Sziasztok!
Megvagyunk mi is,csak éppenséggel úgy el megy a napunk,hogy észre se veszem és már dél van...
úgy mennek a napok,hogy ihajjj,nincs időm semmire,ha véletlenül egyszerre aludnának,akkor ott az elmaradt házimunka,szóval nem fenékig tejfel....dupla az öröm,de a gond is
Kezd helyreállni amúgy a rend,Dávid is szépen lenyugodott,ismét az én kis szófogadó,aranyos,kiskopé fiacskám,de nem szeretném elkiabálni,mint a Rékát...most meg vele nyűglődünk pár napja...szóval,ha nem az egyik,akkor a másik....de azért élvezem/élvezzük!
Az alvással vannak gondjaink,Dávidot illetően,mert délben nehezen alszik el,általában visszük egy kört autóval/arra időzítjük a dolgainkat/és este is 10ig fent van,mire elalszik addigra én is...még este se tudok jönni sokszor!!!!
Köszönjük a köszöntéseket!
Mi meg Melindának küldünk sok puszit a hóforduló alkalmából!
Szeee!
De édi Melinda abban a napszemüvegben,igazi kis vagány csajszi!
És így megtűrte magán?Akkor nyáron nem lesz gond!
Kicsilány!
De jó,hogy jelentkeztél.
Micsoda fantasztikus képeket csináltál!NAgyon aranyos Pogika!
Sajnálom a balesetét,de ilyen a jobb helyeken mindig előfordul
Gombócka!
Remélem helyreállt a rend alvásügyileg Mincsinél!Puszikáld meg helyettem a nagyfiút!
Szabus!
Na hogy viselte az oltást Zazus?
Én is beadattam az agyhártya ellenit is, a bárányhimlő ellenit is a Dávidnak,igaz utóbbit lehet,hogy kár volt...most voltak bárányhimlősek a hugom kisfiai és nagyon enyhe lefolyású volt náluk/igaz nem tudni Dávidból mit hozott volna ki
/de a két kisfiún alig volt pötty,és még lázasak se voltak.
Én úgy tudom,hogy nem ad védettéget egy életen át az oltás,de ezen az oldalon
http://www.baranyhimlo.hu/hml/himlo/megelozes azt írja,hogy igen.
Én mikor beadattam nagyon sokat lehetett hallani a szővödményes bárányhimlőről és nagyon felfújta a média is,de most meggondolnám kétszer,hogy beadassam...nehéz.
igaz egy csomó országban a kötelező védőoltások közé tartozik.lehet,hogy pár év múlva itt is az lesz...
Olyan 6-7000 körül volt az egyik oltás,már nem emlékszem,a másik meg 2 ezer körül.- nem tudom
lehet,hogy most több.1 éves korig két oltás,1 éves kor után 1 oltás jár.
A kullancson agyalok most én is, nem ajánlotta a dokim,mivel kevés az esélye,hogy fertőzött példánnyal találkozunk,ha véletlenül találkoznánk is eggyel,de én megelőzném inkább.....
Most nézem,hogy már ezt is kitárgyaltátok,na jó nem is pofázok itten fölöslegesen
megyek dolgomra...
Puszi nektek,és megpróbálok gyakrabban jönni,hogy naprakész legyek, olyan jókat dumáltok,hogy öröm olvasni!
Ildikó