Sziasztok.
Én meg lasagne-t csinálnék, de mint kiderült, nincs itthon elég tej, így meg kell várnom, h Kamilla felébredjen és lemehessünk a boltba
Feltűnt vkinek, h egy olyan buliról egyeztetünk/beszélünk, ami majdnem egy év múlva lesz
és eddig másról sem szól, mint hogy ki mit akar inni
Judit, nem csoda, h felüdülés volt ez a kis kiruccanásotok, én is befizetnék egy kis masszázsra
egyébiránt meg jó lesz a hónap végi színház és egy "haverbúcsúztató" buli januári programnak, még erre is pesztonkát kell találnunk. Nem könnyű eset kimozdulni, én azt sem bánnám, ha mindenhová vihetném magammal Kamillát - na jó, színházba nem - de másfél-két óra ébrenlét után kifárad és el kell altatni, hová tegyem le?!
Felhívott egy ex-kollégám, akinek most van egy kis nyelvstúdiója, h vállalnék-e csoportot (tudja h babázom itthon), eddig leráztam, de febr-tól talán már el tudnék vállalni heti 2-szer másfél órát. Nem a pénz miatt, mert nem sokat dob a családi kasszán, hanem kikapcsolódásként. Ráadásul egy megállóra a lakásunktól, tehát közelebb nem is lehetne. Valszeg még most sem fog menni, mert nem fogok olyan családtagot vagy barátnőt találni, aki rendszeresen, mindig ugyanakkor ráér Kamillával lenni. A férjem nem ér haza még addigra, nagyik nem Pesten élnek, barátnők nagy része dolgozik, szóval ha találok is vkit, aki heti egyszer meg tudja oldani, heti kétszer már nem valószínű
Pedig rendes volt a kolléga, mert azt mondta, ha úgy alakul, hogy senkire nem tudom hagyni Kamillát, vigyem magammal, majd a titkárnő el lesz vele
A férjemnek mint ajánlatot már említettem, de nem nagyon reagált rá, egyelőre nem erőltetem, hallom előre az érveit. Pedig nem egy folyamat kezdete lenne, eszem ágában sincs visszamenni dolgozni, de azért jól esne egy kis program
Képzeljétek, elkezdtem keresni babaúszást. Frusi, ti jártok már, találtál vmi épkézlábat?
Mert én csak olyat, amit hétközbenre szervezne, vagy távol esik tőlünk. Egyben nagyon hasonlóak: baromi drága mind, gondolom arra alapoznak, h a szülők drága gyerekükért minden pénzt kidobnak
és jogosan...én is kifizetném, ha itt lenne a közelben, nem a város másik felén és szombaton.
Ja és Nikikének nagyon igaza van abban, h a szopi lehet h nyűg vagy unalmas vagy nehezen megoldható néha, de tényleg csodálatos, h képződik benned vmi, ami a babádnak hónapokig elég arra, h növekedjen, fejlődjön. Hihetetlen.
Na vki meséljen vmi vicceset, jókedvre derítőt is, ne csak lamentáljunk itt.