Sziasztok!
Ayse
Bocs, csak most olvasom, nem voltunk itthon egész nap. De Prüntyi válaszolt, én meg úgysem tudtam volna...
Tünde
Sokszor eszembe jutottál, hogy ma mozi, vagy szülőszoba?
Mivel nemrég kaptam Tőled egy emilt, gyanítom, hogy otthon vagy még
Jó kis napunk volt ma. Apa előre szólt, hogy muszáj dolgoznia, nagynéném meg hívott tegnap, hogy menjünk át, olyan régen látott bennünket. Átmentünk ebédre / Kőbányára/, unokatesómat is odahívta a két fiával, őket se láttam legalább fél éve már. Balázsnak extra sokáig tartott a feloldódás, viszont Gergő aludt egy jót, és utána azért mindketten jól érezték magukat. Én meg pláne
Balázs tegnap balhézott, hogy ő aztán nem megy, én meg megmakacsoltam magam, hogy nem lehet minden úgy, ahogy ő akarja. Annyira elegem van az egyedül töltött hétvégi napokból, és tényleg szerettem volna a kedves rokonaimmal találkozni. 15 évvel ezelőtt náluk laktam 9 hónapig, unokatesóm kisfia akkor született, úgy szerettem, mint a sajátomat, nagyon odavoltunk egymásért
Ez a srác most 190 centi magas, bajusza van, mély hangja, és nagyon aranyos
Kissé olvadozva néztem, ahogy a két fiú / a kisebb 12/ odabújik anyjához, sutyorognak, pusziszkodnak, nevetgélnek. És mindkét fiú hízeleg a nagyanyjának, amikor beszélnek vele, fogják a kezét. Annyira tetszett! És persze kicsit már magunkat láttam sok évvel később...
Belenéztünk az esküvői videójukba. Hogy mindenki milyen fiatal volt! Azt hittem, nem is változtam sokat az érettségim óta. De a férjem is, én is, mint a kölykök
Bocs, kicsit elkalandoztam...
Szép estét!
Judit