Új privát üzeneted érkezett!

megoldjuk valahogy. Majd szólok a páromnak találjon ki vmit, hátha be lehet kötni valahogy hátra is. Mondjuk nem tudom a Ti hordozótok milyen, majd jöv.héten megkonzultáljuk!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Csak a jó hírrel ugrottam be,meg van az eredmény és minden rendben Rékánál.Én olyan boldog vagyok!!!!!!!

Nagyon irigy vagyok a taliért,remélem tudjátok :cry: :wink:
A képek magukért beszélnek,látszik,hogy jól éreztétek magatokat és a babók is tűneményesek,mint mindig. :D

És ezek a foglalkozások nagyon hasznosak mindenkinek! :wink:

puszi.:Ildikó
ilgya1

Ildikó,
Jajj de jó!!!!!!!!!! Tudtam én! :) Nagyon örülök!!! Puszi Réka babának, hogy ilyen ügyes volt :wink:

Gombócka,
igazán ne fáradjatok. Megoldjuk. Egyszer el kell kezdeni használni a kengurut :)

Kép
szeee

Ildikó!

MILLIÓ CSÓK NEKTEK!!!
ÉN IS HATÁRTALANUL BOLDOG VAGYOK!!!!
GRATULÁLUNK RÉKA BABÁNAK!!!

Sssszzzzeee! :wink:

Ma már nem hiszemhogy tudok jönni, apa most evitte a Mincsit, nekem meg pizzát kell sütnöm, mert jönnek a barátaink és megigértem nekik. :roll:
Sajnos karácsonykor nem tudtunk velük talizni.

puszi mindenkinek!!!

Kép
gombocka

Ildikó, szuper, nagyon örülök én is!!!!!!!!

Gombócka, az úszásra már nem járunk, annyira nem élvezte Zazi, így abbahagytam, az volt a gáz, hogy pont alvásidőre esett, és szombaton meg nem olyan egyszerű átszoktatni, mert akkor ált. mindig megyünk valamerre. Inkább nem erőltettem, majd később.

Mincsinek szeretettel gratulálok a 11 hónaphoz, bocsi, hogy egy kicsit lemaradtam :oops:

Kép
szabus

Szisztok,

köszi Szabus.
édi a vonalzótok!lassan nálatok is eléri a maci az 1-ső megállót! :lol: :lol:

Szeee,
hogy telt az éjszakátok?
nálunk elég jól aludt most is.

képzeljétek, tegnap áthozták a barátaink a bébitaxit. A gyerek tök be volt tojva tőle. nem mert ráülni. :shock: :lol:
ma meg kipiszkálta a szék mögül, de ma se ült rá csak állandóan felborogatta. :roll:

Kép
gombocka

Sziasztok!

Mi ma megkockáztattuk a Viburcol nélküli alvást és nem volt semmi gond. Szerencsére. Már 4 napja kapta éjszakára, tovább nem akarom adni.

Mérges vagyok, mert napok óta nem tudok bejutni a patikába... :evil: Illetve bejutni persze bejutnék, de mindenhol tömegek vannak a hülye Algopyrin és Quarelin miatt (mintha nem létezne más fájdalomcsill. a világon...). A gyereknek akarok Chamomillát venni, mert elfogyott, de én nem fogok 10 emberes sort végigállni, mert a patikában már az is húzós, ha ketten állnak az ember előtt... :evil: Olyan tetű lassúak mindenhol általában. Persze nekik nagyon figyelni kell, ez OK, de a nénikék még ált. rátesznek egy lapáttal.
Múltkor ennek voltunk fültanúi a patikában:
Nénike kért vagy 5-6 féle gyogyót, majd erősen gondolkodik, valamit még akartam, de mi is volt az, elfelejtettem. Fél perc múlva: Ja, megvan, a Cavintont lehet recept nélkül kapni????

A párommal nem tudtuk visszafolytani a nevetést... Azt hittem, ilyen csak a viccekben van, de nem...:lol: :lol: :lol:

Érdekes, hogy fél Mincsi a bébitaxitól... Nem egy félős baba amúgy, nem?

Kép
szeee

Szeee,
nincs szüksége Melindának egy játszópajtásra? :oops: :oops:

Kép
gombocka

Gombócka,
miért mi van, "ég a ház"?? Nyügi Mincsike? Amúgy mindig szükség lenne egy játszópajtira , ha arra gondolsz, h. átjönnétek, csak ma apa korán végez, nemsokára itthon van és megyünk át a nagyszülőkhöz, sajna... :(
Ja, tudom, nálatok meg ma végez apa későn, sajnálom...

Kitartás!!!!

Amúgy képzeld nagggyon jó híreket kaptam!!!
A Rózsában, ami ott van a parknál ahol szerdán voltunk, van tipegő klub!!!! Minden szerdán 10-től.
Részleteket nem írtak, de rákérdezek.

Kép
szeee

ja, arra gondoltam. :oops:
Annyira azért nem vészes a helyzet. akkor elvan, ha tologatom neki az autót, stb...akkor ül a szoba közepén és nézi, hogy anya játszik! :lol: :lol:

Az a baj, hogy voltunk lenn de annyira fúj a szél, hogy majd kifújta a kezemből a babakocsit.

Ok, feltétlen írd meg mit tudtál meg!

mennem k.

Kép
gombocka

Hahó!

Ezt muszáj gyorsan feldobnom :lol:
Ezt hozta ma apa Melindának! Vagány, mi? :lol: :lol: :lol:
Igazi uv szűrős babanapszemüveg. 3600 pézért... :shock:

Kép

Kép
szeee

Hahó!

Gombóc,

mivel anyósékhoz úgyis ott megyünk el előtte, bementünk a Rózsába megkérdezni a babaklubot. 500 ft a beugró és ilyen játszós, mondókás, zenére mozgós a dolog. Kérdeztük, milyen idős kortól javasolt, csaj erre, hogy mivel tipegő klub a neve, ezért gondolja, hogy ha már tud járni a baba... szóval nem volt túl meggyőző. De mire hazaértünk e-mailben is megjött a válasz, ott azt írják, hogy egész kicsi gyerekekkel is nyugodtan lehet jönni.

Szóval sztem menjünk el egyszer, csak nem rúgnak ki, mert még nem járnak a gyerkők... :lol: Mit gondolsz?

Kép
szeee

Szeee,
tök jó, menjünk.melyik napokon van?

bocs lányok, de úgy fáj a fejem, már szétrobban. Mincsi is tiszta nyűg, biztos a szél miatt...
előre látom milyen éjszakánk lesz, máár kíhúztam a nappaliban is az ágyat, hogy legalább apa tudjon majd aludni. :roll:

Kép
gombocka

ja, Melinda annyira édi a képen! Nagyon vagi.
Lehet, megmutatom mindjárt a Mincsinek, hátha jobb kedve lesz. :lol: :lol:

Kép
gombocka

Sziasztok!

Végre betudtam jelentkezni!!!! :D :D :D

Vissza még nem olvastam majd talán holnap. Csak azt szerettem volna írni, hogy a mi drága Réka babánknak NAGYON NAGYON BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

ÉLJEN AZ 1 HÓNAPOS RÉKA BABA!!!!

Anna,
Hogy vagytok?
Majd írj, hogy mikor jönnétek!

Kép
szeee

Csak azért jöttem, hogy szeretettel gratuláljak Rékának és Melindának a fordulókhoz!!!!!

Kép
szabus

Sziasztok!

Mi is gratulálunk a csajsziknak!

Kicsilány, Szeee,
Nekünk csak a szerda nem jó!

Egyébként múlthét szerda óta, mióta Artúr baba talizott Melindával meg van kergülve! :lol: :lol:

Azóta nem hajlandó napközben aludni!
És ma is már reggel 5 óta fenn vagyunk! :shock: :shock:

puszi

Kép
gombocka

Itt vagyok kicsit bővebben. (biztos korai volt az 5 órai kelés, mert most visszaaludt)

szóval nálunk múlthét közepe óta megy a cirkusz a napközbeni alvással.
eddig nem nagyon volt gond, 2x aludt napközben, délelőtt és délután.
a feje már majd le esik, vörösre dörzsöli a szemét, de nem és nem akar aludni.
már mindent megpróbáltam, melléfeküdni, ölben altatni, ágybába betenni, hagyni ordítani...semmi.

Szeee,
ha tudod mely napokon van ez a tipegő klub, akkor írd meg, mindenképpp ki kéne próbálni.
ja, és a színház ahová megyünk hétvégén hol van?
Az Andrássyn?, az a cím ami rajta van a jegyen?
Lehet ott vajon parkolni?

Ildikó!
hogy vagytok? Hogy nő Réka, már 1 hónapos!

Szabus!
Zazus? Annyira kiváncsi vagyok már rátok, remélem szombaton tudunk talizni, annyira jó lenne!!!

Anna!
Ha be tudsz jelentkezni írj pár sort, mi van veletek, miket csinál már a mi kis Pogink?
Jöttök Szilviékhez a héten? Jó lenne, ha Pogi kicsit helyretenné a Mincsit! :lol: :lol:

Na puszi, iszom egy vödör kávét és nekifogok vasalni! :roll:

Kép
gombocka

Gombócka, nálatok már lecsengett az a korszak, amikor azt hiszi, hogy ha nem lát, akkor nem is vagy? Nem tudom, hogy emlékszel-e, de nálunk heteken át ment az, amit most leírtál, már tiszta ideg voltam, a védőnőt is felhívtam, hogy mit csináljak. Én akkor attól féltem, hogy ha altatgatom, (persze legtöbbször az se segített, vagy ha elaltattam, akkor ahogy az ágyába tettem, azonnal felébredt, és ordított) akkor rászokik, és nem tudom meghatározni azt a pontot, ahol biztonságot nyújtok, de még nem szoktatom rá a közös alvásra, altatásra, főleg, hogy előtte egyedül aludt el, tök ügyesen. Aztán pár hét agyalás után azt találtam ki, hogy beteszem az ágyba, és lefekszem én is az ágyamra, hogy lásson, hogy ott vagyok (esetleg a földre, vagy nem tudom, nálatok hogy van kialakítva) és vártam. Egész addig feküdtem ott, míg abba nem hagyta az ordítást. Így nyugodt voltam, mert tudtam, hogy nem hagyom magára, tehát tudja ő is, hogy vele vagyok, de mégis egyedül kell elaludnia. Úgy tettem, mint aki alszik. Aztán egy idő után egyedül lefeküdt, és el is aludt, aztán meg kiosontam. Egy-két hét alatt megnyugodott, és újra egyedül alszik el.

Nálunk egyedül a délutáni alvásnál maradt egy kis gond, pontosabban 2 körül ügyesen elalszik, de 5-6 körül megint befárad, és akkor ugyanaz van, mint nálatok most. Ilyenkor már nem nagyon erőltetem az alvást, mert 7-kor fürdünk úgyis, sajnos sokszor van, hogy 6-7-ig ül az ölemben, és csak úgy van el. De legalább ez már csak erre az 1 órára korlátozódik.

Kép
szabus

sziasztok!

Gombócka,
bocs :oops: :oops: :oops: remélem nem mi vagyunk okai a nemalvásnak.
amúgy a tipegő klub szerdánként van, 10-től.
a színház az andrássy út 74 alatt, nem tudom hogy lehet ott parkolni, a jegyet máshol vettem át.

Nemalvás:
nálunk éjjel van ez megint. Most 5 és 1/2 7 között ment a hiszti, megetettem, magunk közé vettem, de 5 percenként felsírt. Dentinox, semmi... 1/2 7-kor visszaraktam az ágyába, nagy nehezen elaludt...
Meg a kajálásnál is gondok vannak, nem nyitja ki csak picire a száját és így marha nehéz etetni. sztem a foga miatt, mert amúgy ha elveszem előle a kaját sír.

Na, befejezem a rinyálást...

Szabus,
jó ez a módszer...

Kép
szeee

Sziasztok lányok!

Hiányoztunk? :wink:

A visszaolvasás olyan nehezen megy nálam, de azért valamennyit sikerált!
Mincsinek és Melinda hercegnőnek is boldogságos hófordulót kívánunk. A héten reményeim szerint végre át is adhatom a felgyülemlet puszi hegyeket. :D De nem akarok semmit elkiabálni, mert akkor megint lebetegszünk. :shock:

Szeee: A csütörtök jó lenne neked? Addigra végzek itthon az egy hetes rom eltakarítással itthon!!! A napszemcsi nagyon jó, édes benne Melinda!

Szabus: A karifa nekem is nagyon tetszik. Az tetszik benne (ne értsd félre) hogy olyan egyszerű nem olyan csicsás túlzsúfolt mint egyes helyeken!(pl nálunk :lol: )

Gombocka: Sztem Pogi nem fogja helyre tenni Mincsit, mert a kiscsaj meg van kergülve mostanában. Nem tett jót neki a betegség. A napközben alvás nálunk szinte sose ment úgyhogy áttudom érezni a problémát. Majd fogja szeretni a bébitaxit Mincsi. Nálunk a kiscsaj teljesen odavan érte!

Ildikó: Örülök, hogy minden rendben van!

Na most megyek mert 20perc után nem akar tovább aludni Pogi. Képekkel majd jövök este!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Csak röviden: ÖRülök, hogy megvagytok és jól vagytok Anna, csütörtök szuper!!!!

Kép
szeee

Szeee, köszi nagyon, megérkeztek a jegyek!!!! Priviben írd meg, hogy hova küldjem a pénzt. Vagy adjam oda szombaton???

Kicsilány, jó, hogy írtál, örülök, hogy minden oké nálatok! Nagyon kíváncsian várom az új képeket!

Kép
szabus

Sziasztok,

hát, én már nem tudok kiigazodni.
Most du. zokszó nélkül elaludt! :shock: :shock: Remélem visszaáll a rend!
Azért köszönöm a jótanácsokat!!!
Lehet, hogy jól kifáradt, mert fél 11-től fél 1-ig lenn voltunk. Ezalatt 2 játszótéren is megfordultunk, közben pedig sétiztünk. Nagyon jó idő volt, így hintázott, lovacskázott, csúszdázott. Olyan édi volt, úgy örült a játszótérnek meg a sok gyereknek. Már látom, a játszóterek réme lesz! :lol: :lol:

Anna,
én is örülök, hogy írtál, ha minden igaz (és áll még a meghívásunk Szilviékhez) mi is mennénk csütörtökön!

Szeee,
a jövő hét szerdához mit szólsz, tipegő ügyben. Most szerda sajna nem jó, le kell mennie a páromnak vidékre és megkért, hogy menjek vele, azaz vigyem le, így nem leszünk itthon.
Addig anyósék fognak rá vigyázni...de áthívtam őket, mégiscsak hazai környezet a Mincsinek. Meg most kicsit nyugodtabban hagyom már rájuk, egész jól elvolt velük a hétvégén is.
Lehet, hogy a foga miatt nem eszik Melinda, olyankor Mincsibe is úgy kell beleimádkozni pár falatot!
Még szerencse, hogy nálunk alszik éjszaka, max. 1x kel fel inni, de alszik tovább.

Szabus,
mégegyszer köszi, remélem csak átmeneti hadiállapot volt!

puszi mindenkinek!

Kép
gombocka

Bekukk!

Gombóc,
persze, h áll a meghívás, Titeket is várunk csütörtökön!!!
Jövő szerda OK.

Ildikó,
any news? Hogy vagytok?

Kép
szeee

Sziasztok!

Pár kép karácsonyról: Kép Művészi kép by anya Kép ajándékok közt Kép a legnagyobb ajcsi
Kép Apával
Kép huncutkodós evős
Kép a járgányban
Kép bedobozolva
Kép az első ijesztő baleset

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Szép jó estét!

Anna, valóban baleset volt? Mit csinált? Először azt hittem kajcsis az arca, utána olvastam mit írtál mellé. :shock:

A karácsonyi képen annyira aranyos!
Hát az a sapi, igazi királylány! A csajszikat olyan jó cuccokba lehet öltöztetni, ismét megállapítottam!

Mincsinek nem ilyen hiper szupr a járgánya, egyszerűbb bébitaxi. Ma már odig jutottunk, hogy ráült és tologathattam!
Sztem idő kérdése és belejövünk, aztám majd leshetek, hogy ide-oda cirkál a lakásban.

Szeee,
megyünk csütörtökön, csak írjátok meg mikor legyen a tali!

puszi-puszi mindenkinek

Kép
gombocka

Kicsilány, szuperek a képek, a művészi is nagyon jó, azt hittem, hogy fotósnál jártatok!

Mi történt a balesetes képen? Szegény Pogika, olyan kisírt a szeme azon a képen, hogy nem is bírom nézni!!!! Na az a kép nem szuper!

Kép
szabus

Hát az a kép már nem olyan horror mint ahogy eredetileg nézett ki rajta Lizus! Itt már kicsit meg volt törölgetve.
Nem volt nagy baleset szerencsére, de én már ettől is halálra rémültem!
Játszott a nappaliban az ágynál és egyszer csak elesett. Az volt a gond, hogy az ágy fém lábába verte be a fejét, amin pont van egy kis huppli és abba ( remélem érthető amit írok :lol: )
Elkezdett ömleni a szájából a vér nem gyengén és nem tudtam hol vérzik. Közben meg zokogott rettenetesen én meg sírtam vele. Megmostam a pofiját és még így sem láttam a bibit, csak egy 1/2 órára rá sikerült felfedezni, hogy a száját belül majdnem legalul két helyen elharapta.
Na csak ennyi volt a baleset! Hál isten!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

sziasztok!

Anna,
végre láthatunk fotókat rólatok is.
nagyon ari Alíz abban a fejfedőben :) És hogy ácsorog :shock:

kb. mikor jönnétek csüt-ön? Nekünk tkp mindegy csak ne túl korán... :)

nekünk ismét horror éjszakánk volt. M. éjfél körül keservesen vigasztalhatatlanul fájdalmasan sírt vagy 1 órán keresztül. Hiába minden dentinox...arra jutottunk, h lehet h a hasa fáj, sőt valószínű. méghozzá úgy néz ki a hipp tejpéptől. Mióta ezt kapja, azóta van balhé éjszaka, úgyhogy lehet h nem is a foga a hunyó :oops:
mától beszüntetjük a pépet. amúgy tegnap először kapott natúr joghurtot, lehet h az még rátett egy lapáttal... :(

Még a végén kiderül, h nem bírja a tejet... :shock:

Kép
szeee

Szeee, próbáld ki a Sinlac-ot, ezt a doki írja fel, tejmentes, és receptre olcsóbb, mennyiség-ár viszonylatában a bolti tejpépekhez képest is olcsóbban jön ki. Lehet tuningolni gyümivel, de pl. Zazi natúr eszi, és imádja. (sztem elég büdös) Lehet feliratni vaniliás ízűt is, az nem Sinlac, de a nevére már nem emléxem, azt is eszi szépen, de nem olyan kiadós, hamar elfogy, és mennyiség-ár arányban drágább is.

Ma megyünk méreckedni, és bárányhimlő elleni oltást beadatni... Remélem, nem lesz gáz... Drukkoljatok!

Kép
szabus

Kukuccs!

Csak szólok, hogy most megyünk anyuhoz, úgyhogy nem leszünk.
Anna, találjátok ki mikor menjünk. Nekünk is mindegy!
Én olyan 10 körülre gondoltam?

Sztem is próbáljátok meg a doki által felírt tejpépet!
Nálunk meg a tápszert issza úgy, mintha az lenne a legfincsibb kaja, pedig az is tök büdi!!!

Megyek, mert közben szétszedi a lakást, már a DVD-t bekapcsolta. :shock: :lol:

Szabus, megy a drukk!!!!
CSak nem annak hatására adatod be, ami vmelyik nap volt a csak csajpkban? Én is gondolkodtam rajta, de nem jutottam dűlőre.
Ez mennyi ideig ad védettséget???

Sok-sok puszi mindenkinek!!!

Gombóc

Kép
gombocka

Szabus,
köszi. Úgyis esedékes a dokinő, majd megkérdezem mit lehet tenni, ha tényleg a tejre érzékeny. Hehe ez a sors fintora lesz, ha épp az én gyerekem lesz tejérzékeny, aki kardoskodtam a viszonylag korai tejadás mellett...

Ügyesek legyetek az oltásnál! Én is gondolkodom a bárányhimlő ellenin.

Mi vasárnap méreckedtünk (itthon), mert akkor van hóforduló. Melinda 7750 g és nemtudomhány centi. De viszonylag rövid, ami miatt aggódok kicsit. Alig nőtt valamit hosszában az elmúlt pár hónapban szerintem. De lehet, hogy csak anyukámra ütött, aki 153 cm összvissz :) Mondjuk nem örülnék neki ha nálam is alacsonyabb lenne... én 161 vagyok.

Kép
szeee

Gombóc, mi volt a csak csajokban? Nem néztem. Én már dec-ben kiváltottam, mindenképp akartam már neki az elejétől fogva, mert én nem voltam, és jó lenne, ha nem hozná majd haza az oviból, pláne, ha esetleg jönne a kistesó is... Asszem élethosszig tartó védettséget ad. A többi nem köt. védőoltáson tökölök, mert most jön majd a 15 és a 18 hónapos kötelező, és be kéne sűríteni a pneumococcust és a meningococcust is, és még a kullancsról nem is beszéltem... Nem tudom, nagy dilemmában vagyok.

Zazi 8650 gr és 73 cm, másfél hónap alatt nőtt 2 cm-t és hízott 900 gr-ot!

Kép
szabus

Sziasztok!

Szeee, Gombocka: Én olyan 11 körül érnék oda valszeg, de ez a ttól függ hogy hogy kel Lizus!

Szeee: Sajnálom az éjszakátokat, most a miénk is ilyen volt. A sinlac tényleg jó! Nyugi az én lányom is 3-4 hó alatt nőtt két cm-t. Melinda már lehagyta súlyban Pogit! :shock:

Szabus: Mennyi volt az oltás anyagi vonzata? Én is gondolkodom rajta, de én úgy hallottam nem teljes védettséget ad hanem csak enyhébb lefolyású lesz!
Mi a meningo ellen már megkaptuk. Még a pneumo ellenit is be adatok valamikor! Zazi szépen fejlődik! :)

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna, Gombócka
10- 1 óra tökéletes.

Nekünk a pneumococcus ellenit nem is ajánlgatta a dokink, amúgy épp ma volt róla szó a tv-ben. Elég sok ronda dolgot tud okozni ez a baci, nem csak agyhártyagyulladást.

Azt el is felejtettem írni anno, hogy az nlc-s kisfiú, aki agyh. gyull-t kapott szaud-arábiában, szinte teljesen elvesztette a hallását a betegség szövődményeként... :(
Úgyhogy én nagyon megijedtem, beadatok én is mindent.

Ja, a csak csajokban egy gyerekdoki beszélt a bárányhimlőről, hogy milyen veszélyes is tud lenni, ha erős lefolyású, akkor pedig főleg ajánlott, ha a szülő nem volt, mert ha elkapja a gyerektől, előfordulhat, hogy nála sokkal komolyabb gondokat okoz.
Én amúgy 15 évesen lettem b.himlős és be kell valljam, otthon bőgtem, azt hittem megpusztulok, nagyon erősen jött ki rajtam...

Kép
szeee

szóval 10-11 óra körül teljesen jó nekem, azt akartam írni.

Kép
szeee

A bárányhimlő elleni asszem, hogy 6000 ft körül volt. Kicsilány, a Meningo egy oltás volt, vagy kettő? Mennyibe került?

Kép
szabus

Szabus,
Nekünk a meningo elleni eddig 2 volt és 1 éves kor után lesz mégegy. Úgyhogy 3 összesen. Árról nem tudok nyilatkozni...

Amúgy a Sinlac-ot csak receptre adják? Mennyit kóstál? :)

Kép
szeee

Akkor már értem. A meningo egy éves kor előtt 3 oltásból, 1 év után 1-ből áll.
A Sinlac nem bizti, hogy csak receptre van, de nem érdemes recept nélkül megvenni,mert úgy nagyon drága. Pl. a popsikenőcs recept nélkül kb. 1200 ft, receptre meg 2-300!!! A pontos árat nem tudom, de holnap megyek kiváltani, majd megírom Neked!

Kép
szabus

Szabus: a meningo elleni 2000 ft körül volt! Mi kettőt kaptunk, de azt mondta a doki több nem lesz már! Így nem tudom kell-e nekünk egy harmadik is!
Ja és már mondani akartam, hogy kari óta elkezdtem a steppelést, mert nekem azt hozott a jézuska! :)

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,
hát jól belendültetek itt oltás ügyben. Hát én már azt se tudom mi mire való. :oops: :oops:
Az agyh.gyull. elleni az a meningo vagy az teljesen más? :oops: :oops:
Majd csüt. megbeszéljük, nálunk sem ajánlott más védőoltást eddig a doki, de amúgy én is akarok menni, mert én még mindig csúnyának találom a BCG oltás helyét, másrészt nálunk meg az van, hogy a Mincsi hosszában nő, súlyra sztem nem annyira.
8 kg körül van és olyan 76-78 cm. :shock:
Holnap is csak este felé leszek.
Megyünk csütörtökön Szeee!
Millió puszi

Kép
gombocka

Kicsilány, hajrá a szteppen!!!!! Én fogyózom ezerrel, a sport most kimarad, mert annyi energiám nincs, különben éhen halnék...

Szeee, kiváltottam a Sinlacot, egy doboz 650 gr és receptre 1350,- recept nélkül meg majdnem 3000,-

Kép
szabus

Szabus: És mit fogyozol? Vagyis hogy követszvalamilyen diétát? Bevált?

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hahó!

Voltam ma már itt? Vagy nem? Kicsit zizi vagyok ma. :)

Szabus, köszi az infot, akkor mindenképpen megvárjuk a dokinénit a sinlackal.

Én is akarok szteppert, én is én is!!!
Nekem csak a fenekemet kellene rendbehozni vele, arra jó, nem? Amúgy mennyibe kerül egy ilyen? Nektek milyen fajta van? Aminek van karhúzója is (vagy hogy hívják?)?

Anna,
akkor a holnap az tuti, ugye???? :)

Ja, elhagytuk tegnap a tejpépet és viszonylag jól aludtunk mind3an. Tök jó.

Kép
szeee

Szeee: nem még nem voltál! :lol:
A holnap tuti!!!! Végre!!! Igaz most mi leszünk kicsit zombik. :lol:
Reggel megvárjuk hogy apa hazaérjen a temetésről és utána indulunk, elötte majd küldök neked sms-t
Arra tökéletes a stepper sztem! Mi 12e-t vettük és igen van fogodzkodoja és a kijelzö mutatja mennyit lépcsöztél, a kaloriát és az időt! Majd lefényképezem!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Megvagyunk mi is,csak éppenséggel úgy el megy a napunk,hogy észre se veszem és már dél van... :D úgy mennek a napok,hogy ihajjj,nincs időm semmire,ha véletlenül egyszerre aludnának,akkor ott az elmaradt házimunka,szóval nem fenékig tejfel....dupla az öröm,de a gond is :D

Kezd helyreállni amúgy a rend,Dávid is szépen lenyugodott,ismét az én kis szófogadó,aranyos,kiskopé fiacskám,de nem szeretném elkiabálni,mint a Rékát...most meg vele nyűglődünk pár napja...szóval,ha nem az egyik,akkor a másik....de azért élvezem/élvezzük! :D

Az alvással vannak gondjaink,Dávidot illetően,mert délben nehezen alszik el,általában visszük egy kört autóval/arra időzítjük a dolgainkat/és este is 10ig fent van,mire elalszik addigra én is...még este se tudok jönni sokszor!!!!

Köszönjük a köszöntéseket! Kép
Mi meg Melindának küldünk sok puszit a hóforduló alkalmából!
Kép

Szeee!
De édi Melinda abban a napszemüvegben,igazi kis vagány csajszi! :D És így megtűrte magán?Akkor nyáron nem lesz gond!

Kicsilány!
De jó,hogy jelentkeztél. :D
Micsoda fantasztikus képeket csináltál!NAgyon aranyos Pogika!
Sajnálom a balesetét,de ilyen a jobb helyeken mindig előfordul :wink:

Gombócka!
Remélem helyreállt a rend alvásügyileg Mincsinél!Puszikáld meg helyettem a nagyfiút!

Szabus!
Na hogy viselte az oltást Zazus?

Én is beadattam az agyhártya ellenit is, a bárányhimlő ellenit is a Dávidnak,igaz utóbbit lehet,hogy kár volt...most voltak bárányhimlősek a hugom kisfiai és nagyon enyhe lefolyású volt náluk/igaz nem tudni Dávidból mit hozott volna ki :? /de a két kisfiún alig volt pötty,és még lázasak se voltak.

Én úgy tudom,hogy nem ad védettéget egy életen át az oltás,de ezen az oldalonhttp://www.baranyhimlo.hu/hml/himlo/megelozes azt írja,hogy igen.
Én mikor beadattam nagyon sokat lehetett hallani a szővödményes bárányhimlőről és nagyon felfújta a média is,de most meggondolnám kétszer,hogy beadassam...nehéz. :roll: igaz egy csomó országban a kötelező védőoltások közé tartozik.lehet,hogy pár év múlva itt is az lesz...

Olyan 6-7000 körül volt az egyik oltás,már nem emlékszem,a másik meg 2 ezer körül.- nem tudom :oops: lehet,hogy most több.1 éves korig két oltás,1 éves kor után 1 oltás jár.

A kullancson agyalok most én is, nem ajánlotta a dokim,mivel kevés az esélye,hogy fertőzött példánnyal találkozunk,ha véletlenül találkoznánk is eggyel,de én megelőzném inkább.....

Most nézem,hogy már ezt is kitárgyaltátok,na jó nem is pofázok itten fölöslegesen :D :D :D megyek dolgomra...

Puszi nektek,és megpróbálok gyakrabban jönni,hogy naprakész legyek, olyan jókat dumáltok,hogy öröm olvasni!

Ildikó
ilgya1

Ja és a Cavintonos "viccen" fél órát nevettem :D
ilgya1

Ildi, örülök, hogy jól vagytok!!!!!

Köszi az oltás infókat. Zazi jól viselte az oltás, épphogy sírt egy kicsit. Bevallom, eszembe se jutott megkérdezni, hogy a bárányhimlő oltás meddig véd, mert egyértelműnek vettem, hogy élethosszig... (a meningo és a pneumo nem élethossz, arra rákérdeztem, de a veszélyeztetett korhatárig kitart a védettség) Hát ennyire naiv vagyok.... Mindegy mostmár, túl vagyunk rajta, azért majd még megkérdezem a dokit! A kullancsot nekem is azt mondták, hogy hagyjam későbbre, mert most úgyis sok oltásunk lesz a 18. hónapig (1 meningo, 2 pneumo, a 2 kötelező) ehhez jönne még az első 2 kullancs. Az a bajom, hogy itt Ürömönön elég sok a kullancs, és azt mondják, hogy mivel nincs hideg, nem pusztulnak ki, tehát még több lesz. Viszont, ha durván fél év alatt (mindet 1 éves kor után kéne kapnunk) beadatok 7 oltást, az meg megviseli az immunrendszerét, szóval fogalmam sincs, hogy mi legyen!!!!!! :?:

Szeee, megkaptad a lóvét?
Anna, egy diétát követek, elég szigorú, de nálam már többször bevált!

Kép
szabus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?