Új privát üzeneted érkezett!

kola!Virág mamázik?Akkor össze is bújhattok apával!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabó!Igen mamázik :P

KépKép
kola2

sziasztok cajok!

na,nálunk a lányok habfürdőznek(a fürdést szecső kezdte mírával,de szecső belenyomta mírát a vízbe,így kiparancsoltam,helyette beült zóra.míra pedig fél liter samponnal felturbózta a vizet.a guta épp ütöget,apa mossa a fejüket-mert hajmosás napja van-csak nincs mivel)
anival beszéltem az előbb telefonon,ez azóta történt :twisted: :cry: :shock: :lol: :x :x :x :x .zóra ordít(a cumija tele habbal),míra csak szipog,szecső meg gyorsan lefeküdt(ebből a "buliból" inkább kimarad :wink: ).szóval jól telik az este,mi nemsokára alszunk.nálunk se pia,se nasi,csak apának vacsora(esetleg)

még egyszer mindenkinek B.U.É.K

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

andi
majdnem felhívtalak most,de eszembe jutott,hogy mentek fürcsizni,így inkább ide öntöttem a mérgemet.bocsi ezért!

jó mulatást mindenkinek

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Ne mérgelődj Csilla!!!!
Nekem is az előbb pancsiztak apával együtt!Fele viz kint volt a kádbol!
Nem baj,szilveszter van!!

Én is sok boldogságot kivánok Neked Katus!!!
Vendég

Gabó
borocska fogyogat?????

Zsani
jo összebujást apával!!!!(nekem ezerrel pörögnek a gyerekek,nem lesz ma semmi!!!) :cry:
Vendég

szemizo!Akkor gőzerővel zajlik az estétek!! :lol: :lol:

rik!Igen fogy asszem el is fog fogyni most épp a Levi kezd kiidegelni egy perc nyugtom sincs tőle a seggemben van álandóan!
Hú!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bulizik Ő is!Érzi hogy ma valahogy más ez a nap!!! :lol: :wink: :!: :shock:
Vendég

Hát érzi,mert tiszta dinka!
Vendég

Gyerekek, én már érzem a pezsgőt. Öregszem. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Na elaludt a prücsök asszem én meg iszom még egy pohárkával!

Mirama!Nekem is egy pohár után megárt a pezsgő,de most nem bontom meg,mert apa nem iszik két kortyért meg nem nyitom ki!
Nem pazarlunk! :lol: :lol:
A bort még nem igen érzem nem zsibbad a nyelvem!!Még!! :lol: :lol:
A műsor elég ratyi talán fent tudok maradni éjfélig!
Vendég

Még én is itt vagyok!
Most írta Vero,hogy gyönyörű Ivánkám felállt.Emlékezetes marad tehát ez a nap a mi családunkban mindenképpen.

Szonja a mamánál én épp lecsutakoltam magam és tépem a hajam mert nem tudom mi a manó kezdjek vele.Régen volt ilyen hosszú.Aszem marad a coff.Apa házibulizik ahova engem is vár de ha így haladok csak 2007-re érek oda. :D :D

Csilla!
Nyugi,ne izgassad magad mert olyan lesz a köv. év amilyen ennek a befejezése.Relaxálj! :D :D
Puszi Nektek és mégegyszer köszi az ajándékot.Már le is szedtem az első lapot de eltettem emlékbe.

Gabó!
Borra fel!Én is kényeztetem ma magam egy kis alkoholos nedüvel.Kell egy kis bódulat.
Levi meg egyszerűen szerelmes beléd ahogy a fiúk az anyukájukba szoktak.
Nincs még egy ilyen ragaszkodó paisd az tuti. :D

Rik!
Már mi is koccintottunk Szonjával és a kis szomszéd barátnőjével Mirindával ugyanis én is elfelejtettem a kölyökpezsit.
Szonja és a kis szomszéd egy fergetegeset bulizott itt nálunk.Teszek fel képeket róla.

Kriszti!
Dehogy öregszünk!Most élünk igazán!Csak a gyerekek öregszenek.Örülj,hogy egy pici pezsitől becsiccsentessz,occsó befektetés. :D :D

Kép

Kép

Kép

bugi mamával:
Kép [img]

KépKép
eszti76

Mira nem tud elaludni a durrogtatástól. Lehet nem lesz jó éjjelünk. Pedig jó lenne Apucival kettesben.
Alig találom a billenytűket. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Eszti!Micsoda édesek ezek a gyerekek! :lol:
Hogy ropja Szonja!! :D :D
Akartam már kérdezni,hogy miért nem vágatod le a hajad?No nem rövidre csak rövidebre,hogy ne legyen coffba! :shock: :shock:
Na nem azért ám így is tök jó tetszik csak alig van kibontva ugye?Vagy rosszul gondolom?
Hát akkor csipkedd magad,mert lemaradsz a mókáról!! :lol: :lol:
Igyál sokat,de csak mértékkel(én beszélek hi-hi :) )!
Szal érezd/érezzétek nagyon jól magad/magatokat a buliban bújjatok el egy sarokba mint tini korotokban azt aggy neki!!
Na ez most jó nyomi szöveg volt már hat a borocska!
Ja és nagy-nagy ováció Ivi babának amiért eme napon megörvendeztette a szüleit egy ilyen csodával! :D :D
Vendég

Mirama!Már ennyire hat a pezsgő?Ej-Ej
Itt is durrogtatnak,de nálunk az egyik kutya a gond itt fekszik az ajtóban és egyfolytába morog,ugat.Levi ezért még a mi szobánkban van nem igazán merem kihozni!!
Remélem azért el tud aludni Mira és szépeket fog álmodni!
Vendég

Hát, hat a pezsgő. Egy üveggel már benyomtunk.
Mira elaludt, remélem nem fog megébredni. Éjfélkor nagy durrogtatás szokott lenni. :?

KépKép
KépKép
mirama

Nálatok is ilyen szar a tv. műsor? :lol:

KépKép
KépKép
mirama

jó lenne most bulizni valahol.

KépKép
KépKép
mirama

Igyatok még 1* van szilveszter ennyi belefér! :lol: :lol:
Reméljük a legjobbakat és nem fog megébredni! :D :D
A Cleo rendületlenül ugat (a Doris nem)tiszta hülye ez a kutya fosik a petárdától! :evil: :evil: :evil:
Asszem Levit csak éjfél után hozom ki!
Itt van két kép ahogy épp dumál az öregannyával és mikor megint a gépet buzerálja!
Kép
Kép
Vendég

Gabóca!
Nem áll jól a rövidebb haj.Öregít! :(
Mostanában kibontva is szoktam hordani.Egyik este lefotóztam magam smink nélkül és kibontott hajjal.Tök gáz.
Azért megmutatom neked.:
Kép

KépKép
eszti76

Állati jó a te Levi pasid!
Olyan édes,hogy csak na!

KépKép
eszti76

Kriszti!
Gyere Kópházára házibuliba!

KépKép
eszti76

Cajok!
Elindulok a zuram után.Jó szórakozást és még egyszer Boldog Új Esztendőt kívánok Nektek!
Jó éjt!

KépKép
eszti76

Eszti!Egyáltalán nem gáz tök jól nézel ki!Egyszerűen csak furcsa smink nélkül!
Jó szórakozást és Boldog Új Évet!!
Vendég

Asszem én ma még agyonütöm ezt a kurva kutyát!! :twisted: :twisted:
Kezd az idegeimre menni! :evil: :evil:
Vendég

Na én lépek megyek a Husi mellé,mert elég nyugtalanul alszik ráadásul náthás lett!

Mégegyszer Boldog Új Évet Kívánok Nektek!
Vendég

B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!2007!!!!!!
Vendég

Nagyon Boldog 2007-es Évet Kívánok Nektek!

Én 2-kor feküdtem le magammal koccintottam a fiúk kidöltek!
Baromi szép volt a város ahogy tüzijátékoztak!! :lol: :lol:
Megnéztem a Madonna koncertet iszonyat jó volt és hát szeretnék én is így kinézni ahogy ő és ennyi energiával rendelkezni ennyi idősen! :D :D Remélem a ti estétek is jól telt!

Eszti!Milyen volt a házibuli?

Kriszti!Mira felébredt?
Vendég

Sziasztok 2007-ben!

Nagyon jól telt az éjjelünk, gyerekek sem ébredtek meg, ezen nagyon csodálkoztunk. Negyed 9-ig aludtak egyhuzamban. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

szemizo!Éreztétek a földrengést?

Mirama!Nagyon rendes gyerkőcök voltak! :lol: :lol: :lol:
Mély álomba vitte őket az álommanó!
Vendég

szép jó reggelt mindenkinek!!! :)

Boldog új évet! :)
Nálunk Dorka este 9-től, reggel 7-ig egy hang és nyösszenés nélkül aludt!! :shock: :D Pedig itt is volt qrva világ... :? Nem is értem... :) Mi kb 2-ig voltunk fent, boroztunk... :wink:

Iván!!!!!!! Már álldogál! :) De jó!! :) :) Járókában? Vagy valahol máshol kapaszkodott? :)
Vero, hol vagy mostanában?? :(

KépKép
viol81

Katus,Boldog szülinapot!!! :) :) :)

KépKép
viol81

sziasztok cajok!

bizony,el is felejtettem tegnap dicsekedni a földrengésünkkel :lol: .én éreztem,ill érzékeltem.galériás ágy alatt van a számítógép és az mozgott fölöttem,szecső itt volt,apa aludt,így csak én tudtam,hogy valami gáz van.először azt hittem kinyílta bukó ablak és az mozgatta meg az ágyat,de mivel csend volt és a csillár is mozgott,rájöttem,hogy nem az.aztán arra gondoltam,hogy fölöttünk ugrálnak,de az is zajjal járt volna.épp készen lett a kenyerem és az jutott eszembe,hogy érdemes-e kimennem a konyhába,vagy most fog a ház összedőlni.szóval megrémültem,de atán elfelejtettem a dolgot.csak mikor a híradóban volt,akkor árultam el a családnak,hogy bekakiltam délután kicsit.nem irigylem azokat,akik ilyen földrengéses helyen élnek a világban,én besz@rtam!!! :oops: :roll:

gabó
én is 2-ig voltam ébren végülis,apa is nem sokkal korábban aludt el,aztán 3:20-kor ébresztő volt neki.de már nem sokára itthon lesz(kb 1-kor),beszéltünk telefonon,azt mondta még ébren van(épp indult a villamossal :wink: )

rik
erről jut eszembe,igen,villamosvezető lett.elvégzett tanfolyamot,gyakorlat,az után is vizsga(kb fél évig min bért kapott-nagyon szar volt),de most már teljes értékű bkv dolgozó.szereti is(bár eddig minden munkáját szerette),hívták-küldenék fősulira(olyan az esze ,mint a borotva),de nam akarja,merthogy akkor iroda,uncsi munka.... még azért megpróbálom rábeszélni,mert azért akkor mégiscsak normális időbeosztása lenne,így meg össze-vissza jár.no meg lehet,hogy nem is keresne ennyit egy székben ücsörögve

kriszti
a mi gyerekeink is normálisan aludtak,nem is értem,hogy történt.zóra is csak egyszer ébredt(kicsit ránk is fért egy kis "magánélet"),reggel is fél 8-ig aludt,pedig itt is egész éjjel durrogtattak.fürcsi előtt zórával még kis tüzijátékot is néztünk,éjfélkor meg majd egy órán keresztül durrantottak,aztán jöttek a trombitások...

mindenkinek újra boldog új évet!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Sajnos, nem nagyon tudok jönni a gép foglalt (meg az én szabadidőm is csökkent mértékű) ha az Áron ithon van, márpedig most nincs suli! :P

Azért az iwiwen legtöbbeteknek küldtem üdvözletet, aki kimaradt ezúton kérek elnézést, és BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET utólag :oops: és

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!

Kép

Szilveszteri műsor:
Kép
Vendég

Vero!Gratulálok Ivi babának irtó ügyes kiskrapek!

szemizo!Én 1* éltem át földrengést még Sopiba épp költözésem előtt két héttel!Kicsit én is megijedtem!!!
Próbáld meg rádumálni a fősulra ha annyi esze van,mert később talán bánni fogja és fizetésileg sem utolsó szempont és többet lehetne veletek! :) :) :)

Ahogy látom minden baba nagyon kegyes volt szüleihez(Levi már nem annyira)az éjszaka folyamán!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Boldog új évet!
Remélem mindenkinek jól telt az estéje.
Fél 4-ig fent voltunk.Éjfél után jöttek át a szomszédok,boldog új évet kívánni,aztán átmentünk hozzájuk.Egész jó volt.Apa még mindig alszik.
Virág végig aludta az éjszakát.Anyós mondta.Már reggel 7-kor felkeltem és elmentem érte,mert úgy hiányzott.

KépKép
kola2

Vero!Ivi nagyon kis ügyes :P
Eszti!Nekem tetszel így smink nélkül.Ebbe az évbe már mindenképp találkozni kénne!
Szonja nagyon aranyos a kis barátnőjével.

KépKép
kola2

ja,igen!eszter
péternek is biztos így még jobban fogsz tettszeni(megmutatom neki ezt a fotót),,nekem is így,smink nélkül szebb vagy :wink: .de amúgy is nagyon szeretünk :!: :!: :!:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Jó reggelt az új évban!

Gabóca!
Imádlak! :D :D
A kutyus nálunk behúzta,fülét,farkát és a kis kosarában kuksolt egész este és éjjel.Csak akkor tutult amikor a Szonja trombitált.

Csilla!
Utólag boldog szülinapot Péternek! :oops:

Katus!
Neked is boldog szülinapot!

Háááát,a házibuli elég rövidre sikeredett mert amire odaértem már mindenki indult be a falu központjába(ahol egyébként lakunk,kár volt elmennem itthonról)durrogatni,koccintani,rakétázni.Viszont eme rövid ottlétem alatt ittam hányásízű bólét és egy kupicás pohár martinit és ettől fene jókedvem lett. :D Elég bátorságot éreztem ahhoz,hogy biciklivel induljak a központba.Tehát,spiccesen randalíroztam a faluban biciklivel. :D :D Tök jó volt! :D :D De nem én voltam ezen az estén a legmerészebb.Egy srác meztelenül futkározott a főtéren.Az anyja jött érte.Vicces volt.
Aztán nálunk koccintottunk éjfélkor és Madonna koncertet néztünk.
Az a nő a színpadra teremtődött.Olyan természetesen viselkedik ott,hogy hihetetlen és tényleg nagyon energikus.

Aztán 2 kor lefeküdtünk.

KépKép
eszti76

Zsani!
Idén összejövün mindenképpen!Köszi a pozitív kritikát.Téged is szeretlek! :D :D

Csilla!
Olyan aranyos vagy!Akkor ha megyek hozzátok NO smink mert tetszeni akarok nektek!Én is szeretlek titeket! :oops: :D :oops: :D

KépKép
eszti76

de el vagytok ájulva ettől a nőtől...!!! :lol: :lol: :lol:
én valamelyik este robbie williams koncertet néztem a viasat-on;nahát a pasi..... :!: :!: :!: :!: :wink: :oops: :P :o

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

eszter
és hogy csinálod,hogy a szonja szobájában mindig ilyen szép rend van?nagyon aranyosak a lányok

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!
Úgy csinálom,hogy akkor fotózok ha rend van. :D :D
Na ja Robbi.Ha ő lett volna tegnap akkor most érte rajonganék! :D :D

KépKép
eszti76

Cajok!
Jol telt az este mindenkinek ahogy olvasom.Én elég nyomott voltam.Lehet kezdek befordulni itthon?? :? :shock: Aztán éjfél után lementem a barátnőmékhez a házuk elé,ott volt egy kis bagázs,koccintottunk.Nem sokáig voltam,mert kurv@ra fásztam.Még a pohár is remegett a kezemben. :lol: De jo lett volna egyet igy közösen bulizni inkább!Most megfogadtam jövöre(ha nem babázok)akkor bulizunk valahol!!!

Eszti
nekem mindenhogy tetszel!! :oops: :lol: 8) :shock: Szép vagy no! :lol: Azért jo lenne talizni is!!!!
Kerékpárral spiccesen,jo lehetett!!! :lol: :lol: :lol:
Férjurad is kicsit ittas volt???

Most is megy a Madonna koncert megint nézem,eszméletlen jo!!!!Ott csápolnék az első sorban!!!!! :wink: A Robbit is láttam.Az is nagyon jo volt,futkozott össze-vissza a szinpadon.Energikus csávo ő is!
Vendég

Vero
gratula a kisfiadnak!!!Nagyon ügyi!!!Emlékezetes nap marad nektek!!
Probálj meg azért többet jönni!!!Mindjárt kezdődika a suli! :wink:
Vendég

Én fel se mernék tenni smink nélküli képet... :oops: :lol:

KépKép
viol81

Viol
én mostanában mindig ugy vagyok!Nincs is rá energiám,meg itthon minek....Ha megyek valahova,meg majdnm hogy csak alapozo...
Jaj-jaj!Kezdek vénülni :?:
Vendég

Viol
én mostanában mindig ugy vagyok!Nincs is rá energiám,meg itthon minek....Ha megyek valahova,meg majdnm hogy csak alapozo...
Jaj-jaj!Kezdek vénülni :?:
Vendég

Kétszer nyomta le...ez is megbuggyant!
Ja mega játszira se,minek.(pedig anno adtam az ilyenre.Na elhatározom most itt nektek hogy ki se lépek anélkül.Megvan az ujévi fogadalmam!!!juhéj!!
Vendég

bár nálunk az is igaz,hogy péter nem is szereti arik,viol
ilyen a többgyerekes anyukák sorsa...!violnak,eszternek egy gyerek mellett még könnyű,de nekünk több mellett... :lol: :lol: :lol: :roll:
bár nálunk az is benne van a dologban,hogy péter nem is igazán szereti,ha ki vagyok "kenve".neki a naturális tettszik :P :wink:

és íme,megmutatom a szülinapos szerelme(i)met: Kép (bár nem tudom,apa mennyire szerette volna,hogy ide kerüljön... :idea: :oops:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?