Hello Csajszikák és Babócák! Úgy látom, halálosan komolyan kell vennem a "minden nap bejelentkezem" dolgot, mert így a finisben minden hallgatás gyanús.
Fáj a hátam, a hasam, aludtam vagy 3 órát, amúgy minden ok. Rendben, le is üthettek, mert vagytok bőven, akik szintén csak 3 órát alszanak, mert babó ébrenlétről gondoskodik, de én MEGTEHETNÉM, hogy durmolok, ehelyett órákig a plafont nézegetem, meg István horkolását hallgatom.
Szilvi, el sem hiszed, milyen nagyon-nagyon jólesett, felért nem is tudom mivel. Mindig megnyugszom, ha más "nyomoráról" hallok. Nos, akkor így is lehet csinálni. Mondtam Istvánnak, hogy nyugodtan vigye át a motyót az albiba, amíg a kórházban leszünk - ha esetleg úgy jönne ki a lépés. Közben drukkolok, hogy anyós ne akarjon pakolni.
Izgi, úgy néz ki, albi van/lesz, február 1-jétől. Én meg ugye január 23-tól szülhetek bármikor. Ennyire kicentizni... Mindegy. Ja, addig a fő aggodalom, hogy legyen miért albiba menni, vagyis vegyék meg a lakást.
Edi, ne is mondd! A digit mérlegben kimerült az elem pár napja, azt hiszem, ez jelent valamit. Most már éjjel-nappal kis víziló vagyok, de gyógytornász megmérte a vérnyomásomat, tehát gond nincs. Étvágyam a nullához közelít. Viszont Beni még mindig a bordáimat rugdossa, így elképzelhetőnek tartom, hogy elég fenn van a drága...
Gabcsi, hanyagold az update-témát egyelőre!
Nekünk hízni kell, gyarapodni. Bár én most már szívesen megállnék a növésben. Legutóbbi mérés szerint +12 kg. Ennyi vagyok. Jajj!
Ja, és itt voltunk 4D-n.
http://www.4dultrahang.hu/
Csak nem Bp-re jönnétek?