Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Panel lakásban lakunk, távfûtés, és állandóan mindegyikünk orra, fõleg reggelre tele. Akinek ebben van tapasztalata, érdemes valami párásítót beszerezni, ha igen milyet, mennyiért, stb...

Üdv:
Emõke
 
 


Szia!
Én hideg párásítót választanék. Nekünk meleg párásító van és eléggé fullasztó. Ha szereted az aromákat, olyat válassz, amibe lehet csöpögtetni illó olajat. Szerintem érdemes egy drágább de csöndesebb készüléket venni, aminek a karbantartása egyszerû. 12000-ért láttam a Tescoban.
Névtelen
 


Szia!

Mi a Hydromatt-ot használtuk. Ez hideg párásító, német gyártmány. Soha nem volt gondunk vele. Bevált!
Névtelen
 

 
 

Sziasztok!

Nekünk is kiszárad a szánk reggelre, cserepes az ajkunk, szomjan halunk. Hiába szárítom a vízes ruhákat a hálóban a központi fûtés borzasztó.
Bevált valakinek a BIONARE
BCM 1250-es hidegpárásító? Most akciósan 9,900 Ft. Nem tudom, hogy nagyon hangos, vagy tudunk mellette aludni is.

Köszi a tapasztalatokat.

Nina
Nina
 


Nina!

Sajnos nem rudok segíteni, de érdekelne, hogy hol láttad! Mi is tervezzük egy párásító beszerzését!
Nem lehet bekapcsoltatani, hogy halld, mennyire hangos?

Anita
 
 


Szia Anita!

A Bébiker és a Keravill is akciózza. Sajnos nem akarják kiprobálni, mert akkor már használt lesz a készülék, nem veszi meg más....

Jó, mi?

Ha mégis sikerül bekapcsoltatni, majd beszámolok a fejleményekrõl.

Szia

Nina
Nina
 


Szia Nina!

Köszi!

Majd megpróbálok én is utánanézni, és már eleve erélyesen fellépni! :-)))

Ha megtudok valamit, írok!

Anita
 
 


Szia Anita!

Azt mondta több eladó is, hogy a 10-15,000 Ft-osok mellett nem lehet aludni.
Ultrahangost kellene beszerezni. Ez meg 25,000 Ft. Na, ez már túl lõ a kereten.

De azért nem adom fel!

Nina
Nina
 


Szia Nina!

Hasonló cipõben járunk!
Ha találok valamit, írok!
Anita
 
 


Sziasztok!
Nálunk nagyon bevált a Bionaire ultrahangos hidegpárásító.
Névtelen
 


Sziasztok!

Ezelõtt mi is bérházban laktunk, ahol télen-nyáron 30 fok volt. A nyári még csak-csak enyhíthetõ egy kis huzattal, szellõztetésse, de a téli.... Ehhez még az is hozzájön, hogy én asztmás vagyok, így be kellett szereznünk egy párásítót. Ez nem hideg, hanem meleg gõzös (ettõl nem lesz melegebb a lakásban), a márkája Bionaire, lehet bele illóolajokat tenni és magától kikapcsol, ha elfogyott belõle a víz. Nekünk nagyon vevált, egyáltalán nem fullasztó és még a megfázásoknál is segít. Nekünk a hideg semmit sem használt. Az árát nem tudom, mert mi kb. két éve vettük használtan (akkor kb. 15.000 Ft volt újonnan). Ja, és nem olyan zajos, hogy ne lehetne tõle aludni :-).


Üdv, Zsuzsa.
 
 


Egy hoeopata-gyerekorvos ajanlotta nekünk a Venta légmoso-parasito keszuléket. Allitolag ez a legjobb. Lényege, hogy a nem csak hidegpaprasit, hanem at is mossa a levegot. Kiszüri a mindenfele szöszöket, szennyezödeseket (ez mind lathato a készülék tisztitasakor), ezert allergiasoknak különösen ajanlott. Nagy elonye, hogy nem kell benne szüröt cserélni (mert azok gombasodnak am rendesen!), ennek szerepét a viz tölti be. Igaz egy bizonyos bio-abszorbens adalékot meg kell venni hozza. (Ebböl egy üveg, ami 8-10 honapra elegendö 5000 Ft.)
Egyetlen hibaja a borsos ara (40000Ft- ez a legkisebb, max. 30 nm-es szobaba valo). Mi megvettük, persze csak a gyerekszobaba. Ha tehetném, a lakas minden helységébe allitanék egyet. Viccen kivül, szinte érzem, hogy tisztabb töle a levegö. (De lehet, hogy ez csak pszichés és igy vigasztalom magam, hogy ennyi pénzt adtam érte...)
Sziasztok!
Netti
Netti
 


Sziasztok!
Most vettünk elõször új szûrõt a 10 000 Ft-os párásítónkba.
A szûrõ ára 4 000 Ft!!!!
3 havonta cserélni kell benne.
Kép
Üdv.
Malacka
 
 


...és nagyon gyakran ki kell mosni ecetes vittel a parasitot, azaz fertötleniteni, mert elszaporodnak benne mindenféle bacik nagyon hamar.
Vendég
 


Sziasztok!

Eladnám párszor használt hidegpárásítónkat. Hydromat. Teljesen egyszerű, de a célnak megfelelt. 4500 Ft-ra gondoltam.

babykam@freemail.hu
Baby!
 


Sziasztok!

Mi is párásítót szeretnénk venni, olyat, amelyik tisztítja is a levegőt, mert nagyon szmogos környéken lakunk. A kisfiamnak elég gyakran vannak felső légúti bajai, krupp nem volt még, és asztmája sincs. Viszont azonnal elkap egy náthát, most mandulagyulladása van. Vajon melyik párásítót (hideg-meleg, márka, stb.) kéne megvennünk? Tudnátok esetleg tanácsot adni?

Éva
 
 


Sziasztok

Boneco 7136-os ultrahangos hidegpárásítót szeretnénk venni. Aki használ ilyet ossza meg a tapasztalatát.
-mennyire megbízható
-szűrő mennyi ideig bírja
-csendes, zajos
stb,

Köszönöm előre is a válaszokat
 
 


sziasztok!vennék én is egy hidegpárásitot használtan,akislányom köhög folyamatosan és ajánlották,hogy nagyon jo de sajnos ujan elég drágák amugy a nyugatinál a visegrádi utcában 5000 Ft-ér van ujan is csak félek,hogy milyen is lehet ezért inkább használtat vennék ha tudtok eladot irjatok
 


Sziasztok

Dupla ajándékot kaptunk. Ezért eladjuk a VIVAMAX GYVH7 hangtalan ultrahangos párologtatót 12.000.-Ft-ért. Bolti ára 17.500.-Ft. 06205710101
oti3
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

A páramentesítő készülékekkel kapcsolatosan itt egy jó bejegyzés. A pára sok rossz hatással lehet az emberi szervezte és a lakásra is. Ezért érdemes páramentesítő készüléket használni, sok problémát el lehet így kerülni.

 
 


Sziasztok, nekem ilyen van!

Nagyon bevált:

http://bebibolt.hu/hu/products/21/1195/ ... nnyel-1814

És a bolt is jó nagyon, rengeteg választék van mindenben!




 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: