Gabi: bár még várni akartam a sztorival, de akkor most megírom az eddigi eseményeket, amik nálunk manapság folynak, h lásd, a baba piros popsija még nem hab a tortán
Próbáltad a neogranormon canesten keveréket is? Meg van vmi spray ilyen durvább esetekre, gyógyszertárban ajánlotta a nő, csak nem emlékszem a nevére.
Kb. 2,5 hete kezdődött, Kamilla kezdett kevesebbet enni napközben, éjjel többször kelt, erre panaszkodtam is. Néha nagyon keveset evett, néha többet, hát gondoltam átmenet. Néha egy mellből csak (pedig ált. nálunk még a 2.mellből is fogyott kevés), néha behisztizett, mindegy, hát átmenet. Méregettem én néha, de úgy véltem, most ennyire van szüksége. És néhány napja esett le, h mivel akkor keveset evett, én meg nem fejtem a maradékot, mostanra jól lecsökkent a tejem mennyisége, olyannyira, h kiszívja mindkettőt, és szemmel láthatóan enne még. Na a nagy megdöbbenés, szegény Kami enne végre normálisan, csak nincs mit
Próbáltam 2 óránkénti etetéssel, de akkor meg egyszerre még kevesebbet evett és nem éreztem, h több tej lenne. Össze- vissza ébredt éjjel, éhes is volt, hisz nappal nyilván keveset evett. Aztán most az a menetrend, h ha kiszopizik mindent, a lefagyasztottból pótolgatom, vagy amit napközben fejek. Mer hogy nagy okosan most jutottam el oda, hogy igenis fejjek, mert lassan gáz van.
És nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, áldásos tevékenységem eredménye, h növekszik a tej mennyiség, Kami kiegyensúlyozottabb, nem olyan kis nyüszögős, mint az elmúlt napokban, és a csoda, 2,5 kóma után nem kelt fel éjjel többször, hanem csak egyszer, a cumi betételre visszaaludt, és csak 5 után éhezett meg
Én meg kialudtam végre magam (ehhez kellett a férjem, ő aludt Kami szobájában hajnalig, és próbálkozozz - sikeresen- a cumibetétellel)
Persze az is lehet, h most volt egy szerencsés napunk, de a tanulság, h nem vettem észre, h a kevés evéssel a mellem is beállt a kevesebb termelésre, nem vettem észre, h Kami azért ébred annyit és nyűgösebb, mert keveset eszik és szintén későn eszméltem, h már enne, hisz kiüríti mindkét forrást, de most meg már kevés a tej. Ennyit arról, h ösztönösen megérzem, mi van
De most bizakodó vagyok
A babakocsihoz: már elég sok boltba be lehet férni vele, csak odáig el is kell jutni
Én mindig megkérek férfiakat, h segítsenek. És segítenek is. Csak nőkkel találkoztam, akik maguktól megkérdezték, segítsenek-e. A másik véglet, h simán be tudnék menni az ajtón, de vki lelkesen elkezdi rángatni a babakocsit, h majd ő segít, és ezzel csak nehezíti a bejutásom
És egy kérdés: ti párologtattok, párásítotok? Mert nálunk még mindig csak fűtéshez kell fűteni (kicsit jó a szigetelés?!
), de ettől függetlenül lehet h jobban aludna tőle Kami?