sziasztok cajok!
bizony,el is felejtettem tegnap dicsekedni a földrengésünkkel
.én éreztem,ill érzékeltem.galériás ágy alatt van a számítógép és az mozgott fölöttem,szecső itt volt,apa aludt,így csak én tudtam,hogy valami gáz van.először azt hittem kinyílta bukó ablak és az mozgatta meg az ágyat,de mivel csend volt és a csillár is mozgott,rájöttem,hogy nem az.aztán arra gondoltam,hogy fölöttünk ugrálnak,de az is zajjal járt volna.épp készen lett a kenyerem és az jutott eszembe,hogy érdemes-e kimennem a konyhába,vagy most fog a ház összedőlni.szóval megrémültem,de atán elfelejtettem a dolgot.csak mikor a híradóban volt,akkor árultam el a családnak,hogy bekakiltam délután kicsit.nem irigylem azokat,akik ilyen földrengéses helyen élnek a világban,én besz@rtam!!!
gabó
én is 2-ig voltam ébren végülis,apa is nem sokkal korábban aludt el,aztán 3:20-kor ébresztő volt neki.de már nem sokára itthon lesz(kb 1-kor),beszéltünk telefonon,azt mondta még ébren van(épp indult a villamossal
)
rik
erről jut eszembe,igen,villamosvezető lett.elvégzett tanfolyamot,gyakorlat,az után is vizsga(kb fél évig min bért kapott-nagyon szar volt),de most már teljes értékű bkv dolgozó.szereti is(bár eddig minden munkáját szerette),hívták-küldenék fősulira(olyan az esze ,mint a borotva),de nam akarja,merthogy akkor iroda,uncsi munka.... még azért megpróbálom rábeszélni,mert azért akkor mégiscsak normális időbeosztása lenne,így meg össze-vissza jár.no meg lehet,hogy nem is keresne ennyit egy székben ücsörögve
kriszti
a mi gyerekeink is normálisan aludtak,nem is értem,hogy történt.zóra is csak egyszer ébredt(kicsit ránk is fért egy kis "magánélet"),reggel is fél 8-ig aludt,pedig itt is egész éjjel durrogtattak.fürcsi előtt zórával még kis tüzijátékot is néztünk,éjfélkor meg majd egy órán keresztül durrantottak,aztán jöttek a trombitások...
mindenkinek újra boldog új évet!!!