Kata007!
Nem lekörözni akarlak
, de épp ma akartam bejelenteni a többieknek:
Kijött a felsö kettö fog közül is az egyik!
Nekem ez tiszta hihetetlen, hisz Nátán még nincs 5 hónapos se (majd csak a jövö hét szombaton lesz)...
Kicsit zürös hetünk volt, még ma is rátettem egy lapáttal. Mert a férjem temetésre ment du., de nem volt fekete kabátja, csak egy zöld anorákja, és már régóta terveztük, hogy veszünk neki egy normálist, amit öltönyhöz is felvehet, csak hát tudjátok: az ára az ilyennek nem két fillér. Aztán kiderült, hogy megjött a TGYÁS-om
, erre aztán rohanás be hozzá (persze épp 10 perce ment el, amikor megnézem Internetbankon keresztül a számlámat, ráadásul épp ma volt tárgyalása, ugyhogy még vissza sem tudott jönni), hogy még tudjunk neki venni: volt 20 percem, hogy felöltöztessem a gyerekeket, magamat, aztán rohanás a buszhoz, mert persze ha lekéstem volna, akkor délelött már nincs több... (2,5 óra alatt be is értünk.) Vettünk kabátot
, aztán meg jöhettem haza a két gyerekkel. Hát jól elfáradtam. Meg persze szereztem új tapasztalatokat az emberek segitökészségéröl: volt jó is, rossz is. Rossz: egy iskoláscsoport utazott a HÉV-en, amikor felszálltunk, de se a gyerekeknek, se az öt kisérö tanároknak nem jutott eszébe, hogy esetleg nem szeretnék a kicsivel (hordozókendövel) és a nagyobbal sem állni
(végtére ö is "csak" 3,5 éves, nem hiszem, hogy végig kéne tudnia állni a Szigethalom-Budapest távolságot). Mi lesz az ilyen gyerekekböl késöbb, ha most nem tanitják meg nekik az alapudvariasságot? Föleg azért nem értem, mert nekem olyan természetes, hogy a kisfiamra is rászólok, hogy "üljön arrébb, hogy a néni is le tudjon ülni". Na mindegy...
Kata007!
Boldog félévességet
!
Akartam mondani, hogy láttuk Pucur Dóribabáját is, nagyon aranyos, nagyon szép! (Hogy honnan örökölte a szemét? Mert sem Pucurnak, se a papájának nem ilyen van, de nagyon szép!
) Jó husiban van, formás lányka. Egyszer a két Dóribabát is össze kéne ereszteni, biztos nagyon megnéznék öket, a ti Dóribabátok is nagyon tündéri!
Csics!
A sárgarépával tessék vigyázni, nem szabad túl sokat és sokszor kapnia egy héten, mert gyökérnövény lévén olyan anyagot is összegyüjt (nitrit?, nitrát?), ami a felnötteknek nem ártalmas (mert a megevett répa mennyiségéhez képest sok a vérünk), de egy ilyen kicsi gyereknél súlyos gondot okozhat (cianotikus (elkéküléses, oxigénhiányos) állapotot idézhet elö). Hasonlóan lehet késöbb adni céklát is, de annál is ugyanerre figyelni kell.
Erre még a korábbi doktornénink hivta fel a figyelmünket.
Nyuszi!
Az Eszterházi torta a kedvencem
, itt egy cukrászdában nagyon jól csinálják. Remélem az lesz a szülinapomon is!
Kataa!
Babamasszás: Szerintem keress tanfolyamot
, mert közösen megtanulni egyszerübb (megmutatják a fogásokat), meg szórakoztatóbb is., és te is találkozhatsz más anyukákkal is.
Beszti