Új privát üzeneted érkezett!

Megint megnéztem a Madonna koncertet és hú anyám,de jó vot!!! :lol: :lol: :lol:
Én Ákos koncertre készülök ha lesz Egerszegen megyünk.Tavaly pici volt a Husi így nem tudtunk elmenni! :( :( :(
És repcsi napokra se!! :( :( :( Na,de a gyerkőc ugye azért fontosabb! :lol: :lol:

Eszti!Hát elképzeltelek ahogy spiccesen bicajozol és kókat mulatgattam rajtad bocsika.A csávókám sem lehetett semmi!!Még jó,hogy nem a zsaruk mentek érte hanem anyuci! :D :D :D

Viol!Te is minek sminkelsz?!Olyan szép az arcotok,hogy nektek nem is kellene!Én újabban pudert szoktam tenni magamra ha elmegyek itthonról,hogy valahogy kinézzek! :o :o :o Megha rámjön és olyanom van akkor szempillaspirál meg szemkihúzás!De ez ritka!Asszem én kisminkeltem magam már tini koromban akkor gőzerővel űztük az ipart!
Megint elkéne kezdenem a szolit,mert nagyon jót tesz a bőrömnek csakhát innen a hegyről....!!! :shock: :shock: :shock:

rik!Mármint hogy smink nélkül?Neked se igazán kéne!
Vendég

Zóra tiszta apja!! :lol: :lol: :lol:
Szépek vagytok! :D :D
Vendég

Holnap jön anyucikám :lol: :lol: ,de csak egy napra!! :( :( :(
Megyünk vásárolni (ha nem esik az eső)Husinak veszek fülhőmérőt,orrcseppet,bodyt és meglepem magam egy hajvasalóval!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rik!
Téged is imádlak! :D :D
Én is csak akkor sminkelek ha nem vagyok itthon de mivel sokat nem vagyok itthon sokat is sminkelek. :D :D A sminkem csupán rúzsozásból és szemceruzázásból áll.A lapozót csak akkor használtam amikor várandós voltam Szonjával mert oly sápadt voltam,hogy megijedtem magamtól.Kellett valami szín az arcomra.

Csilla!
Még mindíg nem akarom elhinni,hogy Péter 40 éves. :shock: :shock:
Szépek a szerelmeid.

Viol!
Szerintem nyugodtan megmutathatnád magad smink nélkül. :D
Ha viszont leveszed a műszempilládat,parókádat és kiveszed a fogsorodat lehet,hogy tényleg megrettennénk. :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Gabóca!
...és ha még azt is elárulom,hogy postásbicikli volt elöl dobozzal???Na most még röhejesebbnek képzelhetsz.Még én is röhögök most magamon amikor írom e sorokat.
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Februárba megyek haza 1-hétre ha a barinőm megszül meg eddig úgy néz ki,hogy a Balázs megy ki osztrákba egy hétre szal lehet két hét lesz belőle úgyhogy már készülődöm hozzátok,mert most már el kell jutnom hozzátok különben lesz irgum-burgum! :lol: :lol:

Ja És Viol nagyasszony hozzád is jó lenne már kiruccani úgy szeretném dorkát látni!! :lol: :lol:
Vendég

Csilla!
Én örültem,hogy apa ide került! :oops: :D :oops: :D :oops: :D

Gabóca!
De jó lesz egyet anyuval!Én is nagyon szeretek anyukámmal csavarogni.

KépKép
eszti76

Eszti!Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,de durva lehettél!!! :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Netán csóringáztad valami kocsma mellől?! :shock: :shock: :o :o
Vendég

Netán csóringáztad valami kocsma mellől?! :shock: :shock: :o :o
Vendég

Na ez hülye 2* elküldte!! :? :? :?
Igen én is szeretek vele csavizni csak ez ritka sajnos,mert ha otthon vagyok valahogy soha nem kerül rá sor! :(
Vendég

Eszti
Péter nem 40 éves!!!!Csak 2-szer 20 éves. :lol: :lol:

Gabó
aranyos vagy köszi.Valszeg Te alapozoval láttál,mert az arcom tiszta pattanáshelyes(csuny keze van Erikának),és randa látvány!!!!
JA,azt fogadom meg,hogy non stop sminkelek.BÓÓÓÓTBA is!!!
Minek neked hajvasalo???Olyan szép fürtjeid vannak!!! :wink:
Vendég

A zuram csórta a Borozó mellől mert azzal ment a házibuliba(falusiék bulizni mennek :D :D )én meg vissza.Aztán most megint nincs itt úgyhogy más is szemet vetett rá.Divatot teremtettem. :D :D

KépKép
eszti76

Gabó
mikor jössz februárba???Az elején????Jo lenne talizni.Második felében Petra már bölcsis lesz,akkor más meg lesz kötve a kezem.Igaz,hogy probálkozom a gondolatokkal játszani,Mi lenne,ha csak márc.ban kezdenék dolizni????Apa szerint jo lenne.De az a frány Gyed meg mindjárt lejár!!!!Nem tom mikor teszek jot,és kivel tegyek jot???Magammal???VAgy a gyerekekkel???
Vendég

Jaj nem azt akartam irni hogy márciusban kezdenék dolizni,hanem áprilisban. :wink:
Vendég

Eszti
ez most akkor már divat???Mert akkor holnap ha jön a postás lenyulom én is az övét!!!Az elsők közt szeretnék lenni,akinek van ilyenje!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Rik!
Mindenképpen próbáld ki.Igaz az én járgányom üres volt és nem loholt a postás a nyomomban ahogy teszi ezt majd holnap ha követed a divatot.

KépKép
eszti76

Lehet nem is jó ötlet,hisz tudja hol lakom!!!
Vendég

Katus
megjöttetek már?????

Hajni
merre vagy???
Vendég

Na lépek Petra felébredt!Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Végre volt egy kis időm visszaolvasni mit írogattatok amíg a kórházban voltunk. Ti TÜNDÉREK vagytok, egyszerűen nem jönnek a megfelelő szavak a nyelvemre, hogy milyen sokat jelentetek nekem. Nem is ismerjük egymást szinte személyesen, és mégis olyanok vagyunk mint egy nagy Család. :D :D Nagyon köszönöm így utólag is a szép szavakat és az aranyos képeket. Idén remélem ugyanitt lesz mindenki!!! Én is igyekszem gyakrabban lenni, bocsi, hogy elmaradozok.

A képekről jut eszembe, írtó édes fotók kerültek fel amíg nem voltam!! Mindenki olyan szép!!!

Nekem a szilveszter kicsit csendesebben telt mint képzeltem, apa 9-kor már aludt, mert a délutáni pezsgős koccintás a rokonokkal elcseszte a gyomrát, meg hát reggel ment dolgozni. Így a Pindurkámmal kettesben töltöttük az estét, de azért éjfél előtt felébresztettem apát is. 1-kor már mindhárman aludtunk.

Azért nagy öröm is volt ám, először fürdettem sok vízbe, mert már gyönyörű a köldöke Zoénak. Jaj olyan édes volt, hatalmas sírással kezdődött, anya énekelt neki pár sort és rájött milyen jó is a vizecske, egy utolsó panaszos tekintet után jött a meglepődött figyelem aztán a mosolygás. :lol: :lol: :lol: Ja és meg volt az első kiruccanása (a védőnénin kívül) apáméknál vacsoráztunk és ott voltak nővéremék is a babákkal. Édesek voltak együtt.

Mindjárt mutatok róluk képet.

Most elköszönök, de még este visszanézek.
Puszi!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

óóó, azért itthonra is feldobok ám vmit mindig. ez általában szemhéj és szempilla. :)

csilla,
akkor ne mondd el apának, hogy idekerült
akkor most hány éves volt?? kétszer 20? :)

gabó,
oh, köszi! :) de azért kell vmi lightos máz, nekem úgy jobban tetszek! :wink: de komolyan. vmi kell. úgy érzem jól magam.
hajvasaló? na most meg én kérdezem, hogy minek? :)
na, gabó nagyasszony, ezennel szeretettel várunk!! :) na jó, hozhatod esztit is! :wink: meg aki még akar jönni... :wink:

[quote="eszti"]H írta:esztia viszont leveszed a műszempilládat,parókádat és kiveszed a fogsorodat lehet,hogy tényleg megrettennénk.

brühühühühűűűűű!!!!!!!!!!! :lol: :lol: na mondjuk a szempillám az szerencsére naggyon hosszú, bükke is vagyok rá! :) a hajam is az enyém, de ha így folytatom, a fogaimat elveszítem... el kéne mennem, az egyik fáj, mint a rosseb. már régóta tervezem, de... dededededede... :? na majd idén!! :wink:

nitta,
óóó, a többiek nevében is nagyon szívesen a szép szavakat! :) izgultunk ám, mint a fene! olyan jó, amikor valakiért lehet izgulni, persze ha valami jó történik. és hát egy csodaszép babó születése!!! :) na, az asszem jó dolog. :)
nem fontos, hogy cseppnyi szabadidődben egyszerre iderohanj, mi megvárunk! :)

KépKép
viol81

Eszti!Nem semmi család vagytok!! :lol: :lol: :lol:
Ti bicikli tolvajok!! :lol: :lol: :lol:

rik!Azért kell hajvasaló,mert tök jól néz ki ha sima és teljesen másképp érzem magam sima hajjal!
Amíg nem jár le Gyed miért akarsz melózni menni?Nekem előbb lejár mint neked!
Nemtom mikor megyek attól függ mikor szül a barinőm!!

Nitta!Bizony ez egy igazi nagy csalás!!! :lol: :lol: :lol:
Várjuk a képeket!! :lol:
Vendég

akarom írni család!!!

Viol!Jóvan nem vagyunk egyformák ki így ki úgy!! :D :D :D
Jó lenne már eljutnom hozzátok!!Remélem nem pont akkor lesz méteres hó!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Az a kis rózsaszín cipellős husigomcóc az én Zoém :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

De édesek és,hogy alszanak egymás mellett!!
Mennyi idő van köztük?Zoé erősebbnek látszik!
Vendég

Viol!
Szép vagy ám!Csak vicceltem. :D :D Dorka örökölte a hosszú szempilláidat ugye?
Fogaidra vigyázz!Akkor ez most újévi fogadalom?

Gabóca!
Szerintem is jó dolog a hajvasaló.Én is szoktam vasalgati enyém haj.
Balhés család! :D :D

Nitta!
Milyen jó a csajsziknak,hogy együtt nőhetnek fel.Keresztlányod pedig egyszerre 2 játszótársat is kapott.

KépKép
eszti76

Gabó
hogy érted hogy a Neked előbb lejár???Nekem most 25.én lejár!!!!! :cry: :cry: :cry: Hol vagy Te még tőle!!!
Onnan meg alig kapok valamicskét.Abbol nem lehet létezni...na mega babó sem jön....... :cry: :cry: :cry:

Nitta
egyszerüen nagyon izgultunk érted!!!!!!És látod jo eredménnyel,mert gyönyörű egészséges kisbabád született!!!!!
NAgyon szép képeket teszel fel rola!Köszi!!!!
A srác aki zaklatott megtudta már hogy babázol????(merthogy az iwiw-en is vannak képek!)

Eszti
valamellik nap leirtama fogam történetét neked.Röviden,ha nem olvastad:Most voltam 9.-szer,betömte és még mindig ha megnyomom fáj.Azt mondja ha legközlebb megyek megröntgenezi,és ha balhés megmüti.Az azt jelenti amit mondtál???Fáj????Már rosszul hangzik is.Asszem letagadom,hogy fáj.Bajom lesz tőle???Azért akarom letagadni,mert a többi fogam meg egyre rosszabb állapotba kerül,ezzel pöcsöl.
Mi a véleményed???
Vendég

[quote="rik"]G írta:rikabó
hogy érted hogy a Neked előbb lejár???Nekem most 25.én lejár!!!!! :cry: :cry: :cry: Hol vagy Te még tőle!!!
Onnan meg alig kapok valamicskét.Abbol nem lehet létezni...na mega babó sem jön....... :cry: :cry: :cry:

Nitta
egyszerüen nagyon izgultunk érted!!!!!!És látod jo eredménnyel,mert gyönyörű egészséges kisbabád született!!!!!
NAgyon szép képeket teszel fel rola!Köszi!!!!
A srác aki zaklatott megtudta már hogy babázol????(merthogy az iwiw-en is vannak képek!)

Eszti
valamellik nap leirtama fogam történetét neked.Röviden,ha nem olvastad:Most voltam 9.-szer,betömte és még mindig ha megnyomom fáj.Azt mondja ha legközlebb megyek megröntgenezi,és ha balhés megmüti.Az azt jelenti amit mondtál???Fáj????Már rosszul hangzik is.Asszem letagadom,hogy fáj.Bajom lesz tőle???Azért akarom letagadni,mert a többi fogam meg egyre rosszabb állapotba kerül,ezzel pöcsöl.
Mi a véleményed???

Bocsesz,de megint nem adott ki területet írni!

rik!Jé tényleg!!!!!!!!!!!!!!!Elnéztem bocsika!Akkor az más!
Én is gondolkodtam azon,hogy Levit bekéne adnom bölibe ha lejár márciusba megyek beiratni és jó lenne ha már júniusba mehetne!Na,de majd meglátjuk!
Vendég

Gabó
én nagyon nehezen engedem el.Ezért van a tétovázásom is.De tudom,hogy csak egy-két honappal tök felesleges halogatnom.Csak a telet akarom kihuzni.Majd meglátjuk.Lehet áprilisi melo lesz belőle.Akkor már nincsenek olyan hidegek reggel.Akkor márc.kéne betennem,és ápr.dolgoznék.Csak a bibi az,hogy már voltam a bölcsibe,és ugyebár ott is megvan az időpont....
Nehéz a szivem :cry:
Vendég

rik!Bizony ez nehéz dolog,de ha nekem sem jön össze a babó akkor el kell mennem 4 v. 6-óráb melózni!Meg tudom,hogy Levi jól érezné magát a bölibe,mert imádja a gyerkőcöket és a barinőjével egy csoportba mennének!Bár bizti kurva szar és az embernek egész idő alatt azona jár a kis agya,hogy épp mit csinláhat nem hiányol-e nem sír-e stb....!!De ez az élet rendje!!!
Vendég

Sziasztok!
Boldog új évet kívánok én is sminkeseknek és anélkülienek.
Bevallom nekem sem az erősségem :lol: :lol: :lol: , egyszer volt rajtam kevéske festék életemben :P

Alszik a két ovis, holnap korán lesz ébresztő, nagyon hazaszoktak
:oops: , Ágnes meg az ágyban nyikorog.

3pont hiányzik a pampers játékhoz és van itthon egy rakás pelus. Nincs valakinek egy fölösleges jumbós vonalkódja?

Csilla, Ágnes olyan aranyos kis hippi a nyaklánccal :lol: , majd megpróbálom lefényképezni, de ő utálja a gépet, egyszerűen nem lehet róla normális képet csinálni...
Péter tortáját megettétek? Ha elfogyott gyertek sütizni :!: :!: :!: :wink:
Mi ma mostunk mindenkinek hajat, de Márton is eljátszotta már a samponkiöntős bulit a kádban :lol:

Majd próbálok holnap jönni, folytatnám, de zeng a kiságy :roll:
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

jó reggelt!

andi,
nekem most nincs kódom, abból, amit használunk, méár kivágtam neked... :( de megmondom dorkának, pisiljen többet! :wink: kakilni ne többet, mint máskor, had maradjon meg benne valami! :D
kíváncsi vagyok a hippi kislányodra!! :) :) amúgy van már foga? látszik valami?

gabó és rik,
hűű, most kezdődnek a menjek melóba vagy ne menjek melóba dolgok, igaz? :? én biztosan menni fogok, ha dorka elmúlt 2 éves. itt nincs bölcsi, csak ovi, de szerencsére itt van anyu, vele remélem meglesz!

eszti,
az újévi fogadalom most is a fogyókúra volt - a változatosság kedvéért. a fogam más tészta, fáj. illetve azt is hallottam, hogy az ott lévő gyulladás is felmehet akár a fülbe... :? lehetséges ez? mert nekem ugye qrvára fájt a fülem... kaptam fülcseppet, használtam, elmúlt, erre most 2 napja betaknyosodtam... :? jön ki az orromon, ami cseszte a fülemet... :?
ja, a bicajos dolgodat én is megnéztem volna... :lol: :lol:

nitta,
édes a kis húsgombócod, tényleg jó lesz, ha együtt játszanak majd a csajok!! :)

KépKép
viol81

Viol!Bíz nehéz dolog ez!Hegykőn nincs böli?És akkor ha valaki vinni akarja a prücsköt hova kell elcipelnie?
Vendég

cajok
ha már a bölcsinél tartunk.Mikor viszem majd sokszor esni fog az eső.Lehet kapni olyan esővédőt amit sima tolikocsira lehet ráhuzni????Ha igen hol kaphato???
Vendég

Beus
hol vagy????Mi van veled??Voltál dokinál????
Vendég

Gabó, otthon csak a nagyszülő marad vagy valakit megfizetsz vagy kivárod az ovit. Viol szerencsés ha anyukája segíti majd ha ovi előtt szeretne dolgozni.

Viol, még nincs foga, csak rettenetesen nyálzik, folyton bekakil és rág ezerrel, néha harap is amit nem csípek :lol: :lol: :lol:
Pusszantás Dorkának! Csask semmi felgyorsuló kiválasztás, sokat nyomott már Dorka pelusa eddig is a latba :wink: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm :wink:

Rik, nekem is nehéz lenne, nem is tudom mit mondjak. Talán a bölcsis gyerekek anyucii segítenek :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Rik!Lehet olyan esővédőt kapni a kenguru baba boltba.A Kosuth Lajos utcába van, most az olcsó ruha diszkont helyén.Nekünk is volt de már oda adtam valakinek.
Hú de sírtam mikor Virit először otthagytam a böliben. :cry: Ő nem sírt jó kedvű volt.De akkor is nehéz volt elengedni.
Ha tavasszal megy oviba már előre félek tőle.Olyan rossz idegenekre hagyni.Vagy csak én vagyok ilyen hülye?

KépKép
kola2

Nitta!Amikor Virivel kórházba voltunk és visszaolvastam amit a lányok írtak,én sírtam mert annyira jól esett a hozzáállásuk a dolgokhoz.Eszti mindennap telefonált nagyon aranyos volt :P :P
Helyesek a kis babók :P
Tegnap itt voltak nálunk sógórnőék a 9hónapos babával.Virág olyan édes volt ,azt mondta:Hagyjátok itt,elférek vele az ágyimba.Egész végig ölelgette meg puszilgatta.Utána átölelte az apját és azt mondta:Holnapra legyen nekünk is babánk.Nagyon édes volt :P

KépKép
kola2

B.U.E.K. 2007

Kép
Kép
reni76

Sziasztok !

Bocsi, hogy mar olyan regen nem voltam, de penteken jöttünk haza. Es egy csomo dolgom volt, mert szilveszter este nalam volt a csalad vacsin, ugyhogy egesz nap sütöttünk föztünk.
Remelem mindenki jol van es ha több idöm lesz, talan ma este, jövök majd bövebben.
Puszi:
RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Boldog Uj Evet Mindenkinek!

Megjöttünk, lehetetlenseg vissza olvasni.:)
Majd megprobälom :wink:

Megvan az uj autonk!!!! :D :D :D

Gabo!

Levi, hogy van?

Szemizo!

Boldog Szülinapot
a pärodnak, hänyadikän van neki, nekem 26-än volt!:)

katus78

Sziasztok!

Holnap kezdődik a munka :(

Katus,
bocs, erről lemaradtam. BOLDOG SZÜLINAPOT!

Ábinak ma van névnapja. Megigértük neki, hogy elvisszük játékboltba, és Ő választhat magának ajándékot.
Mindjárt indulunk, már olyan izgatott kicsikém.

Látom jól telt mindenhol a szilveszter. Mi barátainknál voltunk. Odaértünk Zsani bedobott 3 szendvicsett, aztán kidölt hasfájással :oops:

Rik,
te hol fogsz dolgozni?

Jövő héten én is bejelentem a suliban, hogy jön a baba.

Kép

Kép
ábibaba

Boldog névnapot Ábel!
Nem csodálom az izgalmakat :lol:
de én most berezelnék, hogy hogyan beszéljem le Mártont a legszupibb játékról.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katus, halihó!!!!!!!!!!!!!!
Meggyógyultunk, remélem ti is :D :wink:

Gabó, azt a soproni földrengést én is éreztem és
Csilla, nem csodálom, hogy megrettentél :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Hello!!!

Gabó,
Zoé a fiatalabb babó, Patrícia nov 19.-én született. Mégis fejlettebb.
Teljesen megértelek, hogy nehezen szánod rá magad a bölcsire! Viszont az tuti,hogy jót tesz Levinek is a társaság!!!!! Azért én kívánom, hogy jöjjön a kistesó!!!!!!!!!

Eszti,
hát az tény,hogy nagyon jó ha egy családban egyszerre vannak gyerekek, de majd meglátjuk mit hoz a jövő. Igazából nem tartjuk nagyon a kapcsolatot, asszem meséltem már, hogy úgy volt én leszek a nagyobbik lányuk keresztanyja, de mikor 1 éves lett visszamondták és a nővérem sógorának a volt barátnője lett. :cry: :cry: :cry: Na mindegy, igyekszem elfelejteni. Viszont nálatok sincs olyan nagy korkülönbség!! :lol: :lol: Fogja még Ivi baba kergetni Szonját!! :lol: :lol: :lol:

Rik,
mikor hazajöttünk a kórházból egy levél fogadott az iwiw-en attól a szeméttől, hogy este itt meg itt lesz buliba, ha gondolja Gyula menjen oda. Vagy hétfőn és szerdán jéghokizik a sportcentrumnál, mutassa meg ott mit tud, az legalább emberes sport. Na sírtam mint állat, hogy az ember élete boldog napján mikor hazaérkezik a babójával erre kell hazajönnie. Gyula vígasztalt, és azt mondta innentől kezdve nem foglalkozunk vele, teljes életet fogunk élni. Tegyek fel iwiw-re képet a kicsikénkről, ideje, hogy ő is megtudja,nem fogunk bújkálni!!! Azóta biztos tudja és az is biztos, hogy nemsokára jelentkezni fog, a térfigyelő kamera mindenesetre minden éjjel megy. Érdekes amikor szemtől szemben találkoznak meg egy hatalmas nyuszi, hozzá se mer szólni Gyulához. Volt már, hogy Gyula odaállt elé, hogy tessék itt vagyok, az meg annyit bírt kinyőgni nem veled van bajom. Hanem velem. Ez van. Bocs hosszú lett.

Kola,
én csak annyit fűznék hozzá ahhoz amit írtál, minnél előbb teljesüljön Virág álma, és kappjon egy kisbabát!!

Ma voltunk először babakocsival sétálni!!!! Olyan fura érzés volt! Mondtam páromnak: figyeled tisztára úgy megyünk mint egy kis Család!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta
jo is a babkocsis sétálás!!!!!
Az előbb én is voltam(Petra még alszik mindig benne a lépcsőházban) Anyukám a Jerevánon lakik,olyankor nagybabakocsival megyek hozzá,mert állandoan elalszik benne :wink:
A szemétkedővel jol teszed ha nem foglalkozol.Most már láthatja az iwiw-en is hogy hiába csesztet benneteket,ill. a Gyulát.Már nincs mit akarnia tőled!!!! :lol: :lol:

Ábizsani
huuu,lesz meglepi a suliban!!!Bemész a dirihez?????A kollégák még nem sejtik???Vagy a gyererkek???
Mit kapott a NÉVNAPOS nagyfiu????,
Ezuton is boldog névnapot a mi kis Ábelünknek!!!!
Doliznia családsegitőben fogok(ha visszavesznek,még nem is voltam bent :lol: )ápolonő vagyok,és házi gondozásban kijárok az idősekhez.Jo kis szaladgálos melo.Nehogy meghizzak véletlenül is. :cry:
Jobban vagy már???Hányi-mányi??
Gabó
hidd el előbb jön a babó,mint gondolnád!!!!!!
A próféta beszél belőlem!!!
Vendég

Reni
neked is BOldog uj évet!!!
Várjuka beszámolt!!!!Képeket!!!!

Hajni,Beus
hol vagytok??????

Katus
Isten hozott benneteket itthon!!!Jol szuperál a tütü??
Vendég

Sziasztok!

Boldog Új Évet kívánok Nektek!

Katus, gratulálok az új autóhoz!

Nitta, csodaszép baba Zoé!

Ábel, boldog névnapot :lol: !

Ma van az első apa-nélküli napunk, Kincső elég nyűgős, remélem azért vsszazökken majd. Olyan szuper múlt hét volt egész nap hármasban! Sose gondoltam volna, hogy mi leszük ennyire boldogok egyszer, mert hármasban Nyuszifüllel összehasonlíthtatlan a boldogság, mint kettesben.

Kép Kép Kép

Mennem kell, felébredt!

Anikó

Kép[/url]
quito

nitta,
talán azért érezted úgy magatokat séta közben, mint egy kis család, mert már azok vagytok! :) :)
az a szemét meg szűnjön már meg... :evil:

andi,
átadom dorkának a pusszantást! :) bár úgyis csókolgattam eleget tegnap este... felébredt éjjel, iszonyat sírás, ölben sem hagyta abba... erre jön pár puki, még jobban sír, aztán elmúlik, abbahagyja. már úgy várom, hogy kinőjje ezt!!
no, akkor ágnesnek is nemsokára előbújik a kis foga!! :) legyenek szegények hamar túl rajt, az lenne a legjobb!!

reni,
üdv neked is ebben az új évben!! :) mi finomat főztetek? lara hogy viselte az éjszakát? azon a környéken is vannak szilveszteri durrogatások? vagy csak beljebb a városban?

gabó,
igen, itt nincs bölcsi, bár már egyszer szóba került egy önkormányzati gyűlésen - a falu tv :D közvetíteni szokta - de sztem nem is lesz. jó, hogy itt van anyu, sztem dorka is ellesz vele, már most tök sokat vannak együtt.

KépKép
viol81

Ábinak én is boldog névnapot kívánok!! :) :) :)

anikó,
de azok a lábak ugye nem hozzád tartoznak?? :lol:
rendeztek egy fürdést apával? pelusban van kincső?
nagyon jó az a malackás ruci!!! :) na meg persze a tulaj is!! :) :)

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?