Bzsuska!
Ha olvasol még minket
Ez nagyon szomoru. Utolsó támogatott lehetőségetek volt? Hogyan tovább?
Kata!
A fekvés hatására megszünt a vérzés? Remélem tényleg csak a Canestentől volt.
Most én is parázok 1 kicsit, mert éreztem, hogy valami nem az igazi, kicsit csip pisilés végén. Dokim irt is fel hüvelykupot és krémet is, és pont aznap mentem a laborba. És mit látok? A vizelet eredmény katasztrofális, a baktériumszám 11x-ese a rendesnek, és minden van benne, ami csak elképzelhető. Valami gyulladásom van. Dokim azonnal el is rendelt 1 olyan antiboit, amire az van irva, hogy az első harmadban kerülendő. Felhivtam ezügyben, és azt mondta, hogy tudja, de szoktak ilyet rendelni, és ez van minden antibiora irva, és muszáj, mert nagyon f..sza kis gyulladást szedtem össze.
De most félek:
1. nem lesz-e baja a babának a gyulladástól?
2. nem lesz-e baja a gyógyszertől?
3. milyen gyorsan gyógyulok meg?
4. honnan szedtem össze? Még a szex is alternativ módon megy elővigyázatosságból, labda szóba se jöhet
Arra jutottam, hogy lehet hogy amikor Emesét kiszedem a kakiból, megyek a WC-be, ott a pelusszemetes. És utána biztos kézmosás nélkül pisiltem...
Hát remélem hogy gyorsan hat a gyógyszer.
A kórház-doki témához.
Én orvost választottam, persze az külön szerencse, hogy épp jó kórházban dolgozik. Lehet hogy hülyeség, vagy struccpolitika, de én mindig abban reménykedek, hogy nem lesz semmi baj, és ha véletlenül mégis, akkor a doki a legjobb helyre irányit anélkül is, hogy erre előre készülnék. Persze vidéken más a helyzet, tudom, de ez itt Pesten könnyen megoldható.
Mikor Emesét szültem, épp volt 1 csaj, ikrekkel, lombikkal. A 40.héten szült, abszolut problémamentesen. Szóval attól, hogy ikrek, még nem feltétlenül lesz baj. Gondolom a dokija neki is fel volt azért készülve baj esetére, de ilyesmi nem következett be.
Pompika, lehet hogy tarthatsz azért 2 vasat a tüzben, de szerintem nem kell egyiknek a másikról tudnia. Ugye a dokiknál is van olyan, aki szól a 38.héten, hogy bocs, én most elmegyek 2 hét szabira, szülj másnál... Legfeljebb majd Te mondod a kevésbé szimpi dokinak, hogy holnap Csajágaröcsögére költözöl és nem tudsz nála szülni... Csak hát ez nem olcsó mulatság, ha magánrendelésre jársz.
Zsebike!
Mi ez a viszketés? Te mindig tudsz valami ujat produkálni.
Lehet hogy csak a pocakod bőre feszül attól a 2 kis apróságtól akik döngetik a falat. Képzeld mennyi jó kis galibát okoznak majd idekint!
Különben megfigyelhető, hogy a benti viselkedésük mennyire magával hozza a kinti életben való tulajdonságaikat. Emesém pl. valóságos sajtkukac volt odabent, még a császár előtti NST-n is ugy kellett utána vinni a hallgatót, mert folyton ugrált. És most is olyan eleven tüz. Bent saroktartásban ült és állandóan rugdosta a hüvelyemet, és itt kint is jellemzően nagyokat tud rugni akár szeretetből is. A nyakán volt 2x a köldökzsinór, és most is vigyáznom kell, mert minden madzagot imád babrálni, magára tekerni. De lehet hogy ezek csak véletlen egybeesések.
Erika!
Hát végre megvolt a randi! Emlékezett Rád meg minden, ugye? Vittétek Ákost? Igyekezz elvégeztetni minden vizsgálatot, már most szörnyü az egészségügy, ne hagyd januárra, ha tudod!
Köszönjük a dicséreteket. Életben se csunya