Sziasztok Csajok!
Régen jártam errefelé, mert a gépünk szervízben volt. Alig győztem olvasni.
Üdvözlet az újonnan belépőknek!
Bacsbern!
Én 2006. októberében szültem, és teljesen egyetértek a többiek tanácsaival. Textilpelust nem árt vinned 1-2-t, és rendes pelust. Magadnak ha természetes úton szülsz akkor rengeteg Tenna extra betétet, mert belőlem pl. ömlött a vér nem győztem cserélni magam alatt is a liberót.
Sok hálóing,bugyi, mert én mindent összevéreztem, evőeszköz, pohár, ásványvíz. A babádnak mikor mentek haza, akkor a párod behozza neki a ruhát, amit te előre kikészítesz és a csecsemősők felöltöztetik a babádat. Nyugodtan kérdezz, mert az itt dumcsizó csajok mind nagyon segítőkészek, de gondolom ezt te is észrevetted.
Ja és ha kispárnás vagy akkor azt is vigyél, én bevallom őszintén, hogy én vittem, így egy kicsit otthon éreztem magam, de tényleg csak egy kicsit....!!
Adra!
Hú, nektek már tényleg nincs sok hátra! Tök jó, hogy ilyen sokáig kihúztátok. Miért 15-én császároz meg a dokid? Miért nem vártok még? Január végére vagy kiírva nem? Izgulsz már nagyon, igaz? Írjál minden nap, hogy mi a helyzet. Keményedéseid vannak? Nagyon várjuk majd a beszámolódat!
Úgy látom most az altatással vannak gondok ebben a topikban. Nálunk Viki megkajcsizik, utána egy kicsit még gagyogunk vele, játszunk vele, majd letesszük a kiságyába, ott vannak ilyen lógó játékok, azokat elkezdi püfölni, majd szépen elalszik. Este ugyanez. Nekem egy szavam sem lehet. Mi már nagyon picike kora óta így csináljuk, direkt a szokatatás miatt. Néha a pocija fáj és akkor kell egy kicsit altatni, de akkor is cumi, és hassimizás és elalszik. Tudom mindenki irtózik a cumitól, de ha megnyugtatja, és elalszik tőle, hát legyen. Csak akkor kell amikor fáj a pocija, de elalszik utána már ki is köpi.
Viki rengeteget mosolyog, már gügyög is. 18-án lesz három hónapos. Hogy rohan az idő?
Érdekes, hogy akkor nyűgös, ha jönnek hozzánk, vagy ha mi megyünk vele. Nem értem miért, mert itthon mint a kisangyal. Négyóránként eszik, az éjszakákat csodásan átalussza. Este kilenctől reggel 7-ig. Lehet, hogy még meg kell szokja a zajt, a "tömeget".
Edina!
Szerintem jó felé haladsz, én is így csinálnám, hogy először megpróbálnám a mellettem való alvást, s utána napok múlva mikor már szépen hamar elalszik berakni a kiságyába, de ott lennék mellette, ha felébredne megsimizném, és talán visszaaludna. Én is így csinálnám ahogy Te. Biztos nem lehet könnyű sétálgatni vele. Mennyi idős Bulcsú? Nekem is már néha leszakad a derakam, amikor nyűgösebb és meg kell nyugtatnom.
Szandra!
Nagyon aranyosak a lányaid! Aranyos volt az a Jézuskás történet, jókat nevettem rajta!
Jucus!
Gratulálok a fütyihez!
Örülök, hogy minden rendben van a kisfiaddal. A neven akkor most már gondolkodtatok? Ha nem veszed tolakodásnak, megkérdezhetem, hogy ti kislányt szerettetek volna,vagy mindegy volt? Kitartás a költözéshez, és nehogy megemelj valami nehéz dolgot, vigyázz magadra!
Dóri!
Te hogy bírod? Neked is már biztosan jó nagy a hasad. Már Te is jársz CTG-re?
Remélem nem hagytam ki senkit, de ha igen bocsánat, csak már olyan sokan vagyunk.... ami nem baj, csak ha már régen írtam nehéz mindenkinek írni.
Jó hétvégét mindenkinek!
Finike