Sziiiiiiiasztok LÁnyok!
Léccci, léccci ne haragudjatok, de földig lóg a nyelvem a nagy rohangászásban.
Élünk, jól vagyunk, megvagyunk.
Én lelkileg tropa vagyok, ugyanis tegnap az oviban (elvittük a játékokat) váratlanul nekem szegezték a kérdést, hogy szeretném-e Bazsit már februártól hozni, mert van hely.
Én csak álltam ott Balázs meg rávágta, hogy hát persze. Bazsika meg az úvúnéni kiválasztották a jelét is, cica lesz. Bazsika közölte, hogy akkor ő már ovis és most itt is maradna játszani.
És bár minden érv amellett szól, hogy februártól menjen oviba Bazsi én csak álltam ott és vérzett a szívem, hogy a picikém, aki most született 2 hónap múlva már nem velem lesz egész nap. Pocsék egy érzés, azóta sem tudtam megemészteni még teljesen.
Bár azért látom ám a jó oldalát is. Elsősorban, hogy lesz 5 hóap, amit csak Lacival tudok napközben foglalkozni. Másrész nem a pici babának fogja Bazsi hazahurcolni a bacilusokat, beszokik, mire a kicsi születik stb.
Minden estre pocsék a hangulatom emiatt. Amúgy is érzékenyebb vagyok és akkor még ez is. Eredetileg ugye úgy volt, hogy csak szeptembertül fog menni Bazsi.
Na mindegy. Végül is ő már nagyon várja.
Más
A karácsonyi készülődéssel már készen vagyok, de azon szerencsés helyzett miatt, hogy egyik nap sem leszünk itthon, tehát egyáltalán nem kell főznöm.
Andi
Nagy nagy gratula Natikának. Emlékszem, hogy én hogy megkönnyebbültem anno, amikor kimondták, hogy nem kell jönni többet Lacival.
Jucc
Ezek a srácok egyre aranyosabbak.
Fényképeket én sajnos nem tudok dobni, mivel Lacika először úgy látta, hogy a fényképezőnek sem ártana fürdeni és bevágta a kádba, aztán amikor kiszárítottam és működött, akkor biztos ami biztos kitörte az optikáját.
Szerintem apa tanította be ezekre, mert kb. 1 éve hallgatom, hogy vegyünk egy újabb és jobb gépet, mert ezekkel nem lehet jó képet csinálni.
Na most vettünk, vagyis kisebbik részben vettük, nagyobbik részben pedig kaptuk a sógoroméktól karácsonyra, de még nincs letöltve hozzá a program, amivel fel tudom rakni a gépre.
Tény és való hogy jobb mint az előző. (Azt ugyanis az én drága férjem nyerte egy Durex kampányban, amikor is kitöltött egy kérdőívet a szexuális szokásairól
, és őt hozták ki nyertesnek. Akartak is fényképet csinálni, de mondta, hogy nem tudja mennyire jó reklám a Durexnek, hogy van egy barátnője, akivel most lesz az esküvője és az illető -azaz én - 4 hónapos terhes. A fényképtől a Durex eltekintett.
)
Csajok, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de már hányok a naptár nyomtatástól.
Kb. a 10. naptárnál tartok és persze ahány ember annyi félét csinálok személyes képekkel. És még össze is kell fűznöm.
Viszont nyomtattam ki végre egy albumnyi képet a gyerekekről is. A digitális fényképezás átka, hogy az ember soha nem nyomtatja ki a képeket.