Anita
Nekem van epilátorom, de képtelen voltam hozzászokni:( Anno, amikor még bagóztam, odakészítettem magam mellé egy doboz cigit, és többször leizzadva, rosszulléttől környékezve lekínoztam a szőrömet a lábamról. Sajnos nekem elég erős, és sötét, annak ellenére, hogy szőke vagyok. Szóval nekem nagyon nem jött be, de biztos az én fájdalomtűrő-képességem nem túl jó a lábamon. Amúgy haladósan borotva az utóbbi időben, mert kozmetikust nem tudom megszervezni, mármint nincs kire hagynom Gigit, és oda meg nem akarom vinni. Vagy elég jó gyantacsíkokat lehet kapni, azzal is sitty-sutty lekapom, ha éppen hangulatom van. Kevésbé fáj, mint az epilátor.
LÁNYOK!
Sos, segítségre van szükségem. Egy cikket készítek a Figyelőnetre a gyes utáni álláskeresésről. Tudom, hogy van köztetek olyan, aki már dolgozik, vagy éppen most fog visszamenni a munkahelyére- ha van hova.
Sajna, kicsit el vagyok csúszva a határidővel, így nagyon gyorsan kellene nekem emilben 10-15 sor, névvel, vagy anélkül, vagy monogrammal, ahogy tetszik.
Legkésőbb péntekig várom azokat, akik hasonló cipőben járnak: mire vagyok kíváncsi:
Mikor kezdted el a munkakeresés, már a gyed vége felé, vagy a gyes alatt/után? Mennyi idő alatt kaptál munkát? Mi a végzettséged?Ha korábban visszamentél, miért tetted?
Találkoztál-e negatív diszkriminációval a keresés folyamán? Téma volt-hogy van -e kisgyereked? Egyáltalán, mit a tapasztaltatok? stb....
Nagyon szépen kérek mindekit, aki tud, segítsen, nem kell hosszan írni, csak a lényeget. És azt, hogy hogyan hivatkozhatok rád...
A levélkéket a
szjudit@hajzso.hu címre küldjétek!
előre is köszi a segítséget!!
szép napot:
Fény