SZia Nóri!
Aranyos vagy... jaj csak olyan szar, szegénykémmel vagy félóráig dumáltam a bőgés határán volt rendesen, és valahogy lelket szeretnék önteni belé, ezért nem bírok aludni sem.
Kinyomtattam ezt a More Milk Plus kapszula leírását neki, mert szerintem most ez jönne be a legjobban, hiszen a kórházban elég nehéz teát főzni... még most este fel is vettem velük a kapcsolatot, és válaszoltak is!!!!
Szerintem ezt a 2 terméket én is beszerzem:
MORE MILK PLUS kapszula
A szoptatás a legjobb választás mind a kismama, mind pedig a baba számára. Ne mondjunk le a szoptatás az anya-gyermek kötelékre tett különleges és egyedi hatásairól és az egészségre tett előnyőkről csak azért, mert úgy gondoljuk, hogy kisbabánkat nem tudjuk elég anyatejhez juttatni.
A Motherlove folyékony növényi kivonata segíthet!
Ezt a hatásos gyógynövény-kombinációt ajánljuk az anyatej mennyiségének 24-48 órán belüli fokozására.
Szabadalmaztatott, védett keverék a legismertebb tejtermelést-fokozó gyógynövényekből összeállítva amely 100 %-ban csak növényi eredetű összetevőket tartalmaz.
Szoptatási tanácsadók ajánlják világszerte, mint nagyon hatékony megoldást sok kismama problémájára, a kevés anyatej növelésére.
A termékben lévő, tanúsított biogazdálkodásból származó gyógynövényeket a világ számos országában generációk óta használják a tejhozam növelésére.
Garantáljuk, hogy növényi kivonataink nem tartalmaznak baktériumot, ólmot és nehézfémet.
A FDA (Food and Drug Administration) gyártási elvei alapján készítik, szigorú körülmények között.
Minden egyes gyártási folyamatból mintát vesznek és tesztelik, ellenőrzik a minőséget.
A készítmény az alábbi összetevők koncentrált kivonatát tartalmazza olivaolajban oldva:
görögszéna mag, benedekfű levél, csalánlevél, édeskömény mag.
Ajánlott adagolás:
Naponta 4-szer 1 kapszula. Amennyiben 2 nap szedés után nem tapasztalható több tej, kérlek emeld fel a napi adagot 3x2-re!
80 kg testsúly felett 3-szor 2 kapszula.
Amennyiben úgy érzed, hogy már elegendő anyatejed van,fokozatosan csökkentve a napi adagot, abba lehet hagyni a szedését. A legtöbb kismamánál a tejtermelés fennmarad, ritka az az eset, de van, hogy kell még egy dobozzal.
A legjobb hatékonyság eléréséhez: kevés vízzel kell bevenni és a bevétel előtt és után 20 percig javasoljuk ne igyál semmit.
Szülést követően azonnal el lehet kezdeni.
Terhesség alatt NEM szedhető!
60 db kapszula/doboz (60 ml)
Ára: 4990,- + postaköltség (utánvéttel együtt: 5840,-ft)
Mellbimbókrém szoptatós anyáknak
(30ml) (Nipple Cream)
Krémes balzsam a fájó, sérült, érzékeny, megrepedt, szoptató mellbimbóra.
Megnyugtatja a szoptatástól igénybevett sajgó mellbimbót. A mellbimbót ápolja és puhává teszi. Hatékonyan segíti a regenerálódást. Felgyorsítja a hegesedést a berepedezett bimbón, enyhíti a fájdalmat. Lágy krémessége folytán könnyedén felszívódik, miközben a körömvirág csökkenti a gyulladást, a méhviasz leheletfinom rétegével védelmet biztosít.
Nem tartalmaz lanolint!
Minden alkotórésze biztonságos amennyiben lenyelésre kerül.
Előnye, hogy szoptatás előtt nem kell lemosni!
Szívből ajánlom, nekem nagyon bevált!
Összetevők: fehérmályva gyökér, körömvirág, méhviasz, illipevaj, oliva olaj
Ára: 2290,- Ft + postaköltség