Jó estét.
Na,én is megjöttem,Apa elment dolgozni
ÁBEL,BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Katus,de jó,hogy itt vagy!Megkaptad az sms-em?Én megkaptam a tiédet,köszi.Kocsi-témában majd értekezünk,jó?
Rik,kellett munkáltatói igazolás a bölcsibe?Én márciusban iratom be a Bencét,de csak decemberben megy.Vagy januárban.Attól függ,hogy adják ki az összegyűlt szabikat.
Gondoltam Rád,mert 3 új ház is épül közvetlen mellettünk.
Eszti,megmondom őszintén teljesen más vagy smink nélkül.És ezt most a legpozitívabb kritikának vedd!!
Szerintem úgy látszol fiatalabbnak.
Gabó,szerintem Levinek meg se kottyan meajd az a kis varratszedés
Milyen az a tigrises pakoló???
Csilla,és én még azon bosszankodtam,hogy a kávéfőzőnk 1 év után tönkrement!!!Márkaszervízbe kell vinni?Mert gondolom van jótállás,nem?
Anikó,nyüszifül nagyon-nagyon édes.Nem küldted be még vmilyen fotópályázatra a képét?
Nem tudom mit akartam még "hozzászólni"
Olyan hamar elteltek az ünnepek!Nagyon rossz visszazökkenni a régi kerékvágásba.Csodálom,hogy a Bence már fél 9kor elaludt,mert volt olyan nap,hogy 10kor fektettük le.Reggel meg 9-fél10ig aludtunk mindannyian
Változás is történt,3 napja délutánonként a kiságyban alszik!Ma már elég volt 1/4 óra simogatás.Este még babakocsi,de ez akkor is haladás.Kijött a 7. foga is és egész nap dumál.Ilyeneket:enne,inna,autó,Itti(Isti
)Annyira jó látni,ahogy fejlődik.Ráadásul már egész biztosan közlekedik a lakásban,úgyhogy végre felegyenesedve járhatok!!