Hello Urak! Hello Hölgyek!
Kicsit hosszúnak tűnik nekem a legutóbbi hosszászólás óta eltelt idő
:)
Végülis beindult a bajnokok ligája szezon, egész tavaszias volt az idő, de a mai borongós időt kihasználva idetolom a képem
Rottkel:
Nálatok milyen idős a kicsi, hogy anya jár már melóba, meg még nincs fogmanó?
Miki:
diavetítő projekt a lakás felfordulás miatt egyenlőre jegelve, no meg sajna lassan többet melózok otthon, mint melóhelyen
:) így nem is jutna rá időm, pedig imádnék mesélni a kiccsajnak
9-én léptük mi még csak át a féléves kort, azt gondolom elég méretes a babuci. Jócskán 8 kilo felett járunk ennek megfelelően alig bír mozogni... Fürcsi előtt egy fél órácskát mindig meztelenkedik, akkor produkálja magát. Főleg ha meglátja a sopronis sörösdobozt akkor be nem áll a szája, öltögeti a nyelvét, kapálódzik és mászni próbál...
Anya elkezdte a hozzátápit úgy 3 hete, elég nehezen csúszik neki az almapép. Nálatok könnyen evett mindent??
Szombaton meló közben beültettem az ülembe és megitattam
:D hízott a májam rendesen
Ja ha már említettétek a hordozót.. igen rendesen belenőtt a lányka
:) pár centi és végig éri, de keresztbe már lassan szűk
Most vettünk neki egy sportkocsit, hogy a röpke kirándulások könnyebbek legyenek, mert hisz ráadásul miniautónk van, nagy babakocsi nem fér bele.
na asszem ezekről hirtelen, most ennyi jutott eszembe..
Vok:
Ha esetleg még erre tévedsz anyuról még egy pár gondolat...
Szóval ez az izomgyengeség autoimmun betegsáég. Nagyon összetett is. A kór diagnosztizálása előtt kiderült, hogy a gerince több helyen sérves. Kb 4 évig tartott, mire ezzel leszázalékolták, mert a bíráló orvosok szerint ezzel lehet simán dolgozni. Közben egyéb bajok is felbukkantak. Vese, máj, bél... ugye ezek mind létfontosságú dolgok. Minden másnap totál rosszul volt és nem tudtuk miért. Még a félkegyelmű orvook sem, mindenki a sötétben tapogatódzott... (vagy épp a boríték nem landolt a zsebükben) de mindenesetre mindenki csak tovább passzolta. Egyszercsak elkerült egy jobb helyre és ott diagnosztizálták a myasthenia gravist. addigra viszont igen előrehaladott állapotba került, amelynek még az állapotromlás megelőzése is lehetetetlennek tűnt. A diagnosztizálással fény derült arra is, hogy a "járulékos" betegségek mind a főbajnak az oka. ezt szokták úgy is nevezni, hogy az immunrendszer rákja, mert megállíthatatlan és mindenre átterjed. Ja azt elfelejtettem mondani, hogy úgy indult, hogy belilult és kifekélyesedett a sarka... itt tatabányán le akarták vágni a lábát. Aztán ugye derültek ki a dolgok...
Most ott tart, hogy szinte semmi gyógyszert nem tud enni, semmi emberi kaját nem tud enni, mert mindentől ágynak esik. Jelenleg a fő étele párolt köles és hajdina... ugye jól hangzik? Mozogni tud, de egy ablakpucolást 2 napi hasmenés és ágy fekvés követi...
no talán erről ennyit.. kicsit sokat offoltam...
ha van időtök írjatok