Sziasztok!
Tündi!
Igen ismerős kicsit a párod édesanyja! Látom Gergőnek is kevés haja van . Ábelnek is, kevés és ami van az is nagyon vékony. Annyira nem bánom, láttam már szőke, göndör loknis kisfiút, akit mindenki lánymak nézett
A mi fiainkat tutira nem nézik lánynak!
JOBBULÁST GERGŐNEK!!!!!!!! Többen mondják, h lappang valami vírus, de az hasmenéssel is jár. Lehet a szuri miatt, hiszen valahol leküzd egy betegséget a védőoltással. Ne aggódj, bár csütörtökön én is remegtem, mikor Ábel lázas volt és hívtam a kedvesvédőnénimet, irtam a netre, msn, emil.....szóval kapkodtam fűhöz-fához..... Amikor gyerekekre vigyáztam volt lázas baba, de a saját teljesen más.
Nekem azt mondta a védőnénim, h amíg jó a kedve, bátran vigyem ki, az csak jót tesz. Persze rendesen felöltöztetve, de nem túlbebugyolálva. A friss, tiszta levegő segít, de ne a koszos főuton sétáljatok.
Nem ismerem az említett könyvet.
Laevorac: nekem erre azt mondta a dokink, h ne használjam, inkább glicerines kúp. Még nincs kaki, -pénteken egy gondolatnyi volt, azóta semmi- de lehet, h annyira hasznosítja ábel az anyatejet, h nincs melléktermék. Pisi van bőven. Hétfőn veszek kúpot és meglátjuk. A pocakja puha.
Gergőnek amikor szélcsövet kellett használnod kemény volt a pocakja???
Súly: szerintem ne aggódj, de ha tartósan nem gyarapszik, akkor mindenképp utánna kell járni. Beszélgettem egy édesanyával, nálunk egy éves kor után derült ki, h gond van, és már fél éve küszködnek, de alig gyarapszik. Esetleg valakitől nem tudtok anyatejet kapni? Anyatejgyűjtő? A gy.doki segíthet ebben. A TB fizet a leadott anyatejért és olyanoknak irják fel, akiknek szükséges.
HOzzátáplálás én krupmlival kezdem majd, de ha lehet csak félévesen. Az alma a legsavasabb gyümi és gondold el az anyatej után mennyire megterhelheti a gyomrukat. Én almalevet sem adnék, csak 7-8 hónaposan. Inni talán forralt vizet.
mensi: mi az a "mini pill."?? Nekem megjött már szept. végén és most nov. közepén is. Most nagyon sokat véreztem, legalábbis úgy tűnt számomra. A hasam is fájt. Ha a köv. alkalommal is ilyen lesz, kénytelen leszek dokihoz menni, mert Bence szerint ez nem normális.
elalvás: Ábel legtöbbször cicin alszik el és ha szerencsém van sikerül becsempészni az ágyába. ha nem, akkor nyüglődik kicsit az ágyban és úgy alszik el. Szoktuk hagyni kicsit sírni, de amikor már folyik róla a víz, akkor felvesszük. Szerencsére Ő elvan apával is. Mostanában előszeretettel "szopizza" apuci szőrős karját....Ő tudja mi a jó neki
Pár napja ha bőg, akkor a hull a pelyhes fehér hó c. dalt énekelem neki és elhallgat. Bence ugyanezt fütyüli....... Édes egy Kölök, imádom!
Volt nagy névnapi ünnepség?????????
Mikor mentek pestre?????????
Szombaton esetleg ha sétáltok összefuthanánk egy puszira?????
Mi valamikor délelőtt megyünk át.
Na eldugulok.
Sziasztok!