Sziasztok!
Most megjobban irigykedem a tali miatt, hogy ilyen jolsikerult
Petra,
hajhullas: elment, ami menni akart
Vettem anno Revalidot, de mindig elfelejtettem bevenni, igy azt modhatom, valszin a hormonok helyrealltak, legalabbis e teren.
Keyss, olyan Keljfeljancsink nekunk is van, Reka is imadja. Igaz, ujabban ragni
bera, haaat, nem lehetne a sorrend forditva?
Panda, ez a forgastanitas eredmenye, a fejkezlab? Ejh, hat micsoda konduktor az ilyen?
/bocsi/
Zita,
grat. a kis Supermannek
Ez a konyycsatorna-dolog eleg horror allitolag, meg is oszlanak rola a velemenyek, hany eves korban erdemes, stb.. Nem akarlak riogatni, mert /szerencsere/ szemelyes elmenyeim nincsenek, de keress ra, itt eleg sok helyen tema volt.
Potyi, mar kezdtelek hianyolni.. mi van veletek? Pemeske, Sasha es tobbiek, es Ti hogy vagytok?
Agci, en is inkabb delelott mennek, bar az az igazsag, anniyra nincs fix idobeosztasunk, hogy szerintem nincs a heten ket nap, amikor 2 szabad ora ugyanarra az idopontra esne
OFF: MEgvettem a varrogepet
Rekanak ma reggelre bedagadt mindket szemheja. Azt hittem, az oltas miatti allergia, de a doki szerint kezdodo kotohartya-gyulladas. Kaptunk szemcseppet, napi 5szori hasznalatra, ill. megmutattaa doki, hogy kell lefogni hozza a gyereket. Namarmost ket kez kell hozza. Akkor a harmadikkal csoppentsek a szemebe? Mert ugye Aptya este 5 utan er haza, addigra legalabb 4 csoppot be kene mar "adnom". Lehet szurkolni
Kepzeljetek, hogy jartam tegnap. Rekanak elkezdtem almat adni, es a kov. szekletben piros dolgok voltak. Tokre bepanikoltam, nezegettem veszettul, mi az. Mar epp dokit akartam hivni, mikor meglattam a levetett harisnyajat, amely elenkpiros szinben pompazott a szeken. Az tortenhetett, hogy mivel mindig a szajaban a laba, leette rola a szöszöket. A fraszt hozta ram
Es annyit, de annyit beszel
Es mar mindenhol, rendeloben, gyogyszertarban, olyan edes
Na, hagylak benneteket is szohoz jutni.
-Afonya