2006.12.23 23:24
Szerző: pelle
Sziasztoook!!!
PERSELA, éljen, éljen, nagybetűs négyszereplős otthoni élet!!!
Csajszik, én már láttam a jóasszony tündérkéjét-kisbosziját! EGY TÖRÉKENY KIS CSODASZÉP CSOMAGOCSKA!!! (Márk bátyónak lesz ám dolga a kérők szelektálásban:-))) Szempillák, ívelt szemöldök, sötét hajpihék, jól indul a lyány!!!:-)))
Én totál elhavazva, nem tudom, lesz-e valaha nyugiban felkészülős karácsonyunk, csak a szaladgálás, százdolog egyszerre, szeretnék már leülni, de mire leülök, húsvét lesz:-)))) Igaz, a kisfiunk tavaly ilyen körülmények között rakott fészket magának odabent! Anyumnak karácsonykor fakadtam ki, hogy mikor lesz nekem is kisbabám már, úgy vágyom rá, az én uram miért nem egy tündérbogár, szüljél nekem, drága szentemboris néhány paszulyt egymás után, az enyém a dagobert, aki kiszámol mindent, hogy ennek most itt az ideje, mikor optimális:-))) Szóval nekem az "áldott, békés karácsony" most már mindörökre azt fogja jelenteni, hogy nagyon-nagyon kívántam valamit és nem is tudtam, hogy a Jóistenke már meg is adta!!!
A kismanuszom, drága kincsem most épp békésen alszik, olyan büszke vagyok rá! Ma volt a tradícionális baráti nagy karácsonyi evészet-ivászat, nagy hang, zsivaj, röhögések, szokásos, a Mongolban foglaltuk le a különtermet 12-17 óráig a picurok miatt, és olyan nyugiban elvolt, a barátnőimet kenyérre kente, mindenki cicijén elüldögélt egy kicsit:-))) Amikor kicsit pityergett, betettem hason a babakocsiba és durmolt egy sort:-)
Megvettük tegnap a karifát, egy kis biliset vettünk, élőt, januárban visszaveszik. Szegénykémnek csak úgy porzott a földje, elvált a labda is a műanyag cseréptől, ami nem kis súly, szegény párommal cipeltettem hegyen-völgyön át, a kocsiig - jó messze tudtunk megállni. Jól megöntöztem, szinte hallottam, hogy mennyire jól esik neki!
Egyébként meg egy nagy ....-ben ülök készülődés szintjét tekintve! A fent írt találkozóra egy ünnepi újságot szerkesztettem, mindenki dolgairól 2006-ban csomó képpel, sztorival, jó lesz majd nézegetni nyugdíjas mamesz korunkban! ...és hát izé, ez jobban érdekelt, mint port törölni, sajnos ilyen vagyok, van egy-két dolog, ami totálisan elvon az egyébként muszáj megcsinálni dolgoktól, átszellemült képpel bűvöltem a gépet minden szabad percben meg hajnalban, amikor Somó aludt.
Úgyhogy most hazajöttünk este, és nekiláttam a nappalinak:(( Holnap szimultánban kisszoba-konyha (fürdőt az uram megcsinátla), plusz főzés, díszítés, telefonok kapkodása (rokonok, nem sérthetem meg őket, hogy kinyomom, meg le volt halkítva, egyszer hívnak egy évben:(( Na sebaj, fürgerókalábak, majd megoldjuk!!!!!!
...és akkor: ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!! SZISZIKE, HIÚZKA, DRUKKOK!!!!!!!!!!!!!!!
Sok-sok puszi!!!!!!!
Na de a csúcssztori! Ott volt Larácska, egyik barátnőm 5 hónapos kislánya, aki már két hónapja egésznapos bölcsis, mert Belgiumban ez a szabály, ott élnek. Hát ez a kicsi lány valami hihetetlen fazon!!! Én még ilyen közvetlen, barátkozó picit - ilyen kiscsibében- nem is láttam!
Karomban Somi, Lara anyukája karján, egymás mellé állunk, Larácska nyílt őszinte őzikeszemekkel, mosollyal kitárta Somi felé a karját, rátette a kezecskéit a mellkasára, megfogta a kardigánját, aztán meg is rágcsálta, meggyürkészte - a fiam meg megszeppent, hiába, nincs még szokva a női rohamokhoz, elpityeredett, erre a kiscsajszi fogta és betette a saját ujjacskáját a szájába, hogy nyugodjon meg!!! HÁt kész!!! hát én úgy nevettem, hogy nem bírtam lefotózni ezt a momentumot!:-)))