Sziasztok!
Mi is megvagyunk, de olyan zsúfolt volt a hétvége, hogy tegnap este már 7.30-kor elaludtam! Olyan jó volt! Tegnap meglátogattuk Tiszaújvárosban Martin kórházi szobatársát, Balázskát. Pont egyforma nagyon, ebbõl kiindulva Martin tényleg 74 centi, Balázskát ugyanis hivatalosan akkorának mérték.
Édesek voltak így együtt. Kicsit megpaskolták egymást, és próbáltak egymás orrába harapni. Balázska még nem beszélget, viszont örömében sikongat, és az elsõ egy óra azzal telt, hogy az én anyámasszony katonája fiam minden sikítás után olyan zokogásban tört ki, hogy a könnye is pergett, és rohant hozzám. Balázska meg azt hitte ez egy új játék, és még vidámabban kurjongatott. De aztán Martin is hozzászokott, és nem zavarta.
Hétvégén megkapta a fiatalúr az elsõ cipõjét, ami nagyon tetszik neki, csak épp nem a lábán! Úgyhogy tegnap is, mikor utaztunk, le kellett vennem róla a fél cipõt, hogy nézegethesse, addig hisztizett a kocsiban.
Kata007
Tegnap este rám is rám jött az idegbaj, mert Martin álla megint piros lett! Szerencsére reggelre elmúlt a Neogranormontól. Már én sem tudom, mi van, lehet, hogy a múltkor is csak kidörzsölte??? Holnap jön a doki néni, úgy néz ki, végre lesz oltóanyag, és akkor ezt is megnézetem vele. Most semmi olyat nem evett, amire allergiás lehetne. Kicsit kibuktam.
Örülök, hogy Dórikának még mindig bejön Martin, most néztük meg a menyasszony képeit a fiammal, és képzeld, szerintem megismeri, mert azt a vigyorgást! Még a képernyõt is simogatta!
Milyen nagylány már õ is!
Fogunk még mindig nincs, bár a fiú már lassan fél éve fogzik!
Most már kíváncsi vagyok, mikor fog realizálódni a dolog.
Neva
Köszönjük a bókokat Martin nevében is! Laurát természetesen számon tartja, ha esetleg Dórika meggondolja magát.
Hogy van a kisasszony, még mindig nyafizik? Igazi nõ a lelkem, kis szeszélyes! Puszikáljuk!
Kriszta
Köszi a segítséget, de úgy néz ki, hogy megoldódik a dolog. Felírva nekünk a Meningitec volt, de a gyógyszertárban most mondták, hogy az nem lesz, csak Menjugat, az jó-e? Persze, hogy jó, mondhatták volna hamarább is, mert a kettõ tök ugyanaz, csak a Meningitec-ben az oltóanyag fel van oldva az oldószerben, míg a másiknál a dokinak kell feloldani. Remélem, délután ki tudja végre váltani a párom.
A gyerekek annyira édesek! És a kicsi lányod nagyon huncutnak látszik! Igazi kis cserfes hölg, igaz?
Roxane
Nagyon szép a kislányod! Gratulálok hozzá! Katáról Panka írt még a múltkor, ha van kedved, keresd vissza. Kislánya született, de a nevét elfelejtettem.
Marika
Örülök, hogy minden oké, szedd szépen a MagneB6-ot, és pihizz, amikor csak tudsz!
Panka
Ti jól vagytok?
Dodus
Nagyon sajnálom az ismerõseidet! Ez olyan szörnyû! Hogy vannak? Azt lehet tudni, hogy miért történt ez? Szorítok, hogy legyen majd kisbabájuk!
Gyöngyöske
Vizsga hogy sikerült?
Puszika mindenkinek Lina