Manó!
Sajnálom hogy nem lett valami jó a tarkóredőd, de amint Te is látod, semmi nem 100%. Menj el szerintem mindenképp a markeres vizsgálatra, mielőtt megszuratnád Magad. Ha ott rossz arányszámot kapsz (1:150 alattit) akkor van ok aggodalomra, és tényleg meg kell csinálni az amniót, ami egyébként szintén csak 98% pontosságu...
Az enyémet 2x is mérték, mult héten, 11+5-nél 1,6 mm, Hajdu Kriszta. Most, 12+6-nál Istenhegyi G.K., 1,5 mm.
Emesével tavaly 1,3-at mértek. Egész szép kis nyaka van...
Gép és gép között sok különbség lehet, dehát a tarkóredőt azért nagy pontosságu géppel, nagyon tapasztalt orvosok kellene hogy végezzék.
A miómából ne indulj ki feltétlenül, mert kiszámithatatlan, hogy mit csinál terhesség alatt. Nekem 1 egész szép 5 centis átmérőjü van, és ez még Emese előtt 7 centi volt, de a terhesség alatt összement! (remélem folytatja a zsugorodást)
Orsi!
Azt hiszem a kérdésedre válaszoltak itt a lányok, csak ismételni tudom. Hivd fel, szerintem kapsz egész gyorsan időpontot, 28 ezerért már lehet...
Pbj!
Na végre hogy Te is megvagy!
Ma a háziorvosomnál jártam, aki nagyon örült a spontán áldásnak, és óvatosan annyit kérdezett, hogy mennyi gyereket tervezünk még?
Mondtam neki, hogy gyesről kivánok nyugdijba menni
Na vissza kell nézzem, hogy válaszoltam-e annak aki kérdezett, annyit irtatok.