Sziasztok!
Na, eltelt a pihenés-illetve a nem pihenés időszaka, mert most vagy 5 - 6 hétig dolgozom. Nem is tudom mi volt a jobb, otthon takarítani és pakolászni majd dögfáradtan fájós derékkal lefeküdni, vagy mentálisan lefáradni a sok hallgatótól meg a kedves kollégáktól...
Ráadaásul reggel hívott a páom, mert valami gáz lett a kocsival, szerintem eltömődött a szűrő. Mondtam neki hogy ne kínozza, pihentesse, aztán irány a szervíz. Akkor azt mondta hülye ötlet, de hívott, hogy 20 percet állt, utána már ment a kocsi nem villogott meg sípolt -IGAZAM VOLT, de azért elvitte a szervizbe. Szerintem bekapott valamit. Vagy retkes belsővel adták el. Méghogy szervizes volt. Persze. Kár hogy nem mentem vele, tuti kiverem a balhét. A hormonjaim tombolnak
Belegondoltam ha mindez velem esik meg munkába jövet, tuti megüt a guta! Ott ülnék cirka 6 hónaposan egy romlott autóban!
Mostanság minden napra jut valami. Pl. hogy nem tudok aludni. Éjszaka felkelek 0,5 -1 órákra,csak úgy (hála az égnek Bálintkám este 10-11 felé elalszik, és akkor kaparászik mikor Gergő elindul kb 6-kor, remélem ez így is marad ha megszületett...)Szörnyű, csak az a jó hogy nem vagyok fáradt, mert még csak az hiányozna.
Zsombinak gratulálok a fogakhoz! Olyan aranyosak mikor van két három foguk és nevetnek! bár Sára keresztlányunknál (2éves, rajta gyakorolhattam
) voltak nyügi éjszakák és délutánok. meg az etetés volt rossz ha hozzáért a kanál az ínyéhez...Olyan óriási könycseppek estek ki a szeméből
Szegénykém ő sem értette mi történik.
Én meg 10-re mehetek fogorvoshoz:( Semmi kedvem, főleg hogy 3500 a fehér tömés, csak az amalgám van ingyér
de hát muszáj megcsináltatni. Méghogy kismamaáknak ingyenfogászat. Felháborító!
Na készülök lassan
Eni!
Kitartás most már lassan személyesen is találkozhatsz a nagy Ő -vel! Én már most alig várom, de hol van még a május...