Sziasztok!
Kármen!
Nekem tetszik a pocakod, jó a kép is! Kipróbálom a fürdetőkrémet a koszmóra, mert már nagyon unom. Anyós hazament, azóta nem hívott és mi sem Őt. Hagyjuk had élje az életét. Nem fogadta el a segítségünket, akkor oldja meg maga. nem erőszakolom rá sem magam, sem az unokáját, de még a saját fiát sem.
Heni!
Melyik ülésre gondoltál?? Ezen az oldalon sok van
A torta nem semmi
A férjemnek van egy tuti cukrászdája, onnan rendel mindig Szegeden. Még Én sem voltam ott, de finomakat készítenek. Pár éve még nem laktunk együtt a szülipomat Egerszalókon ünnepeltük. Odautaztunk egy hosszú hétvégére, jó levegő, finom borok... Bencém hozta a kocsicsomagtartóban a tortát
Nagyon meglepett, de örültem. Már agyalok milyen legyen Ábel első tortája
Tündi:
Ábel nem sikít hanem kiált! Kicsit ijesztő, de aranyos. Nyekereg is, de hisztizni is tud. Megértem, h frászt kapsz, én is szaladnék, h mi baja lehet... Ábel a beszédben használja a hangszínét, képes "nyávogósan" is baba-mamaázni, de brummogó medve hangon is......Nevetünk, nem lehet másképp
Rohan az idő, látod Én már az egyéves szülinapi tortáján agyalok
Az almától tartok, a savassága miatt. Egyenlőre nem, később előszőr keverem majd pld. körtével, sütőtökkel....Egyenlőre csak tök.
Küzdünk kicsit, ugyanis köpköd evés közben. Jó játék számára......éhes pedig, de játéknak veszi az evést.......tegnap próbáltuk félbehagyni az evést, de olyan hisztit levágott, h megsajnáltam. Mondja: nem-nem, rázza a fejét és köpköd........aranyos, de helytelen amit csinál.........
Hogy tetszik a kép??? Sikerült egy vigyoris felvétel.
Játék: a kukucs játék nagyon megy. Lehasalok az ágy mellé, Ő meg odakúszik-mászik és kacag, ha megtalál.... Igazából most nagyon leköti, h szabadon közlekedhet. Ma egy flakonnal játszott...Hihetetlen sebességgel fordul, nagyon kell figyelni.
Puszi Mindnkinek!