Nekünk sincs még fánk, ma nem is lesz, mert apa csak éccaka jön haza, partiznak.
Kittina, én ezért nem mertem megnyírni Lilit. Amúgy azon röhögtem, hogy amikor csak engem nyír meg fest a fodrász többet fizetek, mint most, hogy Lilit is.
Tegnap megvettük Lili ajándékát. Őrület, hogy mi van a boltokban, persze bödön megint nem volt sehol, úgyhogy kapott egy zenélős plüsscsigát (ugyanazt zenéli mint anno a forgója, meg is ismerte, és nevetett nagyokat), meg egy bébi puzzle-t. Mondtam az uramnak, hogy nem akarok több készségfejleszető játékot! Játsszon, mondókázzon, énekeljen, és ezeket majd én tanítom meg neki, nem egy telefon, szék, vagy elefánt.
Pláne a kedvencem: a F.P. kutyust ajánlgatták nagyban, és szlovákul mondta a testrészek neveit.
Mondtam a nőnek, hogy először magyarul szeretném, ha lehet...
Jaj, már megint zenél a csiga. Rettentően unom már, pedig ez még diszkrét is.
Megint eszik rendesen szerencsére. Felkelt 8-kor, szopizott, aztán bevert egy adag tejpépet, most meg lehúzta a 2 deci baracklevet. Pont azt számoltam tegnap, hogy rengeteget iszik, simán valahol fél liter és liter között. Egyesek szerint sok, de a dokinéni azt mondta: örüljek, hogy iszik, és nem kell rá kapacitálni, csak arra figyeljek, hogy ne kaja előtt igya tele magát.
Ma mégsem megyek vásárolni az anyósommal, az uram sikerrel elvitte a babakocsit a csomagtartóban
Mondjuk nem bánom.