Szevasztoook! Juj, köszi a jókívánságokat, szép virágot!!!:-))))
29 éves lettem és hétvégén lesz egy éve, hogy megfogant a mi drága kincsünk, huncutmanusz nőkbálványa minibuddha Somibogyó:-)))
Lmarie, ez en emailom:
edesanya381@freemail.hu Nagyon örülök előre is a képnek - remélem, csak enyhén bányarém:-)))))
Ti MajdnemMindjárt Szülő Anyócák!!! Nagy drukkok mennek!!!!
Sziszike, óriási a bébid, amindenit!!!
Perselám, bocs, hogy nem vettem fel, a kabátomban maradt, benn vigadoztam a munkahelyemen Somával, hónapokat kellett a kolléganőkkel bepótolni pletykatéren+karácsonyi díszebéd, sötétedésig ott voltunk, utána hazafelé még a hónom alá kaptam egy dvdírót, fülemen is három szatyor lógott, babakocsi alja megpakolva ajándékokkal, pluszpléddel, atommeghajtó kézikészülékkel és részecskegyorsítóval-)))) Ez egy nagyon jó hét volt nekem, veletek aztán velük, tisztára felpörögtem a felnőtt társaságtól! Meséltem is Perselának tegnap este, hogy hihetetlen jófejek vagytok, én tényleg egy kósza fórumozó vagyok itt, későn csatlakozó, és olyan kedvesek voltatok, lazák, nyitottak, hogy tisztára otthonosan éreztem magam Veletek, mintha már ismertük volna egymást egy ideje:-)))))))))
Perselám, én már az összes küszöbünket lerágom itthon!!!!! Legszívesebben megint megcsörögnélek, de előtte össze kellene ölteni a számat, mert kibukna a kérdés: mikorszülszmáááár:-))))) (ez csak 1 fokkal jobb a "megvan már a baba?", "itthon vagy, kislányom", "alszol?" kategóriás kérdéseknél, igaz?)
Nikike, szóval csipeszeket hagyok magam után, hát nem egy romantikus regénybeli vonás:-))))))))))) nyugodtan dobd ki egyébként, ne foglalja a helyet az aranyrudak mellett a házimackóban:-))))
Ja, tényleg csajok, az indexes topictársakkal alapítottunk egy nagyon jó kis főzős topicot, direkt kisgyerekes, többgyerekes mamiknak, akiknek nincs ideje fél napot a konyhában szöszölni, jókat enni viszont mi is szeretnénk, itt a link, ha érdekel esetleg Benneteket is ugorjatok be, Adri* nevű topictársam a főmesterszakácsnő, én már egy csomó receptjét elloptam, sőt innen főzök egész héten:-))) Szóval:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9155347
Frusi, nekem tulajdonképpen ez egy kényszerszín, he-he Szőke némber voltam terhesség előtt (originálban sötét démon....öööö...átlagbarnamezeiegérszín), de a terhesség alatt ledobta magáról a festéket, foltos lett, úgyhogy vissza kellett dobni rá a barnát, max egy kis szőke melírral lehetett puhítani rajta. Szülés után rácuppantottam a szokásos kb. 6-700 Ft/dobozt Palette Intensive Color Creme típusból az N10 Jégszőke színt, és ez lett a végeredmény, szóval még mindig tiltakozik az eredeti hajam valamilyen szinten:-)))) [url]
PERSELA, SZISZIKE, TÁMADJANAK A JÓSLÓFÁJÁSOK:-))))[/url]