Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert este értünk haza!
Lin!
Nagyon szépen gömbölyödsz, jó nagy a pocakod!
Kovácsné Bea!
Köszi a pocakdicséretet, persze, hogy híztam, de igaziból csak a pocakomra. Bár mostanában kezdem érezni a csípőmön is, de nem izgat!
Cumisüveg nekünk is van (a mellszívóhoz adták Avent ISIS), de nem tervezem a használatát. Pont most olvasgatom a Picik és kicsik c. könyvet, amiben teljesen jól le van írva, hogy a baba megszokik egyfajtát: vagy a cicibimbót vagy a cumisüveget. A kettőt nagyon nehezen tudja kombinálni. Ezért írják, hogy ha teát, vizet vagy akármi mást kell is adni neki, azt inkább pohárból vagy kanálból. Ha nagyobb lesz (fél év után) akkor már inkább lehet cumiztatni.
Ja, és ne sírdogálj, nem tesz jót. Tudom, hogy felesleges mondani, nekem is vannak hangulatingadozásaim.
Barbi!
Neked is jó nagy a pocid, olyan szép kerek!
Na, nekiálltál a ruhamosásnak?
Május!
Nekem az uh leleten rajta van, hogy I-es fokozató méhlepény. Lehet, hogy ezt nem mindenkinek írják rá?
Róki!
Örülök, hogy Zsuzsa jobban van kicsit, tudom, hogy nagyon nehéz most nektek. Keresztfiam kb. ugyanilyen idősen került kórházba mandulagyulladás és tüdőgyuszi keverékével. A szívünk majd meg szakadt, amikor a kis lesoványodott sápadt gyereket kellett vígasztalni, mert akkor nem lehetett vele benn maradni a kórházban... na, de nem is írok ilyen szomorú dolgokról...
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!
Hát csajok, a tegnapi tv-zés után én is feltettem a kérdést, hogy vajon megszámolták már az ujjait a bébinek? Nem. Rá van írva a leletre, hogy durva rendellenesség nem látható. De ez mindenkinek rajta van, ez egy standard szöveg... rögtön beparáztam, úgyhogy mindjárt átnézem a tegnapi uh-ról készült dvd-t, hátha látok rajta valamit!
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem...
Nemsokára indulok a védőnénihez.
Ja, tegnap megvettük a fejvédőt és baldachint is. Nekem másfajta tetszett volna, de mivel eddig szinte mindent én választottam Buksinak, ezért ezt az apja választotta. Neki ez tetszett. Majd teszek fel róla képet.
Na, majd még jövök!