most kezdődött az elnök emberei, apa kedvence
én meg nem is tudtam, hogy steven ilyen sok cápafilmet csinált
már egy pár perce néztem, amikor szembejött az a dög, apa a szomszéd szobából szólt, hogy kapcsoljak el, vagy maradjak nyugton
Jucc! jaj, de nagyon aranyosak, jó fejek a fiúk!!!
talis képek és kommentárjaik hűek a feladóhoz
Fannis képek viszik a pálmát, eszméletlen a csaj
nemrég voltunk éjszakai túrán: egyik sarokban a rénszarvi, másik sarokban szigorúan gombócba gyúrva a takaró, az ágy másik végén az Eszti pont keresztbe
és ezt a csendéletet csodáltuk
ma az Eszti tanult valamit: folyamatosan pörög bal keze felé, közben hatalmasakat ordít és nevet, és érzi, hogy elszédül, és ez baromira tetszik neki, aztán meg tántorog, mint a részeg, viszont sokszor egész jól korrigál
nagyon idétlen
Csibb, de jó, hogy uccsó alkalom a gyógytornásznál! én is igyekszem már felhívni...
Nolcsi nagyon dögös ebben a maga választott csíkos pólóban!!
Juci, és eszik-iszik éjjel Marci? az biztos, hogy a saját ágyában kellene aludni megtanítani, de ezt a részt mindig átugrottam, mert hála az égnek, mi ezt kihagytuk (véletlenül). éjjel felébred és sír, és akkor nyugszik meg ha bemész, vagy, ha magatokhoz veszitek? és, ha bennt maradsz vele, akkor nem alszik vissza a saját ágyában?
Márti, én is megnéztem a képeket, és tényleg nagyon szépek vagytok rajta! Bendegúz is már kész férfi néhány képen
na akkor most jóéjt
elkezdtem fázni, úgyhogy biztos álmos vagyok.