Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Tud valaki valamit Katáról (killes)? Tudom, hogy már megszületett a babája, de azt sem tudom, kislány, kisfiú, milyen volt a szülés, stb.!
Ha valaki esetleg tartja vele a kapcsolatot és irna róla, nagyon megköszönném!

Roxi
roxane

Sziasztok!

Még mi is élünk... Kép
Utólértem magam a vasalásban. Kép
Képzeljétek Dórin újabb pöttyök lettek miután abbahagytuk a Zyrtec-et, szóval tuti allergia. Most már csak azt lenne jó tudni, hogy mire. Úgy döntöttünk, bármennyire sajnáljuk is, de megszúratjuk. Kép Vetetünk tõle vért, hogy megnézzék mire allergiás.

Lina!
Martin már kész fiatalember. Dóri szerint is. Hõ-zött amikor meglátta a monitoron. Kép
Van már fogatok? Dóri olyan nyafi mostanában. Ok nélkül elsírja magát, állandóan a szájában van a keze. Ha dörzsölgetem az ínyét megnyugszik. Olyan erõvel fogja ilyenkor a kezem, hogy el ne vegyem a szájától. A párom most vesz neki Dentinox-ot, hátha enyhít valamit.
Forgás megy nálunk oda vissza lazán, de a kúszás még elég gyatra. Ha van miért, akkor igen. Kép Pl. a TV távirányítójáért mindenre képes, de máskülönben elég lustácska a lelkem. Kép

Kriszta!
Szerencsére jól vagyunk. Ne nevess ki, de amikor megnéztem a lányod képét, mintha Te néztél volna rám... Kép

neva!
Sajnos csalódást kell okoznunk Laurának. Dórinak tetszik Martin. Kép Két kézzel repült a monitor felé amikor megmutattam neki a képeket! KépKépKép

Roxane!
Nagyon szép kislányod van! Kép

Nekünk is vannak új képeink itt:

[url=http://www.doribaba.tk/" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk/[/url]

Pusssz mindenkinek!!!!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, de olyan zsúfolt volt a hétvége, hogy tegnap este már 7.30-kor elaludtam! Olyan jó volt! Tegnap meglátogattuk Tiszaújvárosban Martin kórházi szobatársát, Balázskát. Pont egyforma nagyon, ebbõl kiindulva Martin tényleg 74 centi, Balázskát ugyanis hivatalosan akkorának mérték.Kép Édesek voltak így együtt. Kicsit megpaskolták egymást, és próbáltak egymás orrába harapni. Balázska még nem beszélget, viszont örömében sikongat, és az elsõ egy óra azzal telt, hogy az én anyámasszony katonája fiam minden sikítás után olyan zokogásban tört ki, hogy a könnye is pergett, és rohant hozzám. Balázska meg azt hitte ez egy új játék, és még vidámabban kurjongatott. De aztán Martin is hozzászokott, és nem zavarta.

Hétvégén megkapta a fiatalúr az elsõ cipõjét, ami nagyon tetszik neki, csak épp nem a lábán! Úgyhogy tegnap is, mikor utaztunk, le kellett vennem róla a fél cipõt, hogy nézegethesse, addig hisztizett a kocsiban.Kép

Kata007Kép

Tegnap este rám is rám jött az idegbaj, mert Martin álla megint piros lett! Szerencsére reggelre elmúlt a Neogranormontól. Már én sem tudom, mi van, lehet, hogy a múltkor is csak kidörzsölte??? Holnap jön a doki néni, úgy néz ki, végre lesz oltóanyag, és akkor ezt is megnézetem vele. Most semmi olyat nem evett, amire allergiás lehetne. Kicsit kibuktam.Kép

Örülök, hogy Dórikának még mindig bejön Martin, most néztük meg a menyasszony képeit a fiammal, és képzeld, szerintem megismeri, mert azt a vigyorgást! Még a képernyõt is simogatta!Kép Milyen nagylány már õ is!

Fogunk még mindig nincs, bár a fiú már lassan fél éve fogzik!Kép Most már kíváncsi vagyok, mikor fog realizálódni a dolog.

NevaKép

Köszönjük a bókokat Martin nevében is! Laurát természetesen számon tartja, ha esetleg Dórika meggondolja magát.Kép Hogy van a kisasszony, még mindig nyafizik? Igazi nõ a lelkem, kis szeszélyes! Puszikáljuk!

KrisztaKép

Köszi a segítséget, de úgy néz ki, hogy megoldódik a dolog. Felírva nekünk a Meningitec volt, de a gyógyszertárban most mondták, hogy az nem lesz, csak Menjugat, az jó-e? Persze, hogy jó, mondhatták volna hamarább is, mert a kettõ tök ugyanaz, csak a Meningitec-ben az oltóanyag fel van oldva az oldószerben, míg a másiknál a dokinak kell feloldani. Remélem, délután ki tudja végre váltani a párom.

A gyerekek annyira édesek! És a kicsi lányod nagyon huncutnak látszik! Igazi kis cserfes hölg, igaz?

RoxaneKép

Nagyon szép a kislányod! Gratulálok hozzá! Katáról Panka írt még a múltkor, ha van kedved, keresd vissza. Kislánya született, de a nevét elfelejtettem.Kép

MarikaKép

Örülök, hogy minden oké, szedd szépen a MagneB6-ot, és pihizz, amikor csak tudsz!

PankaKép

Ti jól vagytok?

DodusKép

Nagyon sajnálom az ismerõseidet! Ez olyan szörnyû! Hogy vannak? Azt lehet tudni, hogy miért történt ez? Szorítok, hogy legyen majd kisbabájuk!

GyöngyöskeKép

Vizsga hogy sikerült?

Puszika mindenkinek Lina
Lina

Lina!

Próbáltam visszakeresni, de kevés sikerrel... Az a "múltkor" mikor lehetett? kb? 1 hete? 1 hónapja?
roxane

Kriszta!
A lányod mint egy manöken, úgy pózolKép Nagyon szép. Örülök, hogy lányom van és alig várom, hogy copfocskákat csináljak neki is.
Laura viselkedése elég rapszodikus. Néha üvölt néha nagyokat nevet amikor beszélünk hozzá. Hasfájás nem tudja, hogy a gyermekem betöltötte a 3 hónapot, tehát már semmi dolga nálunk. Reméljük hamar észreveszi magátKép

Most megint bevallás van, de majd jövök.
neva
neva

Lányok!

Ha tudok valakirõl, akinek szüksége lenne kismama farmerra, nekem van egy eladó. Szeptemberben vettem, de nem is volt rajtam szinte. A régi nacimat nyúzom még mindig. M-es méret, de sztreccs és trapéz szárú, nagy pocak résszel!
roxane

Roxane!

A táblázatban szerepel a baba neve és a születési idõpontja is, ehhez mérten keress vissza!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Volt mit olvasnom csütörtöktõl!

Minden gyermek tündéri szép! Méltán büszkélkedhet velük a mamájuk, papájuk. Remélem a miénk is ilyen szép lesz. Kép

Holnap majd írok részletesebben, most sajnos nincs már idõm.

Puszilok Mindenkit!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Titeket nem szabad dicsérni a sok írásért!Kép Másnap rögtön nem ír senki semmit. Akkor most visszavonom a tegnapi dicséretet és várom, hogy {ÍRJON VÉGRE VALAKI!!!}

Panka! Javítsd ki légyszi a táblázat utolsó oszlopát nálunk kérdõjelekre! Köszi!

Tanulok ezerrel, mert jövõ héten lesz az elsõ vizsgánk és bizony elég sok az anyag is, meg kevés az idõm, meg be is vagyok... Remélem lehet majd puskázni, csak hát ahhoz is idõ kell, hogy megírjam.Kép

Férjecském szabadságon van a héten és a ház körül ténykedik. De azért tegnap és ma is úgy hozta össze a programját, hogy engem be tudjon hozni dologzni. Tündér, ugye? És bár õ kicsit hangosan szereti nézni a tévét, szerintem tegnap este, mikor tanultam, csak a szájukról tudta elolvasni, hogy mirõl beszélnek, mert olyan halkra vette a tévét.Kép

Majd még jövök.

Puszi, Dodus
Dodus

Csak nem sikerült jól a formázás. Na még egyszer:
ÍRJON VÉGRE VALAKI!!!
Dodus

Sziasztok!

DodusKép

Én írok! Miért kell kijavítani a táblázat utolsó oszlopát? Csak nem...?Kép

Nálunk minden rendben van, Martin alszik. Az elõbb beoltotta a doktor néni. Ilyen keveset még egy oltás után sem sírt! Nagyon büszke voltam rá, mert tényleg hamar megvigasztalódott. Minden tudományát bemutatta, tapsolt, megmutatta, hol a lámpa és a fütyije, és végig dumált. Az állára kapott kenõcsöt, úgy néz ki, hogy tényleg nem ételallergia, hanem valami helyi irritáció. Valószínû, hogy kidörzsölte valamivel, és ahogy folyik a nyála, tovább csípte. Most kapott rá valami kenõcsöt, majd kiváltjuk. Ja, és állítólag lassan lesz foga is! Na, én ezt akkor hiszem, ha látom, mert a doki néni már két hónapja is ezt mondta.Kép

Még annyi van, hogy kénytelen leszek a fiatalurat leállítani egy kicsit a kedvenc tápjáról (vegyes zöldség pulykahússal - a la Mildi) ugyanis a sárgarépa némiképp befogta a bõrét. De még nem olyan sárga, mint a kínaiak, csak enyhén.Kép

Puszi mindenkinek Lina
Lina

Sziasztok!

Még megvagyok. Ma készlettem a bevallásokkal, de a pihi sajna még várat magáraKép, mert az egyik ügyfelem (pont a zûrösebbik fajátból) munkaügyi ellenõrzést kapott. Így hát péntekig még hajtás van.

DodusKép
Csak nem elkezdtétek ti is a babaprojektet?Kép A vizsgád biztos sikerülni fog. Én az egyetemen az elsõ vizsgán megfogadtam, hogy puska nélkül vizsgára soha többet nem fogok menni. Akkor mindenki halálra puskázta magát, nekem pedig nem volt mibõl.Kép De utána betartottam a szavam, és hát nagyon kevés olyan vizsga volt, amikor nem tudtam lõni.Kép A párodnak jó idõ van a ház körüli munkára. Biztos nagyon szép lesz minden.

Többiek, merre jártok?

Mindnekinek gratulálok a gyönyörû gyermekéhez. Olyan aranyosak. Biztos nagyon büszkék vagytok rájuk.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

DodusKép
Ugye reménykedhetünk mi isKép és várhatjuk veled a hónap fontosabb napjait, reméljük nem sokáigKép
Vizsgához én is csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy biztosan sikerül és vigyél PUSKÁT (ezt egy tanár írja, úgyhogy fogadd megKép) Most nagyon szép idõ van a ház körüli munkákhoz, kár hogy már nincs olyanunk, bár most inkább pihenekKép

PankaKép
Köszi a listát, olyan édi vagy, hogy gondolsz rám, mert nekem még idõm erre nem jutott, hogy összeírjam. Egyébként javaslom a megatoys honlapján megnézni az akciós babakocsit, kicsit húzós az ára, de szerintünk mindent tud, amit egy babakocsitól mi elvártunkKép Egyébként 100e-rõl van leárazvaKép Szerintem mi holnap megnézzük hogy áll a babaszobábanKép Ja a cím www.megatoys.hu és ilyen bolt itt Miskolcon a CorvinosKép
Te is várod már, hogy ilyen gyönyörû picurjaink legyenek, mint a lányoknak?

LinaKép
Martinnak hatalmas puszi, úgy sajnálom, hogy ilyen problémás a kis pofikája, majd csak kinöviKép Sárgarépával vigyázz, nehogy hamarabb fütyüljön, mint beszéljenKép

Roxane!
Neked olyan pici pocakod van, hogy még jó a régi gatyád. én már be sem tudom rajta a gombot gombolni. Most varattam magamnak 3 kismama nadrágot, hogy legyen mit felvennem. Te mennyit híztál eddig? csak én vagyok hármunk közül a jólakott kis óvodás?

NevaKép
Hasfájás lehet, hogy tudta a szülés várható idõpontját és attól számolja a három hónapotKép Kis tündérkének is puszi a pocakjáraKép

Puszika mindenkinek (még jön a tanítaványomKép), Marika
Marika (hriczom)

Dodus!
Van egy kismama rövidnadrágom, amit fel sem vettem. Ha gondolod akkor szívesen kölcsön adom, mert nyáron meleg vanKép Szerintem a méretünk hasonló.
Remélem nem volt ízetlen a tréfa, már ha egyáltalán tréfa... Kép Szerintem ne várjatok sokáig mert én "öreg" mondom, minnél hamarabb annál könnyebb lesz a terhesség, meg minden.

Panka!
Én még nem készültem el a könyveléssel Kép Laura alig alszik napközben, 2 percenként rohangálok hozzá. Pedig ma este tetszik nem tetszik muszály lekönyvelni.

Marika!
Ugye ez csak vicc volt...Én nem bírok ki még 1,5 hónapot.Kép

Többieknek jó babázást.
neva
neva

Sziasztok Lányok!

Tegnap egész jól haladtam a tanulással. De ma elkezdem a puskagyártást. Ami nem megy a fejembe azt tuti leírom. Meg kinéztem már a legnagyobb terjedelmû tételt, azt is kiírom egy az egyben puskára. Kinek van ideje ennyit tanulni?KépKép

NevaKép Köszi a felajánlást, reméljük élhetek majd vele. Egyáltalán nem volt ízetlen a tréfaKép Sikerült befejezni a könyvelést? Lehet, hogy Marikának tényleg igaza van, és a hasfájás máskortól számolja az idõt. De azért már ideje lenne odébb állniaKép

Kriszta! De kár, hogy még nincsenek tervek. Majd elmeséled, hogy milyen? Úgy látom péntek óta be vagy havazva rendesen. Nem baj, legalább lesz mit olvasnod. Jártok uszizni? Kristóf szereti?

Na, most már megyek dógozni.Kép

Dodus

MarikaKép Milyen kismama nacikat varrattál? Sima vagy kertész? És a dereka kiengedhetõs? Van jó varrónénid? Ha igen, akkor vevõ lennék ráKép Egyébként jól vagy? Keményedés? Remélem szeded a MagneB6-ot!!! A múltkor azt írtad, hogy mostanában sok rossz történt Veled. Nem akarsz esetleg írni róla? Ezt ne vedd tolakodásnak, vagy zaklatásnak. Csupán baráti érdeklõdés.

Panka! Igen, úgy néz ki, hozzákezdünk. Mármint a babaprojekthez.KépKépKép Már készül az ágyú is...Kép Vagyis ma kezdem. Ti hogy vagytok? Ügyfeled sok van? És mindet leadod, ha meglesz a bébi, vagy fogsz otthon könyvelni mint a lányok? Te nem valamilyen HAAC vagy HACC vagy ilyesmi nevû élelmiszeripari bigyóból írtad a szakdolidat? Mert a múltkor olvastam a Don Pepe szórólapját és olyan ismerõs volt rajta ez a rövidítés (amit persze nem tudtam megjegyezniKép) és aztán eszembe jutottál, hogy mintha Te írtad volna, hogy szakdoli témád volt.

Lina! Ez a Martin, mindig okoz valami meglepetéstKép Nem is gondoltam volna, hogy a gyerekek besárgulnak a sárgarépától. Nagyon ügyes fiatalember, hogy már alig sírt. Ripsz-ropsz elrepül az idõ és már õ cipeli helyetted majd a csomagokatKép Fogyi programmal mi újság? Gondolom keményen edzel a taposógépenKép

Kata! Mikor mentek allergia vizsgálatra? Szegény babák, már ilyen kicsi korukban ilyen csúnya bajokkal kell küzködniük. De ha legalább már tudjátok az okát, akkor könnyebb lesz kezelni is, nem? Mármint akkor elhagyhatod Te az étrendedbõl azt az élelmiszert (már ha élelmiszer és már ha elhagyható), amire Dóri allergiás. A képek nagyon jók lettek. De jó lenne már egy anyucis, vagy egész családi kép is!Kép Ez érvényes a többiekre is!
Dodus

Valami gubanc történt az elõbbi hozzászólásommal. Az a rész, hogy most már megyek dógozni, meg a név az aljára kellene. Értsétek úgy!Kép
Dodus

Sziasztok!

DodusKép

Jaj, nagyon szorítok a babaprojekthez! Mi annak idején igen tudományosan fogtunk hozzá Martin baba összehozásáshoz: kizárólag 3 naponta akcióztunk Kép, és én már akkor elkezdtem szedni az Elevitet, amikor tervbe vettük a bébit. Ezért-e vagy másért, de elég hamar összejött, a fogamzásgátló abbahagyása utáni 3. hónapban.

A babák pedig a sok répától és sütõtöktõl besárgulnak, mert sok bennük a karotin. Persze, ez csak átmeneti doldog, hamar kiürül. Szerencsére Martinon alig látszik. De tegnap este fõztem neki egy rakás kaját, 12 adagot, és lefagyasztottam. Van zöldborsó, paradicsom és sóska. Persze mindhez csirkemell és krumpli jár. Este belenyalt a sóskába, és ízlett neki. Úgyhogy most ezeket fogja kapni. Kell, hogy a hazai ízeket is megismerje.Kép

Amit az emilben írtál, azon gondolkodom, majd írok, oké?

Puszi mindenkinek, ma még jövök! Lina
Lina

Marika!

Dehogy van kis pocakom. Szerintem nagyobb sokkal, mint Bernivel volt. Tuti, hogy a bébi is nagyobb lesz. Csak ez (is) egy sztrecc gatyó, szóval combban nyúlik annyit, a derékrésznél pedig egy ideig biztostûztem, most meg megoldottam úgy, hogy volt egy ezer éves sztreccs miniszoknyám (gumis derekú), amit hozzávarrtam a nadrág derékrészéhez és igy hordom. Ez a legkényelmesebb megoldás. Jó is, mert még melegiti is a hasamat + a derekamat.

Hogy mennyit hiztam? Nem tudom, de elég sokat szerintem. A 22 hetes tanácsadáson mértek +5,5 kg-t :-) Azóta meg már eltelt 3 hét, úgyhogy már 7 kg-nál biztos járok... :-((( De ennél kevesebbet sajna nem birok enni. Ez van.

Haskeményedés: tudtok errõl irni valamit? mert az én dokim is állandóan kérdezgeti és hát keményedik nekem is, de mi számit kórosnak? És a MagneB6-ot miért kell szedni? Mire jó? És kell, hogy az orvos javasolja, vagy saját kútfõbõl is lehet szedni?
roxane

Sziasztok!

RoxaneKép

Azt olvastam, hogy a második babónál mindig nagyobb az ember hasa, mert ez olyan, mint a lufi, ha egyszer már fel volt fújva, ha leereszted, másodszorra könnyebb felfújni.Kép

Nem tudom, mi számít kóros keményedésnek, de azért azzal vigyázni kell, ha egy nap sokszor elõfordul. Mert a keményedéstõl kinyílhat a méhszáj, és megindulhat a szülés.

A magnézium azért jó, mert a legjobb izomlazító, és így hat a méhre is, ami nem fog annyit keményedni. A B6 azért kell hozzá, mert segíti a magnézium felszívódását.

Nekem mondta a dokim, hogy szedjem, mert a 32. hétre csak 1 centis maradt a méhnyakam, bár én soha nem keményedtem, csak ezt megelõzendõ szedtem. De ártani biztos, hogy nem árt, vegyél, és szedd nyugodtan! Én is 2x2-t szedtem, mint Marika, de ha nagyon keményedik, akkor lehet 3x2-t is.

Puszi Lina

Ui: Azért a dokidat kérdezd meg, de szerintem ajánlani fogja õ is.
Lina

Lina!

A védõnõ azt mondta, hogy a MagneB6-ból ilyen sokat kell szedni. Viszont azt is mondta, hogy van a Béres Magnézium (+B6), amibõl napi 1 szemet kell. Most azt szedem, de jövõ csütörtökön úgyis megyek tanácsadásra, majd megkérdezem.

Köszi!
roxane

RoxaneKép

Az a lényeg, hogy szedj valamilyen magnéziumot, a neve nem számít. Szerintem egyikben sincs túl sok magnézium, a Friss kismamáknál írták pont ma (Snoopy-12.44kor), hogy amiben sok van, az a Magnéziumcitrát, és az hatékonyabb. Esetleg kérdezz rá erre, én nem ismerem, nekem elég volt a Magne B6. De szerintem sok csak akkor kell, ha nagyon sokszor keményedik a pocak.

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

RoxaneKép
Nekem elõször egy picit görcsölt is elõtte azért ilyedtem meg nagyon, most már csak néha érzem, hogy kemény, de nincs vele gond. Magne B6 izomlazító és csak azt tudom írni, amit Lina. Múlt héten a doktor bácsinak mikor elmondtam rögtön megnézte, hogy nics-e nyitva a méhszájam. Szerintem nem árthat.Kép

DodusKép
Úgy örülök, hogy már ti is tervezitek. Az e-mailen gondolkodom és nekünk is bejött, ami Lináéknál. Igaz mi 2 naponta csináltuk, de nekünk is a 3 hónapban már megfogant a kis pocaklakóKép
Kertész gatyókat varrattam. A gond csak, hogy a jó bõ ingjeim, blúzaim nem igazán mennek hozzáKép Azért néha felveszemKép Varrónõ nekem elég jól megcsinálja a dolgokat, ha gondolod egyszer elviszlek hozzá, hogy megnézd mit tudKép
Köszi az érdeklõdést nem veszem tolakodásnak, de remélem már kikerültünk belõle. Majd talán küldök egy e-mailt.

NevaKép
Csak vicceltemKép lehet, hogy a hasfájás nem tud számolni és itt a gond (azért ne küldd el hozzám gyakorolniKép)

Tegnap egész este karácsonyi zenét hallgattunk, remélem babuci is annyira fogja szeretni a karácsonyt, mint énKép Ugye ilyenkor már lehet ilyenre nevelni?Kép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Megvagyunk! Újabb elfoglaltságom, ,hogy fõzök mint a gép. Szegény anyóskámnak mint kiderült jobb oldali tüdõgyulladása van, viszont a kórházban nincs szabad ágy, így otthon lábadozik. Én meg fõzök Kép .

Dodus!
Nagyon-nagyon örülök, hogy ti is beálltok a leendõ szülök hosszú sorába. Kép Remélem mire kiköltözünk, rá nemsokára mehetünk babalátogatóba. Kép
Terveinket már erre hétre igérték, de még nincs belõle semmi. Kép

Pocakos lányok!
Találtam egy aranyos linket, nézzétek meg:
[url=http://krea.bke.hu/~piglet/babamama/listamama.html" TARGET="_top]http://krea.bke.hu/~piglet/babamama/listamama.html[/url]

Szedjétek a magnéziumot ezerrel, nehogy baj legyen!!!!!!

Neva!
Nálunk visszatért a hasfájás. Már napok óta nem fájt Kristófnak a hasa, de tegnap óta szegény mint akit felhúztak.
Bár ez Kingusra is igaz. Ezerrel pörögnek a gyermekeim. Hulla vagyok! Kép
Elmesélte Zsoltim a történetet. Fetrengtem a nevetéstõl. MOndtam is neki, hogy nem így kell ismerkedni.Kép

Vettünk Kristófnak baby-tornát, nagyon tetszik neki. Délelõtt megfogta az egyik lógós bigyót, és tiszta erõbõl megpróbálta a szájába tömködni. Persze nem sikerült és erre baromi dühös lett. Kép

Marika!
Meddig szándékozol még dolgozni?

Lina!
Hogy van a majdnem kínaivá vált kicsi fiad? Nálunk nem jött elõ ez a probléma. Bár Kingának nem volt kifejezetten csak egy fajta kedvence. Õ mindent szeretett kivétel a zöldborsó. Azt a mai napig nem hajlandó megenni. Kép Kép

Ezt elmesélem:
Miközben én gépelek, ZSolti Kingával rajzol. Kinga mondja a papijának, hogy rajzoljon Fülest. MIre Zsolti: Nem tudok Fülest rajzolni. Mire Kinga: HÁT ÜGYESKEDJÉL!!!
Azt hittem leesek a székrõl. Kép Kép Kép

Roxane!
Nagyon szép a kicsi lányod? Mennyi idõs õ most?
Kérdésedre visszatérve elég furcsa kislány után a fiú. Arra kell nagyon vigyázni, hogy ne pisiljen le mindig pelenkázáskor. Kép Egyébként még olyan nagy különbség nem észlelhetõ. Majd szerintem késõbb. Majd fokozatosan beszámolok. Kép

Kata007!
Hogy van Dórika? Voltatok már vérvételen? Nem egészen vagyok most képbe!!!Kép Egy cseppet olyan vagyok mint aki egy másik bolygón él Kép

Na ennyit mára

Puszi mindenkinek
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Tegnap voltunk vérvételen. Hát ha hiszitek, ha nem, majdnem sírva fakadtam. Kép Legalább 3 percig forgatták Dóri kézfejében a tût, mert nem találtak vénát. Kissé hájas a bõre, így látni sem lehetett a vénáját. Már éppen ki akarták húzni, hogy másik helyen szúrják meg, amikor elkezdett csöpögni. Úgy sírt szegénykém, hogy még az apja is tiszte ideg volt odakint. Nem jött be, hogy ne lássa ahogy megszúrják az õ kis tündérkéjét, de azt mondta, hogy már azon gondolkodott, hogy mégis bejön, mert a szíve majd meghasadt a sírást hallva.
Vettek még tõle nyálmintát, úgyhogy 3 héten belül megvan az eredmény.

Dodus!
Mailt én is megkaptam, de épkézláb ötletem nincs. Viszont ha a babus mellett döntötök, akkor szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kívánok nektek a karácsonyfa alá egy kétcsíkos tesztet!! KépKépKépKépKép

Lina!
Én is hallottam már, hogy a sok sárgarépától sárga lett a gyerek bõre. Nálunk nem áll fent ez a probléma, mert Dóri útálja a sárgarépát. Ugyanis mi is elkezdtük a fõzelékezést. Kép Próbáltam a sárgarépát, de kb. olyan arcot vágott, hogy: "anya, ezt inkább edd meg, Te!" Viszont a zöldborsó és a sütõtök mehet! Pár napja eszünk még csak ilyeneket, de mivel nagyon ízlik neki, most már variálnom kellene, hogy ne csak borsó és tök legyen. Nem vagyok híve a bébiételnek, csak ha muszáj, hiszen ha én csinálom meg, akkor tudom, hogy mi van benne. Persze vettünk azért azt is, ha megyünk valahová, vagy éppen lusta vagyok pepecselni, de ötleteket szívesen elfogadok tõled! Kép Szóval miket adtál neki 6 hónapos korban???

Kriszta!
Aranyos lehetett a lányod! Kép
Olyan tündérek egy-egy ilyen beszólásnál. Kép

Pusssz mindenkinek! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kriszta!

Az oldalon rajta van: 99.11.02-án született Berni, vagyis most múlt 3 éves :-)
Én is attól tartok, hogy egy kislány után (fõleg egy olyan jó kislány után, mint Berni) nagyon más lesz egy kisfiú... De vannak, akik biztatnak! És ez a biztatás most el is kél! :-)
roxane

Sziasztok!

Kata007Kép

Nemcsak a sárgarépa, hanem a sütõtök is fog, mert abban is sok a festékanyag. Érdekes módon Martin sokáig a zöldborsót nem szerette, de most már jöhet az is, és bármi más, csak husi legyen hozzá!

Én azért vettem sokszor bébiételt, mert én meg attól féltem, hogy ki tudja, ami zöldséget megveszek a zöldségesnél, az honnan származik. De azért így, hogy most sokat megcsináltam, lényegesen jobban járok anyagilag is.

Szorítok, hogy kiderüljön végre, hogy mire allergiás a csepp lány. Remélem, semmmi komoly.

Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Neva!
Nyûgös még Laura? Próbáld meg az erkélyen altatni a babakocsiba a levegõn. Nekem ez bevált 2 napja szenvedünk Kristóffal. De ha kiraktam a babakocsiba hamar elaludt. Példa rá, hogy ma reggel fél 9-tõl alszik. Már a frász kerülget. Kép Mindig megyek bökdösni, mire a cumi beindul a szájába. Kép HOgy nem éhes! Hisz reggel fél hatkor evett. BÁr azért nem fog elfogyni, de azért akkor is már elmúlt dél...

Lina!
Valahogy én is úgy voltam a bébiétellel mint te. Abba legalább tudom, hogy elvileg mi van. Kép

Mit fõztök lányok????
Lassan kifogyok az ötletekbõl. Kép

Roxane!
Szemüveget nekem. Tényleg nem figyeltem. Akkor végül is nem sok korkülönbség van a lányaink között. Kinga 2000.02.03-án született.

Kata007!
Kegyetlen amit leírtál. Én tuti levertem volna egyet a nõcinek Kép. Na jó csak képletesen értve. Nagyon sajnálom Dórikát, hogy ilyen figyelmetlen emberek vannak az egészségügybe. De reméljük, hogy már kiderül, hogy mi a probléma.

Puszi
Kriszta
dkriszta

Kriszta!

Nálunk sajtleves lesz. Nagyon-nagyon egyszerû megcsinálni. Egy liter fizet felfõzni, két húsleves kockát beledobni, egy tubus Camping sajtot belenyomni, elkevergetni, összerottyantani. Meg kell kóstolni, mert lehet, hogy kell még bele egy kis szerecsendió, esetleg só. Lehet enni kenyérkockával is, vagy csak simán, sajtot (pl.: Trappistát) reszelni bele. Nagyon fincsi!

Dodus
Dodus

Kriszta!

Igen, akkor tényleg csak 3 hónap. És úgy tûnik, a fiaink között sem sok lesz! :-) Kristóf mikor született?

Kaja: én 7végén bolognai spagettit csináltam (olyan fincsi szósszal), tegnap pedig kolbászos paprikás krumplit. Múlt héten csináltam sárgabosó fõzeléket sült kolbásszal, de a barátnõm pl. rakott krumplit fõzött (sütött) a minap.
7végén meg szerintem sült csirkecombok lesznek krumplival, esetleg rizzsel. Na, segitettem? :-)
roxane

RoxaneKép

A Kristóf születési dátuma is benne van a táblázatban!KépKép

Puszi Lina
Lina

Hopp, az írásom miatt átkerült a táblázat az archívumba!
PankaKép léccii dobj fel egy újat!

Köszi Lina
Lina

Kriszta!

Félreértettél!
Nem a nõci hibája volt. Dorcinak annyira kis hájas a kézfeje, hogy abszolut nem látszik rajta ér. Néztük a karján is, ott sem látszik, na meg onnan még rosszabb lett volna venni, mert ki kell feszíteni a karját, hogy a tût beleszúrja, szóval még ezért is sírt volna.
Szóval megvédem a nõcit, mert tényleg nem õ tehetett róla. Sõt azért kb. eltalálta, hogy hova kell szúrni. Csak hát egy anyának ugye jobban fáj minden, ha látja, hogy a gyermeke sír.

Na a következõket az én fájós kezû kislányom írja, aki azért hõsiesen viseli, hogy azóta is fáj a kezecskéje. Csak hát a vizes zsepit mindenáron le akarja onnan szedni.

mvfmfmdv cvg[@[€Í]]ídrv.hz,..................- tzvtrxc hgv nnnnnnnnmjm h7mzn,nmn ,, rttttttttf

Pusssz!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

LinaKép
Máris teljesítem kérésedKép

RoxiKép
Elárulnád a foglalkozásodat, mert már csak az hiányzik a táblázatunkból.

És akkor a tábla:
<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta /könyvelõ/ [size=-2]Zsolti[/size] 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 00.02.03. Kristóf 02.09.03. ________
Dodus /kontroller/ [size=-2]Tamás[/size] 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Babaprojekt folyamatban
Gyöngyöske /GYED/ 30év Gyõri kapu Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2,5év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) /titkárnõ/ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 /GYED/ [size=-2]András[/size] 36év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina /GYED/ [size=-2]Marcell[/size] 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika /tanár/ [size=-2]Viktor[/size] 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva /könyvelõ/ [size=-2]Csaba[/size] 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka /könyvelõ/ [size=-2]Laci[/size] 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa /otthon van/ 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane /?/ 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

Puszi, Panka

panka

Panka! Elárulnám, ha tudnám. :-)
Itt úgy mondják "elõadó". De ez olyan hülyén hangzik...
roxane

Kata007!

Nõcibántás visszavonva. Kikel belõlem az anyatigris ha babát "bántanak". Kép

Kriszta
dkriszta

Kriszta!

OK! Kép

Marika (vagy bárki)Kép!
Elküldené nekem valaki mégegszer azt a mailt amiben azok a kérdések voltak? (Hányadik vagy ha megelõzöd a másodikat, stb.) Kitöröltem véletlenül, de szeretném továbbküldeni. Mivel a páromnak mániája a tisztogatás a levelezõnkben, amit már meg is tett délután, így a törölt leveleket már nem tudom visszahozni.

Elõre is köszi!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ezt azonnal el kell mondanom! Megvan az elsõ fogunk!!!!!!! Ma reggelre úgy bújt ki a bal alsó metszõ, hogy Martinnak be sem volt duzzadva az ínye, nem is volt piros, szóval nem számítottam rá. És az éjszakát is ugyanúgy végigaludta, mint eddig. (Isten tartsa meg jó szokását a többi fogacskánál is, hogy nem üvölt!Kép)
Még csak nagyon kis picike rece látszik, de nagyon édes!

Ma még jövök, puszi, Lina
Lina

Sziasztok!

LINA és MARTIN!
Óriási GRATULAKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Szép jó reggelt Mindenkinek!

LinaKép Gratulálok! Hogy ezt is megértétek! És semmi üvöltés! A többi is így legyen! NA, most már Dórikának tényleg kész férfi az udvarlójaKép

Marika! Hogy lehet, hogy ma megelõztél? Nincs elsõ órád?Kép Karácsonyi zene tetszett a kis pocaklakódnak?

Kriszta! Mit sikerült összehozni ebédre-vacsorára? Tudtunk segíteni? A mi levesünk nagyon fini lettKép Egyébként a babalátogatás úgy legyenKép (X-be teszem kezem lábam. Na persze ahhoz mást is kell tenni, mert ennyibõl még nem lesz gyerekKép)

Kata! Dórika már kiheverte a vérvételt? Szegénykém, biztos rossz volt neki, mikor vették le a vért.

Neva! Laura, jobb már? Esetleg egy kis autókázástól nem lenne jobb kedve? A múltkor elfeljtettem írni, hogy azért méretekben van némi különbség az én hátrányomra kettõnk közöttKép, de azért köszi a bókot! Mert én annak vettemKépKép Bevallások elkészültek?

Panka! Voltál a dokinknál magánrendelésen? Ugye vigyázol a szénhidrátokkal???

Pocakosok és persze a többiek is! Ti szedtetek vitamint a terhesség elõtt, alatt? És mikortól és mit??

Mindenkinek szép napot! Hála Istennek, végre péntek van.Kép

Puszi, Dodus
Dodus

Lina!

Gratulálok! Azt hiszem, tényleg szerencsések az ilyen anyukák. Hál' istennek én is ezek közé tartoztam. Ott kezdõdött, hogy 4 hét után Berni magától átaludta az éjszakákat, többet nem kért éjszaka cicit :-) Aztán a fogak: hogy kibújt az elsõ foga, úgy vettem észre (7 hónapos volt), hogy a kis csõrös poharán észrevettem karcolásnyomokat, aztán meg a kiskanál koccant hozzá. És a késõbbiekben sem volt soha semmi probléma a fogak körül! Hah!

Dodus!

Berninél is és most is már a tervezett fogamzás elõtt 1-2 hónappal elkezdtem szedni az Elevitet. Bernivel szedtem végig a terhességem alatt (napi 1-et) és még utána is 3 hónapig (szoptatás miatt). Másra akkor nem volt szükségem.
Most is igy kezdtem, de a 12. heti vérképemen mégis az látszott, hogy kevesebb vasam van :-) Úgyhogy azóta szedem a Maltofer Fol-t, amit a doki irt fel. Ebbõl napi 2-t kéne, de én csak napi 1-et szedek. És kb. 1 hete kezdtem el szedni a Béres Magnéziumot (a keményedések és talpgörcsök miatt).
roxane

Sziasztok!

Martin!
Hatalmas gratula a fogacskádhoz!!!!!!!!
Én is kinlódok vele, anya kenegeti, masszírozza, így egy kicsit elviselhezõbb. Azért nagyon örülök, hogy a Tied végre kibújt, mert akkor most már jöhet az enyém is. Mert ugye, hogy nézett volna, ki, hogy egy fogatlan fiú a hódolóm, ha már nekem van fogacskám... Kép

Hatalmas Puszi Neked!!!!

Dórika
Katû

Bocsi lányok, de a Kat után Dóri rácsapott a klaviatúrára. Nem tudom mit ütött le, de az írásunk mint látom itt van. Ez érdekes.
Szóva az elõbb is mi voltunk. Kép

KépKép

KépKép
kata007

Szóva=szóval Kép

Nehéz így gépelni, hogy Dorci az ölemben repked a billentyûk felé. KépKépKépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kriszta!
Küldtem e-mailt, megérkezett?

Dodus!
Ha jól emlékszem jogi szakokleveles közgazdász képzésre rársz. A férjecském tavaly végzett ezen a szakon, ha valami kérdésed van, biztos tud infót adni.

Panka!
Javítanád a táblázatban a koromat? A múlt hét csütörtökön 31 éves lettem Kép, illetve Gyöngy születési dátuma: 2000. 04. 30.Kép

Lányok!
Nos 5 vizsgán túl vagyok, ebbõl három okés, kettõnek még nincs meg az eredménye (írásbelik). 2 hét múlva lesz a következõ. Egy kicsit húzós lesz az Operációkutatást egyedül tanulni, de próba cseresznye. Kép Az eddigi tantárgyak tanulhatók voltak egyedül is (jegyzet + könyv).

Nekem is erõsen karácsonyi hangulatom van. A lányoknak és a keresztgyerekeinknek már vásárolgattunk Mikulásra és Karácsonyra ajándékokat. Végre eljutottam a Metróba. Már alig várom, hogy december legyen és a lakást is feldíszítsem Kép

Hétfõn kapja Hanga-Kincsõ a 2 hónapos oltást. Remélem kevés sírással megússzuk. Gyöngynek most télapós dalokat énekelgetek, versikéket, meséket mondogatok. Már tud néhány sort, olyan fogékony.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulációt!

Némi kis aggodalom most, hogy az elõbb kicsit hígabb volt a széklete. Volt reggel egy normális, és az elõbb meg egy egész kicsi híg, de azért nem az az echte folyós. Most azt olvastam, hogy a fogzás is csinálhat ilyet. Valaki tapasztalt már hasonlót? Vagy lehet, hogy még ez az oltás utóhatása lenne? Még nem aggódok, mert vidám, nincs láza, és eszik rendesen. Tulajdonképp hol kezdõdik a hasmenés? És olyankor mit kell tenni? Most itattam vele teát, hogy folyadék legyen bõven, de hasfogó mikortól kell, és milyen?

DodusKép

Én akkortól szedtem az Elevitet, mikor abbahagytam a fogamzásgátlót. Én csak a 20. hétig szedtem, az én dokim így látta jónak, utána csak vasat (Ferrofol-gammát) és D3 vitamint szedtem. Vasat szülés után is egy fél évig.

Puszika mindenkinek, Lina
Lina

Lina!

Szerintem nem kell aggódni a higabb széklet miatt. Gondolj csak bele: nekünk sem mindig egyforma. Én ezzel "nem foglalkoztam". Kórosnak úgyis akkor számit valami, ha sûrûn fordul elõ. Ha egy nap minden széklete ilyen (vagy másnap is), akkor meg lehet kérdezni a dokit, de ha egy nap csak egyszer besikerül ilyen, akkor biztos, nincs gond.
Figyeld meg, milyen lesz a következõ. Ha az nem hig, akkor megnyugodhatsz! :-)
roxane

RoxaneKép

A következõ is híg lett kicsit, de megint nem sok, csak mintha nagyobbat pukizott volna, és jött más is.Kép Egy barátnõmmel beszéltem, azt mondta, hogy az õ fiának minden egyes fogánál ez volt, hogy 1-2 napig kicsit ment a hasa. Azért a páromra rábíztam, hogy hozzon valami hasfogót, de nem akarok még adni neki, csak legyen itthon,sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség.

Köszi a nyugtatást, szerintem most minden összejött: oltás is, fogacska is, és ettõl lehet. Úgyhogy megpróbálok nem aggódni.Kép

Puszi Lina
Lina

Lina!

Gratulálunk az elsõ fogatokhoz. Kép
Nagy valószínûséggel a foga miatt megy Martin hasa. Nálunk is így volt. Ráadásul onnan tudtuk még, hogy jön a KInga foga, hogy soha máskor, de olyankor kipirosodott a feneke. Így ha ilyen tapasztalsz az ettõl is lehet.Kép
Hasfogó ajánlat: reszelt alma , banán + keksz. A legjobb hasfogó.

Gyöngyöske!
A mail megjött, megy a válasz, csak volt egy kisebb rendszerhibánk, így nem ment a levelezõ progi.

Dodus!
Köszi a fõzõtippeket. Majd a hétvégén megfõzöm a sajtlevest. Én fokhagymakrém levest szoktam hasonlóképpen csinálni. A végén rakott tészta lett az ebéd, mert azt volt a leghamarabb megcsinálni.

Kata007!
Hogy van Dórika? Fáj még a kis keze? Kép

EL kell mesélnem.
Olyan jó kislány voltam biztos, hogy amikor még az építésszel beszéltünk és kérdezte, hogy milyen legyen a konyha, milyen kiállásokat csináljon a vízzel, lesz-e pl. mosogatógép, a drágám kapásból rávágra, hogy természetesen. Most van akcióba a MEtróba mosogatógép, így elõlegbe azt kapom karácsonyra. Úgy, de úgy örülök, mert mindig a mosogatás ami a munka végére marad. Pedig szeretek, csak idõ..... Kép Kép Kép

Puszi
Kriszta
dkriszta

Lina!

Nem tudom megnézni az e-maileket, amiket küldtél. Azt írja ki, hogy hibás csatolt fájl. Mi lehet a baj?
Dodus

DodusKép

Nekem is visszajelzett valamit, hogy nem oké Nálad, de, hogy õszinte legyek nem olvastam el, mi a baj. Nem lehet, hogy a postafiókod megtelt?

A többieknek megy?

Puszi, Lina
Lina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?