sziasztok
kaja tema: nalam egy ket ismeros kibukott, amikor 3 honaposan elkezdtem a gyereknek almapuret adni, hogy mit kepzelek, meg allergia stb. Legyintettem. Az en gyerekem, latom, hogy tetszik neki, akkor adom, es az allergia barmikor kijohet, szerintem a genek fuggvenye, hogy hajlamos e ra, es ha igen,akkor igy is ugyis kijon
. En mar hat hetesen almat, babot, krumplit ettem es itt vagyok. Es a fiam is egeszseges, nathabol 2 nap alatt kijott, es talan ezert nincs felfujodva mert nem csak tapon el.
Az anyatej elhiszem hogy jo, de sokat valtozott a nezetem amiota latom a barataim gyerekeit, a lesajnalast egyesektol, hogy nem tudtam szoptatni, de az anyatej sem csodaszer, latom a barataimnal is hogy nem ettol fugg hogy mennyire beteges a gyerek, egyik gyerek tapszeren no fel, es semmi baja, az anyatejes, meg beteges.Szoval ugy dontottem, ha mar igyhozta a sors, akkor az a legjobb amit tehtek, amit en erzek, es eddig bevalt. Mar nyakaljuk, a fozeleket, delutan desszertett eszuk gyumi pep formajaban, es jol vagyunk. Es neha muszaly a teahoz, gyumi pephez kis cukor, mert en is megkostoltam, es ha en nem ennem meg, mit varjak a gyerketol?!
Szerencsere a nem tudok szoptatni depressziobol hamar sikerult kijonnom, mert tudom, hogy en mindent megprobaltam, igaz nehay kornyezo barat megprobalt a lelkemre hatni, hogy milyen rossz ez a kicsinek, es ok a helyembe eheztettek volna, hatha akkor tobb a tej. A valaszom frappans volt, azota sem talalkoztam veluk ujra.Ferje is tiszta ketyos volt, teljesen lesajnalt. Ja a hozzataplalasert meg is koveznenek.
Osszefoglalva: senki sem rosszabb attol, mert nem csak 6 honap utan ad a gyereknek mast, mert cukrot hasznal, vagy mert nehanapjan meginna egy italt. Aki meg ezert megkovezi, azt le kell razni, ezek az emberek csak arra jok h elbizonytalanitsak az amugy is sokszor bizonytalan anyakat.
ilyenkor erzem jol dontottunk a kulfold mellett, mert nalunk a csalad tud am okoskodni, es azt nehezebb megoldani. En mindig ugy jovok vissza h depis vagyok, mert kikeszitenek.
na vegeztem.