Itt vagyok, Csajszikák! Maja, végreeeeeeeee! Most már legyetek egy kicsit aktívabbak Gabcsival.
Ctg szupi. Beni jól van. Persze megbeszéltük a szülésznőmmel, hogy ez elsősorban nekik visszajelzés, miszerint rendben van a baba, másrészt jól le lehet rázni vele a közeli hozzátartozókat... De tudnom kell, hogy egyáltalán nem jelent semmit arra nézve, mikor indul meg a szülés...
Drukkolok Benikének, hogy maradjon, mert a napokban elég sok minden eldől. Pl hogy sikerül-e eladni a lakást. Az már biztos, hogy hajléktalan, link anya nem leszek, mert úgy néz ki, hogy sikerül kivennünk a negyediken egy lakást (tök véletlenül most hirdették meg, így csak 3 emelettel lejjebb kell cuccolni). Így már tuti oda érkezünk "haza". Addig Apa mindent elrendez, mert nekem marhajó alibim van a költözködés alóli kibújásra.
Edi drága! Akkor ennyi. Te, én a köztársaság érdemrendjét kérem majd, ha sikerül 10 hónapig szoptatnom. Csúcs vagy. Lilivel együtt. A tornával meg óvatosan. Várj be engem is.
Gabcsi, szupik a nevek, semmi torz nincs egyikben sem, nemzetköziek, érthetőek és (bocsánat a kifejezésért), egyáltalán nem sznob nevek. Mert ezekben a nemzetközi házasságokban hallottam már olyan gyereknevekről... ügyik vagytok, nagyon jó a választás!
Maja, nekem még a magánfogorvosom is tök ingyen nézte meg a fogamat, mert ez is egy olyan dolog, hogy "jár", egyszer v kétszer a terhesség alatt. Szépen gyarapodsz is.
A gyógytorna szupi. Nekem is talán a hátammal volt a legtöbb gond úgy a 30. hétig (azóta mindennel), de tény, hogyha nem hagytam ki a tornát, ezerszer jobban éreztem magam... Csak így tovább!
Megyek elefántlábakat felrakni.
De még benézek.
Puszi.