Sziasztok!
11 kor jött ki a gyerekdoki és levette a vért,gyorsan elküldtük elsőbbségivel,de hogy mikor lesz eredmény azt nem tudom,sajnos. Pár nap múlva rájuk fogok csörögni.Elég megnyugtató válaszokat kaptam mindenhonnan,szóval nem teljesen,de kezdek megnyugodni.
Annyi kedves ember van csak ámulok-bámulok.Priviben is kaptam kedves leveleket tök ismeretlen és ismerős anyukáktól is,hogy ne aggódjak. Olyan jól estek!Reménykedek.
Az orvos nem mondott semmit,csak annyit,hogy sűrűn előfordul,hogy meg kell ismételni,és,hogy ne aggódjak.
Sajnálom az éjszakáitokat
,
azt hiszem akár össze is ülhetnénk dumcsizni a gép előtt
,mert nekünk is megvolt az első fentlétünk.Rékababa úgy döntött,hogy éjjel 1-től 2-ig nem alszik,és csak ölbe hajlandó meglenni.Azért nem panaszkodhatok ,mert ez volt az első ilyen eset.
Olyan jó nektek,hogy taliztok,csináljatok sok sok képet!!!
A tehéntejről csak annyit,/nem akarok illuzió romboló lenni,/hogy régebben nem volt ennyire "fertőzött,szenyezett" a világ.És nem antibiotikumozták a tehenet például.
A technika mostanra fejlődött ki annyira,hogy kitudják mutatni a tej és egyéb élelmiszerek káros hatásait,a mi korosztályunk a "legfertőzöttebb",minden másodikunk allergiás valamire,vagy az lesz.
Én meggondolnám mindenképp...
Ez tetszett:
[quote]M írta:Ikor fog már kibújni az a nyomorult fog, ami 6 év múlva úgyis kiesik?????
Asszem azt nem írtam még,de nagyon tetszettek a képek,főleg a céklaevős,nekem is az lett a kedvencem.
na meg a piskótás Mincsike!
Szabus,Anna!A ti képeiteket viszont hiányolom
Sok puszi,és köszike a megnyugtató szavakat!
Ildikó