy ne törjön ki rajtam semmi.
Amúgy Bendegúz tegnap kapta az oltást, őt is figyelgetem, nem lesz-e lázas, ilyesmi.
De nagyon jó szórakozást Nektek!
Aranyos lehet a szédelgős Eszti. :D

Benianyu!
De jó, hogy túlvagytok rajta! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Benianyu :) Nahát, hogy mindenhonnét tudsz jelentkezni :D
Örülök, hogy minden rendben, gyors lábadozást Beninek!

Rokica :) Szegény anyukád :( Bízzunk benne, hogy Zsuzsa nem kapja el ezt is!!! Jó látni, hogy már nem lázas, az étvágya miatt ne izgulj, tényleg kell ehhez is idő, és nyilván otthon más lesz ez is.

Márti :) Gyógyulj, illetve ne is legyél beteg :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!!

Csak jöttem Rókica és Benianyu hiradóra!!És meg is kaptam!! :D

Benianyu.
De jó,hogy túl vagytok rajta!!!
Altatásban csinálták???

Rókica!!
Látom Zsuzsa is alakul,de gondolom még mindig van valami,ha nincs étvágya! :( Mikor akar már vége lenni?? :evil:

Majola.
Te jól vagy??Nem érzel semmit??
Micsoda hanyag emberek(orvosok)vannak!!! :evil:
Jajjj és a képek....olllllyan gyönyörű kislányok!!! :D :D

Hajni.
Megy a drukk,hogy megoldódjon a munkahely problémád!!! :)

Na és már megint annyi képet tettetek fel,hogy nem tudom egyenként elemezni!! :?
Mind szuper!!! :D :D

Én is,én is akarok talizni!!!!!!!! :D :D

ancsi26

Benianyu!
Nagyon drukkoltam, hogy minden rendben legyen! :)

Majola!
Benne is az az érzés dúl, hogy el kéne menned egy másik orvoshoz. Persze nektek most nagyon útba esik az István. Az enyém nagyon rendes és kőprofi.

Rokica!
Hurrá!
Egy ilyen hosszantartó láz boztos, hogy nagyon megviseli a szervezetet. Az lenne a csoda, ha Zsuzsa nem fogyna. De majd összeszedi magát. A jó kis újszülöttes szopitól meg még ki is kerekedik, majd meglátod!

Mi jól vagyunk. Van még egy-két húzósabb kiütés, meg Andris feje nagyot koppant a járólapon, mert Lilivel motoroztak. De nem panaszkodom, nagyon-nagyon enyhe lefolyású ez a bárányhimlő, ha előre tudtam volna, hogy mondjuk Lilinek is ilyen lesz (és nem Lászlókórházas, mint a szomszéd kisfiúnak), akkor nem adatom be az oltást. Az is igaz, hogy Andris még szopik, én meg voltam bárányhimlős, így az ellenanyagokat kapja szájon át . A kis vasgyúrú a hurutból is szépen kifelé evickél .

A barihimlővel még az a megfigyelésem, hogy Andris ekcémája erősödöt a bárányhimlő alatt, és azok a kiütések, amik ezekbe a foltokba jutottak, sokkal durvábbak, mint a többiek. Szóval akinek ekcémára hajlamos a gyermekecskéje, annak a helyében megfontolnám a védőoltást. Prüntyi! )

ayse

Benianyu
Jó, hogy túl vagytok rajta, Beninek mielőbbi gyógyulást kívánunk !

Rókica
Ezek jó hírek. Van már rá esély, hogy hamarosan hazamehettek?

Ancsi
Jól látom, hogy az utolsó képen Meli tiszta Apa? Mikor volt nálatok ekkora hó?

Kép
Kép
maresz

Maresz!!

Jól látod... :D ,és nem csak az utolsó képen!! :D
Azt szokták mondani,hogy nem is én szültem,hanem az apja.... :lol: :lol: :lol:

Hó:dec.29. :D

ancsi26

Sziasztok!

Eddig aludtam... gyűjtöm az erőt az éjszakai menetre. A kórházban állandóan ég a villany, gyakran világosabb van éjszaka mint nappal.

Képzeljétek, anyukám be is lázasodott. :( Szegény, lehet jobb lett volna neki ha egyáltalán nem jön be a kórházba, ugye az elején el volt tiltva hogy nehogy Zsuzsa tőle is elkapjon valamit, hát most aztán ő szedett be a kórházban valami jó kis kórságot. Úgy sajnálom szegényt, ő is nemrég kecmergett ki egy másik betegségből. :(

Nem tudom mikor mehetünk haza, minimum pár nap láztalanság/hőemelkedésnélküliség kéne hozzá. Én nem akarom sürgetni, inkább legyen teljesen egészséges mintsemhogy hazavigyem félig gyógyultan és visszaessen.

Pénteken van az időpontunk a gasztroenterológiára amit még egy hónappal ezelőtt kértem a lehetséges tejérzékenység miatt, lehet csak átsétálunk a Madarászból?

Na most megyek vissza... remélhetőleg holnap is hazaszabadulok egy picit. Holnap jön a takarító nénink, akit hétfőn el kellett küldeni nehogy ő is elkapja tőlünk a vírust, és még rá akarok takarítani arra a nyalakodásra amit ő szokott itt végezni, és kifertőtleníteni a szobákat mire Zsuzsa hazajön...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Szegény anyukád is!! :(
Kivánom,hogy ezek után már csak jók történjenek veletek!!

Rakhatok egy videót??
Rakok!!!! :lol: :lol: :lol: :oops:

http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... aBaba2.flv

ancsi26

Sziasztok!

Rókica!

Örülök, hogy már nem lázas Zsuzsa! :) Remélem az étvágya is visszatér hamar és minden rendben lesz!

Benianyu!

Jó, hogy Beni túl van rajta! Reméljük nem fáj neki nagyon!

Minden fotó, akár talis, akár nem :wink: nagyon szupi!

15 hós oltásról: Mi ugye 2.-án kaptuk. Nem akartam írni, mert sokkal komolyabb bajokkal küszködnek itt sokan sajnos. Azóta Peti sokkal rosszabbul alszik éjjel, mint előtte (habár ő ugye sos4em volt az a jó alvó típus :wink: ) Petinek múlt pénteken hőemelkedése volt, és szinte egész éjjel fent volt, olyan 1,5 óránként ébredt! tegnapelőtt este meg tele lett a hasa meg a háta kiütésekkel, ami tegnapra erősödött, ma reggelre meg már halványodott! Nem viszket neki, mert nem vakarja, meg nem is zavarja a víz sem, meg a ruha sem :) Szóval ennyi. Gondolom, mostmár más mellékhatása nem lesz ennek a szurinak. Ne haragudjatok, hogy leírtam, de gondltam hátha más is jár hasonlóképpen.

Ayse!

Jobbulást a gyerkőcöknek!

Minden további kis és nagybetegnek jobbulást kívánunk!

Hajni!

Nőgyógyász :shock: Anyukád :(
Aláírások :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

And!

Úgy néz ki, hogy mennénk a talidra, de csak akkor, ha reggel nem szakad az eső.
Tudod, a buszjáratok sűrűsége egyenlő kb. 2 busz /nap-al, így ha szar idő van, nem merem bevállalni, Gergő ugyanis agyvérzést kap a babakocsira szerelhető esővédőtől.
Viszont jó korán, kb. 9-kor tudunk indulni (akkor van buszunk a HÉV-hez), és kb. olyan 11-re érnénk oda hozzátok.
Nincs az túl korán??
És akkor mit vigyünk???

Na, most még van egy kis dolgom, de este jövök még!

Kép
kuha

Rókica, remélem, anyukád betegségével most már vége lesz köztetek az állandó betegeskedésnek.
Zsuzsa pedig szépen kigömbölyödik majd, meglátod!
Vigyázz magadra, próbálj pihenni, bizd inkább a takaritónőre a lakást, hisz nemsokára szülsz!

Benianyu, remélem, Beni jól ébredt!

Na, én elmentem egy másik orvoshoz...igaz, csak itt Monoron. Nagyon kedves ember, bár nem hiszem, hogy nagy tapasztalata lenne, valószinűleg nem műt, csak alapeseteket fogad a rendelésén és beutalja őket máshová, ha baj van. Mindenesetre elmagyarázta teljesen érthetően, hogy mi lehet ez, mikor lehet belőle baj. Jól körbenézte és azt mondta, szerinte felszivódik, mert látszik jól a méh nyálkahártyája, vagyis nem sérült ettől a valamitől.
Hétfőn újra megnézi...ha nem lesz kisebb, megkeresem a kedves doktornőt is.
Itt Monoron az a jó, hogy apa nevére minden ajtó megnyilik, mindenki fogad, kedves. A doktornénink sem fogad el pénzt, bármikor házhoz jön.
Majd veszünk nekik koncertjegyet, ha lesz koncert.

Julcsit elvitte egy ismerős, hogy pihenhessek...erre egész eddig sütöttem. Nemsokára jön haza, már várom nagyon, akármilyen kis rosszcsont, ha elviszik két órára, akkor is hiányzik. Annyira jó dumája van már, alig várom, hogy megint rákezdje.

KépKép

KépKép
majola

Lili legújabb problémája (bár ő tudja a megoldást), hogy a zebra az fekete alapon fehér csíkos, vagy fehér alapon fekete cíkos?

ayse

Szép jó estét!
Panni, Apa alszanak, Apa ma nyűgös volt, fájt a feje nagyon.

Viki
jól tetted, hogy leírtad Peti tüneteit, mi meg tegnap kaptuk, bár a védőnőink szerint szinte semmi mellékzöngéje nem szokott lenni.
Barbi
annyira tetszik Nolcsid a csíkos felsőben!!!!!!!Látszik, hogy Mindenki jól érezte magát!
Fanni olyan cuki, és tényleg nagyon trendi, igazi nőcis szerkóban volt!!!!! :D
Jucc
szerintem mindkét fiad nagyon-nagyon Rád hasonlít, de Gergő különösképp!Klasszak a szobros képek!!!!
Rokica
Anyudnak jobbulást, Zsuzsa meg majdcsak kifelé jön már a kórságból!
Majola
örülök, hogy találtál kedves, szimpi dokit, aki el is magyarázza a dolgokat, nemcsak félvállról!Az írásaidból zenészcsaládnak gondollak Benneteket, de sajnos nem vagyok egy művészlélek. :oops: Ismert ember a férjed?
Ancsi
nagyon ari Melcsid, szép szemei vannak!!!
Ayse
Zebracsíkok!!!!!! :lol: :lol:
hogy állsz a búzacsírákkal???

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok,

lányok Megann hova tűnt?

And, sajna nem tudunk menni holnap (nem Tüncsi miatt)

Ayse, köszi az infót!

Benianyu, Lemaradtam egy körrel...miért kellett Benit műteni? Jobbulást neki!

Róki, örülök, hogy jobban vagytok! Sok gyógypuszi nektek!

Jucc, most reagálok csak...nekem nagyon tetszik az a játszóház bérlés! Ha kilábal a csapat, szervezhetünk ott valamit!

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?