Új privát üzeneted érkezett!

katus,
és hogy gurul az új járgány???? :D jó, mi? :)

KépKép
viol81

sziasztok "apanélkülmaradt" cajok!
ezért jó :roll: :wink: :cry: ,ha apa még ünnepnapokon,hétvégén is dolgozik,ha úgy adódik.nálunk néha hétköznap van ünnep :lol: .
nálunk is holnap végre "nyugi" lesz,mennek iskolába,oviba :lol: :wink: .bár ma igazán kitomboltam magam:besz@rt az új karácsonyi kenyérsütőm :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: .sütöttem két kenyeret(anyukámnak,tesóméknak),aztán magunknak is kellett volna,de be se kapcsolódik.így holnap vihetjük a szervízbe.tiszta ideg vagyok.

mindenkinek szép estét,én még megyek próbálgatom a gépet,hátha csoda történik

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

még:
anikó
kicső nagyon édi,az babzsákfotel,ahol kiterült?nagyon vidám baba!!!

zsani
azt hiszem te kérdezted,apa 30.-án született
(bocsi,ha mégsem te voltál,de az agyamban csak a kenyérsütő szó villog)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!
Csilla
Nem lehet hogy csak tul melegedett???Mégiscsak 2 kenyeret lesütöttél!!!
Persze ha kihülés után sem lesz jo,akkor irány a szerviz!!

Anikó
micsoda nagylány lett Kincsőből!!!!!
Eszméletlen aranyos.Olyan nagycsajszis!!!
És azok a szőrös lábak....én is remélem nem a tieid! :wink: :lol: Mekkora az a kád ahol fürödtek???És miért pelusba??
Merre laktok a Jerevánon??(bizti irtad már,de felejtek..)

Eszti
merre épülnek Kopházán az Irinkov által meghirdetet lakások????
Azt irja buszmegállohoz,bolthoz 200 méterre.Épül már????
Azért kérdem,mert nézegettük a terveket és tetszenek.Csak persze lehet addig nem tudjuk ezt eladni....
Vendég

Haliohooo cajok hol vagytok?
Vendég

Helló Cajok!

Rik!
A fogad nem egyszerű eset.Igen,arról a műtétről írtam.Azt azért jó megcsináltatni mert ha van a gyök.csúcson valami az góc lehet és egyben forrása más betegségeknek.
Azt nem értem,miért nem röntgenezte meg eddig?!?!?! :evil:
Az esővédőt megnézheted a Pepita lóban is.Ott láttam.
Fogalmam sincs hol lesz építkezés de utána járok.

Viol!
Biztosan bírtad volna a biciklis produkciómat! :D
Igen,a fogtól fájhat a fül.Meg a torok,arcüreg,fej,stb...! :?
Járj utána mindenképpen!

Zsani!
Megszünt az ORD?Nem is tudtam.Vagy más helyre költözött?
A szavaidtól most én érzékenyültem el! :lol: :lol:

Reni!
Klassz volt itthon ugye?Tali elmaradt de pótolni kell majd!

Csilla!
Mizujs a kenyérsütőddel?Remélem minden rendben vele és tényleg csak felmelegedett a 2 kenyér sütésétől.Milyen márkájú?

Katus!
Gratula az új tütühöz.Milyen színű?
Meggyógyultatik?

Anikó!
Nagyon vidám baba Kincső!Szonja is mindíg nevetgélt.Imádtam!Meg most is imádom!Meg fogom is örökké!

Zsanett!
Te aztán megszenvedsz a kis prücsökért.Mindíg jelzi,hogy:hé anya itt vagyok! :D
BOLDOG NÉVNAPOT ÁBELNEK!

Nitta!
Ja,igen!Említetted a nem keresztanyaságod esetét.
Szeretném ha Szonja minél többet lenne Ivánnal és szupi uncsitesók lennének.Jóbarátok!

Ma voltunk egyet a kópházi erdőben flangálni Szonjával.Csináltam képeket amiből megosztanék veletek 2 db-ot.:
Kép

Kép

KépKép
eszti76

Katus!
meggyógyultatik=meggyógyultatok :D :D

KépKép
eszti76

Köszi Eszti,a válaszodat!
Nem értem én sem miért nem röntgenezte eddig meg!!Leirod mégegyszer mi ez a mütét???meddig tart??Félek!!!Neked is volt emlékszem...irj le mindent!!!!
Nem féletetek a sötét erdőben???Látom kifestve flagáltál!! :lol: :lol:
Vendég

köszi az aggódást,de lehűlt szépen,úgy sütöttem és még most sem indul újra!benne a cucc,ami mehet a kukába,ha nem tudok varázsolni valamit.nagyobb kenyeret sütöttem másodiknak(tesóméknak),mondtam is nekik,hogy úgy egyék a kenyeret,hogy beledöglött a sütő

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Rik!
Ez gyökércsúcsrezekció.kapsz szurit és semmit nem érzel.Nem írom le mert rondán hangzik pedig nem is ronda.Azért ha akarod leírom de akkor még jobban megrettensz pedig,mondom nincs rá okod.Én is túléltem és azt mondom kutya füle az egész. :D
Yes ki vagyok pingálva de csak szemcerkával a szemem.A többi tartós smink(szájkontúr,szemőldök,szempilla)

Csilla!
Ez rossz hír és egyben nagyon bosszantó! :evil: :evil:

KépKép
eszti76

Köszi!Persze a részletekre nem vagyok kiváncsi!!
Azt akkor csinálják,ha gyulladta a gyökércsucs???Azt mondta eza fogam megérdemli,hogy megmaradjon,mert nagy.Nem tom pontosan mit jelentett ez.... :o :D :shock:
Szal ne fossak,és mondjam,hogy fáj ugyanugy ha megnyomom???Neked is akkor fájt???Amugy tudok enni vele,mert ugy nem fáj,nem is érzem...
Vendég

Csilla
hát ez nem jo hir!!!!Remélem tudnak vele valamit kezdeni,de gyorsan!!! :)
Vendég

Aniko!Milyen édes Nyuszifül ahogy kiterül abban a fotelszerűségben! :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen apa nékül lenni?Rossz mi?

Katus!Üdvözöllek dicső lovag.....!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Levi jól van most épp taknya nyála összefolyik holnap megyünk varratszedésre itt van anyu szal most buli!!!
És ti jól vagytok?Mátékám is jól van már?

Viol!Ez azért gáz,hogy nincs böli vagy?

Eszti!Olyan jó képeitek vannak Szonjával!! :lol: :lol: :lol:
Mikor mész melózni?

rik!Hát a próféta szólpon belőled! :lol: :D :D

amica!Ezek a kódok miért nem jók?Múltkor is inyeneket küldött el Viol amik megmaradtak tőlem!

Boldog Návnapot Ábel!!
Mi szépet és jót választott magának?

Ma mi is vásárolgattunk megvettem Levinek a fülhőmérőt egy tigrises pakolót magamnak zoknikat meg egy pár fasza meleg papucsot, Levinek telefont.Hajvasalót az egészvárosba nem lehet kapni!
Vendég

Katus!Milyen az új verda?
Én ma voltam megnézni a miénket ki kellett vennem belőle pár dolgot és elszomorodtam!! :( :( :(
Vendég

Szia Gabó
Jobbulást a Husinak!!!!Jo mamizást!!!
a "próféta"
Vendég

Sziasztok!

[size=24]BUÉK[/size] mindenkinek!!

Mi is hazajöttünk szombat este, de még mindig rengeteg a dolgom. Ráadásul taknyom nyálam csurog és köhögök, mint egy ló. :cry: :evil:

Vince szerencsére már meggyógyult.

Még csak egy kicsit tudtam visszaolvasni.

Gabó,
Husinak jobbulást!!

Katus,
utólag is minden jót a szülinapodra, az uramnak 23-án van.
Máté rendbe jött?

Beus,
hogy vagytok???

Gyönyörűek a babák és mamák a fotókon.

Egyet én is megosztok Veletek!

Kép még novemberben

jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

Az előzőben így terveztem:

BUÉK

KépKép
KépKép
esztermami

BUÉK

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Eszter
BUÉK neked is!!!!
Mi ujság veled???Pocaklako jol érzi magát???
Vendég

Jó estét.

Na,én is megjöttem,Apa elment dolgozni :( :( :(

ÁBEL,BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Katus,de jó,hogy itt vagy!Megkaptad az sms-em?Én megkaptam a tiédet,köszi.Kocsi-témában majd értekezünk,jó? :D

Rik,kellett munkáltatói igazolás a bölcsibe?Én márciusban iratom be a Bencét,de csak decemberben megy.Vagy januárban.Attól függ,hogy adják ki az összegyűlt szabikat.
Gondoltam Rád,mert 3 új ház is épül közvetlen mellettünk.

Eszti,megmondom őszintén teljesen más vagy smink nélkül.És ezt most a legpozitívabb kritikának vedd!! :wink: Szerintem úgy látszol fiatalabbnak. :D

Gabó,szerintem Levinek meg se kottyan meajd az a kis varratszedés :lol: Milyen az a tigrises pakoló???

Csilla,és én még azon bosszankodtam,hogy a kávéfőzőnk 1 év után tönkrement!!!Márkaszervízbe kell vinni?Mert gondolom van jótállás,nem?

Anikó,nyüszifül nagyon-nagyon édes.Nem küldted be még vmilyen fotópályázatra a képét? :D

Nem tudom mit akartam még "hozzászólni" :lol: :lol:

Olyan hamar elteltek az ünnepek!Nagyon rossz visszazökkenni a régi kerékvágásba.Csodálom,hogy a Bence már fél 9kor elaludt,mert volt olyan nap,hogy 10kor fektettük le.Reggel meg 9-fél10ig aludtunk mindannyian :oops:
Változás is történt,3 napja délutánonként a kiságyban alszik!Ma már elég volt 1/4 óra simogatás.Este még babakocsi,de ez akkor is haladás.Kijött a 7. foga is és egész nap dumál.Ilyeneket:enne,inna,autó,Itti(Isti :lol: )Annyira jó látni,ahogy fejlődik.Ráadásul már egész biztosan közlekedik a lakásban,úgyhogy végre felegyenesedve járhatok!! :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Szia Eszter!BUÉK!!!És jobbulást..

Kép

Kép
hajnus

Rik,

köszi, azt hiszem jól vagyunk. Jövő héten lesz terhesgonozó, meg ultrahang. csak ne lennék ilyen göthös. utálom., amúgy minden ok.

Hajnus,
köszi.
Szerintem is elrohantak az ünnepek.
Bence nagyon édes lehet!! A nagyfiú!!

Most tényleg megyek aludni.

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt!!

eszter,
jó, hogy jelentkeztél te is, és hogy minden OK! :) a göthösség meg... :( megint anyuka leszel!!!!!! :) ez itt a lényeg! :)

beus,
apósodtól hallottam, hogy berkes kitűzte a dátumot?? jan 14 vagy 16? vagy nem jól tudom?

eszti,
nagyon jól tetted, hogy megosztottad velünk ezt a 2 db képet!! :) szépek vagytok, anya és lánya! :)

csilla,
ájájájjj, de rossz hír... :evil: elhiszem, hogy ideges vagy!!! milyen márkájú?

KépKép
viol81

ja, nálunk meg az a helyzet, hogy dorka fel akarna állni... de a kis butus nem járókában, hanem csak úgy a földön :? . de állandóan orra borul. mert négykézláb állásból kinyútja a lábait, totál háromszögben van a gyerek, feneke az égben, maga alá húzza az egyik lábát, ki akarja nyomni, de a súlypontja előre esik és megy vele a gyerek is. tegnap a két keze a földön lévő csomag pelenkán volt, így magasabbra került, de elborult, neki a falnak... ott voltunk, de lehetetlenség volt elkapni, olyan hirtelen volt. sírt kicsit, de apunál megvigasztalódott. :P
aztán az üres maxicosi-ért van még oda. odamegy, belenéz - persze üres - belenyúl, kutat, és már annyira belehajol, hogy közben feltérdel előtte. de ugye az meg hintázik közben, szóval így az sem egy biztos pont. hűű, mennyi borulás lesz itt még!! :? :shock: :P :roll:

andi,
vagy ma, vagy holnap adom fel a kódot. jó az úgy?

KépKép
viol81

Sziasztok!!!
hajni,Esztermami!!!
De jo hogy itt vagytok végre!!!!
Örülök,hogy jol vagytok!!!
Eszter a göthösség nekem hidd el hiányzik.Olyan jo neked,hisz kismami vagy,és nemsoká ujbol anyuci.Hidd el mi a Gabóval szivesen lennénk "göthösek".(ugye Gabó :wink: !!)
Hajni
köszi hogy gonoltál rám a lakást illetőe.Passz hogy hova megyünk,de INNEN EL!!!!Épp ma beszéltük apával,hogy milyen jo lenne,ha a baba is meg a lakás is bejönne együtt. :)
Megindul a Bence???????Képet tudsz feltenni????Olyan rég láttunk!!!

Viol
szerintem a gyerekek nagy százaléka a földön akar felállni,nem a járokában,mert a földön biztossabbnak érzi a talajt!!!Nekem is ott állt fel,nem a kiságyba! :wink: Majd a pillanatot kapd le,jo??

Cajok!
Döntésre jutottunk ma.Nem megy a Petra febr.-ban bölcsibe.Megvárjuk a jóidöt.Épp febr.-ra mondják a havat!!Elég gázostulikocsoval lavirozni a hoban.Marad a márc. vagy április.Slussz-Passz!!
Vendég

Sziasztok!Viol!Helyes lehet Dorka ahogy probálkozik felállni. :P
Eszti!Tényleg mindig jó pillanatokat fotózol.
Lányok!Igaz,hogy mandulaműtét után hízik az ember?Virág nagyon sokat hízott .Olyan kis gömbölyű lett.19kg.augusztusba 14kg -al hoztuk haza.Remélem elhízni nem fog azért.
Rik!Jól döntöttetek bölcsi ügybe.Mi a legnagyobb hidegbe,hóba jártunk.Jó rossz volt,nem kívánom senkinek.Szegény gyereket felkeltettük,gyors öltözés ,ki a hidegbe a jó meleg ágyból.Nagyon utálta szegény :( De én is.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Tényleg nem az én lábam, bár karácsonyig majdnem ilyen volt, akkor aztán rendbe tettem. Kincső úszópelusban volt, kipróbáltuk ezt a dm-es eldobhatót. Hát, ez teljesen vizes lett belülről, ennek ilyennek kell lennie, nem tudja valaki? De Nyuszifül élvezte a pancsit apával. A héten szerettem volna babaúszásra, erre megjött a mensim, lassan másfél év után...Nem örültem neki, jó lett volna a szopi végéig kihúzni, remélem a tejemet nem fogja befolyásolni...Viszont nem volt se görcs, se rosszullét, mint régen.

Valaki kérdezte a pampers jumbo kódot, nekem van egy, hova vigyem?
Felfedeztem egy ökopelust, a dm-ben lehet kapni, Alana néven. Most fog elfogyni egy csomag a nyáron rendelt másik ökopelusból, és ezt kipróbálom, jó lenne, ha beválna, mert a másikat Bp-ről kellett rendelnem.

Gabó-átéreztem a kocsikipakolást...Én szilveszterkor horzsoltam le a lökhárítót, attól megijedtem, bár itt én voltam a hibás-hülye nő, nem tud parkolni....

Megyek, éhes bömbi van!

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol,

Izgi lehet Dorka próbálkozása, egyre többet kell a sarkába lenned ezentúl. Olyan aranyosak, ahogy új dolgokkal próbálkoznak. Kincső, mintha felülni akarna mostanában, C betűben görbíti magát sokszor elmélyedten, mikor egyedül van.

Anikó

Kép[/url]
quito

gabó,
kérdezted, hogy nem gáz-e, hogy itt nincs böli. így, hogy tudom, hogy lesz hova tennem dorkát, nem nagyon érzem át a súlyát a dolognak. csak elképzelni tudom, hogy milyen tanácstalan lennék, ha nem tudnám hova vinni... nincs olyan ismi, akire rábízhatnám, illetve, ha van, nem bíznám rá... :? :D

zsani,
hűű, nem halllottam, hogy el lehet hízni mandulaműtét után... :shock: de attól még lehet. esetleg kérdezd meg gyerekdokitól, vagy az is lehet, hogy majd itt valamelyik caj tud segíteni. de azért sztem ha van is hízás ebből kifolyólag, biztosan nem olyan nagy mértékű.

rik,
hajajj, ha már ott tartanánk, hogy lekapom, ahogy álldogál! :) először inkább elkapom, aztán le! :D sztem az még messze van. viszont rengetegszer csinálja. szőnyegen könnyebb, ott nem csúszik el a lába, amúgy sokat van kint a nappaliban is, itt meg parketta van. de próbálkozik itt is! :lol:

anikó,
mi még nem használtunk "úszó" pelust, nemtom mennyire szabad vizesnek lennie. ha egyáltalán lehet. a lényege az, hogy amit a baba beleprodukál, az maradjon is bent, ne menjen bele a vízbe. ugye? szal ha belepisil, attól lehet nedves. de a szavaidból azt veszem ki, hogy te ennél több nedvességet találtál benne. szóval passz. :roll:
hűű, a mensi nem semmi... :roll: nem irigyellek... :(

KépKép
viol81

anikó,
igen!! olyan aranyosak, én sokszor meg is mosolygom, ahogy ügyetlenkedik... :P
dorka sem tud még magától felülni, mármint szándékosan. eddig kétszer fordult elő, hogy négykézláb volt valahol, felkapaszkodott félig térdelő helyzetbe, aztán addig-addig nyújtózkodott a kezével vmiért, hogy lehuppant a fenekére, megingott kicsit, terjegetett akezével, de úgy maradt! :) nézett egy nagyot, aztán mosolygott... :P

KépKép
viol81

Viol!Küldök Viriről képet.Feltudnád tenni?Nézd meg milyen husi rajta :P

KépKép
kola2

Viol!Elküldtem.Köszönöm előre is :P Én még mindig béna vagyok hozzá. :roll:
Amica!Jól vagytok?Képzeld Virinek éjjelre sem kell pelus.Igazad volt :P

KépKép
kola2

zsani
gratula a kiscsajnak!!Hogy érted el???
Hát a döntés inkább apáé volt....Én hülye vittem volna...bár a szívem fájt!!Csak még az ősöknek is be kell adni! :o Hmmm....nehéz esetek,azt mondják menni kell,mert kevés a lové...én vagyok a rendes dolgozo nő,aki megy.Mert a sógornőm otthon akar maradni a kölök 3 éves koráig.Én is maradnék...csak én tom nem lehet.Ő meg annyira csökött agyu,hogy nem is érdekli,neki ez jár...
Épp az anyu hivott mondtam is neki..azt mondja igazam van,csak beszéljek a bölcsibe is a vezetővel hogy tartsák a helyét.

Viol
azt hittem már csücsül.Bocsi...akkor még a csücsi jön elöször...vagy nem...hogy is van ez??? :shock:
Vendég

zsani
még azt akartam irni,hogy én se hallottam erről!!!De akkor ha igy lenne a Réka nem lenne 26 kg. :cry: Sajna csak annyi!!
JA de én se vagyok sokkal több :cry: :cry: :roll:
Vendég

Rik!Pelusra gondolsz?Igazából egyszerre szokott le nappalra meg éjjelre is .Aztán ősszel vissza szokott éjjelre.Most meg egy hónapja éjjel sose pisil be.Remélem már marad így.
Ezt a hízást a gyerek orvos mondta ,de Viri szerintem egy kicsit jól meghízott.Küldök email címedre képet nézd meg :P Vagy csak én gondolom,hogy husi nemtudom.

KépKép
kola2

oks kuksizom....
Vendég

Rik!Elküldtem.
Virit én is vinném oviba.Apa viszont ragaszkodik hozzá,hogy tavaszig itthon legyen.Vagyis már arról is volt szó ,hogy csak szeptemberbe menjen.Hát nem tudom ,hogy lesz nálunk is.

KépKép
kola2

Zsani
nem kaptam emalt!!!
Vendég

emal-email
Vendég

milyen cimre küldted????
Nem kaptam meg!
Vendég

Ami itt van megadva :P Nálam elküldte.

KépKép
kola2

Oké,megvan elküldte.
Szerintem negyon jol áll neki!!És abszolut nem kövér,csak aranyos pocija van.A kisebbik lányom pont ilyen testfelépitésü :wink: :lol: (a nagy meg giriznya mint én :cry: )
Vendég

Van hogy össze-vissza adja be az oldalakat is,nálatok is igy van????
Most az előző oldalra tette a válasz küldést,kiváncsi vagyok hova teszi be...
Ja,és Zsani ugyanolyan az ajtotok mint a mi nappalinké! :wink:
Vendég

Gabó
merre vagy????Csavizol??Nálatok is nagy szél van???Hideg az nincs...
Vendég

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167824506.7.jpg
[/img]
Ez a Petra kisvonalzos képe nagyba!!!Imádom Rajta!!Nézd meg Zsani milyen husi!!!!!
Vendég

Köszi! :P Lehet azért tűnik úgy mert nagyon sovány volt.
Az ajtó :lol: Múltkor mondtam ,hogy az előszoba kőve is ugyanolyan :lol: .Biztos egy cég csinálta :)

KépKép
kola2

Kép
Vendég

nem jött be a kép

KépKép
kola2

Ez Otp-s lakás,és a Globál kft csinálta!!Nektek???
melyik házban laksz??
Vendég

na bejött :wink: Tényleg husika ő is :P de jól áll neki :wink:

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?