Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ildikó, én is nagyon drukkolok hogy csak vaklárma legyen. Szabusnak igaza van, ezek biztos szélsőséges esetek, nem szabad ilyenekre gondolni, Réka baba annyira gyönyörű, biztos minden rendben van Vele!!!
Tudom én is, hogy bármit mondanak, aggódik az ember, én is halálra aggódtam magam, amikor a Mincsi beteg volt. főleg, hogy a kórházban a csontvelő problémával riogattak, aztán kiderült, hogy csak egy vírus volt.
Egyébként én se halottam erről, de remélem most hallottam először és utoljára egy mondat erejéig!!!!

Szeee,
akkor megyünk szerdán. Semmi gond a rizspehely miatt, egyébként nagyon rendi vagy, hogy gondolsz ránk!!! :lol: :lol:

Én is beállok a tehéntejet kapók táborába, én is csak 3 hónapig szopiztam, aztán jött a tehéntejcsi.

Mennem kell, mert apa elvitte a Mincsit vásárolni, én meg takarítás címén itthon maradtam. :roll: :wink:

Puszi, később jövök.

Kép
gombocka

:shock: :shock: Érdekes, hogy akkoriban mindenki 3 hónapig szopizott, nem?

Nekünk ma szörnyű éjszakánk volt a tegnapival szemben 1/2 3-tól kb. fél óránként sírt fel. Ma meg akkora karikák vannak a szeme, alatt, hogy csak... Én meg szédelgek a fáradtságtól.... :( Apa bőrszíne meg kékre váltott, remélem szintén a fáradtságtól...:shock:
Ezért ma Viburcol...
MIkor fog már kibújni az a nyomorult fog, ami 6 év múlva úgyis kiesik????? :evil:

Gombócka,
OK. :)

Kép
szeee

Sziasztok,

Ismét botrányos éjszaka áll mögöttünk. Nincs is nagyon erőm írni. Ma átrendezem a hálót, mert lehet, hogy együtt alszunk ma is 3-an a fr. ágyban... :(

Csak annyit, hogy ha jöttök szerdán lányok és egy zombi nyit ajtót, akkor ne ijedjetek meg, az én lennék... :( :lol: Készítsétek fel a gyerekeket is!.... :lol:

Kép
szeee

Szeee,
ha egy másik Zombi érkezik, az meg én leszek. :shock:

Nálunk is ilyen volt az éjszaka, immár azt hiszem a negyedik.
Napközben semmi baja, de éjszaka másfél óránként fent van.
Lehet, hogy a gyerekeket kéne éjszakára összeereszteni!
Annáék mikor mennek?

Lenne egy kérdésem, ha esetleg tudsz segíteni.
Szóval,
arra felétek a korpona utca 5-ben van egy Karate Kölyök Magánóvoda. Hallottál esetleg róluk valamit?
A b.nőm vinné oda a gyerkőcét, gondoltam megkérdezlek valahol arra van felétek.

Ildikó!
Mi volt a dokinál? Mikor lesz eredmény?

Kép
gombocka

Hahó,

Na, kicsit jobban vagyok, lefeküdtem délben én is a gyerekkel, aztán elmentünk egy maratoni sétára.
Nos, óvoda: fogalmam sincs sajnos. Még az utcát sem tudom, h. merre van... :shock: Eddig még csak a bölcsik után tapogatóztam...

Ildikó,
mikor lesz eredménye a második vérvételnek? Csak mert beszéltem apóssal erről a biotinidáz hiányról, de ha csak eredmény van, azután mondok megnyugtatókat. :) Ezt szó szerint kell érteni. Addig inkább semmit, mert reméljük, hogy tényleg csak vaklárma.

Kép
szeee

ja, Anna épp kérdezte, h. mikor jöjjenek, mondtam hogy Ti dél körül jöttök, Gombóc. Úgyhogy gondolom ők is kb. akkor.

Kép
szeee

Sziasztok!

11 kor jött ki a gyerekdoki és levette a vért,gyorsan elküldtük elsőbbségivel,de hogy mikor lesz eredmény azt nem tudom,sajnos. Pár nap múlva rájuk fogok csörögni.Elég megnyugtató válaszokat kaptam mindenhonnan,szóval nem teljesen,de kezdek megnyugodni.
Annyi kedves ember van csak ámulok-bámulok.Priviben is kaptam kedves leveleket tök ismeretlen és ismerős anyukáktól is,hogy ne aggódjak. Olyan jól estek!Reménykedek.
Az orvos nem mondott semmit,csak annyit,hogy sűrűn előfordul,hogy meg kell ismételni,és,hogy ne aggódjak.

Sajnálom az éjszakáitokat :( ,
azt hiszem akár össze is ülhetnénk dumcsizni a gép előtt :D ,mert nekünk is megvolt az első fentlétünk.Rékababa úgy döntött,hogy éjjel 1-től 2-ig nem alszik,és csak ölbe hajlandó meglenni.Azért nem panaszkodhatok ,mert ez volt az első ilyen eset.

Olyan jó nektek,hogy taliztok,csináljatok sok sok képet!!!

A tehéntejről csak annyit,/nem akarok illuzió romboló lenni,/hogy régebben nem volt ennyire "fertőzött,szenyezett" a világ.És nem antibiotikumozták a tehenet például.
A technika mostanra fejlődött ki annyira,hogy kitudják mutatni a tej és egyéb élelmiszerek káros hatásait,a mi korosztályunk a "legfertőzöttebb",minden másodikunk allergiás valamire,vagy az lesz. :(
Én meggondolnám mindenképp...

Ez tetszett:

[quote]M írta:Ikor fog már kibújni az a nyomorult fog, ami 6 év múlva úgyis kiesik?????

Asszem azt nem írtam még,de nagyon tetszettek a képek,főleg a céklaevős,nekem is az lett a kedvencem. :D na meg a piskótás Mincsike!
Szabus,Anna!A ti képeiteket viszont hiányolom :wink:

Sok puszi,és köszike a megnyugtató szavakat!

Ildikó
ilgya1

Köszi! Szeee! :D
ilgya1

Szabus,
Hogy vagytok?
Vettem ma én is oscilloizét, mert kezd vacakolni a torkom. Utánanéztem a neten és képzeld, kacsamájból van... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Erről ennyit...

Ildikó,
megy a drukk!!!!
Nálunk Melinda kb. 6 hetes koráig csinált ilyeneket, hogy fenn volt éjjel, aztán tök jól aludt, csak enni kelt fel. Mostanáig....:(

Amúgy teljesen igazad van ami a tehéntejet illeti, nyilván van ilyen aspektusa is a dolognak... Csak sajnos ez manapság minden élelmiszerre igaz, nem csak a tehéntejre. Szóval ha így nézzük, csak bio kajákat szabadna ennünk, sajnos. Mondjuk én sem Tesco tejre gondoltam első körben, hogy adok a gyereknek, de én 1 éves kor után el fogom kezdeni bevezetni, ha nem is ipari mennyiségben... Lehet kapni bio tejet, igaz 2x annyi, mint a sima.

Tegnap Viburcol volt éjszaka, ma is az lesz, remélem már tegnap éjjel letudtuk a tünetek kezdeti erősödését... :lol:
Nevetgélek itt a saját nyomoromon :)

Kép
szeee

Sziasztok!

Végre ollllyan jót aludtunk, mint már nagyon rég... Úgy látszik bejött amit tegnap mondtam, hogy a Viburcol először erősíti a tüneteket, s csak egy idő után hat. Szóval a 2. Viburcolos nap már jó volt.

Ti hogy vagytok????

:lol: :lol: :lol: Olyan jó kedvem van!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szeee

Sziasztok!

Mi meggyógyultunk, vagyis Zazi még köhög néha, de javulunk határozottan. Szeee, vigyázz magadra, talán Te időben elkapod a nátha frakkját, és nem hatalmasodik el rajtad, mint nálam...Én is biotejet iszom, nem sokat fogyasztok belőle, így megveszem a drágábbat, ha már iszom, az tényleg tej legyen. Sztem Zazinak is azt fogok majd adni. Most a babapiskótán gondolkodom, hogy összetörve gyümivel megpróbálom, csak ma nem kaptam. Voltunk ma a Brendonban, megvettük az etetőszéket neki, Peg Perego, Mereda, nagyon klassz, szép sárga, és tök biztonságos!!! Megint megállapítottam, hogy a B. milyen rohadt drága, (az etetőt jól megnéztem előtte, és azt kifogtuk) pl. a gyógyszertári hőmérő, amit 800 ft-ért vettünk, 2200 -ért adják, a talpán tiszta gumibevonatú zokni a Kenguruban 1000, itt 1700. Na, mindegy, hoztam katalógust is, és abban láttam, hogy van olyan babapiskóta és por alakú keksz is, ami tej és tojásmentes, és a márkáját még sose hallottam: Fosfovit. Tudtok erről vmit? Néztünk esernyő babakocsit is, lassan meg kéne vennünk, de még nem sikerült dönteni...
szabus

Hahó!

Szabus,
Klassz, hogy meggyógyultatok!
Ez a Fosfovit akkor a kifejezetten babáknak való keksz. Én is láttam a Baby Outletben, de majd elájultam, olyan drága volt. Nekem a dokinéni azt mondta, hogy csak olyan babapiskótát adjak neki, amiben nincs tojás. Hát néztem a közértben, de olyan nem volt... :?

Mi elég sok tejet iszunk, ezért én 3,5-öst veszek, abban talán több a tej. (bár nem tudom mitől lenne, de pszichikailag megnyugtat, hogy nem az 1,5-ös vízszerű cuccot isszuk... :lol: ) A biora sajna rámenne a gatyánk ilyen mennyiségben, de Melinda azt fog kapni. Azt hiszem itt nálunk 350 körül van 1 liter...

azt mondják, hogy a tejtermékeket 8 hós kor után lehet adni (sajt, túró stb.), de ha van allergiás a családban, akkor csak 12 hós kortól. Azt nem tudjátok, hogy ez az allergia mire vonatkozik? Tejallergiára, vagy az allergiára általában? Csak mert párom szénanáthás meg vmi bőrnyavajája is van.
Viszont M. hét végén lesz 8 hós és már szeretném változatosabbá tenni az étrendjét egy kis túróval, stb. Bár lehet, h. a védőnőt kéne felhívnom... :roll:

Kép
szeee

Sziasztok,

Szeee,
képzeld én nem adtam tegnap este a Mincsinek semmit és csak 1x kelt!!! :lol: :lol: Ezek a gyerekek összebeszélnek!
Én adtam 8 hós kortól joghurtot, túrót, sajtot stb. Nagyon szereti.
Azt hiszem a DM-ben is lehet venni ilyen piskótát.
Nálunk a hétvégén a Mincsi az almás pitére volt rákattanva. :shock: :shock: :shock:
Reggel különben írtam, de nem jelent meg vmi miatt, remélem ez most nem fog eltűnni!!!
Megyünk akkor holnap, ha felébredt a Mincsi a délelőtti alvásából. Olyan dél körülre saccolom!

Szabus,
örülök, hogy meggyógyultatok!!!
Igen én is többször megállapítottam, hogy a B. baromi drága!

Azt akartam még tőletek kérdezni, hogy milyen lázmérőtök van?
Én most a homlok lázmérőn gondolkodom, mert ha nyűgös nem engedi a popsijába mérni! :roll:
Szóval, van vmi tapasztalatotok?

Kép
gombocka

Szeee, sztem a családi allergia az ételallergiákra vonatkozik, de ebben nem vagyok biztos. Most megnéztem ezt a tojás nélküli kekszet a Brendon honlapon (mert a katalógusban nincs ár) 999 Ft-ba kerül, de az nincs se a honlapon, se a katalógusban feltüntetve, hogy milyen kiszerelés. Én most írtam egy kérdést nekik mélben a babakocsikkal kapcsolatban, így nem akarok megint kérdezni, de ha gondolod, kérdezd meg, a termék mellett kell ráklikkelni, és válaszolnak tök készségesen, nekem már többször is írtak vissza, gyorsak is voltak. Ha nem írsz, majd megkérdem én, valamelyik más napon, hogy ne legyek ilyen túbuzgó :oops: :lol:
szabus

nekünk fülhőmérőnk van. elvileg. de nincs meg... :lol:
de mivel mióta megvan egyikünk sem volt lázas, nem tudok tapasztalatot mondani... :lol:
várunk holnap benneteket!!!

Kép
szeee

Igen, ezt az allergiát senki sem tudja pontosan, hogy mire vonatkozik... nem akarom túlóvatoskodni a dolgot, mert az ellentétes az elveimmel, de ha minden allergiára vonatkozik ez az allergia, akkor meggondolom. Ételallergiánk szerencsére nincs.

Megkérdezem én ezt a kiszerelést akkor, köszi, bár rosszat sejtek... :(

Kép
szeee

Szeee,
szerintem is az étel allergiára vonatkozik!
Melindának adtál már paradicsomos krumplit? szereti?
Mert Mincsi kiköpi (ez az egyetlen, amit nem hajlandó megenni, meg minden amiben paradicsom van :shock: ) és van itthon 4 üveggel. Gondoltam átvinném holnap ajcsiba, ha Melinda megeszi.
Mindegy, ha nem eszi, akkor is elviszem, hátha Pogika szereti.
Na én is jól elvagyok :lol:
ez a piskóta engem is érdekel, majd írjátok meg mire jutottatok!

Kép
gombocka

Melinda mindent megeszik :)
Előre is köszi. Majd felezünk Pogival.

Írtam levelet Brendonéknak de nem tudom, hogy elment-e, mert nem írta ki, hogy elment... :) Vagy regisztrálni kellett volna?? :roll:

Kép
szeee

Nem kell regisztrálni, de ki szokta írni, hogy elment a levél.

Én is rosszat sejtek, ahogy Te is :roll: nem lehet olyan nagy kiszerelés a kép alapján, de majd meglátjuk.
szabus

Kép Ez a Brendon fotója, ilyen a székünk Kép Kép Kép Kép
szabus

Na, néhány kép. Sajnos a karifa alig látszik, pedig nagyon szép volt, büszke voltam rá :lol: (barna és óarany díszekkel) ahogy az asztalunk, de az se látszik vmi jól a fotón. Nem sikerült jobb. A másikat azért raktam fel, hogy lássátok, Zazi milyen ügyesen ül, mondjuk dec. óta már, de még nem fotóztam le :oops: A harmadik kép az új hinta, amiben élveteg fejjel szokott hintázni, és dünnyög hozzá, a negyediken meg velem van, no comment :)
szabus

Kép Talán egy jobb kép
szabus

próba
szabus

mégegyszer

Kép[/img]
szabus

Na, végre sikerült betennem ezt a vonalzót. Asszem tök félreértettem eddig a dolgot. Ezt akkor minden hsz után be kell külön tennem? Azt hittem, hogy a profilba kell, és akkor automatikusan ideteszi!
szabus

Vagy nem? Jól eldumálok magammal, lécci lányok, segítsetek, mert vmi nem jó, nektek van a vonalzó felett egy kis kék vonal, nekem meg nincs. Vmit nem jól csináltam... De mit?
szabus

hahó!

Szabus,
én asszem az aláíráshoz mentettem el a vonalzót anno így minden hsz végére automatice beteszi. Azért ezzel nem szórakoznék mindig.. :)

Tényleg gyönyörű volt a fátok és a terítés is. Na, nekem ilyesmihez nincs türelmem. össze-vissza mindenféle dísz és szaloncukor van a fán.
Ügyesen ücsörög Zazi, látom komoly munkában van :) A hintában ezek szerint minden baba ugyanúgy viselkedik :)

A szép fáról jut eszembe. Mi valahogy elfelejtettük leszedni és iszonyat csoffadt szegény :oops: Borzalmasan néz ki, hehe... Úgyhogy bocs csajok, aki holnap jön hozzánk :lol: De legalább nem hullik. :lol:

Kép
szeee

szóval igen, a profilba kell az aláíráshoz tenni, nem a hozzászólásba...
megnéztem.

Kép
szeee

na most?

Kép
szabus

hát ez nem igaz

Kép
szabus

na, köszi Szeee, mégis összejött, már hónapok óta sz.rakodok ezzel!! Köszike!!!

Kép
szabus

Szabus!

Gyönyörű ez a karácsonyfa!!!

És Zazika is milyen nagyfiú lett,hihetetlen. :D Jól néztek ki együtt!!!
Gratulálok az ücsörgéshez!
Nagyon szép az etetőszéketek!
A hintát hol vettétek?(És ti Szee?)És mennyiért?Ahogy elnézem a kis lurkók arcocskáit hinta közben,na meg a ti hozzáfűznivalótok a témához.....,lehet,hogy mi is beszerzünk egyet. :D

Nagyon jó a vonalzód!

A talisoknak kívánok jó szórakozást holnapra és a képeket nem elfelejteni!!! :D

Puszi:Ildikó
ilgya1

Ildikó, köszi a dícséreteket :lol:
A hintát (Tako) a Visegrádi u-ban vettük, a bababoltban, 15000 ft volt, de majdnem ugyanilyen kapható a Brendonban is (Retrus), (mindkét hinta lengyel gyártmány), az is ennyibe került, csak amikor vettük volna, épp nem lehetett kapni náluk. Sztem semmi különbség a kettő között, mindkettő elég masszív, de nem elektronikus, és összecsukható, és ami nagyon jó, hogy a háttámla állítható, így kisebb korban is bele lehet ültetni őket. 15 kg-ig jók. Hintából ki vagyok művelve :lol:

Kép
szabus

Sziasztok!

Szeee,
hát ez a gyerek kicseszik velem.
Eddig mindig fél7-7-kor már kukorékolt, most meg még mindig alszik! :shock: :shock: :shock:
Nem tudom mi lesz a délelőtti alvásával!

Szabus,
nagyon szupi a kari fa és a terítés is!
Nagyon jó ízlésed van, majd ízlésleckékre fogok járni hozzázok.
Nálunk is összevissza fa volt, de mi már leszedtük.
Úgy birom, ahogy ilyen tudományosan tudnak mindnent megvizsgálni.Mincsin is jókat szoktam mosolyogni.
Nagyon szépen ül Zazi, most már egyre ügyesebbek lesznek. Mincsi nagyon keveset esik, olyan szépen lecsücsül már felállásból.
Az ágy mellett lépeget (de csak ott) egyébként ha vmi 5 cmre van és nem éri el, inkább leül, odamászik, majd újra feláll. :lol:

Szeee,
szóval megyünk vmikor, csak nem tudom hogy alakul így a nap.
most áébredt
pusi

Kép
gombocka

Szeee,
mi kb fél óra múlva tudunk indulni, az jó nektek?
Kocsival megyünk, de viszek babakocsit is, úgyhogy le tudunk menni sétálni is, ha úgy adódik.
Mincsi kihagyta a délelőtti alvást! :shock:
Sztem ott fogok parkolni ahol az Ildi a múltkor.
Ha jól sejtem a rendőrségnél tudok balra fordulni az Üllőiről ugye?
Aztán első utca jobbra?Ott tudok megállni.??

Kép
gombocka

Gombóc,
Persze, hogy jó, tűkön ülünk :D

Üllőin balra a rendőrség előtt és utána az első kis utca jobbra (Czuczor Gergely). De abban az utcában nem fogsz tudni parkolni, csak itt a ház előtt, vagy ott ahol az Ildi a múltkor...

Kép
szeee

minitali képek:

Képhú, de jóképű ez a Mincsi! Kép DJ Rotyi és DJ Mincsi mixelnek :lol:
Kép Hadd simizzem meg a csincsiket!

Kép
szeee

Na, szóval nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a látogatást. :) Melinda kidőlt, nem is csoda, amennyit virgonckodtak :) Gondolom Mincsi is...

Akkor jövő héten megismételjük a talit...
Szabus, Ildikó? Ja, mert Annáék sajnos lebetegedtek, de jövő héten eljönnek, azt ígérték. És Gombóckáék is, mert Mincsi már nagyon szeretné megismerni Alíz menyasszonyát, aki ha nem igyekszik, akkor Melinda elszereti előle Mincsit... :wink:

Anna, jobbulást Nektek! Remélem jövő héten tényleg tudunk már találkozni.

Kép
szeee

Hello,
én csak röviden! Tényleg nagyon jó volt a tali! :lol: :lol:

Mincsi ellenkezőleg >>>> úgy fel van pörögve. Hazafelé a kocsiban végig dumált! :shock: :shock:
Most se akar aludni! :shock: :shock:
CD tokokkal játszik! A végén tényleg DJ lesz belőle!
Majd én is rakok fel képet, de sztem csak este, ha már nyugi lesz!

Addig is puszi, és mégegyszer köszi Szeee a vendéglátást!
Megyünk jövő héten is!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Sehol senki?
Gyerekem ma korán kelt (3/4 8 :) ), evett, majd bealudt... :shock: Most is alszik még...

Szabus,
feladom ma postán a jegyeket.

Kép
szeee

Sziasztok,
én tegnap úgy el voltam fáradva, alig vártam, hogy kezdődjön a Sz.F. Na, erre úgy bepöccentem, hogy ilyen hülye részt adtak, hogy 5 perc után kikapcsolatm a TV-t!

Mincsi nálunk is későn kelt fél 9-kor, a tegnapi nemalvás megtette a hatását. Remélem azért ma fog aludni valamennyit!

Megpróbálok még feltenni tegnapról képet.
Szeee, neked majd átküldöm e-mailen is.

Puszi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gombocka

Sziasztok!

Tök jók a képek!!!!!!!!!!!! Nagyon édik mindketten rajta!!!! Kicsit irígy is vagyok :D

Megkérdeztem a Brendont, és a 999 ft-os kekszgranulátom 360 gr, az 1400 ft-os meg 400 gr, elég drága, inkább megvárom az egy évet, és akkor adom neki a normál babapiskótát. Ugye, akkor már lehet?

Ma de. Csiribiri foglalkozáson voltunk, annyira élvezte Zazi, itt van Ürömön nálunk, mondókás, éneklős, játékos, szuper volt, jövőhéten is megyünk!

Kép
szabus

Hahó!

Én meg a csiribiri miatt irigy. Jó lenne itt a közelben vmi hasonlót találni és akkor mehetnénk Gombócékkal esetleg... Gombócka?

akkor az én mailem valóban nem ment el brendonéknak mert nem kaptam választ. de ez nagyon sok péz... Nem veszünk...

Szabus, feladtam a jegyeket, de csak simán, remélem legkésőbb hétfőn megkapod.

Kép
szeee

Szeee,
én is pont erre gondoltam.
Már nézelődtem is felétek (mert én kocsival bárhová el tudok menni) de egyenlőre csak olyan találtam ami tőletek messze van ill. béna a közlekedés.
Ha találsz valamit feltétlen szólj, megyünk mi is!

Szabus, úszni jártok még?

A Kismama táblázat szerint 2 éves korig tiltólistán vana babapiskóta! :shock: :shock:
Sztem semmi bajuk nem lesz tőle, lehet olyat kapni, amin nincs cukor. A tojás miatt pedig sztem lehet 1 éves kor felett adni. De a b.nőm mondta, hogy valahol vett olyat ami teljes kiörlésű lisztből van, talán a DM-ben, majd megkérdezem.

Puszi

Kép
gombocka

ja, Szeee, azt álmodtam, hogy voltunk valahol és Melinda elkezdett eszeveszettül tapsolni! :lol: :lol: :wink:

Kép
gombocka

Szeee, köszi a jegyeket, majd a számlaszámod írd meg légyszi, és küldöm a pénzt!!! Tündér vagy!

Köszi Gombóc a piskóta infót, nem tudom, hogy ha nem a tojás miatt, akkor mi miatt nem lehet adni 2 év alatt vajon?! Majd akkor jobban utána nézek, nem gondoltam, hogy ilyen problémás ez a piskóta kérdés, csak akkor miért nem hívják kisgyermekpiskótának, ha a babák nem ehetik. Na jó, nem agyalok, csak olyan idegesítő ez, hogy nem egyértelmű. Ja, és képzeljétek, hogy valahol olvastam, hogy egy csomó bébiétel, ami 6-7-8 hónapos kortól ajánlott, tartalmaz tejport, és emiatt mégse lenne szabad adni nekik 1 év alatt. Olyan megbízhatatlan ez, miért nincs legalább EGY márka, amiben feltétel nélkül megbízhatnál... Pl. a Kecskemétit is a Hipp gyártja, tehát ua. a kettő, csak az áruk más, meg a repertoár...

Kép
szabus

Hahó!

Az nlc-n, ahová írogatok éppen erről megy az agyalás, hogy vannak bizonyos táblázatok és ugye vannak a bébiételek és a kettő nem egyezik valahogy... Hát én sem tudom, hogy mi van. Melinda pl. jópár hete eszi a Hipp-es spenótot, amibe tejszín meg tejpor is van. Az van ráírva, hogy 6 hós kortól.
A német Hipp honlapot is megnéztem egyszer, ott találtam olyan gyümidesszertet, amiben eper és málna van és 4 hós kortól javasolt....:shock: Ezek ugye a KM tábla szerint 18 hós kortól.

Én sem igazán értem az egészet, de sztem a gyártók vállalják a felelősséget a termékeikért és nagyon remélem, hogy olyan cuccot nem tesznek bele, ami ártalmas lehet a gyereknek. (nyilván vannak egyedi esetek, hogy pl. a 7 hós Pistike allergiás a spenótra, de az más tészta...) A Kismama táblázat meg elvileg nagyon szigorú (kivéve a tehéntejet, hehe...)
Konzekvencia: nincs :lol: :lol: :lol:

Gombóc,
én is nézem a művházakat, h van-é vmi. Eddig találtam egy jót, de az Imrén van.... :shock: Te is ezt nézted?
(Amelyik művháznak nincs honlapja, oda írok e-mailt, hátha...)

Baba-dúdoló:
zenés, játékos fejlesztő foglalkozás
Minden kedden és csütörtökön 9.30-11 óráig
Díja: 200,-Ft/alkalom
Korcsoport: 8 hónapos kortól 3 éves korig gyermekeknek és anyukáiknak képzett szakemberek vezetésével. A közösségi élethez szoktatás együttjátszással, csúszással-mászással, beszélgetésekkel, anyukák kikapcsolódása, tapasztalatcseréje a gyermeknevelésben. Közös zene-, ének- és mondókatanulás
Minden gyermekkel 1-1 játékot, meleg zokni vagy váltócipőt hozzanak.
Kérjük, hogy szülő és gyermek egészségesen látogassa a klubot.

Kép
szeee

Aha, én is ezt néztem ki.
Azon agyaltam, hogy el tudnálak vinnni benneteket kocsival, csak az a baj, hogy a bébihordozót nem lehet hátra bekötni, mert rövid a biztonsági öv. A másik autó, ami ugye összetört, az alkalmas lett volna. Na, majd vmit kiagyalok. Egyenlőre én se találtam mást felétek.

Kép
gombocka

Figyu,
nem tudom menniyre vagy jóban a védőnővel, talán ő is tudna segíteni.
Én majd felhívom a miénket, egész jó fej csajszi.

Kép
gombocka

Gombócka,
Én is gondoltam ilyesmire, csak nem akartam pofátlan lenni, és hogy a fuvarért cserébe persze kifizetném a belépőtöket v. ilyesmi :oops:
De akkor ez nem áll. Írtam emailt pár helyre, hátha kapunk vmi pozitív választ.

Kép
szeee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?