Na szia lányok!
Itt vagyunk, ragyogunk, bocsánat, hogy csak SMS-ben jelentkeztem be Pellénél, de épp egy étteremben ültünk - olyan finom kis fárasztó éjszakám volt, hogy a vizsgálat végéig nem igen ettem, aztán meg már kopogott a szemem, rohanás volt a kedvenc Maya Kávézónkba kajálni -, szóval onnan nem akartam élőszóban beszámolni, nehogy elvegyem mások étvágyát
Röviden, nálunk a helyzet változatlan, tágulás ugyanannyi, magzatvíz tiszta, szívhang tökéletes, plusz csinált a Lukács doktor flow-t, köldökzsinórit is, meg agyit is, meg még mit tudom én, milyet, vagy negyed órán keresztül UH-zott, és megállapította, hogy minden érték tökéletes + nagyon szép kerek feje van a csajszinak!!!
)))))))))))))) A lányka a gép szerint 3440 g, a doki szerint ennél nagyobb, még mindig tartja, hogy lesz vagy 3800 g, kíváncsi vagyok, hol az igazság... Remélem, valahol középúton...
Szóval, nem lesz kis Luca-boszink, tartjuk a várakozó álláspontot, holnap megint CTG, aztán a szokásos mászkálás Pesten, hátha attól beindul valami. Az egyetlen, amit eddig a csajszi máshogy csinál, mint a Márk csinált, hogy neki jól lent van már a feje - a Márknak még szüléskor is fent volt, egyáltalán nem illeszkedett be. Aranyos is volt, a magzatvízvizsgálathoz meg kellett mozgatni, úgyhogy a doki a csövet igazgatta, a szülésznő meg, aki segített neki, kívülről mozgatta a fejét két kézzel, hogy odébb menjen kicsit. Én meg csak feküdtem ott, mint egy partra vetett halanya...
Hát ennyi, a többit majd meglátjuk, a Márkkal ilyen előzmények után ment el a magzatvizem hajnali 4-kor, de már nem készülök semmire, lesz, ahogy lesz...
Sziszike, mi újság??? Gyanúsan el vagy tűnve!!!
Remélem, a talis fotókat hamar feltöltitek a képtárba, nagyon kíváncsi vagyok rájuk!!!!!
Majd vissza is olvasok, ha lesz még egy kis időm, most lassan fürcsitájm van, csak előtte még megetetem a dedet.
Pussz mindenkinek!